IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Първо ски състезание за купата на БФБ-София

13:14 | 15.03.06 г.
Автор - снимка
Създател
Първо ски състезание за купата на БФБ-София

В курорта Боровец на 25 март, събота, ще се проведе първото ски състезание на инвестиционната общност за купата на БФБ-София.

В събитието, чийто медиен партньор е Investor.bg, ще могат да вземат участие служителите на инвестиционните посредници членове на борсата, на управляващите и инвестиционните дружества, както и на институциите на пазара – борса, комисия и депозитар.

В петък в Боровец ще бъде проведено техническо съвещание при спортния директор на “Бороспорт” Петър Попангелов за уточняване на всички детайли около състезанието, което ще се проведе на предоставеното за безплатно ползване трасе от фирмата.

Междувременно продължава търсенето на спонсори. Досега желание за спонсорство, освен „Бороспорт“, са заявили “ФеърПлей пропъртис” и ТиБиАй асет менъджмънт, които предоставят финансови средства.

БФБ-София е патрон на проявата и връчва купата по изричното желание на хората от пазара, които са и инициатори на състезанието.

Желаещите да вземат участие в ски състезанието могат да се запишат на тел. 987-11-60, обръщайки се към Поли Цочева, или чрез мейл poly@icona-bg.com.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:16 | 15.03.06 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още