IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изпълнителният директор на Хеброс Банк става и прокурист на Биохим

16:00 | 06.06.05 г.
Автор - снимка
Създател
Изпълнителният директор на Хеброс Банк става и прокурист на Биохим
Изпълнителният директор на Хеброс Банк Александър Цачев ще поеме и фукнцията на прокурист на HVB Bank Biochim (“Ейч Ви Би Банк Биохим”). Двете български банки са част от международната банкова група на BA-CA (“Банк Аустрия Кредитанщалт”). Предстои вписването на прокурата в Софийски градски съд, съобщиха от финансовите институции.

Като изпълнителен директор на Хеброс Банк Александър Цачев ще продължава да отговаря за търговското банкиране. В ресора му като прокурист на HVB Bank Biochim влизат регионалните корпоративни центрове на банката и бизнеса със средноголеми корпоративни клиенти.

Александър Цачев работи в Хеброс Банк от шест години. От декември 1999 г. до март 2000 г. той е бил представляващ Regent Pacific Group в управлението на Хеброс Банк след подписване на приватизационния договор до приключване на процедурата по прехвърляне на акциите. От април 2000 г. Цачев е прокурист в Хеброс Банк като през септември 2003 г. поема ръководството на управление “Банкиране на дребно”.

От октомври 2004 г. му е поверено ръководството на новосформираното Управление “Търговско банкиране”, което обединява функциите на “Корпоративно банкиране” и “Банкиране на дребно”.

От 15 януари 2004 г. е той изпълнителен директор на Хеброс Банк като запазва тази позиция и след финализирането на сделката по придобиването на Хеброс Банк от BA-CA и HVB Bank Biochim на 1 март 2005 г.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:44 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още