IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обучение на BusinessHub дава на бизнеса добри кадри, а на младите – успех в продажбите

Обучителната програма е есенцията на опита на BusinessHub в продажбите, както на дребни, така и на корпоративни клиенти

08:45 | 18.10.17 г.
Автор - снимка
Създател
Обучение на BusinessHub дава на бизнеса добри кадри, а на младите – успех в продажбите

Както всички знаем, в България има голям проблем с човешкия ресурс. За съжаление, една от най-сериозните причини за това е, че образователната ни система е толкова остаряла, че генерира кадри, ненужни и некачествени за изискванията на българския бизнес. 

Това принуждава все повече млади хора да търсят алтернативни начини, за да се специализират в своите сфери. Сферата на продажбите например остава на заден план от много време насам. А да продаваш - това значи да можеш да убедиш своите събеседници. Да сключиш успешна сделка. Да привлечеш клиент. В общи линии да побеждаваш във всеки разговор. Много подценявана тема, която всъщност би трябвало да е с първостепенна важност в родните бизнес насочени университети. 

Точно по тази причина BusinessHub решиха да създадат обучителен курс, свързан с продажбите. Според лекторите на обучението Метин Исметов и Катерина Христова качеството да продаваш и да убеждаваш публиката е най-важното за успешна кариера, бизнес или проект. Те споделиха пред нашия екип, че много често срещат хора, които могат да притежават най-добрия продукт или услуга, но като не знаят как да привлекат клиенти или да се позиционират правилно на пазара, в по-голямата част от случаите опитите им за успешна реализация завършват с провал.

Според BusinessHub тази обучителна програма е уникална по рода си, понеже тя е есенцията на техния опит в продажбите, както на дребни, така и на корпоративни клиенти. Всичко, което ще научат бъдещите курсисти, ще бъдат актуални техники за продажба, понеже ежедневно те сключват както големи, така и малки сделки със своите партньори.

Също така BusinessHub вярват, че обучителната им програма ще помогне както на младите хора в България да развият това изключително ключово качество и ще им отвори много врати в тяхното развитие, така и на българския бизнес да получи качествени кадри! 

За да бъде завършен цикълът и да постигнат максимален ефект, Метин и Катерина заявиха, че в момента преговарят с едни от най-големите компании с цел да изпращат най-добрите курсисти на стаж при тях. По този начин цикълът ще бъде затворен, како бизнесът ще получи качествен човешки ресурс, а младите ще открият добри работни места при лидерите на пазара.

Ако искате да разгледате обучителната програма, може да го направите тук!

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:47 | 05.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още