IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Акции от 63 дружества ще предложи АП на 12-ия ЦПТ

12:56 | 10.05.05 г.
Автор - снимка
Създател
Акции от 63 дружества ще предложи АП на 12-ия ЦПТ
Агенция за приватизация (АП) ще предложи акции от 63 дружества за продажба на 12-ия централизиран публичен търг (ЦПТ), който ще се проведе на “Българска фондова борса-София” АД, съобщиха от агенцията.

На търга ще бъдат предложени остатъчните пакети от “Балканкар – ЗП Т. Петров” АД; “Балканкар – ЗПДЕА Г. Костов” АД и “Балканкар - Искър” АД и др.

Срещу непарични платежни средства ще се продават акциите на 18 от дружествата, а срещу пари – на 43 дружества. За две дружества се предвижда комбинирано плащане (срещу пари и непарични платежни средства).

Началната дата на предлагането на пакетите от акции на централизирания публичен търг е шестият работен ден от датата на обнародване на тръжното обявление в Държавен вестник, а крайната – 14 работни дни от обнародването.

Дружествата ще се продават на сегмент “Централизиран публичен търг” на “Приватизационен пазар” на “Българска фондова борса София” АД.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:55 | 03.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още