IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Малките агенции – най-активни в номинациите за наградите на Imoti.net

Най-добрите брокери и агенции за 2015 г. у нас ще бъдат отличени на 25 февруари в София

12:08 | 11.02.16 г.
Малките агенции – най-активни в номинациите за наградите на Imoti.net

Най-много от кандидатите за първите годишни награди на Imoti.net са представители на малкия бизнес в сектора на недвижимите имоти с до 20 брокери, показва статистиката за номинациите, които приключиха в края на януари.

Голяма активност отчитат и агенциите, които кандидатстват в категория „Най-добър сайт“. Претендентите в конкурса са около 100, голяма част от които са базирани извън София - Бургас, Варна, Пловдив, Велико Търново, Пазарджик, Стара Загора, Велинград и други градове.

Журито ще заседава утре, 12 февруари, за да определи по трима победители в категориите Агенция за недвижими имоти на годината, Агенция за недвижими имоти на годината – малък бизнес, Дебют на агенция за недвижими имоти, Най-добър сайт на агенция за недвижими имоти, Брокер на годината – продажби и Брокер на годината – наеми.  

Междувременно приключи гласуването в потребителската категория, в която клиентите на услугите на агенции за недвижими имоти имаха възможност да посочат на nagradi.imoti.net своя фаворит сред номинираните. В гласуването се включиха над 3 хил. потребители от цялата страна. Сред най-силните претенденти в потребителската категория са агенциите с развити сайтове.

На 25 февруари ще стане ясно кои са най-добрите в сектора на имотите в България. Тогава ще се проведе церемонията по награждаване на участниците в първите годишни награди на Imoti.net. 

Imoti.net организира  първите в България годишни  награди за добри практики  и постижения в сектора на  недвижимите имоти. Каузата, зад  която застават организаторите, е признание за компаниите и експертите, които с работата си утвърждават добрата репутация на бранша независимо от агресивния сив сектор на пазара. Годишните награди на Imoti.net са следващата стъпка в 15-годишната история на сайта, с която екипът му се обявява срещу порочните пазарни практики, в подкрепа на прозрачността и ясните правила.

Генерален спонсор на Годишни награди 2015 на Imoti.net е Банка ДСК, консултанти са Bulgarian Properties и УНСС, партньор е Ремакс България.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:30 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още