IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

БТК унифицира кодовете за междуселищно избиране на четири общини

Промяната се извършва с цел уеднаквяване на кодовете за достъп до националната и международната мрежа и подобряване на качеството на междуселищните връзки

11:44 | 25.05.06 г.
Автор - снимка
Създател
БТК унифицира кодовете за междуселищно избиране на четири общини
БТК започва от днес процес по унифициране на кодовете за междуселищно избиране на четири общини в района на Велико Търново, съобщиха от компанията.

С промяната ще се прехвърлят всички междуселищни разговори от автоматичните телефонни централи от възли Трявна, Дряново, Горна Оряховица и Стражица към цифровата телефонна централа във Велико Търново.

Промяната се извършва с цел уеднаквяване на кодовете за достъп до националната и международната мрежа и подобряване на качеството на междуселищните връзки.

Унифицирането на кодовете ще се извършва поетапно и ще продължи до края на юни. Изменението в старите кодове се свежда до отпадането на префикс "9" и замяната му с префикс "0": "067", "0677" или "0676".

Свързани компании:

БТК АД (отписана)(5BT)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:54 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още