PDA

View Full Version : Слави позна: група “Каффе” отива на Евровизия


Gocheto
13.02.2005, 00:51
Verno li e ?

qwerty
13.02.2005, 10:51
da taka tipichno po bulgaristanski
Smeshki - 55 % glasuvali za kaffe, ha, ha

Magelan
13.02.2005, 11:01
ами то самия регламент позволява маниполации такаче не се сърдете на кафе и техните спонсори. престъпление няма такаче всичко е ОК.

дааа
13.02.2005, 11:50
Според информация от сигурен източник, Иван Костов използвал дарение от Майкъл Чорни за да купи хиляди Прима карти с които било гласувано за Каффе и така прецакал Славито на когото отдавна имал зъб

Императорът
13.02.2005, 12:04
Въпросът е само един - че сега тия смешници ще отидат на Евровизия и ако се класират не последни, а предпоследни, това ще бъде суперуспех.
Право каза Сашо Диков, тия сигур нямат 1000 продадени албума, отде толкова гласове? И продуцентът им се държа толкова нагло - някакъв руснак ли какъв, не го знам...
Абе, пълен скандал.

state
13.02.2005, 12:11
Аз съм за Каффе :-),те определено ще представят по-добре България,от всеки друг......момчетата са си там където пожелаят,не само заради това,че двама от тях са Berklee College of Music кадри,но и заради Таланта,който носят...продуцентът на легендарните “ДЕПЕШ МОД” Стив Лайон е техен "фен" също... иначе всичко е наистина по български...едни се измъкват от казана,а други се опитват да ги върнат обратно...хайде да не се цапаме пак, ми един път да кажем Браво!
:-)

Андреи
13.02.2005, 12:28
Нахалният и прост селянин Слави се самозабрави. Правилно каза Томата Спространов за него и гадната циганка Софи Маринова, че не са достойни да представят България. Последва яростна атака на Слави срещу него в предаването си от миналата седмица и той и уродливия му сценарист Росен открито заплашиха Томата, 4е може да му се случи нещо и го нарекога псевдо интелектуалец! Бесен съм на тоя тъп ръб Слави! Томата го познавам и той е национално богатство на България! Струва много пове4е от Слави и КУ-Ку бенд заедно! И ако такива като Томата са псевдо-интелектуалци, а Слави и сценаристите му са елита на интелигенцията горко на народа ни!
"Кафе" за мен бяха най-достойната група която да представи България. Музиката и визията им са интелегентни и европейски! Достатъчно мутри с голи глави и циганки са ни представяли в Европа макар и в едни други сфери!

ФЕНЪТ2
13.02.2005, 12:47
Много се радвам, че КАффе успяха да прецакат чалгаджията Слави и циганката Софи. За мен щеше да е срам да ме представят на Евровизията. Жалко за почитателите им, които заслужаваха поне да чуят песента за която си дадоха парите. Слави и Софи да се поучат от КАли, която се държа много по-достойно. Бесен съм и от факта, че този нещастник и смотльовците около него пуснаха химна на България в чалга вариант и кара публиката по този начин да му става на крака - с какво право???? А защо никой не повдига въпроса, че единствен той направи безпрецедентна PR-кампания за събиране на гласове- то не бяха подмятания и реклами в тъпото му т.нар. "шоу", не бяха и статии в различни вестници....Кой от останалите изпълнители направи подобно нещо????

Negramoten
13.02.2005, 13:02
Много се радвам, че феновете на чалгата са или толкова прости и немогат да пратят 1 SMS или толкова бедни, че немогат да си го позволят. Ако бяха избрали Слави и Софи Маринова това щеше да е поредния повод да се срамувам, че съм българин.

Gogo (-
13.02.2005, 13:07
Слави като толкова много му се е ходило и той да беше си платил. Малко ли пари изкара от Хамъра.
Според слухове 1500000 лв. Ако махнем Каффе и погледнем останалите резултати се вижда че Слави има от 5 до 10 пъти по-голям вот. Да не би да е 10 пъти по-голям от останалите. Според мене имаше 2-3 парчета по-добри или поне равностойни на неговото. Защо той не се запита защо техния вот е толкова малък сравнен с неговия. А и къде е тръгнал да партнира на Софи Маринова. Той си мисли че като е популярен и може да пее чалга става за всичко. Това е като да впрегнеш заедно жабата и вола да орат. Единствен който се сещам за подходящ партньор на С.Маринов е Васил Найденов.
Не-е-е-е Слави не е лъжица за твоята уста. Не случаино 'гледарицата' ти позна пътуване до Киев но само като зрител.

П.П. Итересно имаше ли някъде изнесени резултатите онлайн или Слави злоупореби с популярноста си да получи вътрешна информация.

Императорът
13.02.2005, 13:12
Да, Слави би могъл да купи класацията с повече пари от оня нагъл руснак... самият факт, че не го прави показва, че е искал да играе честно.
Слави сам признава, че не може да пее... но го прави с чувство, така че да те хване за сърцето.
А антииндианското настроение на някои тук не им прави чест. Това че едикоя си е циганка, не значи, че не може да пее.

Negramoten
13.02.2005, 13:20
Императоре, истината е, че нямат глас. Ти искаш те да покажат "Мистерията на българските гласове", нали? За щастие това няма да се случи. Кафе са далеч по-добри. И аз се радвам, че те ще ни представят.

!!!!
13.02.2005, 13:33
Ами като неможе да пее,какво иска?Болни амбициина един СЕЛЯНИН-МУТРА.

Андреи
13.02.2005, 13:41
Imperatore- Софи освен, че е циганка не може и да пее! Защо смяташ, че двете неща се самоизключват?
Веднъж я слушах как пя химна и "Хубава си моя горо" и като взе да си къдри мангалски гласа и да прилага техники от чалгаджийството ми идваше да я хвана за гушата!!

4algo
13.02.2005, 14:18
mi to nie zasluzhavame 4alga da ni predstavya! pri polozhenie, 4e nai-slu6anata muzika, ili po skoro "muzika" e 4algata! neka i sveta da ni vidi kvi sme mangali!!!

Императорът
13.02.2005, 14:23
Не познавам това Кафе, това е истина, ама снощи като чух една тяхна песен... бати жалкото мънкане!!!
Пък и щом са толкова добри - да спечелят честно.

Императорът
13.02.2005, 14:36
В моментът си слушам изпълнението на "Охридското езеро" на Слави и... Нина Николина, мисля... така още ведън же убеждавам на каква гавра бяхме вчера свидетели.

duh
13.02.2005, 14:44
Нека извън пристрастия и емоции се гледа фактологията.Тук мисля присъстват по-начетени и анализиращи личности! Проблема е в липсата на принципност в един сериозен конкурс. Ако някои все още се възхищават на ярки и гротескни показни демонстрации на възможности и как този изгърбил онзи ,по-добре да се върнем 10 -ина год. назад.
От висотата на странични наблюдатели се вижда ,че Каффе са от ранга на другите участници,спечелили 1-2%. Явно не са сметнали точно SIM-картите,че поне да не е толкова много грозна картината с тези 50-60%. Повечето обичаме хитрите ходове и се възхищаваме на играчите.
Не мисля ,че с долни тарикатлъци и селски ходове би трябвало да се опорочи конкурс,представящ страната и то със суми впечатляващи наемни работници.
Последствията за бъдещите такива мероприятия ще са наблягане на финансовата част за сметка на творческата ,нещо обезсмислящо такива изяви; разочарование на много таланти ,вложили средства и време за реализация; липса на реална конкурентна среда за изява.
Негативите за всички нас от подобни развития са липса на авторитетни представи за БГ.
Преди всичко трабва да се търси личност най-добре представяща страната като ансамбъл от качества и идеи.Би следвало да се изпълнява на роден език.Добре е да се ограмотяваш в др. д-ва, но представи БГ на БГ-език.Нима свършиха хубавите песни.Лично аз бях за графа.
За етносите-щом някой е кадърен нека носи дивидент за страната.Друго е популизъм/расизъм.

Императорът
13.02.2005, 14:53
Съгласен за всичко... ама "Графът" едно жалко връзкарско лекенце е...

Magelan
13.02.2005, 14:53
Всичките песни бяха слаби поради простата причина че бяха на живо и без студиина обработка. Въпреки всичко някои от тях изпъкваха Кафе,Графа, Устата, Кали, Мелади,YAYA- беше интересен също но твърде турско звучене имаше. Васил Наиденов въобще нямаше работа там, това е за млади изпълнители. Слави с неговите чалги, уж голям патриот а пък взе че я курдиса тая циганка на първа линия. Незнам дали гледахте онзиден представянето на песните от другите държани, но разликите между нашите изпълнители и европеиските е от земята до небето. Само Кафе наистина имаха европеиско излъчване въпреки че песента им беше слаба. Добре че се намери някои (които и да е тои) да плати за Кафе че да не се излагаме много пред чужденците. Според мен жалко е за Графа и за Устата и двамата имат интересно присъствие на сцената, а освен това имат и сериозна публека.

МВР
13.02.2005, 15:03
Според мен интригата идва от това, че Слави е решил, че ще си купи участието с по-малко, отколкото са решили Каффе :) И понеже селският бек се е почуствал прецакан, просто реши да извлече изгода от собствения си провал :)
Каквото и да си говорим, кой каквото и да е купил - по-добре да отидат Каффе, отколкото Слави Триффонов.

state
13.02.2005, 15:07
щом е неделя,да е неделя,време за раздувки :-)
Графа е едно много способно младо момче,но като композитор...като певец се видя,че не става,ми то трябва да се пее на живо повече,а не да се стои зад компютъра и да се мастерират песнички :-)
...колкото до езика на който да се пее,всеки избира сам и там правилото е много просто :-)ако искаш да те разберат повече хора в Европа пееш на английски :-)пример на английски пя миналогодишната победителка Ruslana Lyzhichko,тя е родена 1974г! На английски са пяли и ABBA Waterloo, през 1974 г. :-) и повечето от спечелилите :-) Така,че Каффе правилно са избрали и езика на който да се представят :-)

Ян Лесневски
13.02.2005, 15:08
Аз съм си фен на Графа и не е нужно да казвам кой исках да спечели. Наскоро имах честта да го видя на живо. А пък тази група "Каффе" е слаба работа. Най-много се дразня, обаче, че пеят на английски. Ще представят родината с песен на английски език.

Императорът
13.02.2005, 15:18
Самият факт, че Слави взе толкова проценти без да пее въобще показва при честно гласуване кой би спечелил. Защо да купува гласове?

Silviq
13.02.2005, 15:36
A be hora ,nali v kraina smetka trebe da predstavim Bg-to!!! Ne stiga 4e cqla Evropa ni misli za cigani, ostava i Sofito da go potvyrdi!!! KAFFE SA MLADI, S GOOD LOOKING, I MNOGAT DA PEQT NA JIVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CENITELITE ZNAQT AND THAT'S ALL

Андреи
13.02.2005, 15:38
Май по-голяма циганка от Слави нема!!!

bamze1
13.02.2005, 15:48
Слави ги насра, очевидно вота е манипулиран.
Каффе са доста слаби, а стана ясно че един конкурс не можем да организираме без скандали.
Най-доброто от конкурса беше великолепния рецитал на БТР, а който твърди че Каффе представляват нещо, сравнение с БТР и коментар е излишен.

Императорът
13.02.2005, 15:52
Така е Мечо, ама... българска работа.

фенчо на слави
13.02.2005, 15:58
Към всички които плюят по Слави - абе мишоци , що несе скриете бе , кой продава най много дискаве и касети в тая страна България , защо ги продава , кой е най търсения автор за рекламни клипове от нодещи компании, кой е достатъчно богат и независим зада си позволи да каже на 3-4 милиона зрители че ги лъжат?? не сме ли ние постоянни участници в селски сценки и нагласени работи и конкурси, защо когато се появи лидер и по каже че енезависим и е срещу далаверата не го подкрепите а ми свикнахте да живеете и участвате в ежеминутната далавера- конкурси за държавни поръчки, състезателни изпити за гимназии, конкурси за работа и т.н.
отговорет си на въпроса ако слави направи партия и се кандидатира за депутат какйъв резултат ще има - лидери ни трябват , водачи, а не кошлуковци - послушковци, дребни душици. затова сме годокарали до там да работим за по 300-400 лева и да си викаме е има и по зле от нас.

Bully
13.02.2005, 16:14
Е на теб ако Слави ти е лидер, тури му вестник... А за това колко албуми продава - самият факт, че последният му албум беше "окомплектован" с 4 бири Шуменско, говори сам за себе си. Ходи си намери някой друг идол, че тоя нещо много издиша. А и носът му е станал като прахосмукачка от много бело. Тежък кокаиноман и му е изписано на лицето.

Императорът
13.02.2005, 16:25
Фенчо, така е.

Magelan
13.02.2005, 16:52
Междодругото от подобен скандал не са застраховани и останалите държави както и самия избор на наи добра песен между всички класирани на евровизия.

Normalen
13.02.2005, 17:10
Абе момче. Като се нормализира държавата такива като Славчо ще пеят по кръчмите и обратно. Когато такива като тоя селски тарикат започнат да пеят където им е мястото, тогава значи, че живееш в нормална държава. Щото тоя тип е нещо като мутра в областта на поп музиката. Където има мутри - няма нормален пазар.

Императорът
13.02.2005, 17:18
Добре, Нормалний...
Хора като Слави, дето може би е продал 1 000 000 албума ще пеят по кръчмите,
а велики групари като Каффе, дето не могат да продадат и 1000 ще превземат световният музикален пазар.
Ми то по-добре Устата да беше отишъл в Евровизията, той поне забавен е.

Императорът
13.02.2005, 17:25
Въобще, извинявай, че казвам ти го, но ти май си от тия средностатистически българи, които ненавиждат успелите и най-голямото им щастие е енизени и победени да ги видят... дори и да са победени нечестно, както в случаят.

Normalen
13.02.2005, 17:36
Виж сега императоре. Единият милион албуми са като трудовете на Т. Живков едно време, дето ги продаваха заедно с "Отнесени от вихъра". Що се отнася до чалга музиката - няма спор това е най-добре организирания музикален бизнес в България. Той се води на този влак. Въпроса, е че това е ъндърграунд - музика, която винаги избива, когато има криза. Когато нещата се ромализират си отива там ,където и е мястото и се слруша от лузъри. Не казвнам, че тези от Каффе конкретно са стока, но като цяло в тази алтернатива е истината. Другото е любов към селските корени.

Императорът
13.02.2005, 17:52
Не забравяй, че Слави възкреси доста стари български хубави песни, неоснователни забравени - от Море сокол пие, до Сбогом моя любов.
Нима е малко? Той ни припомни, че сме не селяни и граждани, не мизийци и македонци, а Българи.

Magelan
13.02.2005, 18:28
Добре го каза това за селските корени. Хареса ми. България трябва да изгради нов имидж доста по различен от този които има в момента. Различен от селянията, провинциализма, простотията, ориентализма, циганията, мърсотията, мутрафонството, неграмотноста, алкохолизма, малодушието, политиканстването, шуробаденаштината и баиганювщината, или всичко това което изгражда националните ни черти и облика на страната ни. Истината е много проста и ясна за всички съграждани пътъвали поне малко по света както и за всички чуждинци които имат неблагоразумието да доидат тук. Тъжното е че България красива територия с прекрасна природа, но държавата е мащеха за чедата си. Тъжно е че България е една от първите създадени държави в Европа но е сред последните за които се сеща един гражданин на света когато спомене думата Европа. Тъжно е че България има история от 2000 години а ни потупват по рамото страни с по няколко стотин години история. Тъжно е че сме наследници на горди, и силни воини завладяващи и подчиняващи околните а сме стигнали до положението да отричаме собствената си култура и да се превърнем в поклоници на сръбски, гръдцки, турски, и цигански ритми и маанета. Е докога БЪЛГАРИНО?

Krasimira
13.02.2005, 18:34
Слави ли ме е накарал да се чуствам българка?! С кое по-точно? И наистина - опазил ме господ от такъв идол, лидер или както там го наричате. Българка съм, защото си имам език, азбука, дъъъълга история! Българка съм защото съм родена в България, българка съм защото всичко, което обичам е тук в България! А не защото някакъв си чалгаджия води предаване по някаква си телевизия и със селският си хумор мисли, че ме забавлява!
Всеки има право да усеща нещата така както намери за добре! Всеки има право да избира кое го кара да се чуства българин! За мен този избор не е Слави! Освен това не съм сигурна доколко гласуването за него не е било манипулирано! Както някой бе споменал по-налоду - може би се чуства прецакан, че е подценил размера на манипулацията и затова е решил да направи драма от това. Просто като всеки комплексар - не умее да губи!
Но пак казвам, това е моето усещане. Уважавам мнението на хората, които го харесват и подкрепят. За тях неговото поведение е вдъхновяващо, важно и достойно за адмирации.
Интересно ми е кой би спечелил ако конкурсът беше истински. На мен Каффе така и така ми харесват, а Слави така и така не ми харесва.

Bully
13.02.2005, 18:37
Императоре, само по въпроса за Море сокол пие - ако за теб Слави я е възкресил, това означава, че не си пътувал из Пиринска Македония изобщо.

JAK RESTITUT
13.02.2005, 19:09
pravo momcheta i momicheta, vrustate mi nadejdata, che v BG ne sa ostanali samo chalgadjii i seljani, naj-posle da chuja glasa na intelignetnata chast ot obstestvoto ni. A Imp-cho neka si slusha Slavi - na momcheto tova mu e nivoto!

пипилота
13.02.2005, 19:37
странното е че и Графа е от същата продуцентска къща както и каффе.Защо не избраха него,а тия.Бълг.ще се представи пред европа с парите на един човек,при това небългарин,а руснак.Това е манталитета на българите.Ето защо никога няма да имаме успехи на международни конкурси-да не би на МИС еди какво си отива най-красивата?Не разбира се.А какво против имате Софи, Кали и т.н.Кой ще ми каже кое е българска музика?НЕ народна,а популярна българска музика.Да не би това да е Устата-това е подобие на хип-хоп(не е Българска),Българската песен трябва да се почувства-тя е симбиоза м/у ориента и европа.А по въпроса за селските корени,да аз си ги обичам.И всички българи трябва да ги обичат.Защото именно в селото векове наред се е пазило българското.Да не би Дядо ви да е въртял баба ви по виенските паркети?!много бързо се "погражданихте"забравихте от каде сте дошли. "каффе" ще отпаднат още на предваротелния кастинг за Еврото в Киев.От 4о песни ще се изберат само 24 и сред тях няма да са те.

МВР
13.02.2005, 19:47
Само да вметна за пипилота - разделението "гражданин - селянин" отдавна е загубило значението си. Ползва се основно от комплексари според моите наблюдения. Аз не питам хората от къде са и каква музика слушат, за да определя отношението си към тях. А и точно слави ли ще ми сочиш като пример са селското, което е запазило българщината!
И още нещо - за да се представиш добре на международен музикален конкурс трябва да балансираш, да се опиташ да направиш нещо малко по-космополитно, по-универсално. Това, че тук хората си харесват Слави, не значи че всички харесват Слави. Ако имаше някакъв шанс с тази музика да пробие някъде, той щеше да го направи. Фактът, че не го е направил показва, че тя просто си е рамкирана в България и толкоз.

Bully
13.02.2005, 19:52
OOOle!

pen
13.02.2005, 19:53
Пипилотке, не само дядо ми, но и прадядо ми е завършил образованието си в Европа!
Баба ми е учила в девически лицей в Париж в началото на миналия век.
Не харесвам Слави, не гледам шоуто му, не слушам "музиката" му.
Но, признавам, възхищавам му се как прави пари!

Magelan
13.02.2005, 20:10
Истина е че дядовците ми неса танцувал с бабите ми по виенските салони но един от пра-пра-дядовците ми е загинал на Шипка и да ви кажа чесно ме е срам пред паметта му че почти след 130 години от тогава в България звучат турски маанета които се представят за национална музика. А за други гаври като новини на турски и Догановата партия в парламента която шантажира всяко правителство през последните 10 години неискам въобще да си отварям устата.

Соня
13.02.2005, 20:17
За пореден път си позволявам да се съглася с Императора.
Типична българска черта - да не признаваме успелите хора. Кой ще отрече рейтинга на предаването му. Пълните зали и стадиони на концертите му, Българската коледа и не на последно място възродените песни и традиции. Може да не харесвам "чалга", но признавам - Слави Трифонов е успял българин и поради факта, че е успял именно в България.

state
13.02.2005, 20:26
не ми е в нрава,но моята баба, бог да я прости по майчина линия е била родена в Delaware,като малка животът я е отвел в България,но това не и е попречило да завърши две висши ,след това майка ми,след това и аз да не остана по назад завърших две висши,но това не е постижение след като баба ти го е правила вече :-)...иначе малко завиждах на съучениците си които през ваканциите ходиха на село , а аз си нямах,но пък....:-)
За Евровизия конкурсът,защо повечето забравят,че става въпрос за конкурс който представя определни държава от най-добрите им страни, защо забравяте,че не става въпрос за Златния Орфей където чужденците се принуждаваха да пеят български песни, и естествено е задължително да се пее на български...при евровизията всъщност определящ е композиторът създателят и екипът с него който представя продукта по най-добрия начин....по принцип освен АББА не се сещам да е имало друга група да стане номер1,нека сега това да бъде КАФФЕ :-)...та подвърждение на това,че държавата се представя с композиторът /създадетелят на песента/ е победителката през 1988 Cеline Dion тя както знаете е канадка обаче е представлявала Switzerland,простичко швейцарците не са страдали от техни си комплекси и са потърсили най-доброто представяне за своята песен и са успяли,кво ли щеше са стане ако те бяха българи :-)))

фенчо на слави
13.02.2005, 20:30
Не знаел Слави да губи - а какво заначи да знаеш да губиш-това да си мълчиш и да се свиваш в ъгъла макар да знаеш че си по-добър и че са те победили нечестно, или акто Христо Стоичков да четеш реч срещу батето и след това да си първия който го поздрави след избора му както направи и с Христо Бонев друга типична нашенска черта е винаги да свме на стратната на победителя, е това е комлексарство , по трудното е да застанеш на страната на победения и да кажеш че го подкрепяш а иначе овации всеки обича да събира.А когато си свободин и независим можеш да си поволиш да изкажеш мнението си, на колко от Вас имстиска да си кажат открито че не харесват шефовете си или управляващите ги - силни сме само когато не ни застрашава нещо пряко иначе сме пълни мишоци!!!

Императорът
13.02.2005, 20:35
Благодаря, Соня...

Красимира - аз се чувствам Българин когато слушам как Слави пее "Охридското езеро" или "Болен ми лежи Миле Попйорданов", а не когато някакъв травеститоподобен като вокалът на Каффе ми мънка на английски.

Но всеки си знае най-добре.

фенчо на слави
13.02.2005, 20:44
Императоре кефиш ме - истина е че преди Слави никой от по младите не знаешетекстовете на тези български песни , благодарение на него хората ги запяха и хо (по стадиони и по купони и по кръчми идецата вече ги знаят , кръвта ми кипва и кожата ми настръхва като чуя " Охридското езеро или " ЙОвано Йованке, или Лудо младо или Катерино моме или назад назад моме Калино или Земи огин запали ме и т.н. и т.н. И това ако е чалга, ама ичалга да е колоко народ я пее и слуша!!!

пипелота
13.02.2005, 21:21
Първо,МВР никаде не съм споменала и дума за Слави,а това че ти сам намекна за това трябва да ти говори нещо!Попитах кое е БГ музика!?А Кое е чалга?Ивана да речем-тя пее чиста сръбска музика,а това не е чалга!Гергана?Неината музика е на основата на гръцката музика.Защо ви е страх да признаете ориенталското ж кръвта ни.В чистата родопска музика се използват зурли.Това значи ,че е чалга ли? ПЕН,това че роднините ти са учили незнам си къде не ги прави по-европейци.Нито пък теб.Всеки които се види с малко повече пари мойе да замине кадето си иска.Моите корени са руски,но аз обичам България и се чувствам горда когато отида в някое село където са запазени традициите на БГ.И м/у другото хиляди чужденци трошат пари ,за да го видят това.И аз не гледам Слави,но има запомнящи се неща,за разлика от КАФФе.Остави парите на срана,а виж кой какво прави.АББА няма нищо общо с тея дето само циврят.В бизнеса са важни не само парите,а и рейтинга.Каффе не са лицето на БГ,но ме казвам,че и Слави е.

Normalen
13.02.2005, 21:45
Това за популяризирането е вярно. Проблема е че това момче използува патриотизма за да прави бизнес без да може да пее и без да е професионален певец. Това подрива основите на цялата индустрия. Значи всеки може. Винаги е имало известни личности /артисти напр./ които са използували популярността си за да запишат песен, но никой не е спекулирал толкова с това, никой не ги е възприемал за певци. Другата причина за да има такива като Славчо е, че нивото на музиката много падна, затова всеки, който изглежда що-годе добре хваща микрофона. То вече няма мелодия, а само един влудяващ ритъм.
А за селските корени - ми то си е общоизвестно. Лошо няма. Тва не е обида - просто тази музика се слуша от такива хора. Нека да се слуша. Лошото е, че те само такава слушат и смятат, че друга няма. Лошо им става ако чуят джаз и излизат от заведението. Е това е вече страшното.

Императорът
13.02.2005, 21:52
Аха... проблемът е, че Слави няма диплома от консерваторията.

А се мен е важно, че неговата песен излиза от сърцето му... излиза за да ме хване за моето сърце. Какво струват дипломите пред тая магия?
А и дали едно изкуство е добро или не е - казва публиката - хората, дето пълнят концертните зали. Дипломата само една хартийка е.
Аз напримерно какво - като не съм завършил художествената академия, нямам право да рисувам ли?

Императорът
13.02.2005, 21:55
А някакъв луд отвори друга такава тема и ръси простотии /от рода на Софикс 250 пункта до април/, само за да се направи на интересен. Не му обръщайте внимание.

Normalen
13.02.2005, 21:56
Малко е извън темата, ама не си е загубило значението. Не става дума за тези хора, които живеят в селата - на тях шапка им свалям за това, как оцеляват и какви хора са. Става дума за градските селяни и по-специално онези от тях с комплексите, дето се чудят как да си ги избият. И за онези дето нямат корен и не знаят какво всъщност търсят в града.

Императорът
13.02.2005, 21:58
Д, прости типове с мазни потници, ходещи по джапанки, дето слушат чалга и се бутат по Витошка.
Кой не ги мрази?

Императорът
13.02.2005, 22:01
Модератори, дано следите нещата... моля, оттървете ни от оня побъркания... жежък ли е, горещ ли е...
И тука се напълни с мърша.

jejak
13.02.2005, 22:08
Императоре първо гледай Евровизия колкото мен и после критикувай необосновано!Що се отнася до индекса поразгледай данните на другите борси ако можеш!Що се отнася до" мършата" без коментар!

jejak
13.02.2005, 22:20
слушайте пичове вие не гледате ли Евровизията?с такава песен Славчо едва ли щеще да получи точка по системата за гласуване там и въобще съм впечатлен от албанци,македонци, босненци на всичките песните бяха на английски дори и мегалошовинистите гърци избиха рибата с английски текст!мисля си че ако Желко беше пял на английски Руслана щеше да му диша отзад!а пък за Славчо ще кажа на феновете му начело с Императора,които твардят че е върха на независимостта,когато Славчо критикува или иронизира Дарина Павлова или Мултаците тогава ще го призная!Те са неговия и на Дилов-син меценати-макар че не би трябвало да обиждам Гай Меценат с това сравнение!Извън темата правя една прогноза -срив на Софикс до 250 почва от април-май и ще трае над година,гледам всички източноевропейски борси е няма такъв "дзвер" като нашата!Който иска повече доказателства да ми пише!

Normalen
13.02.2005, 22:22
Проблема не е формално в дипломата. Във всяка област трябва някакъв професионализъм. Това момче просто не може да пее и той си го признава. С това ви се подиграва и на вас - феновете му. Останалите певци освен всичко му завиждат и за това, защото той какво иска да каже - ами човек като е известен може да продава повече албуми от вас, нищо че не може да пее. Важно е кой пее, а не дали може да пее. Сега то, че вече няма музика, а музикален бизнес е ясно, но никой от този бизнес не иска да допуска в него непрофесионалисти. И ще му видят сметката /рано или късно/ точно от гилдията.

Императорът
13.02.2005, 22:23
Виж какво, махни ни се от главите. Какво си заотварял идентични теми и сизаповтарял като папагал една и съща глупост. Гледай си евровизията, а тоя форум не е за такива като тебе. Щом мислиш, че цените на БФБ са трикратно поне надценени, ясен си ми.

Императорът
13.02.2005, 22:26
Да, то и един Стефан Вълдобрев е актьор, не музикант... ама гу тресна в земята всички смешници "професионални музиканти" - помниш ли албумът му Едно? Е, той ми е един от любимите и по моето скромно мнение, в него няма нито една слаба песен.
Това че такива като Слави и Стефан затъмняват професионалистите, говори лошо. Ама за професионалистите, не за тях.

Normalen
13.02.2005, 22:45
Виж сега императоре, стана късно ама мохабета като тръгне. Става дума за един вид лицето на гилдията. Конкуренцията затова го взема така навътре, защото това момче става лицето на България. А той си е за вътрешна консумация. Не е конвертируем, щото в чужбина като не му знаят имиджа, остава само пеенето, а там той е много зле. Затова са вбесени и хората - откъде накъде един аматьор и една циганка, която също не може да пее и си чиста проба чалгаджийка ще представят България. Това ли е България, натам ли отиваме. Ей такива въпроси ги мъчат. Нещо подобно се получи с Велчев и Муравей Радев.

Странджата
14.02.2005, 00:16
направих си труда да поровя из цялата тема и като гледам (слава тебе Господи) много малко са тези коити мислят че Трифонов щеше да е "достоен представител на България"
като изключим един Император на селяните и още една-две дебелани аз съм доволен от качеството на форума имайки предвид що за чиляци сме тия дето пишем тук
А за патриота Слави, който сваляше Костов точно когато правителството му се опитваше да запази газопроводите ни за нас, а не за Газпром и Илия Павлов; който и сега прави еваларка на Доган; който е пръв приятел на Любчо Дилов - мафията, та на такъв патриот и чорапите си няма да дам да ми опере (за да не ги омърси)

4algo
14.02.2005, 00:43
eto tazi tema napulno dokaza tezata, 4e novoto samoopredelenie na bulgarina e 4algadzhia:-)) 4algata se e prosmukala nasyakude v ob6testvoto i individite, koito ne sa 4algadzhii ve4e mai imat osnovanie da se 4uvstvat zastra6en vid:-))) ot si4ki tuk, mai imp.-ito mozhe da bude oprili4en na srednostatisti4eskia selyandur, koito ot ustata na slavi za pruv put e 4ul prekrasnite makedonski, a sigurno i vuzrozhdenski pesni, i si vurti diskovete seka ve4er sled vtorata rakia:-))) are nazdrave 4algadzhii i sledva6tia put izberete nekoya ciganka da vi predstavya na eurovision, 4e da vi vidi selyaniata celia svyat.

Futchi
14.02.2005, 08:48
Nepriatno mi e da go kaja, no mislia che se izmesti centyra na spora. Poweche ot ochevidno e che i "Slavistite" i "Antislavistite" imat schiroka poddryjka i warhu towa otnowo se oformia staria spor za ili protiv chalgata (ili po-skoro kakwo e chalga) .... Za men e interesno dali naisitna e imalo "kupuwane" na rezultatite -- i dali ne sme stanali swideteli na edin nov vid "estradna" korupcia

Императорът
14.02.2005, 09:31
Какво да правиш, аз съм Император на селяните и луд фен на чалгата. Ето някои от любимите ми чалги:
Охридското езеро
Йовано, Йованке
Невесто, мори убава
Назад, назад, моме Калино
Една българска роза
Кога зашумят шумите
Болен ми леже Миле Попйорданов
Море сокол пие
Боят настана
Вятър ечи, балкан стене
Къде си вярна ти любов народна

И за да не се ограничавам само до Слави Трифонов, ето още някои от любимите ми чалгаизпълнители: Сигнал, ФСБ, Нова генерация, Щурците, Клас, БТР.
А на Странджата не баща му, ами още прадядо му само опери е слушал, бил е луд фен на Бах и Бетовен и Вагнер и потомъкът му никога не си замърсява тънчайшият слух с нещо долнопробно и ние трябва даже да сме благодарни, че негова милост благоволява да общева с нас... е, само чрез интернет, защото при жива среща би се погнусил дори да ни погледне.
Извинявам се за това дълго изказване, но от нахалството на въпросният субект, който веднъж ми съсипа цяла тема с простотиите си, ми е писнало вече.

Bond
14.02.2005, 09:33
Видях тази тема и ми стана интересно. И се зачетох. От първоначалния прочит забелязах, че основните автори на постинги или са за Слави и Софи Маринова или против тях. Чисти фенове на Каффе не усетих.
Аз не харесвам Слави, винаги съм смятал, че не може да пее. Софи Маринова е малко по-добре от него като вокални данни. В същото време не отричам способността и на двамата да печелят популярност и да продават албумите си.
В същот време признавам, че Каффе са доста добри. Миналата година дори спечелиха конкурс в Румъния. Не че точно тази песен е тяхната най-добрау но това в случая като че ли няма значение.
За мене основно значение има факта, че организаторите избраха най-популярния начин за определяне на поледителя - чрез гласуване по телефона. Значи едновременно се определя песен да представлява БЪлгария на Евровизията и в същот време се печелят пари - за операторите и организаторите.
И тук за мене е най-жалкото в целия конкурс. Ако имаше жури и то да определи победителя - да тогава пак щеше да има много гласове за и против (спомнете си цялата тирада на Дони за отпадането му - него жури не го класира), тогава отговорността си носеше журито.
Обаче в случая имаше силна кампания срещу един изпълнител, който неминуемо щеше да спечели, просто популярността му е на светлинни години преди тази на вси останали 11. Най-ме е яд за всички, които си дадоха парите за телефони, аз лично никога не пускам SMS и не се обаждам, за мене това винаги е било най-лесния начин за манипулация и този конкурс го доказа.
Жалко, отново нямаше честност. Просто още древните гърци, когато са определили какво е демокрация са си носели теглото често управници да стават не най-добрите, а най-популярните.

mitko
14.02.2005, 10:20
Императоре нека и аз кажа нещо! Че конкурсът понамирисва си е така. Че Слави вкара чалгата в употреба и после направи чудесните записи, които ти цитираш е точно така. Че Слави се подиграваше с Костов и Надето Михайлова за което никога няма да му простя е също така вярно.
но за Евровизията - най обидното за мен е, че се класира една пършива група със заглавие русизъм /каффе, а не кафе например/, спонсорирана от руска мутра с много парфюм.
не мога да допусна че тази група ще представлява българия, като името и не е българско дори.
А иначе с кинтите на руснака може да спечелят и евровизията-аз съм бил в Киев там всичко е възможно!

пешо
14.02.2005, 10:20
Този, който хвали този тъпанар Слави, е по-голям тъпанар и от него! Слави, след като не успя да купи конкурса, злобее срещу тези които успяха! Всичко е шоу, тия ви направиха на маймуни, а песните им (всички от конкурса) са гола вода и нямат никакъв шанс в Евровизия! Само излагат България!

!!!!
14.02.2005, 10:38
Нищо особенно не е станало.Просто Славчо си отиде на мястото-в кръчмата.

Императорът
14.02.2005, 10:42
Е, Пешо - ако за теб човек, издигнал се от продавач на мартеници, до човек-институция, е тъпанар, добре. Радвай се, че си по умен от него.

Така е, Митко, аман от руски мафиоти. Ще се издъним на Евровизията, повече от ясно е.

Kita
14.02.2005, 10:50
Ха Слави бил институция. Стига бе.............. Тоя смешен селянин бил институция. Че тоя смешник вече и малките деца му се смеят на простотиите. Знаете ли на кой ми прилича - на Евгени Минчев. Същият въздух под налягане. Всичко това е опит да си направи реклама, защото шоуто му и мнението му вече и пенсионерите не го слушат

пешо
14.02.2005, 11:08
Ех, Императоре, простотията много ти импонира ... А това, че такъв боклук се е издигнал, над някои си, показва само нивото им! Да се смеем, че иначе трябва да плачем - въпросът за издигната простотия в BG е много сериозен ! Виж всичките чалгаджии и тези които ги подкрепят - абсолютна мутрешка пасмина!

FRESHMAN
14.02.2005, 11:25
Не е толкова важно дали Слави е тъпанар или не (аз също не го харесвам като музикант), а това, че в България не може да се направи и най-обикновен конкурс без да стане скандал !

Императорът
14.02.2005, 11:33
Институция... ако не беше той предишният ни президент нямаше да е П.Стоянов, а Жорж Ганчев.
И Слави не е чалгаджия - поне не само - ако песните които изброих по-долу са чалга според вас, няма за какво да говорим.
Явно някои тук му завиждат - "ей го на-селянин, пък колко кинти направи" и го заливат с помия. Ми направете и вие, бе, хора, аре - по-умни сте, мо-можещи сте, не сте прости селтаци... ама...

Е, аз пък ще си пусна пак за Охридското езеро - обичам го това парче, Славе не може да пее, и аз не мога много-много, ама двамата ще го докараме... заедно с Нинчето-Николинче, разбира се.

nabludatel..
14.02.2005, 11:49
Niama da vzemam strana v spora, a samo iskam da otbeleja 4e hora koito sa gledali dulgi godini Evrovizia vednaga mogat da vi kajat 4e Slavi i Sofi 6tiaha da se klasirat na po predni pozicii ot izbranite (dost. e samo niakoi da e gledal minalogodi6noto izdanie i si spomni za surbite koito s tipi4na srubska/balkanska pesen izpiana na srubski na kosum ne stanaha pobediteli). Sega se sumniavam 4e vuob6te i do finala 6te stignem. Koeto ne e tragi4no tui kato niama da sme edinstvenite koito niama da stignat do nego.

кума лиса
14.02.2005, 12:05
Народа има много погрешно мнение за Слави, защото той се изявява почти единствено в предаването си, където чете написано от сценаристи, част от които са интересни, културни, много чели хора, и на които той плаща добре години наред. Затова каква е изненадата на зрителя когато гледа случайно интервю на Слави, в което той, дето по 1 час бълва оригинални коментари всяка вечер, мучи и се изразява меко казано, елементарно. После – не може да пее (въпреки, че ма огромно желание). На песента, която записа с Antique, като свърши фразата на певицата и се обади той се стряскам всеки път, и мисля, че са сменили станцията. Единственото похвално, което върши, са конкурсите за младиталанти които направи и излъчи, и в които се държи с участниците като господ, което културен човек не би направил – но като ги подпомага, негова си работа. Не знам какво има да му се харесва. Може да му се признаят съвсем чистосърдечно бизнес-способностите. Там е успял. НО ЕВРОВИЗИЯ НЕ Е СЪСТЕЗАНИЕ ЗА ТОВА. От всички останали финалисти всеки един е по-подходящ да се яви, нищо че няма да се класира. Кой ще гарантира, че Слави щеше? В допълнение, при цялата ми омраза към предрасъдъците, на първото си участие на Евровизия България не е подходящо да се представлява от едно от малцинствата си. Иначе да си пеят колкото и където си искат.

Normalen
14.02.2005, 12:13
Абе прав си за хубавите парчета, дето си възкреси. Лошото е, че не участвува в конкурса с тях. А по-лошото е, че тези идиоти са го организирали тоя конкурс с есемеси - догодина Азис я се е появил, я е спечелил с над 90 %. Пък и ако е депутат заедно със Софито Маринова ще е голямо шоу.

Б-Я
14.02.2005, 12:43
Аре прчетете му книгата,която уж е написал и му вижте умствения багаж.И вече се замислям тоя "императорчо"да не се окаже славчо.На всяка манджа мерудия.

Странджата
14.02.2005, 12:48
Някой каза по надолу че Станислав приличал на Евгени Минчев - само ако знае колко много е прав!!! даже може да си викат баджанаци
А на смотльото дето се нарича император само ще му кажа да порови малко повече и ще разбере че идеята за псевдо патриотарския албум през 1997 е на Дилов-син (дългия няма нищо общо) и че песните тогава се пееха от всички кукувци барабар с Камен, който сега участваше "пасивно" с два проекта (на Айа и на Диип зоун)
А това че такива като императора (наистина ме е гнус като се сетя за теб) се поддават на внушенията на Станислав че той е героя който научи децата на "Стани, стани юнак балкански" и "Върви народе възродени" ... проблема ти е личен даскале

отвратен
14.02.2005, 13:04
Слави е наглец. Време е да разбере че няма вечно да е номер 1. Освен това не искам чалга да представлява България на Евровизия.
Грозна е тази кампания днес. Сутринта по БТВ добре му го казаха - не стига че агитират безплатно в своите предавания, ами и сега се сърдят.

Макиавели
14.02.2005, 13:07
Все пак Слави прав ли е за SMS-ите или не е прав?

bigpetka
14.02.2005, 13:14
И все пак беше ли манипулиран конкурса? Не ли това по важното в случая, а не кой е по-добър или кой ни харесва повече.

кума лиса
14.02.2005, 13:36
Конкурс с SMSи е маниполируем. Като е купил карти за 50 хил лв и е изоратил валидни SMSи един от участниците - нищо не е нарушил. Това е. Така е организиран и самия Евровизия. И двата оператора потвърждават, че SMS-ите са валидно изпратени, а има много версии кога точно, аз колко време и с колко са порастнали гласовете за Каффе. Аз съм убедена, че ако Слави НЕ водеше, и искаше да спечели, или ако се беше усетил по-навреме, щеше да направи същото. Така че, какво. Аз не ща Слави и Софи да ме представляват пред Европа, предпочитам всеки един от останалите, вкл и Каффе, така че съм доволна. То понеже един конкурс само е купен та... чудо голямо. Слави дано го преживее, че много ми е притеснено за него :))

Кум Вълчан
14.02.2005, 13:49
Права си кума лиске, цялата ни държава е такава. Това не е нито първия нито последния случай на манипулация и лъжи и далеч не е най - страшния.

jejak
14.02.2005, 14:04
Ха а пък аз си мислих че тук в този форум императора говори от името на всички!?Ще добавя само че самия конкурс Евровизия има полуфинал и до там ще сме май!Но това е мое мнение,само ще добавя че ако Желко-сръбския представител-беше пял на английски то тази година Евровизия щеше да е в Сърбия!Не се сещам в последните 15 години неанглийска песен да е спечелила!Императоре не преписвай на слави популяризацията на тези прекрасни песни,защото изпълненията му могат да се оценят само с една дума-ПОРНО!Или ще кажеш че и Гергьовден е негова Заслуга!Мога да ти подаря изпълнения на всичките споменати от теб като христоматийни песни но от изтински испълнители!А- забравих за славчовата порно-опошляваща версия на "Една Българска Роза"-ако Паша можеше да я чуе Императоре...

...And Justice For All
14.02.2005, 15:50
Хора, гледайте Дискавъри, a не Канал 1.

Al Fayum
14.02.2005, 15:56
Mnogo go hulite Slavi bre! Slavi e pi4. Ne moje da pee, koeto e dosta sporno, no pee i prodava w pati powe4e ot "mojeshti da peiat". Bil se Izkazval elementarno v "slu4aini" interviewta. Toia komentar mi se stori pulna izmislica, no dori i da ima takuw slu4ai, Slavi pravi nai-gledanoto show v BG. Nomera e da mojesh da pravish onova, na koeto si se poswetil ka4estweno i prodavaemo wuw wseki edin smisal na dumata, edinstweno razpologaiki s tova koeto si i kakvoto bog ti e dal. Znaete li kolko mnogo talantlivi bulgari mogat da peiat, samo 4e za sujalenie ujasno malko ot tiah iznikvat na niakoia scena ili eventualno po tv, zashtoto za tova se iziskwat i dr. ka4estwa - bezceremonnost, guwkawost, oprawnost da namerish parite i wruzkite bez da gi imash...posledno tezi talantliwi bulgari se poiawiha w edno show...tova na Slavi...

...And Justice For All
14.02.2005, 16:03
"Безцеремонност и гъвкавост" - почти всички в парламента са такива, и по тази логика са "готини"?

Един изпълнител, особено певец трябва да има три качества "глас, глас и глас" (цитат от известен оперен певец). Само Том Арая от Слейър няма и трите, но...

Пак повтарям - като почивате гледайте си кефа с Дискавъри и няма да сгрешите. Докато вие се карате Слави си печели, Каффе също, а ние си чешем езиците и си губим времето (т.е. парите).

кума лиса
14.02.2005, 16:06
да де - аз какво казвам. С всичко това съм съгласна, ама като има конкурс за една песен дето БГ ще прати на Евровизия защо трябва да е Слави, който не е певец? Албумите хубаво си ги докарва (то с добри музиканти и технологии и всичкия останал екип става), ама там наживо трябва. Иначе си прав, аз като има високи продажби на албумите какво мога да кажа - не си ги купува сам да си вдига продажбите - хората ги купуват. То и Азис ако отиде на конкурса със сигурност ще спечели (не е измислено), ама той ли трябва да се яви като представителя на БГ? Иначе и против него нямам нищо - продава се и печели вместо да краде и да рови по боклуците. Докато има кой да го купува. Ама ако предствата за български музикант на чужденците е той на теб приятно ли ще ти е лично? кажи моля те? Както каза някой друг - тия са си за вътрешна консумация. Като са толкова добри - да се намери някой продуцент да ги издава на запад да си станат световни звезди по частен път. Ама да ги праща националната тв на конкурс да ме представляват ?...

кума лиса
14.02.2005, 16:08
Justice - не губим време, упражняваме се в полемиа, публицстика, критика :)) на стари години като се напечелите може я автори, я политици да станете - то си трябва тренировка :))

Императорът
14.02.2005, 16:11
Арапинът право казва. Слави е пич. Що пък да са порно изпълненията му? И в момента го слушам - човекът си пее с чувство, от сърце, вие какво искате?
А има и друго - ще ви дам пример - на корицата на книгите на Боб Кийосаки пише не "най-добре пишещ автор", а "най-добре продаван автор".
За финал ще ви кажа тоже, че между приятелите си съм известен с дивата си ненавист към чалгата - аз съм човек, който, като пуснат Азис на купона/дискотеката - демонстративно напуска помещението!!!

Императорът
14.02.2005, 16:12
А според това, което чух от Каффе, те са музикални нещастници и скопци. Слави е на светлинни години пред тях, щото песента трябва да извира от сърцето на тоя, дето я пее.

Al Fayum
14.02.2005, 16:21
Na Evrovizia pak triabvat pari, pari i image i ...glas ili po-skoro glasvote na jurito. Ne znam koi e finansoviat grab na "Kaffe", no opredelno shte im triabva takav, za da napravat neshto. Niakoi spomena ruskata mafia...a dano! Inache Kuma Liske, da razbiram, che bi se "sramuvala", ako Slavi ni predstawia na Evrovizia? Choweka, koito razplaka Gorbachov v show-to si i pravi nai-pompoznite turneta v stranata si?

...And Justice For All
14.02.2005, 16:28
Мтел и другия оператор са печелившите май?

Императорът
14.02.2005, 16:30
За кое, Справедливец? Да не мислиш, че те стоят зад ония смотлювци? Дали тия Каффе въобще някой ги слуша... освен роднините и приятелите им?

Hm
14.02.2005, 16:33
Che te imat li prijateli?

кума лиса
14.02.2005, 16:38
ясно е, че музиката на Слави е едно стъпало над долнопробните чалги с нецензурните текстове на Азис и невероятните глупости, които ръсят безкрайните на брой девойки от специализираните телевизии. Аз мисля, че Слави прокарва чалга звученето в свои песни заради пазара, не защото го харесва. НО, ако зад гърба му не е бенда, който не според мен, а според музиканти е на много високо ниво, и технологиите и съобразените песни, е далече от пеенето (в интерес на истината, и някои от новоизлезлите БГ поп-певци пеят фалшиво в редките си живи участия. За чалгата не знам, щото те винаги пеят на playback). Той самият е казвал, че не може да пее, но има желание !! (чувала съм го, не съм си го измислила да не каже някой) - какво вие го защитавате. На запис всеки може да пее днес. Затова, да си чете сценария всяка вечер, а не да се вре където не му е място. Пак казвам, на Евровизия няма да носи продаван албум, а трябва да пее. Да представя БГ в състезания за забавно предаване - нямям против

кума лиса
14.02.2005, 16:42
ами - само Горбачов, той и мене ме разплаква :))))
без сценаристите си, режисиора си и бенда ще разплаче Горбачов от смях... друг е въпроса, че е достатъчно печен да има пари да им плаща, да ги държи при него толкова години, и да ги е намерил и привлякъл - факт!

...And Justice For All
14.02.2005, 16:42
Покрай Биг Брадър и разни игри те се напечелиха страхотно, затова се те печелившите.

music master
14.02.2005, 16:45
Мога само да Ви кажа, че колкото и глупости да изприказваме тук, най-нестандартно си беше парчето на Стоян Раянов или Роянов Я Я.
Ако бяхме пичове щахме да го подкрепим, щото той е млад певец, очевидно е с нестандартни идеи в музиката, а на такива конкурси това се оценява...Вервайте ми.
А Славчо е безинтересен и изчерпан отвсякъде. Предаването му е вече толкова тъпо и еднообразно, че да е жива и здрава БНТ и конкурса за Евровизия, че му даде материал за около една седмица да има какво да дъвче. Всичко това той го направи, за да вдиге спихнатия си рейтинг който е сигурно вече със знак минус. Скандалът се харчи и това неговия екип го знае...

хика
14.02.2005, 16:48
и аз съм за парчето на Стоян Роянов. Някой може ли да каже откъде мога да го изтегля.

music master
14.02.2005, 16:50
ако го намериш някъде в нета, моля пусни тука един линк. Много ще сум ти задължен.

хика
14.02.2005, 16:56
прерових целия фрее. в БГ, няма го.

...And Justice For All
14.02.2005, 17:06
Слави, Каффе, дрън, дрън.
На мен ми направи впечатление как водещата (някакво младо момиче) каза в ефир: "На когото не му харесва да си ходи". Каза го на цялата зала!

кума лиса
14.02.2005, 17:11
ми то си е баш така, реално погледнато :)). Това е една универсална фраза дето толкова често важи...
Водещата е дъщеря на изв. бълг. актор Йосив Сърчаджиев и актрисата Пепа Николова (за инф. само, не че иам значение)

...And Justice For All
14.02.2005, 17:24
Ама кума лисе, поне да си бяха тръгнали та да му видя на момичето (дъщерята както казваш на Йосиф) физиономията:) То всъщност пишеше, че хората си тръгнали преди края де.
Гледах едно-две изпълнения докато превключа на "Разбивачи на митове" по Дискавъри - стори ми се, че пеят на плейбек. Особено, момчето с кючеците и странният текст - ясно пролича, че не свири на дудука.
Има ли някакво значение. Днес е празник, честито на дамите!

jejak
14.02.2005, 17:58
Що се отнася до парче с най голям шанс за добро представяне на поп-музикалния-а не етно-конкурс Евровизия то според моето скромно мнение това бе перчето на Melody но както казаха и Баба Лили и Жоро Христов им трябваше як PR а за "на живо" имаха много силни гласове,особено русото момиче!Кали след тях като че ли мяукаше,а тя има един от най добрите гласове в чалга гилдията

Борса
14.02.2005, 17:59
Не искам да ставам адвокат на Кафе или който и да е друг, но Императоре мислиш ли, че тези, които си купуват албумите на Слави си купуват и книги (още повече на Кийосаки)???

PET
14.02.2005, 18:01
kafe- dali 50 hil, slavi- 20 hil. i vzrivi efira, ami az kato sam dal okolo levche, na kogo da se oplacha. Kafe ne sa napravili neshto nezakonno, shtom sa imali parite i reglamenta go pozvoliava. Slavi go e iad, che se brakna s 20 bona. Loshoto e, che she si gi izbie s reklami ot mtel, koito shte se naviat da mu zavishat honorara, za da niama cheren pr. Evala na KALI!

Ян Лесневски
14.02.2005, 18:38
Май открих парчето на Стоян в data.bg.

http://free.data.bg/disco/mp3/Q%20R%20S%20T%20U%20W%20X%20Y%20Z/Stoyan%20Royanov%20-%20YaYa%20-%20Taodos.mp3

Императорът
14.02.2005, 18:51
Че какво пречи, Борса, едното на другото?

P.S.
14.02.2005, 19:44
Не знам защo се коментира този скандал, като скандал между Слави и КафФе /ние простите пием кафе/ . Това е подигравка със всички участници от страна на едни нещастни дупета с болни амбиции , които дори ги е срам да си изпишат името според стандартния български правопис. Тия лигави говна се подграха с телевизия, фенове и труда на другите участници. Що се отнася до спора за чалгата трябва да кажа, че ми са еднакво противни и чалгата и лигавите парчета които се налагат от радиото и телевизията и от които не може да просперират наистина готините банди . Единственото интересно нещо на конкурса беше парчето на явно много кадърния Стоян Роянов. Това което ме накефи е , че от спора губят и каффе и Слави , които ми са еднакво противни.

хика
14.02.2005, 20:46
10x

music master
14.02.2005, 22:23
Поздрави на P.S. Радвам се, че и толкова хора са харесали Стоян Я-Я. Наистина песента му на фона на останалите "динозаври", "чалгари" и всякакви там стандартни тиражни песнички, беше доста интересна. А и самото му сценично присъствие беше ударно.

Михаил Сергеевич
14.02.2005, 22:31
"Човека който разплака Горбачов"
хихихихихи

Кво общо има тоя Трифонов с това? Горбачов се разплака на День Победой.
Защото е 1.емоционална 2.руска. 3. беше малко преди 9 май

Трифонов няма с какво да го разплаче - толкоз акъл нямат ни той, ни скъпоплатените му сценаристи.
Въобще - субкултура...

Кафе също не ме кефят, ма поне не се набиват толкова на очи бе!

Императорът
14.02.2005, 22:45
Че то и вакуумът не се набива на очи, дорогой Михаил Сергеевич! ;)))))

Дългоухият аристократ
14.02.2005, 23:45
Еееееееееееееее ! Аре стига вече с тази реклама ! Не ви ли досрамя да говорите за това вече. Че какво ме интересува мен какво е станало със Славчо ! Тук форум за акции ли е или имиджмейкърски пункт ?!?!?!?!

Странджата
15.02.2005, 00:16
хехе
този форум ми харесва още повече - аз също гласувах за YaYa
жалко че стигна само 3000 бройки но пък като за първи път :)

румен
15.02.2005, 00:35
Впечатлен съм и аз от Стоян Роянов. Впрочем той беше и с най-готините застъпници.
Някой поназнайва ли нещо повече за това момче?
Иначе не съм уверен, че щеше да успее с този балкано-африкански вариант на Макарена, но поне е нещо различно и запомнящо се. Мерси за линка, няколко пъти прослушах края, където определено има турски думи. Гюле-гюле е сбогуване по разговорному, но нещо не вдявам каква е последната дума.
Такива работи.
Истината е че всички песни бяха много слаби. Мисля, че изпълнителите ни не бяха подготвени - всички имат много по-добри неща, но не си подредиха работата във времето. Сигурен съм, че догодина ще сме много по-успешни.

Андреи
15.02.2005, 02:24
Защо никой не инвестира 50 хил.лв в Слави като е толкова добър? Отговора вси4ки тука много добре го знаем - инвестира се в нещо което е перспективно и може да спе4ели! Явно е, че големите музикални компании са преценили че Слави е неперспективен и не може да спе4ели извън Бг и затова не си заслужава да се инвестира в него!
Разглеждайки статистиката от гласуването ми направи впечатление, че в последните 30 мин вота на Слави се е покачил с около 8% или 10 000 гласа. Е защо тогава да не може вота на Каффе да се покачва с 10 000 гласа за 1 час?
Пак ви казвам, че според мене Жокер медиа не са направили нищо извън правилата - те просто са инвестирали пари в тази млада и добра група!

Императорът
15.02.2005, 09:03
Андрейчо, говориш щуротии, момче. Нямало ли кой да даде 50 000 на Слави. Не ти ли идва на ум, че това за него са дребни пари - би могъл и 80 000 да даде, за да си купи конкурсът, ама не е... щото е разбирал, както и всички, че при честно съревнование не може да го бие никой. За гласуването... Слави може да получи и 18 000 обаждания за час, щото е Слави... а Каффе какви са? Кой ги слуша тия? Въобще беше ли ги чувал някой?
И накраят - ако според теб в една измама няма нищо нередно, няма за какво да говорим.

music master
15.02.2005, 09:05
Благодаря много на Ян Лесневски за линка!!!

pepi
15.02.2005, 10:23
Императора на цървулите, ти си знаеш Слави, хората познават "Каффе".
Щом хитрия селянин ти е кумир, ясен си.

jejak
15.02.2005, 12:12
Стига вече за плагиата Славчо!Да мислим как "Каффе"ще се представят по добре и ще стигнат поне до финалните 24 песни това е вече актуалното!Мисля че това развитие на нещата е най доброто което можеше да се случи за БГ музиката!Всичко беше се превърнало в авгиев обор и Славчо седеше най-отгоре и раздаваше Шуменско и прима карти!А ба гнила историйка но поне свърши!или аз се надявам да е така!Много е важно при гласуването "Каффе"да вземе точки отвсякъде и това именно е майсторлъка!Геополитическ то подържане в Евровизията е много ярко обособено,напр. португалия даде 12 т.-макс.-на Испания,Русия на Украйна,Белгия и люксембург на Франция,Македония на Албания и обратноБосна на Турция и обратноЧехия на Полша и т.н. записал сам цялото гласуване!Сърбия загуби именно от това че неутраните държави разбиращи английски я слагах винаги след Украйна Защото Руслана пя на англ.!А пък "Лане мое" е десет пъти повече песен и музика от"Дикые танцы"-пак мое мнение!

Андреи
15.02.2005, 12:13
Imperator4o, татенце - и на децата стана ясно, че Слави и Каффе са се надцаквали един друг по този начин, иначе няма обяснение как дългия пък бил и той много известен ще получи 10000 гласа за 30 мин. Просто тактиката на руснака-евреин е била по-добре измислена и закла Слави часове преди края на вота и то така, че да няма време и да не може да реагира и да направи и той шашмата. За мен е пределно ясно, че тези негови гласове в последните минути са направени по същата схема. И тъй като Слави( а и неговите съветници) направиха тази грешка да се надцакват, сега БНТ може да го бие по главата с неговите камъни - Щом той е получил 10000 гласа за 30 минути значи е възможно и други изпълнителите да получават тези гласове за един час. Слави сам са закла! Ха-ха-ха

Императорът
15.02.2005, 12:44
Как ще се представят, бе, Жежък, тия кастрати? Ти какво очакваш - да спечелят Евровизията ли? Ще се провалят тотално.
Андрейчо - за Слави е възможно да получи хиляди гласове за минути, защото е име, докато Каффе са анонимници.

А простакът по-долу, който ме обижда - да ходи при Любо Пенев - той ще го посъветва какво да прави.

da da
15.02.2005, 12:52
Андрей долу е прав. И двете страни са се надцаквали, но за щастие този път чалгаджията е прецакан. Това той не може да прости. Всички ние печелим - няма чалги и циганки да представят България в Европа!

Императорът
15.02.2005, 13:15
Не забравяй, че Слави, освен чалги /с комерсиална цал и не много долнопробни/ изпя добре и много БЪЛГАРСКИ песни.
Отново повтарям, че съм заклет враг на чалгата - всички, които ме познават знаят това много добре.

Но съм враг и на всички, които успяват "по втория начин".

Соня
15.02.2005, 13:23
Единственото което има значение е дали резултатите от конкурса са манипулирани или не. Дали група Каффе може да събере повече гласове от всички други участници взети заедно. Ако си отговорим на тези въпроси е излишно да коментираме достойнствата или недостатъците на участниците. Всеки има право да харесва или не определен стил музика или изпълнител. В крайна сметка нека конкурса го докаже. С по-малко думи "хубава работа ама българска".

da da
15.02.2005, 13:26
Императоре, Слави е един псевдопатриат, един комерсиален патриот така да се каже. Изпятите от него български песни винаги звучат някак така че той да се изтъкне.
Хубавите чужди или наросни песни обаче не са негова заслуга. За сметка на това Слави има такива заслуги за популяризиране на простотията и на чалгата, че е отврат.
Важното в случая е че неговата конкретна чалга съизпята с една циганка няма да представи България в Европа! От това печелим всички.

!!!!
15.02.2005, 13:26
имперчо=селянин с колело.И касетофон!!!!!

Императорът
15.02.2005, 13:29
Браво, Соня,
Браво, Соня - твоето изказване беше най-смисленото по темата.

Целувки от мене. :) :) :)

Императорът
15.02.2005, 13:30
Да да - виж изказването на Соня - това е отговорът ми за теб. :)

jejak
15.02.2005, 13:40
Императоре аз просто гледам напред и мисля с тия дадености какво може да се направи!Ако имаш идея кажи я стига с отрицание и отрицание на отрицанието!

da da
15.02.2005, 13:46
Соня е пристрастна. Очевидно не харесва Каффе.
Аз казах кое е по-малкото зло - че ще се представим в Европа без чалга и без да ни представят циганки. Не съм казал че Каффе също не са играли нечестно. Обратното, писах че и двете страни са се надцаквали.
Впрочем кое значи да са играли честно??? Нали се иска брой есемеси? Нали и за Биг брадър беше така?? Защо точно сега Слави се сърди, че някой е пуснал повече есемеси?
Сигурно защото вместо да агитира напразно в своите предавания седмици наред, е можел да продаде скъпото рекламно време за друго. Слави се е набутал, а той е мизерна душица и мрази това :)

Императорът
15.02.2005, 13:53
Да да, Слави НЯМА НУЖДА ДА ИГРАЕ НЕЧЕСТНО, не го ли разбираш? При честно гласуване, той би бил непобедим - харесва ти или не. А това за циганката си е чист расизъм.
Жежък - добре, без отрицание на отрицанието - най-добрите изпълнители оная вечер бяха... БТР! Сравнено с тях парчето на Каффе беше... ще кажа "жалко", защото просто не не се сещам по-силна дума.
Повтарям пак, че не съм чалгаджия - в моментът например си слушам Симфоничния албум на Металика - един от най-любимите ми в последните 3-4 години.

Алеко Ганев
15.02.2005, 13:54
http://www.investor.bg/Comments/ViewReplies.asp?ID=3341&LRID=14767

Императорът
15.02.2005, 14:01
Кажи какво има там, че не ми се "разкарва", Алеко...

da da
15.02.2005, 14:04
Императоре: Слави ли няма нужда да играе нечестно??? Саморекламата честно или нечестно нещо е?
Каффе са инвестирали в есемеси и съгласно правилата на конкурса (аналогични за тези при Биг брадър) са спечелили. Слави пък е инвестирал реклама в собствените си 2 предавания, и е загубил.
Важното е че накрая ние печелим - по-качествена и по-европейски звучаща песен ще представя България в Европа, а не полу-чалга, изпята от една циганка.

Алеко Ганев
15.02.2005, 14:07
Нищо ново, Императоре - само припомням старата тема, в която и ти писа.

А да каже човек "хубава работа, ама българска", за мен означава да напсува сестра си или брат си (ако ги има) на майка.

Императорът
15.02.2005, 14:15
Ами едно е да агитираш, да да, друго да КУПУВАШ гласове.

Соня
15.02.2005, 14:22
Не съм пристрастна.
Фен съм на Сл.Трифонов точно толкова, колкото и на Каффе. Мисля само, че Трифонов е по-популярен, независимо дали това ни харесва или не. Нека не се ограничаваме до собствените си пристрастия. Недопустимо е да се злоупотребява с гласовете и парите на хората. Борбата не трябва да е м/у Трифонов и Каффе. Борбата е изборът да е на всички. Лично аз предпочитах Гравити Ко.
За Императора :)))

Соня
15.02.2005, 14:28
До Алеко
Доста силни думи. Хубаво е ковек да е родолюбец, но чак пък толкова . .
Доста случаи мога да изброя само за последния месец в България, за които важи с пълна сила текста в кавичките.

Соня
15.02.2005, 14:28
Извинявам се за правописната грешка
думата е човек

da da
15.02.2005, 14:54
Май не се доразбрахме. Разбира се че Слави е по-популярен от Каффе. Това обаче конкурс за популярност на изпълнителя или за качество на песента е?
И последно - защо при Биг Брадър никой не оспори аналогичните правила?
Слави загуби пари. И го е яд. Каффе пък осигуриха възвръщаемост на парите си.
(и аз имах друг фаворит, не Каффе :))

Соня
15.02.2005, 15:00
Крайното класиране на песните за участие в конкурса на Евровизия е пряк резултат от реално изпратени SMS-и и регламента на конкурса. Това се посочва в позиция на МТел, изпратена до Агенция “Фокус”. В мрежата на МТел са регистрирани голям брой SMS-и, изпратени от много малък брой мобилни телефонни номера, което би могло да е повлияло на крайното класиране, посочват в компанията.

Странджата
15.02.2005, 15:01
Соничка, ти като си избираш посредник избираш най-популярния или най-добрия?

Императорът
15.02.2005, 15:03
Ами той, наглия руснак, дето е... спонсор ли на ония смотлювци, призна, че лично към 1000 съобщения пратил е...

Алеко Ганев
15.02.2005, 15:03
Драга Соня,

Това добре за кавичките, но хайде да видим какво направихме аз, ти, той, тя, за да ги няма тези кавички. За мен пасивното стоене и слагане на кавички също е вид участие. И за да минем на финансова терминология, ще си позволя да цитирам Александър Елдер:

Each price represents a momentary consensus of value between buyers, sellers, and undecided traders at the moment of transaction. There is a crowd of traders behind every pattern in the chartbook.

Aко заместиш "consensus" с "българин, българско...", " buyers, sellers" с тези, изпратили смс-ите, които се дискутират, а себе си с "undecided traders", ще видиш, че пак участваш в консенсуса. Няма място за мърдане и дистанциране. Всички сме вътре! ;-)

state
15.02.2005, 15:05
КАФФЕ-то ще бъде в десетката на Евровизията, но пак ще има ,че руснакът е изманипулирал и чуждото жури :-)...вижте Каффето звучи по-европейски от Славви шоу накратко :-)))

Императорът
15.02.2005, 15:06
Да, Каффе биха влезли в десетката... ако участниците бяха 9.

Славеев
15.02.2005, 15:14
Триабва да запачним да сабираме потписи ако триабва и пари в защита на Слави. Императоре запиши ме.

Соня
15.02.2005, 15:15
За Алеко - съгласна съм с теб. Тук си напълно прав.
До Странджата: Казах само, че е по-популярен и не съм му фен. Смисълът беше в това дали конкурса е опорочен. Изявлението на М-Тел го доказва, независимо в чия полза е. Никой не печели от нечестния вот - всички губят.
И защото не ми се спори с теб-малко над 25 г. съм - щом за теб има толкова голямо значение.

Императорът
15.02.2005, 15:28
Слави няма нужда от защита - продажбите му са най-добрата такава...

da da
15.02.2005, 15:48
Слави този път беше надцакан и ние всички трябва да се радваме, че чалгаджията и циганката няма да ни представят в Европа.
Качествената песен няма нищо общо с популярността на един изпълнител. В противен случай направо да бяхме изпратили Азис! Той и Слави ще сложи в джоба си.
Евалла на Каффе!

ha ha
15.02.2005, 15:52
За кави продажби говориш....
Та той от 3 години не е издавал албум, който да се продава свободно.
Последните му 2 албума вървяха като промоция към пакетите на Мобилтел и Шуменско/май тази бира беше/. направил си е сметката, че така ще спечели повече....отколкото да си пусне албума на свободния пазар на цена минимум 10 лв. Че кой луд ще си го купи...И двата последни албума са пълна скръб. Нямат нито едно запомнящо се парче/авторско/, ама какво от това, нали им е взел парите от Мобилтел и Шуменско....Халтура, абсолютна халтура.....
А що се отнася до конкруса.....
Правилата са такива....Със сигурност е вярна версията на Трифонов, ама какво от това - няма нарушение на правилата. Просто го е яд, че не се е сетил първи или по скоро е бил изненадан, че някой друг е извадил повече пари от него и го е надцакал.
Все пак по добре "Кафе", отколкото халтурата на Славчо....

смехурко
15.02.2005, 15:54
Ако Слави покани Апостол Апостолов в шоуто си и след това започне да рекламира да се инвестира на капиталовия пазар - тогава ще пусна SMS за него :)

Императорът
15.02.2005, 15:54
Според мене е по-добре някой, дето с песента си ще те сграбчи направо за кръвоизтласкващия орган, отколкото група кастрирани травестити.
Лично мнение.

ha ha
15.02.2005, 15:57
Е прав си Слави и Софи, наистина ме сграбчиха, само че от сграбчване ми докараха главобол.....Слави с ръмженето си, а Софи с писъците си....

ha ha
15.02.2005, 15:58
Освен това песните/авторските/ на бенда взеха да стават толкова еднотипни.......

Императорът
15.02.2005, 15:59
Поне емоция създали са ти... а на Кафето песничката става само за приспиване.

Императорът
15.02.2005, 16:06
Аре, банда, сега сладко ще си поспя...
Жалко че нямам запис на Каффе, да ме приспи-и...

ha ha
15.02.2005, 16:07
Ами честно казано предпочитам "приспивната" пред главоболната. Или иначе казано модерната пред чалгаджийската....
Простото обяснение за мен е, че Трифонов не умее да губи с достойноство. Тъй миналата седмица изтече информация, че води - взе че си повярва. И си помисли, че това е добре дошло за да му вдигне рейтинга на предаването, който вече клони към отрицателни стойности. Ако в скоро време се появи една качествена негова конкуренция в същия часови пояс, ще забравим името му точно за 10 дни.
Още преди 1 година ми писна от простотиите му-гадните вицове и истории, опошляването на гостите, писна ми да очаквам интересен разговор с интересен гост, а всъщност през цялото време да слушам за постиженията на Трифонов в областта, представител на която е госта....То бива самовлюбеност бива, ама чак пък толкова.

Славеев
15.02.2005, 16:09
Императора е прав нии триабва да разпространим чалгата в Европата и даже по целиа свят както разпространихми другити си работи.

ha ha
15.02.2005, 16:14
Супер
Да живее чалгатааааааа
Нямам думи просто - ужас.

jejak
15.02.2005, 16:17
А бе хора славчо не заслужава това внимание!Оставете го Императора да словореди като Йода от Междузвездни Войни!

Странджата
15.02.2005, 16:36
Соничка, аз пък искам да ти кажа че според правилата на конкурса заминава този с най-много гласове. Такива са правилата. И популярността няма ама нИкАкВо значение - все пак изпращаме песен а не рейтинг, нали... още повече че ако Станислав беше заминал никой от БГ нямаше да може да гласува за него и неговата популярност. Тогава не виждам нииито една единствена причина някой на Евровизия да свързва неговата визия и песен с мен
Баста с тиквите

Соня
15.02.2005, 16:43
Обясняваш ми неща, които са ми известни!
Това е втората тема тази седмица по която спориш с мен.
Опитай се да си ми малко полезен - предлагам "РЕТ" - знаеш ли кой изкупува толкова усилено от понеделник?? Ако искаш и си компетентен може да отговориш и в самата тема.
Повече за Слави и Каффе след всичко което изписах не ми се говори.

Странджата
15.02.2005, 16:52
готова и обслужена

Инвестирал
15.02.2005, 17:00
Според мен този конкурс има цел да популяризира нови и млади таланти.Чудя се какво правеха голяма част от БГ"изпълнителите" в него, защото не бяха нито нови, нито млади.

state
15.02.2005, 18:24
Каффе' изпреварили Слави и Софи Маринова с гласовете по телефона
Изпратените SMS-и за двете песни са почти равен брой, показват данните, оповестени от БНТ
14.02.2005
Група "Каффе" са изпреварили Слави Трифонов и Софи Маринова с гласуването по телефона (през БТК), а не чрез SMS-ите (през двата мобилни оператора "МТел" и "Глобул").
Това сочат данните, оповестени от БНТ, след като в събота вечерта шоуменът отказа да пее на живо в първия конкурс за българска песен на "Евровизия 2005" (Eurovision.tv) и обвини организаторите, че не им стиска да кажат истината за предизвестената победа на песента "Lorrain".

Цената на SMS-а към всички мобилни оператори и обаждането на съответния телефонен номер беше еднаква - 50 ст. без ДДС.

На пресконференция днес от държавната телевизия оповестиха броя на гласувалите през трите телекомуникационни компании от началото на миналата седмица до финала в зала 1 на НДК в събота вечерта, в който участваха общо 12 песни.

От анализа на тези разпечатки става ясно, че до края на вота на тел. 0900-56-823 за "Каффе" са регистрирани 35 693 обаждания, а на тел. 0900-56-825 за Слави и Софи Маринова - 8546.

По брой на изпратените SMS-и през "МТел" и "ГлоБул" обаче двете песни излизат почти наравно - съответно 32 015 и 8876 (за "Каффе") и 29 401 и 10 848 (за Слави Трифонов и Софи Маринова).

Така окончателните резултати към края на гласуването са били 76 590 обаждания и SMS-и за "Lorrain" (50,08%) и 48 803 за "Единствени" (31,91%).
Пет минути преди началото на живото предаване в 20,40 ч., излъчвано по Канал 1 и сателитния канал ТВ България "Каффе" са събрали вече 65 795 гласа, или 73,02%, разпределени съответно: 27 392 ("МТел"), 8195 ("Глобул") и 30 208 (БТК), а Слави и Софи Маринова - 12 871 гласа, или 14,28% - съответно 6958+3857+3056.

Тази година в "Песен на Евровизия 2005" ще участват 41 държави, като някои от тях (като нас) се явяват на полуфинал на 19 май.

На финала на конкурса на 21 май се състезават песни от 24 страни, като по регламент зрителите не могат да гласуват за песента на собствената си държава, напомнят от БНТ.

da da
15.02.2005, 18:28
И сега Слави какво ще каже за свое оправдание?

Императорът
15.02.2005, 18:33
Ами тия, дето са им продарили карти, са си ги прибрали и са звънкали по телефонът, за по-евтино - напримерно.

Не, мисля, че измамата е очевадна - това ме дразни, не че Слави не е отишъл.

jejak
15.02.2005, 19:41
Стига бе Императоре тези данни ги знаехме още от понеделник от пресконференцията а и логиката ти куца щото по БТК пак разговора е 50 ст.!Няма оправдание за Славчо само дето не каза как е научил и откъде толкова бързо явно Мтел са нарушили конфиденциалността на вота!Няма ли кой да ги съди тези!Чудя се "Каффе"какво чакат ще съберат яко обезщетение за клевета!Отсега усещам как лешоядите кръжат!

Императорът
15.02.2005, 19:45
Клевета?!?
Човече, все едно аз да кажа, че ти имаш 2 очи и една цифка и ти да ме съдиш за клевета?!?

Соня
15.02.2005, 19:52
Само нападате човека днес
Всички срещу един - не е честно!!

Императорът
15.02.2005, 19:54
Не се притеснявай, Соня, миличка!!! :)
Аз, Палпатин, съм като пънкарите - обичам да ме мразят.

Пращам ти 8 целувки. ;)

jejak
15.02.2005, 20:00
А какво е като се казва неистина на публично място да ти цитирам ли Наказателния Кодекс!Славчо явно излъга иот Мтел също ,че е станала манипулация с SMS-и!Такава явно е нямало и единственото остава да са купени и монтирани телефонни постове на БТК за целта ,яка смешка а!Слави просто ни може да губи или е можел някога но е забравил в пристъпа на звездомания и неоспоримост от никой в тия години!Андрей Слабаков му го каза перфектно -докато можеш създай си конкуренция ,че после ако не я създадеш ти ще я създаде друг!Но Слави явно е и нарцис,а?

state
15.02.2005, 20:02
моето момиче :-)
"не е честно" е понятие от училището, в живота такова "животно" нЕма :-)...точно пък Славви е от най-честните :-), иначе го уважавам като борбеност и успех, но човек е толкова по-голям колкото по-леко може да губи, допускам,че от екипът му са го посъветвали неправилно :-)...всеки има право да слуша каквото и да е ,ние не сме срещу определен човек тук, а всеки изразява своето мнение, какво да правим като повечето от тук списващите подкрепят проекта КАФФЕ пред проекта Славви :-)

state
15.02.2005, 20:06
-)
май тук ще излезе нещо положително от чешенето на езиците:-) ....през съседната стая дочувам парчето "малката с теб ще правим свалката"...време е да си размените мейлите и стига виртуални целувки :-)))Наздраве и на патерица :-)))

Императорът
15.02.2005, 20:09
Просто е невъзможно някакви анонимници да съберат толкова гласове. То надали има толкова хора които ВЪОБЩЕ знаят за с ществуването на тая групичка!
Сам руснакът си призна, че е пратил 1000 съобщения.
Едно е да умее някой да губи /Слави в случаят/, друго е да не се оставя да го лъжат и да го... има друга дума, ама не е за тоя форум.
Трябваше системата да е друга - от един телефонен номер да не се приема повече от едно съобщение. Тогава Каффе щяха да са щастливи, ако бяха взели 4%.

Императорът
15.02.2005, 20:13
Все едно на избори за президент - да пуснат някой да гласува 980 пъти, щото кандидатът Х много го кефел.

Императорът
15.02.2005, 20:15
Банда, пуснете БиТиВи!!!

state
15.02.2005, 20:17
ми и на избори може да стане така ако се гласува със смс-и, то и за това няма да има електронно гласуване на изборите :-)

Императорът
15.02.2005, 20:25
За негледащите - официално съобщение от Мтел - "получени са ОГРОМЕН брой смс-и от МНОГО МАЛЪК брой телефонни номера".

Коментирайте, защитници на Каффе. Измамата нагла беше потвърдена.

jejak
15.02.2005, 20:29
Е гледам го Росен и от това прочетено съобщение на Мтел не стана ясно колко са SMS-ите и от колко карти са пуснати ама с цифри!Иначе сега цитират някаква гръцка тв дето казала че Слави бил най-яката конкуренция на гърците!И покрай другото наплюха Митко Щерев,който имазапазено място в историята на поп музиката в България,не е нужно да казвам с кои парчета ,само ще спомена порно весията на Слави на "Адаптация"-"Садаме Хюсеине" яко порно а!Соня с Императора не се заяждам просто казвам моето мнение с уважение към него,защото мисля че е умен човек,нищо че отстоява неправилна позиция,но съм сигурен ,че ще се вразуми!

Императорът
15.02.2005, 20:31
Неправилна позиция е да се ядосвам от една нагла измама ли?

state
15.02.2005, 20:35
не се нервете :-)
лично аз съм против "последната мода" гласувайте чрез СМС-и, по голЕми далавери в момента няма,феноменално за мен беше финалното гласуване за биг брадъра - 1 мио е спечелила СИА само за един ден от СМС-ите на "бедните" българи :-) кажете ми как БТК Мобайл да свали драстично цените за третия GSM като вижда,че и на 80-100 ст. има безбройни обаждания :-)))
P.S. :-)...сега ми се ражда идеята да направим едно ООД например Инвестирай ООД и да направим една игра ,познайте каква ще е цената на "Х" дружеството на 1 март!...ще бъдат раздадени 100 такива,100 онакива....:-),може да се оформи и джакпот,ако нещата потръгнат:-) ... без завишаване на тарифата на импулсните ГСМ и СМС -и, пък може и държавна субсидия да получим за популяризиране на фондовия пазар:-)))...НДСВ дано ни чуе :-)))

15+%EF%E8%EF%F1%E0
15.02.2005, 20:35
да си пее на за ферарита червени и за къси поли и да праща другия път смс от свое име повече от другите:)

Императорът
15.02.2005, 20:39
Ха-а-а-а-а-а-а-ха-ха-а-а-а-а, Стате, това е бати яката идея, никъде по светът сигур няма го - борсово тото!!!

ZEVS
15.02.2005, 20:40
Tva se iska tazi tema triabva da izmesti vsi4ki drugi za6toto e nai vajna, predlagam vsi4ki da se vklu4at za da razberem koi za kogo e!

15+%EF%E8%EF%F1%E0
15.02.2005, 20:42
императоре слушай сега как пее момата, аз смених каналчето на друго като почна...славчу си вкарва двоен автогол в момента според мен...

state
15.02.2005, 20:43
:-)))
най-накрая се сближихме , Империо :-)...абе не може да не измислим нещо тука,толкова мозък се е събрал,че никакво шоу не може да ни бие :-)... ако направим екип :-), предлагам идеята си безплатно на заинтересованите :-)...Let's go :-)))

jejak
15.02.2005, 20:48
Еваларка Стате или Стейт!Няма проблем да регистрирам ООД или АД ,от мен услугата,който иска да се включи в тотото да дава!Каква измама бе Императоре "Каффе"са победили с гласове от БТК другите са по-равно,чети де Славчо те замаи май с шоуто и вече забрави предишни изложения по темата!

Императорът
15.02.2005, 20:49
Не си раздавай тъй идеите, особено добри когато са. :)))

Ей, Процентов, измисли си поне някакъв ник, да знаем как да ти казваме.

Императорът
15.02.2005, 20:51
Дали, жежък ще има достатъчно играчи в туй тото?

jejak
15.02.2005, 20:56
Ами ако съдя по резултатите на последните SMS-гласувания 150000 бройки за начало ще хванем е трябва малко реклама разбира се!Нали сме с на ти с риска!

Императорът
15.02.2005, 21:01
Е-е-е, надали толкоз хора от борсата интересуват се...

veselqk
15.02.2005, 21:03
Здравейте всички
Идеята на state е супер яка.
Славчо май прегря вече стия СМС-и.Не слущам и Каффе,всъшнос ги чух за пръв път на евровизия и останах изненадан,че има такава група.Да ама Не- групата си е много яка и всички “тийн” са луди по нея и в достатъчно класации е в челни места(това ми шепна големия ми син)Между другото имаше и други стойностни парчета които получиха съвсем малко гласове-те к’во да кажат.Аз бих класирал Слави 5-ти-6-ти(все пак говорим за пеене –не за имидж или рейтинг).Каффе пък трябваше да спечелят с песен на БГ-а бе всичко май е бизнес .И сега Слави пищи щото някой го надцака-и това го има в живота.
Май се отплеснах!?

jejak
15.02.2005, 21:05
Императоре нали знаеш,че от наградата зависи всичко ,а пък и е на мода да се гласува многократно!

Императорът
15.02.2005, 21:07
Може, Веселяк, ама тийнейджърите надали ще пращат по няколкостотин смс-а всеки. Друга работа е, че ако си прав, хлапетата не знаят какво да слушат, трета - че нямат и особен избор.
Ако по мое време /като бях тийнейджър/ такива кастрати бяха излезли на сцената на някой концерт, само след 4 минути към тях щяха до полетят домати, камъни и празни бутилки.

Императорът
15.02.2005, 21:09
Ама борсата не е толкова зрелищна - като например някакви празноглавци, затворени в една къща пред камерите.

Снощи гледах в шоуто на Ники Кънчев една от тия фльорци - боже господи, колко куха беше горкичката!!! Изкара неапол и Солт Лейк сити столици!!! Хем младичко девойче... как са я пуснали по география?

state
15.02.2005, 21:09
:-)
империо,те не се интересуват от борсата , а от Наградите :-) на това кълве драгия ТЕЛЕзрител :-), важно е въпросът да е простичък,нещо от рода - кво е малкото име на Ботев :-) или ако интерпретираме на фондов език- Нагоре или надолу ще са компенсаторките на 1 март спрямо днешните нива :-)))

veselqk
15.02.2005, 21:10
Императоре не забравяй,че телефоните на тийн ги плащат мама и тате -постфактум при това.

jejak
15.02.2005, 21:15
Слушай бе State,гений такъв я създай бизнес планировка на цялата работа влизам с 20000 кеш за начало,гледам че всичко ти е в главата вече!!!

veselqk
15.02.2005, 21:15
State,колкото-повече се замислям по идеята ти -толкова по-яка ми се струва.

Императорът
15.02.2005, 21:16
Много хора ще си рекат: Нищо не разбирам от това.
Хорицата не обичат такива работи - мислят, че на глупаци ги правят.

state
15.02.2005, 21:17
jejak,
мене ме бива да правя другите богати :-)))... TNX :-)))

jejak
15.02.2005, 21:29
Абе пичове аз съм за тръпката и затова БФБ ми е малко скучна,има едно окопаване няма красиви маневри иходове!Ако трябва да сравнявам с шаха например,аз обожавам Каспаров в младите му години а всички тогава пляскаха на Карпов!

15+%EF%E8%EF%F1%E0
15.02.2005, 21:30
императора стига с този слави бе пич, ти като изключим него и българските му песни какво друго слушаш? сръбско и гръцко гаче ли:)

state
15.02.2005, 21:32
:-)
...а за злелището трябват:
-награди,пари,екскурзии,веч ри с известни каки, батковци :-)
-лесен въпрос /трябва да се повдига самочувствието на драгия ТЕЛЕзрител/
-блондинка с голЕми .... :-)...тя ще е водещата :-)...дали на борсата няма нещо подходящо,хайде младежите да се изкажат и да предложат номинации :-))
-реклама
-регистрирано по ТЗ дружество
-сключени договори /с БТК,Мтел,Глобул/ за услуги с добавена стойност
-банкова сметка
:-)))

Императорът
15.02.2005, 21:36
Процентов, по-долу посочих какво слушам. Гръцко не ме кефи, а към сърбите и всичко сръбско изпитвам дива омраза - познаните ми знаят, че най-голямата обида за мен е да нарека някого "сърбин".
Казах кои са ми любимите банди и изпълнители - в БГ Сигнал, Нова генерация, ПББ, ФСБ, Щурците, бате Буги Бараба /много са/, извън БГ - Металика, Аеросмит, Меноар, Депеш, висотски, Елвис...

Стига ли ти?
Повтарям за последен път: МРАЗЯ ЧАЛГА!!!!

veselqk
15.02.2005, 21:38
-набелязване зимни и летни курорти за харчене на спечелените кинти...:-)))

jejak
15.02.2005, 21:40
Е ще трябва да се инвестира хайде джентълмени на риска да ви видя инвестиционния дух!State spoko аз съм наясно с договорите и регистрациите,те са от мен!Но комай сме само двамата вече а?

Императорът
15.02.2005, 21:41
Това, че критикувам идеята, не значи, че не ми харесва. Просто вие изпадате в еуфория - а винаги се преценяват "за" и "против". Аз посочвам факторите от втората група.

state
15.02.2005, 21:42
:-)
естествено,че привличаме като спонсори - Албена,Константин и Елена, Златни,Ривиера ... :-))...на печелившите честито :-)))

state
15.02.2005, 21:45
:-)
Оргахим също за спонсор - измазване на апартаменти "от-до" :-),Петрол също - бензин за 1000 км....ще поканим и пенсионни фондове....всеки ще остарее :-)))

Императорът
15.02.2005, 21:48
Петрол - да - и а ги разорим няма да ми е жал - те и сами ще си свършат тая работа - да я ускорим - добра идея - много!!!

jejak
15.02.2005, 21:50
Императоре кой от всичките императори в световната история ти е любим?Кажи ми и аз ще ти кажа няколко негови гениални постъпки свързани със 100%риск!State don't warry ще стане таз работа!Нищо еуфорично няма тука просто разискваме един бизнес маньовър!

Императорът
15.02.2005, 21:57
Казах кой - филмов - не му знам големия риск - още я няма тая серия - чакам я со интерес - още някой месец - голям кеф - император възправя ръст - джедаи под ножът - Йода бяга като мишка - или като стършел - забавно - как мислиш?

Императорът
15.02.2005, 21:57
Напальон тоже. :))))))

jejak
15.02.2005, 22:02
А значи на император Палпатин-той досега бе канцлер в двете серии!Е и той е взел риск бил е близо до Йода пък дребния да не усети един сифски лорд,предрешен като демократ,ама това май е чисто срещано,но за Йода е непростимо,комай Куай гон Джин е виновен щото му натресе А.Скайуокър!Ей това вече е извън темата Императоре Палпатин!

15+%EF%E8%EF%F1%E0
15.02.2005, 22:05
абе я малко футбол по бтв. стига с тази тема , че май се изтърка...странно ми е малко че императорът я подърва жива като го гледам какви групи слуша, ама здраве да е. аз се радвам че онази симпатична българка няма да вие срещу луната с едни познати до болка български извивки:)))

jejak
15.02.2005, 22:07
Хайде в стройна форма да онагледим всичко!Щото бая се нароиха спонсорите и не знам кои ще ги накара,май и ние трябва да пускаме фронтменки яки!За Наполеон Императоре ,за начало ще ти спомена битката при Аустерлиц!Има още десетина примери за него!

Императорът
15.02.2005, 22:09
Граф Дуку каза - Оби Уан не повярва - проклет спирт - почнах да говоря като Джингл - и аз гледам мачът - къв тоя комик шевченко - празно име вече - Бербатов по-добър - 100% - Процентов измисли си ник - може и процентов - наздраве - Аляската е вкусна.