PDA

View Full Version : Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)


Страници : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Jay Gould
05.09.2007, 22:32
В алл.бг четох за някакъв случай във Враца - хъхрещи животни се правели на отворени в заведение и се сбили със собственикът... на другият ден се изсипали вв махалата им 20-тина мутри и - няма манговци, няма айшета, няма чавета - БОЙ НАРЕД БЕЗ НИКАКАВА МИЛОСТ. САМО ТАКА ТРЯБВА.

Импе и мутрите се явяват там където не работи закон и свършва правосъдието. Ако човек няма защита и правосъдие от полиция и съд, се обръща към най-силния в района за да я получи.
:) Случая във Варца ми напомня на един подобен случай от средата на 90 те, когато случайно минахме с един приятел, през циганската махала тук във Варна.
Тогава едни образи (бяха петима), бяха наредили към 40 циганина на тротоара, легнали по корем, с ръце на тила и провеждаха мероприятие с конкретен въпрос "Кой от вас м..... ви (тук на майка) циганска, барна вчера сестрата на единия от нас?!"
Беше комична гледка, но дойдоха ченгета и развалиха мероприятието :)

Императорът
05.09.2007, 23:31
Ами като няма закон - само така. Евала на тия, които дресират хъхрещите така.

divedi
06.09.2007, 08:56
Мила Невена,благодаря,ти за всичко,което напрви,без дори да те помоля!
Благодаря,че кърмеше детето ми докато бях болна!
Благодаря за съветите!
Благодаря,че спаси майка ми!
С никой не споделих,колко ми помагаше(нали беше циганка)!
Извинявай,мила,че докато ми помагаше.не забелязах,че самата ти имаш нужда от помощ!
И как ще повярвам на онези,които твърдят,че циганите са лоши,като най-добрия човек,когото пзнавах полетя като птица и прекрати циганския си живот!
Ти реагираше спонтанно и усещаше кога някой се нуждае от помощ и аз Невена усещам,че онова красиво твое момиченце е обречено,в оная обречена циганска махала,но не знам какво да направя или много го мисля,а не реагирам,така ,както смятам за правилно!
http://bglog.net/BGLog/14535

Mitac
06.09.2007, 10:11
divedi какво искаш да кажеш с това.

divedi
06.09.2007, 16:43
„Три четвърти от всички неудачи и недоразумения по света ще изчезнат, ако се поставим на мястото на нашия противник и разберем неговата гледна точка. Ние или веднага ще намерим съгласие с него, или ще мислим със снизходителност за него.“
Махатма Ганди

http://bg.wikiquote.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D1%85%D0%B0%D1%82%D0%BC%D0%B0_%D0%93% D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8

Императорът
06.09.2007, 18:02
divedi, всичко това е много благородно, чак до сополивост, но примерът ти е неподходящ. Ако британците бяха започнали да изтребват масово индийците, на тях би им се наложило или да се съпротивляват, или да измрат като народ. Представи си средният сюжет - белите хора тръгват со пушки, пищови, саби, брадви и дато видят местен, очушкват го... никаква съпротива не срещат. Индийците са били много милиони още тогава, но след колко време щеше да бъде пръснат мозъкът и на последният, чакащ да го заколят като овца, ако англичаните бяха взели присърце тая работа? После им вземат окончателно субконтитентът и толкова....
За жалост ние сега се държим ИМЕННО като индийците... ама хъхрещите не се държат като британците - напротив - от ден на ден стават все по-нагли. И за тоя сълзлив пример за благородната индианка, дето го даваш по-долу, аз мога да ти дам 8 000 примера, в който хъхрещите твари са показали истинската си същност - на безчовечни бандити, без намек дори за човещина и морал.

А такива като тебе, пораженци, набожници и Махатмагандисти, са по-опасни и от тях. Ботйов по-добре го е казал - "Доброму добро да прави, а лошият - С НОЖЪТ ПО ГЛАВА !!!"

Mitac
06.09.2007, 19:26
[quote]„Три четвърти от всички неудачи и недоразумения по света ще изчезнат, ако се поставим на мястото на нашия противник и разберем неговата гледна точка. Ние или веднага ще намерим съгласие с него, или ще мислим със снизходителност за него.“
Махатма Ганди


Постави се на мястото на пребитите, изнасилените, убитите и ограбените от мутантите жертви.Постави се на мястото на роднините им.

Ако 13 годишно мимиче е отвлечено и многократно изнасилено от банда орки в продължение на няколко дни, как ще намериш съгласие, снизходителност и т.н. ?
Ако момче е пребито от цигани до смърт, защото не е позволило да му отвлекат приятелката, за да се гаврят с нея.
А сега си представи, че това момиче е твоята дъщеря, представи си, че това момче е твоят син.
Обясни ми моля те как ще разбереш тяхната мръсна, циганска гледна точка?
Хайде отговори ми ако обичаш!

Императорът
06.09.2007, 19:39
Има логика донякъде, да се поставяме на мястото на хъхрещите и да действаме като тях. Пребият Българин - бой до смърт за биячите, изнасилят момиче "орките" - НА КОЛ !!!!

divedi
06.09.2007, 20:15
Чандала са само маша в ръцете на други сили. Кой закриля и финансира циганите?

Бедите на България започват още от българоубиеца Борис I. Защо почти всички български исторически паметници и извори са системно унищожавани в продължение на векове? Кой има интерес да прикрива ролята на българите в много събития от историята на човечеството?

Непосредствено след покръстването избухва бунт в средите на българските боляри. Техните основни опасения са от засилващото се византийско влияние. Борис I потушава бунта и заповядва да бъдат екзекутирани водачите на бунта заедно с всичките им синове - общо петдесет и двама души. Широко разпространената версия, че са били избити цели родове, по всяка вероятност не отговаря на истината.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81_I

Jay Gould
06.09.2007, 21:03
[quote]„Три четвърти от всички неудачи и недоразумения по света ще изчезнат, ако се поставим на мястото на нашия противник и разберем неговата гледна точка. Ние или веднага ще намерим съгласие с него, или ще мислим със снизходителност за него.“
Махатма Ганди

Дааа! Нюрнбергския процес по тази логика е върховна несправедливост спрямо водачите на райха, а Андрей Чикатило трябваше да бъде пожален и разбран от хуманистите вместо да го осъдят на смърт. Садам Хюсеин душицата сладка мустаката, също си отиде невинен горкия.

Нека бъдем хуманисти, да поставим в положението на извергите и да покажем съчувствие към тях ;)

Императорът
06.09.2007, 22:07
Вярно е, че Борис І е българоубиец. Съгласен с тебе.

Mitac
06.09.2007, 23:53
divedi , отговори ми на въпроса.
Не се отплесвай от темата.
Борис І .....тинтири минтири.
Тогава орки по тези земи не е имало.
Зададен ти е въпрос отговори !

LUBIMEC 13
07.09.2007, 12:02
Mitac, divedi е поредния празнодумец тук, който няма да ти отговори на резонния въпрос. Циганията е обременила мозъците на тези жалки българи, които не могат да осъзнаят дори собствената си глупост!

Mitac
07.09.2007, 13:09
Mitac, divedi е поредния празнодумец тук, който няма да ти отговори на резонния въпрос. Циганията е обременила мозъците на тези жалки българи, които не могат да осъзнаят дори собствената си глупост!

Няма да ми отговори, защото не иска да погледне от тази гледна точка.
Ако му поствя въпроса, като го поставя на мястото на момчето или момичето, пак няма да ми отговори.
Такива лапни-шарани могат само да се държат като дървени философи.

Ако станеш divedi, жертва на орки-рецидивисти,ако те пребият и изнасилят, как ще се чувстваш, ще си промениш ли възгледите тогава?
Не искаш да отговориш!
Ама иначе много обичаме да се правим на благородни, състрадателни и какви ли не.
Да ама не!
Заблудени лапни-шарани голишарчета сте.
Аз съм българин и ме интересуват проблемите и несгодите на българите!
За българското милея, за нещастията на българите ме боли.
Орките не ме интересуват.


А псевдо-българите водят псевдо-политика и прокарват псевдо-идеи в една псевдо държава.
Много "псевдо" има в тая държава.
И българи ментета също има много.

divedi
07.09.2007, 17:07
Проблемът с циганите може да се разреши за една седмица, но ги крепят мощни външни сили. Знаете ли, че на някои места по света за България се говори като за новата Палестина?

Palestine
http://en.wikipedia.org/wiki/Palestine

bondinio
07.09.2007, 17:55
Проблемът с циганите може да се разреши за една седмица, но ги крепят мощни външни сили. Знаете ли, че на някои места по света за България се говори като за новата Палестина?

Палестина
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D 0%B0

Хубаво, експериментът се проваля, обаче те се готвят за нов такъв. А именно за еврейска държава в Европа. Хайде познаете коя е земята, определена за нов Израел...
Някой си български, с извинение историк, а всъщност национален предател написа книга, в която обясняваше, че евреите са коренно население на Балканите. Някой си Соломон Паси официално отправи покана в България да се заселят два и половина милиона евреи. По една телевизия показаха карта, на която върху нашата земя бе написано не България, а Еврия. Дьорд Шорош /Джордж Сорос/ стръвно развъжда бурените чандала, които да задушат нашата нация. Нещо ме кара да мисля, че случаят с медиците е брънка от същата тази верига.
http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?act=Print&client=printer&f=6&t=1256

пич ти да не пишеш статии в уикипедия и тука да се рекламираш

Bouns
07.09.2007, 19:45
Проблемът с циганите може да се разреши за една седмица, но ги крепят мощни външни сили. Знаете ли, че на някои места по света за България се говори като за новата Палестина?

Palestine
http://en.wikipedia.org/wiki/Palestine
Крепи ги това, че когато трябва гласуват за когото трябва. Те живеят на наш гръб и в някаква степен по-добре от нас. Общинските апартаменти които обитават и пречат на нормалните си съседи са под наем за 20лв. на месец. Участниците в този форум плащат повече данък на жилищата си или плащат наем по пазарни цени! Аз си плащам тока а те чакат избори и оправят сметките.
Нямам нищо против да взимат помощи, но има толкова градинки с избуяла растителност като в джунгла защо не ги накарат да ги оправят вместо да клечат пред блоковете и да стряскат децата?
Лично според мене всички граждани на РБ трябва да имат еднакви права и задължения. Така аз няма да се чувствам ощетен, а други ще работят и ще имат по-малко време да безчинстват.

divedi
07.09.2007, 23:21
"Ромите имат стадно чувство. Не обичат държавата, но се ползват от благинките

ВИЗИТКА
Арлин Антонов е роден на 13 февруари 1948 г. в София. Завършил е военно училище, Военна академия и курс на НАТО, бивш депутат, бивш шеф на баретите, бивш директор на РДВР-Пазарджик

- Г-н Антонов, зверското убийство на двете момичета потресе всички ни, пълзят различни слухове, полицията не дава информация. Вие, като бивш шеф на НСС...
- Аз, като бивш шеф на РДВР - Пазарджик, ще ви кажа - слухове има всякакви, полицията не излиза с информация заради следствената тайна. А версии винаги ще има, въпросът е какво се прави с версиите. Пазарджик е град на повече от 500 години, създаден от татари, впоследствие заселен с бягащи от потурчването българи, дошли от различни краища на България. Тук те заварват циганите, пристигнали с османското нашествие в края на 13 век.
- Какъв процент са циганите сега?
- Горе-долу на двама българи се пада по един ром - в община Пазарджик, където влизат и 31 села. Градът е някъде около 80 хиляди жители, от които около 25 хиляди са ромите. Но имаме села с превъзхождащо ромско население, примерно селата Алеко Константиново и Драгор. Има и други села, в които ромите са или около кантара, или вече превъзхождат по численост българското население.
- По ваше време, като шеф на РДВР, имаше сериозни проблеми с ромската общност, поради което проведохте една доста впечатляваща акция...
- Бях на този пост през 1992 година - април, май, юни. Престоял съм 100 дни като директор на РДВР. Такова беше времето, динамично се променяха нещата. Заварих града пълен с подрастваща проституция - имахме 74 момичета, картотекирани от Магистрална полиция. Те бяха почти от цялата стана, докарани тук, да обслужват определени групировки - ромски и български. В града се появиха първите нелегални частни квартири, където започна да се практикува проституция.
- Какви бяха сводниците?
- Първи се усетиха ромите. Защото те първи излязоха в Европа, набраха малко средства от алъш-вериш - купуване на евтини лъжици и чинии в България и продаване в Сърбия, Турция и Македония. Те натрупаха пари, видяха там престъпността с какво се занимава... Ромският език е като наречие за всички европейски роми, те се разбират помежду си. Освен това, те живеят компактно, при тях традицията е много силна. Направен беше опит преди години - роми се изселваха в квартал Запад и им се даваха апартаменти да живеят между българи. След известно време те си продадоха жилищата и се върнаха в махалата. Много се заблуждава някой, ако си мисли, че може да ги разсели да живеят някъде извън общността си. Те имат стадно чувство, но никога не са имали държавност. Те не обичат държавата, те обичат да ползват благинките на държавата. Една малка част, може би 1-2 процента от тях се грижат за децата си и ги образоват, и се стремят да приличат на нас. Всичко друго гледа да живее по лесния начин. Ей сега да минете на паркинга пред "Тракия", десетина циганета ще ви искат пари.
- Според вас, май нямаме шанс да интегрираме ромите.
- Аз мисля, че думата интеграция не става за тях. Мисля, че не е нужно да ги интегрираме. Според мен към тази общност трябва да се приложи друг модел - ако трябва и насилствено да бъдат култивизирани и да се обучат. Т.е. задължително да ходят на училище. През 1992 г. те си бяха изгорили чиновете в училищата. И после викат "Нямаме работа". Ами като си ниско квалифициран, няма да имаш.
- Казвате да се образоват, къде - в смесени или в специални училища?
- В Пазарджик направиха такъв опит - затвориха едното циганско училище и ги вкараха в едно от българските училища. И какво, спадна нивото на обучение, спадна дисциплината. И всеки родител почна да търси друго училище за своето дете. Но така това училище остава ромско. Значи не е пътят да бъдат между нашите деца.
- Какъв е пътят?
- Да учат в интернати, седмични.
- Но това е скъпо.
- Другото е още по-скъпо. Простотията е страшна и престъпността е страшна. При тази прословута акция, която проведох на 29 юни 1992 г. в циганската махала, аз заварих там над 70 българчета, вързани по леглата - момичета между 13 и 16-годишни. Обучаваха ги да бъдат проститутки. И питам аз циганката: "Това момиче не е твое, какво прави тука?" А тя: "Мъжа дал хиляда марки курва ша работи за нас." Това е форма на робовладелство - проституция със сводничество. Тук имаше голямо движение тогава - трафик с гориво от Турция - на Калугерово вреше от коли. Виждал съм как се бият и се дърпат по 20-30 момичета на различни сводници коя да влезе в тира. Имаха норма - 100 марки на вечер, не ги ли изкара, на сутринта - бой.
- Какво е положението сега?
- Сега всичко продължава с още по-страшна сила. Във всяко заведение има сводници, оглеждащи "интериора" и каквото им хареса, почват да го преследват. После някой открадва момичето, обучават го две седмици как да бъде проститутка, какво да прави, филмират как го прави с различни мъже в махалата. И после я манипулират - заплашват, че ще убият близките й, казват й, че в полицията има техни хора и ако се оплаче, лошо ще стане... А тя не смее да каже, страхува се техните да не разберат, срам я е, защото може да е добра ученичка... Поводът за акцията ми беше изнасилването на едно семейство 22-23 годишни, бяха откраднати от улицата. Мъжа го пребили с тръби, жената я замъкнали в махалата. Като ми съобщиха в 1 часа през нощта, започнах аз да подготвям операцията. Намерихме 73 ма души, които се бяха гаврили през нощта с нея. Момичето изпадало няколко пъти в безсъзнание, пометнало и доколкото знам, по-късно е починало. От тези 73-ма, които сме предали на правосъдието, по моя информация двама или трима са получили някакви смешни присъди между 4 и 6 години, защото повечето не са били пълнолетни. Разбирате, че има една вопиюща безнаказаност.
- Защо е така, кой стои зад тази безнаказаност?
- Ромската общност се оказва ценен кадър за всички основни политически сили, управлявали България. С тези хора се прави манипулация на всички избори. Затова те си знаят, че някой ще им опрости сметките за ток и вода, знаят, че някой ще ги пусне на свобода, независимо какво са извършили. Затова тук им продаваха двустайни апартаменти за по 24 лева. За тия пари никой българин не може да си купи и тоалетна чиния. Това е проблемът с ромите, не само в Пазарджик, той е национален проблем.
- Нека да се върнем на болната тема за убийството на двете момичета. Каква е вашата хипотеза?
- Аз имам хипотеза, че това престъпление може да е свързано с хора, които да не са от нашия град, но може да са от нашите села близо до града. Представете си едни хора, които познават тези момичета и вечерта в 22.30 ч., като го няма тролеят, спират колата и питат: "За село ли сте, качвайте се."
- Ще разберем ли кои са убийците?
- Не знам дали ще разберем. Би трябвало, ако работеха по горещи следи, в рамките на една седмица полицаите да разкрият убийците. Вече 14 дни откакто ги няма момичетата, лека им пръст. Според мен липсва агентурният апарат на МВР в ромските среди и от там се къса връзката на достоверността на информацията. В тези среди, без да се вкара сериозна агентура, нищо не може да се научи. Те живеят компактно. Аз някога зададох въпроса: Кой купи сателитни чинии на ромите? Няма ромска къща в България или ромски апартамент, на които още през 1992 г. да нямаше сателитна чиния, а 95 процента от тях бяха жестоко бедни. Е, питам: кой даде тия 300 долара? В града съм преброил над 5 хиляди чинни през 1992 г. Ами това прави към 2 млн. долара.
- Кой?
- Външни сили, които искат а ислямизират ромската общност.
- Как работи полицията с циганите?
- Ще ви дам пример за работата на полицията, независимо коя партия е назначила стражаря. Има в циганската махала полицейски участък. Началникът на този участък (Ихтимански се казваше) си разменя служебния автомобил с отличителни знаци "Полиция" с един ром, който му дава буса си да иде в София да продава домати на борсата. Ромчето, синът на този, се качва в служебната кола и почва да обикаля кафенетата. Полицаите го хващат и той вика: "Какво искате бе, чичо Петко и тате си смениха колите." Тоя човек след това служи още 3-4 години в РДВР, щото трябваше да стигне до някаква по-добра пенсия.
- Кое е средството - здрава ръка?
- Не само здрава ръка Аз не вземах рушвети от тях. Това е много важно. В момента, в който ти платят, ставаш зависим. Независимо че влизаме в ЕС, ние трябва да имаме наше достойно поведение и наш вътрешен български ред. Нито Германия, нито Америка ще дойде да ни създаде ред - да няма в квартала изнасилвания грабежи. Ами там работят търговски обекти. Някой да е проверил дали дават касови бележки, дали имат данъчен номер, ревизия някой да смее да направи, енергото да смее да събере таксите за ток? Че там само с полиция се влиза до първите 10 къщи и почват камъни да валят...

Мария Стоянова "
http://mometo.blog.bg/viewpost.php?id=933

Императорът
07.09.2007, 23:47
....При тази прословута акция, която проведох на 29 юни 1992 г. в циганската махала, аз заварих там над 70 българчета, вързани по леглата - момичета между 13 и 16-годишни. Обучаваха ги да бъдат проститутки. И питам аз циганката: "Това момиче не е твое, какво прави тука?" А тя: "Мъжа дал хиляда марки курва ша работи за нас."....



Е, дами и господа "природозащитници", как ще коментирате ТОВА ?!? Още ли ще защитавате тия мръсни изверги ?!?

АЗ БИХ ГИ ИЗПРАВИЛ ДО СТЕНАТА И БИХ ГИ РАЗСТРЕЛЯЛ - ДО КРАК !!!! И то ако съм в добро настроение - ако не съм - бих ги изгорил живи !!!

Слънчев вятър
08.09.2007, 01:46
Импи, я си представи тука и на борсата да има некой мангал и да ни чете месиджите :) представяш ли си няколко богати мангала, напарфюмирани и зализани, с мазни алаброси, плющат кинти по кобосите и се подхилкват на тея писания :)... а за довечера са си поръчали некоя тъпа тинейджарка, дето сама им се бута за кинти :) лошо нали, но може да е вероятно :)

Императорът
08.09.2007, 01:56
Вятъров - ако има циганин, да играе на БФБ - това няма да е бандит.

Слънчев вятър
08.09.2007, 02:29
Импи, баш тея са най-големите бандити между тех, ако е натрупал кинтите от наркотици и проституция малко е да му светиш маслото, проблема беше друг - тъпа тинейджърка /българка/ им се натиска за пари - харесва й циганията /за пари/. Иначе Импи има вероятно и свестни, бех видял едни много спретнати, чистички малки циганчета, братче и сестриче говорих си с тех на първокласен български, исках чак да ги прегърна, че са такива убави и умни деца, ама не живеят у гетото, разбрах като поговорих и с баща им. Значи ако тея наште управници ако най-накрая признаят, че има етно-проблем и се мине на дългосрочен подход, културен, образователен, основно икономически, и т.н. да се разбият тея гета, да се очовечат, може да даде резултат, иначе ако ходиме в крайност, на изтребване или подобно, то и проблема най-вероятно ще се задълбочава. не е само проблема в неспазването на законите, доста проблеми има за решаване...

Bouns
08.09.2007, 08:10
Много сте крайни - има толкова отдалечени места от нашата родина които трябва да се обработват и облагородяват. Възмутителното е, че те киснат в пандиза на наш гръб....
Статията с А. Антонов е покъртителна, но за да няма етническо напрежение, най-добре е подобни животни да се събират на острови по дунава да белят камъни. Просто срока да е много дълъг - 15г.

Императорът
08.09.2007, 09:09
Вятъров - не говори ми на мене, че има свестни цигани - аз сам съм познавал значителен брой такива.
За разбиване на гета - правени са безброй опити и в България и по светът - няма файда - хъхрещите са стадни животни и винаги си сформират мръсни и престъпни гета. Индианците могат да бъдат спасявани (по-точно да се спасяват) само поединично - който иска, той ще се измъкне от калта, но не можеш да направиш човек двукрако, което предпочита да си остане животно. Насила хубост не става. Изходът е само един - към честните цигани отношение като към нормални български граждани, към престъпната измет от гетата - отношение като към вредни животни. Вижте статията по-долу - как може стадо мангали да отвлекат 70 Български деца безнаказано? Какво трябва да се прави в такива случаи? АМИ НАХЛУВА В МРЪСНОТО ГЕТО ЖАНДАРМЕРИЯ И ПОЛИЦИЯ - НАПРАВО С АВТОМАТИТЕ - КОЙТО МАНГАЛ ПОКАЖЕ ДОРИ ОПИТ ЗА СЪПРОТИВА - КУРШУМ !!!! ПОСЛЕ ВСИЧКИ МАНГАЛИ НАД 14 г. НА СЪД - ЗА ОТВЛИЧАНЕ, ИЗНАСИЛВАНЕ, МАЛТРЕТИРАНЕ, ПРИНУДА И СКЛОНЯВАНЕ КЪМ ПРОСТИТУЦИЯ И ТО НА МАЛОЛЕТНИ - АКО НЕ ЗА ПРЯКО ИЗВЪРШВАНЕ НА ДЕЯНИЕТО, ТО ЗА СЪУЧАСТНИЧЕСТВО - И ЦЯЛАТА МА`АЛА ОТИВА НА КАТОРГА !!!!

Бонусов - къде аз съм писал за тикане в пандиз? В моят план КККК ключово място заема Каторгата - мини, каменни кариери, тухларни и т.н. Не става дума поне формално за принудителен труд - всеки мангал ще може свободно да избере от две възможности - да работи и изпълнява нормата си или да легне и да пукне от глад.

Bouns
08.09.2007, 09:29
Да и аз това имах предвид да няма вариант да не работят.
И аз споделям виждането ти, че единиците от хъхрещите които искат да се трудят вече са се отделили от стадото и живеят като нормални хора.
В момента те са закриляни от всякакви орг. и депутати, винаги когато си покажат рогата и скачат да ги защитават.
Лично според мен за да не се нямесват "защитниците" на хъхрещите - трябва да им се сложат условия, който взима помощи да работи някакви часове обществен труд. Понеже са мързеливи, да им спират парите, взимат им общинските жилища и ги настаняват в изоставени краища да ги облагородяват!
Така ще се интегрират най-бързо или се хващат на работа или гладуват, българите ги хранят а те ги мразят изнасилват и ограбват това е положението.

Jores
08.09.2007, 15:31
Импи, баш тея са най-големите бандити между тех, ако е натрупал кинтите от наркотици и проституция малко е да му светиш маслото, проблема беше друг - тъпа тинейджърка /българка/ им се натиска за пари - харесва й циганията /за пари/. Иначе Импи има вероятно и свестни, бех видял едни много спретнати, чистички малки циганчета, братче и сестриче говорих си с тех на първокласен български, исках чак да ги прегърна, че са такива убави и умни деца, ама не живеят у гетото, разбрах като поговорих и с баща им. Значи ако тея наште управници ако най-накрая признаят, че има етно-проблем и се мине на дългосрочен подход, културен, образователен, основно икономически, и т.н. да се разбият тея гета, да се очовечат, може да даде резултат, иначе ако ходиме в крайност, на изтребване или подобно, то и проблема най-вероятно ще се задълбочава. не е само проблема в неспазването на законите, доста проблеми има за решаване...

Ciganina koito iska da jivee kato balgarin go pravi i vsichki mu pomagat i uvajavat no tezi sa ultra malki izkljcheniq /izrasnal sam v lulin na 50 metra ot mahalata sega Billa vsichki varianti sa mi minali pred ochite/. Za drugite mangali reshenieto trqbva da e kraino mnoooogo kraino toqga pod vsqkakva forma.

Problema ni e ne v samite cigani a che vlastta nqma strah ot rabotodatelq si dokato ne se vdignem i ne izk . .lim tezi s imunitetite opraviq nqma da ima.

Vsichki razbrahme oficqlno tezi dni che 17god. ni upravlqva DS i si malchim palna apatiq sega pochvat da ni se obqsnqvat kak te ne znaeli bili natopeni i tn. znael ne znael pod noja tova shte e edno naistina novo nachalo zakasnqlo s 17god
A bai mangal nai - lesno toqga sutrin obed i vecher za da znae i decata mu da znaqt s bulgari da ne se e .. avat.

I oshte neshto za sega armiqta e balgarska kogato nqkoi ahmed ili asan stane oficer idva kraq.

Jores
08.09.2007, 15:41
I edin primer kak se ebava vlastta i vsichkite mu tam organizacii s nas:

Billa Lulin e na mqstoto na bivshata Asanova mahala ikonomichenskiq interes uspq da razkara mangalite za edin mesec zad okolovrasnoto nabuta gi vav faragoni /ciganskoto naimenovanie na furgon/ i vsichko mina i zamina ne che sam nedovolen a zashto da ne moje 20 - te hilqdi mangala ot fakulteta da gi prati darjavata na mainata im zad betonni steni ta da ne im gleda normalniq danakoplatec mizeriite i useshta smradta? Ili trqbva nqkoi biznesmen da haresa tova po princip unikalno za stroitelstvo mqsto i da gi razkara za edin mesec?

divedi
08.09.2007, 17:35
I oshte neshto za sega armiqta e balgarska kogato nqkoi ahmed ili asan stane oficer idva kraq.

Какво е положението с Българската армия?

Българска армия
http://www.bgrabotodatel.com/company.php?id_firm=781

Mitac
08.09.2007, 18:18
"Ромите имат стадно чувство. Не обичат държавата, но се ползват от благинките

ВИЗИТКА
Арлин Антонов е роден на 13 февруари 1948 г. в София. Завършил е военно училище, Военна академия и курс на НАТО, бивш депутат, бивш шеф на баретите, бивш директор на РДВР-Пазарджик

....При тази прословута акция, която проведох на 29 юни 1992 г. в циганската махала, аз заварих там над 70 българчета, вързани по леглата - момичета между 13 и 16-годишни. Обучаваха ги да бъдат проститутки. И питам аз циганката: "Това момиче не е твое, какво прави тука?" А тя: "Мъжа дал хиляда марки курва ша работи за нас." Това е форма на робовладелство - проституция със сводничество. Тук имаше голямо движение тогава - трафик с гориво от Турция - на Калугерово вреше от коли. Виждал съм как се бият и се дърпат по 20-30 момичета на различни сводници коя да влезе в тира. Имаха норма - 100 марки на вечер, не ги ли изкара, на сутринта - бой.
- Какво е положението сега?
- Сега всичко продължава с още по-страшна сила. Във всяко заведение има сводници, оглеждащи "интериора" и каквото им хареса, почват да го преследват. После някой открадва момичето, обучават го две седмици как да бъде проститутка, какво да прави, филмират как го прави с различни мъже в махалата. И после я манипулират - заплашват, че ще убият близките й, казват й, че в полицията има техни хора и ако се оплаче, лошо ще стане... А тя не смее да каже, страхува се техните да не разберат, срам я е, защото може да е добра ученичка... Поводът за акцията ми беше изнасилването на едно семейство 22-23 годишни, бяха откраднати от улицата. Мъжа го пребили с тръби, жената я замъкнали в махалата. Като ми съобщиха в 1 часа през нощта, започнах аз да подготвям операцията. Намерихме 73 ма души, които се бяха гаврили през нощта с нея. Момичето изпадало няколко пъти в безсъзнание, пометнало и доколкото знам, по-късно е починало. От тези 73-ма, които сме предали на правосъдието, по моя информация двама или трима са получили някакви смешни присъди между 4 и 6 години, защото повечето не са били пълнолетни. Разбирате, че има една вопиюща безнаказаност.
- Защо е така, кой стои зад тази безнаказаност?
- Ромската общност се оказва ценен кадър за всички основни политически сили, управлявали България. ...



Ей това не мога да го разбера.
Такава дива жестокост! Как може ....
Такова безразличие от органите на реда. Как може ....
Това е масова гавра с деца, не са измръзнали картофи или спукани гуми.
Колко български деца са пострадали, повечето от тях продължават да страдат още.
На колко ли места има вързани деца и колко ли са измъчваните по този начин.
Това е недопустимо!
Това е геноцид.
Най-лошото е че никой не мисли за децата на България.
Ще им дам аз една интеграция.
Мръсни, скапани орки-мутанти ще ви избием до крак.
С удовоствие ще ви опека на бавен огън.
С удоволствие живи ще ви одера кожите.

Полицията, прокуратурата, господа управници, съграждани
КАКВО ЧАКАТЕ ОЩЕ ?
ДОКОГА ЩЕ ДРЕМИТЕ ?

divedi, нарочно пусна това за да ни раздразни.
Радвай се, защото успя.

divedi
08.09.2007, 19:26
"Според мен вече на всички е ясно какво става. Тотално и пълно унищожение на българската природа. Българското черноморие и българските планини са заляти с бетон. Една добре организирана кампания. За мен това е поредното доказателство до каква степен българската мафия се е срастнала с управлението на тази държава. Те са просто едно цяло. Може би това е така още от преди 1989 година.

Но каквато и да е истината резултата е на лице. Огромно количество инвестиции, с неизвестен произход, вложени в изграждането на бетонни комплекси, където да се перат, други - мръсни пари.

От митнически далаверки, проституция и дрога. От крадени коли, хазарт и какво ли още не.
Закони има. Да. И какво от това.

От 1989 година ни залъгват, че ще живеем по - добре. По - спокойно. По - сигурно. Ще можем да развиваме собствен бизнес, не че ще сме богати, но няма да сме бедни. Ще сме граждани на една свободна демократична и европейска държава.

Вместо това какво получихме?

Станахме свидетели на едно безподобно разграбване на всичко държавно. Покрай държавното отиде и частното, нали? Сега сме по - бедни от когато и да било. Бедни сме, не само защото ограбиха парите ни. Те ограбиха и надеждите ни за един по - добър живот.
Съсипаха икономиката, унищожиха производството, унищожиха туризма, всеки един до скоро печеливш за страната отрасал. Унищожава се най - голямото ни до скоро богатство. Образованието, културата и природата ни.

Неща, които само до преди няколко години бяха нашата гордост!

Само за няколко години, в резултат на дървената мафия, зад която със сигурност стоят и хора от властта, бяха унищожени хиляди дка гори. Това продължава и сега. Нима някой смята, че тези пожари са случайни?

Сечищата и незаконното строителство, палежите са на път да изтият и последната зеленина от картата на България. В същото време България е на път да загуби и още нещо. Българската Академия на Науките - БАН.

БАН, който от зората на така наречения демократичен преход е последна дупка на кавала. БАН, който продължава да съществува само благодарение на невероятното усилие на блестящите учени, които все още работят там. Никой ли не се замисля как се прави наука с жалките субсидии и голи обещания отпускани от всяко следващо правителство?

Сега са хвърлили око на земята, с която разполага Академията и се чудят как да я докопат по - скоро, за да изникне поредния МОЛ или бизнес център или каквото и да е там... Същото вероятно го очаква и СУ... вече започнаха с градината в Балчик.

Без природа, без образовани и интелигентни хора, какво ли я очаква тази държава?
Отново - роби?"
http://bglog.net/Ecology/14561

"Ванка, Терко - стига се заблуждавайте бе хора! Каква демократична държава, какви 5 лева!?!? Демокрацията се гради от хора с ясно самосъзнание и себеуважение, не от народ, който търпи тази шайка разбойници, мошеници и дебелосерковци за управляващи.

Ти ми отговори на този прост въпрос сега, а пък после ще говорим за природата и екологията ...:

Как може да има депутат, който с колата си за 15 мин да направи толкова нарушения, достатъчни да му се отнеме свидетелството за управление на автомобил, да го заснемат с камера и на него, на политическата сила, на която е член, и на тиквите гласували за него, изобщо да не им пука?

Друг въпрос: Ти представяш ли си, за какво става въпрос, когато тия хора дискутират бизнес въпроси и дела и управляват държавни ресурси? При положение, че не им пука от закона, а и всъщност понеже те правят законите, отдавна са се поставили над закона!?

Затова, другият път, като дойде време за бюлетините - мислете с главите си, а не със задниците си!"
http://bglog.net/BGLog/14562

Jay Gould
08.09.2007, 23:46
Циганите с последна дупка на кавала, а над тях има много по големи и опасни животни, насъскващи и тях и други.
Цигански проблем нямаше да има, ако тази измет горе на власт бе в гробищата или прогонена от страната.
Отрепките яхнали държавата, властта, мразещи нас, начина ни на живот и всяка лична свобода извън тяхното беззаконие и няма болкук, престъпник или друга измет, която да не свързана с властта от последните 17 години:
Не зная колеги кой крив кой прав, но няма време! Нашия и на децата ни, а не друг живот е поставен на карта.

Това лято 25 % от българските гори бяха умишлено опожарени!
За следващото лято остават още 25 %!
В най добрия случай ни остават 4 години за да се превърнем в пуст, безплоден камънак като Гърция!
.. и горите са само част от проблема, наречен "политика"
Дали ще оцелеем или не, е наша грижа.
Милост няма да получим, а да я очакваме от тези е абсурд, защото ни мразят и се страхуват от нас. Да чакаме пощада е абсурдно. Такава НИКОГА не е показана в предните 15-17 години!
Мир с тях не възможен. Въпросът е нашите или техните задници! Нашия или техния живот!
Лично аз, предпочитам своя задник пред задника на кой да сегашен политик.

Grog
09.09.2007, 02:06
Направо се чудя защо си хабите нервите по тази тема,всьщност темата е излишна(под достойнството ми е да пиша по темата,но това е пьрви и последен пьт)Е...какво имате против циганЕтЕ...нищо особенно...Само дето малко надьхват(намирисват),..мрьс и са,черни са,не подлежат на вьзпитание,с неправилни черепи,мислят си че вече всичко им е позволено...,макар и на вас да не е!...Е кво да кажа...No Comment!
Грабвайте сопите и налагайте!
Както беше каза Карол Маи:Най-добрия индиянец,това е мьртвия индиянец'-Бих го перефразирал,....за най-добрия циганин.....

divedi
10.09.2007, 23:28
Между еколози и роми

Последният еко протест в София беше свързан с пресичане, на запад ги наричат флаш-моб. Има една арестувана и полицейска намеса. Незаконно е това пресичане, казаха по бТВ, пречи на хората.

Така е, пречи. Незаконно е. С това съм напълно съгласен. Искам да кажа, че освен че всеки трябва да спазва законите е хубаво и да се съобразява как върши нещата, с кого ги върши, какво цели и в крайна сметка – какво постига.

Но законно ли е да пресичаш с нож, кол и желязо улиците на жк. Красна Поляна? Сигурно още по-законно става, ако крещиш “Смърт на българите”.

Аз не съм расист, националист и тем подобните неща. Не класифицирам хората по такъв признак, за мен човекът е индивидуално същество и така се отнасям. В нашето общество е пълно с роми, достойни за уважение, те не са нито по-горе, нито по-долу от нас. Хора са.

Но не мога да приема няколко неща:

1. Няколкостотин въоръжени души (роми в случая) да вилнеят в столичен квартал и полицията да не прави нищо, и още по-лошо - да не е готова да направи нещо.
2. Разбира се, целта им беше да няма жертви, да не ни критукуват от Европа, да не се разсърди Сорос, да не разплачем Цветелин Кънчев. Разбирам го, прави са. Но не мога да го приема. Емоционално.
3. Разбеснели се хора, живеещи в България и тичащи със сопи и ножове в ръка, да крещят “смърт на българите” и “ше ги утепаме българите”.
4. Да плащам високи данъци и сметки, докато някои не плащат за жилище, ток, вода и т.н. неща. Няма значение кой не плаща, тук говорим за справедливост.

Аз не съм еколог. Не участвам в протести и не ми допадат. Уважавам полицията, държавата, законите..

Но ще призная, изкушавам се да посъветвам младите еколози, ако искат следващия път полицията да не ги доближава на повече от 10 метра, да поканят в протеста няколко млади роми-еколози.

Ножовете не са задължителни, не са и препоръчителни.
http://bgreporter.com/index.php/2007/09/10/mezhdu-ekolozi-i-romi/

oginvest
10.09.2007, 23:43
Момчета-крайно време е вместо да словоонанираме да преминем към организираност и смели действия за да покажем на някои племена и племенни вождове, че в тая държава-БЪЛГАРИЯ има закони, в нея живеят хора...
Огнян Велков, ogivel@mail.bg

Императорът
11.09.2007, 00:12
По сблъсъкът в неделя темата бе За и против нац. гвардия (на Расате) СМС-гласуването показа 80% ЗА. Това трябва да е знак за управляващите най-вече, че ни е писнало от тях и скоро ще ги наритаме в задниците.

А после ще дойде ред и на техните любимци и разгалени дечица - мангасарите. И както навремето сме се грижили за турците, така ще обгрижваме и тях. Така ще се погрижим, че и след пет поколения мангалчетата ще се напикават насън до 12-годишна възраст, издавайки жалки скимтящи звуци.

oginvest
11.09.2007, 00:16
По- въздържано се изказвай Импе-ще ни обвинят в расизъм. Нека сме въздържани във словото и силни в делата!

Jores
11.09.2007, 13:23
http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html

E i sega kakvo ostava bulgarite da sadim sobstvenata si rodina v Strasburg za tova che ni kara da se chustvame na gosti v sobstveniq si dom....................

zaho
11.09.2007, 13:33
http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html

E i sega kakvo ostava bulgarite da sadim sobstvenata si rodina v Strasburg za tova che ni kara da se chustvame na gosti v sobstveniq si dom....................

ami za sujalenie dotam se e stignalo.
kraino vreme e EU da spre s dvoinite standarti-
kato otidat cigani na zapad vsi4ki gi mrazjat (jasno za6to)
a kogato sa si v BG da gi galime s perce za6toto sa malcinstvo.
kato tolkova gi pritesnjava sudbata na ciganite da im otpusnat 2-3 miljarda- vsi4ki 6te spe4elim ot tova 4e 6te si platjat toka i vodata.

Jores
11.09.2007, 13:49
http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html

E i sega kakvo ostava bulgarite da sadim sobstvenata si rodina v Strasburg za tova che ni kara da se chustvame na gosti v sobstveniq si dom....................

ami za sujalenie dotam se e stignalo.
kraino vreme e EU da spre s dvoinite standarti-
kato otidat cigani na zapad vsi4ki gi mrazjat (jasno za6to)
a kogato sa si v BG da gi galime s perce za6toto sa malcinstvo.
kato tolkova gi pritesnjava sudbata na ciganite da im otpusnat 2-3 miljarda- vsi4ki 6te spe4elim ot tova 4e 6te si platjat toka i vodata.

Ideqta spored men e druga ne smqtam che EU ili koito i da bilo trqbva da ni reshava problema ako mangalite bezchinstvat v nqkoq EU strana te shte si sadqt durjavata? shte se molqt na parlamenta i prezidenta? ili shte stane mazalo i tova samo v sluchai che organite na reda ne sa si svarshili rabotata zashtoto kukite trqbvashe v Kr. Polqna da gi izpotrepqt ot boi mangalite i da im stane qsno che labavo nqma no ochevidno labavo ima i shte trqbva NIE da se zashtitavame i ot darjava i ot mangali. Ako utre me napadne ciganin i mu prasna cherepa kade otivam nali se seshtash, ta za tova parvo trqbva da si natochim nojovete za vlastta i posle za edna sedmica bai mangal. I ne trqbva da ni puka za EU za Helzinkski komiteti razni debilni organizacii zashtitavashti izrodite, zastoto stava vapros za nashiq jivot i badeshteto na decata ni. Za chii mi e da sam v EU kato mangala moje da izkormi jena mi na pat za vkashti i az shte sam bezsilen.........

divedi
11.09.2007, 22:30
По 1000 евро получиха роми, за да си тръгнат от италиански град

Властите в италианския град Павия, начело с кметицата Пиера Капители, намериха решение за румънските номади, изпъдени от промишлената зона на града, където се бяха устроили през последните години

За да бъдат стимулирани да си тръгнат, те ще получат по хиляда евро, пише днес в. "Адевърул", цитиран от БТА.

Кризисната ситуация възникнала, след като кметицата разпоредила разчистване на бившата промишлена зона Сния. Тъй като нито един друг район на града не пожелал да приеме ромите, единственото решение се оказало изпращането им в родината, стимулирани от сумата от 1000 евро. Някои са приели парите и са били придружени до летището, откъдето са заминали със самолет за Румъния.

Други са се опитали да останат в града, но местните жители не ги приели и след серия контакти с кметството също ще заминат. Местни жители дори са хвърляли камъни по прозорците на църковния център в Пиеве Порто Мороне, където били настанени временно някои от ромите, съобщава вестникът.

Италианските власти са все по-загрижени от престъпленията, извършвани от имигрантите, и искат да поставят основите на нов план срещу престъпността, който се очаква да бъде готов до три седмици. В законодателството ще бъде включено ново престъпление - "агресивно предлагане", което ще се наказва със затвор до шест месеца. То касае лицата, които мият стъклата на автомобилите по кръстовищата, както и просяците и амбулантните търговци, които тормозят минувачите, като им искат агресивно пари или настоятелно им предлагат да купят различни стоки.
http://ide.li/article2494.html

bondinio
12.09.2007, 17:09
http://www.dnes.bg/article.php?id=41125
БДЖ-то се излага - издали им билети ??? - глоба за всички !
ако нямат пари - в пандиза и наказание с обществено полезен труд !

razor
12.09.2007, 17:14
Ще им търпим своеволията докогато само се питаме "Докога ще им търпим своеволията...".

Императорът
12.09.2007, 18:17
Да, БДЖ-то много си пати от тая измет. Едни се возят без билети, други хвърлят камъни по влаковете. Най добре е (ако влакът пътува към София) да си продължи спокойно пътят - само че на Централна гара наглите мангали да ги чака полиция, а при нужда и жандармерия. Както и при градският транспорт - който няма билет - глоба в десеторен размер - ако не - арест. При опит за съпротива - бой без никаква милост. Какво толкова има за обсъждане?

Bouns
12.09.2007, 18:29
Императоре, не трябва да си толкова краен но по някой път и аз съм имал идеи като твоите.....
Ами за да се прекрати трябва някои партии да се поорежат да им дават на хъхрещите помощи и други екстри преди избори, закона да е един и същ за нас и за тях и като сгафиат да ги прибират и да бачкат по лагери и това е !

Императорът
12.09.2007, 18:37
Не виждам какво ми е крайното. Редно е нередовни пътници да се глобяват, ако не плащат и глобата да се намесва полицията... която има право да използва сила при съпротива от нарушителят. Ако отидат бели хора на стадионът и прехвърлят границата, полицията бие, нали? Ама мангалите и брадви да размахват, същите тия мизерни куки не смеят да ги бутнат и с пръст.

AfterDark
12.09.2007, 19:35
Пътническият влак от София за Септември е престоял вчера 71 минути на гара Искър заради 151 пътника без билети, съобщават от БДЖ .
По разписание влакът тръгва по в 18:40 ч. от Централна гара София и се ползва основно от пътници, които се прибират от работа.

При проверката на билетите, кондукторът установил, че от близо 300 души във влака, повече от половината са без документ за пътуване.

Заради това машинистът и кондукторът спрели влака на гара Искър и изискали допълнително време, за да могат да издадат билети на нередовните пътници.

91 си купили билет, останалите 60 категорично отказали да платят.

След това персоналът на влака се обърнал за съдействие към Транспортна полиция и с тяхна помощ от влака са свалени пътниците, отказали да платят за своето пътуване.

По данни на очевидци, повечето от нередовните пътници са били от ромски произход.

“Български държавни железници” съобщават, че категорично не приемат опитите на част от пътниците да ползват транспортната услуга без да заплащат за това.

От железниците допълват, че цените на билетите са съобразени с покупателната възможност на населението и са конкурентни на цените на другите видове транспорт.

Билет за пътнически влак от София до Ихтиман струва 2.70 лв.

Подобни инциденти, при които влак закъснява принудително заради опити за пътуване гратис, ощетяват останалите пътници, които са купили билети, допълват от БДЖ.

Оказва се, че проблемът с нередовните пътници е най-остър в крайградските линии около София (направленията към Ихтиман, Своге, Драгоман).

Само през 2006 г. има близо 10 случая на физическо насилие върху кондуктори от страна на пътници без билет.

Абе как може такива безобразия?

Бой, арест, глоби и наказания.

Как може да им се молиш да си купят билет и да спираш цял влак и да караш нормалните хора да чакат?

Е това е обратна дискриминация.

Платил си си билета за да стигнеш от точка X до точка Y за времето Z.

После заради някакви мангали и това, че ги молят да си платят билетите ... ЗАКЪСНЯВАШ

Императорът
12.09.2007, 20:13
Именно, Дарков... А Били Боунс разправя, че съм бил краен... иска да се молим на хъхрещите на колене да си купят билети.

Bouns
12.09.2007, 20:21
не е да ги молиме - съставя им се акт, който те естевено не плащат, а на избори им се опрощава!
Като нямат пари - пращат ги да бачкат принудително примерно за 1мес- за това време си изработват глобата и напр. една минимална заплата. Аз и преди съм казвал че ние нормалните работещи данъкоплатци сме репресирани за сметка на хъхрещите!

AfterDark
12.09.2007, 20:32
Значи, да ви светна за нещо дето много ми харесва - при англосаксонското право за неплащане на глоба подлежиш на следните допълнителни наказания:

1) Пробация
2) Обществено полезен труд

и най-хубавата част

3) Затвор

Затова там с глобите се внимава, а тук не.

divedi
12.09.2007, 20:35
Не е ли време Циганите да се завърнат към своята древна Родина-Индия?

Всички знаем че родината на Циганите е Индия,даже историците са доказали точно от кой индийски щатове произхождат-(някъде между двата щата Раджастан и Пенджаб)как са се разселили и как са стигнали до нашите земи-Българските.
Защо да не им дадем възможност, доброволно, който иска от тях да се завърне в Индия,даже и там от където произхождат,от Индийските щатове които споменах по-горе. Как Евреите след хиляди години си построиха държава в Палестина,там където някога са били в Библейски времена.Или ще кажете,от Цигани и Евреи,разлика колкото си искаш.Но защо да се подхожда с различен аршин,нима и едните и другите не са хора.Не страдаха ли еднакво в Концентрационните лагери по време на Хитлеризма?!Тогава не бяха ли равни в газовите камери?!
Да се направи междуправителствена спогодба между България и Индия,да им се даде на човек от семейство по $5-6,000 да кажем.Отказват се от Българско гражданство и получават индийски документи за пребиваване.Да нямат право да напускат Индия за известен период от време.Поне пет години.Тоест да имат индийски лични карти,но не и международни паспорти.
Например едно семеиство от 4 души ще замине за там със сумата от $24,000,която хич не е малка,все пак, за ниският стандарт на Индия.Ами ако са с 5-6 деца,сумата става още по-добра,нали?Циганският и много хинду диалекти си приличат,самият аз съм прихващал еднакви думи които съм запомнил от Циганите в България и съм питал за тях Индийците в САЩ и Великобритания.Имам на предвид,че бързо ще научат местният език.Ще имат възможност да се акомодират и да започнат подходяща работа или бизнеси.Сигурен съм че с $30-40,000 в Индия спокойно можеш да започнеш,нов сносен живот.
Да се създаде правителствен фонд,институция,която да ги поема,обучи и финансира.Не е чак толкова трудно.Естествено на пълни доброволни начала.Защо да не се кандидатства и за финансиране от Европейският Съюз?! Може и Държавата Израел да помогне,те винаги много са съчувствали и помагали на Циганите.Все пак имат сходни съдби,от древноста до средата на миналият век.
Аз не съм глупав, знам че никой от Управляващите няма полза от това.Не само нашите, а и бюрократите от ЕС.Нямат полза Циганите наистина да се образоват, да станат нормални европейски граждани.Ползата им е да са безработни,бедни,прости,ле ни за манипулиране и политически машинации.Да чакат на помощи и да са зависими.Специлно в България,Мутрите с бели якички и купени дипломи за висше образование, да могат източват от Еврофондовете които са предназначени уж за циганското благоденствие и образование.
Но аз да си кажа какво мисля,барем все още има истински хуманисти облечени с власт и да им дам една идея.Нищо чудно и нея да я използват за Далавера-злите сили.
Дали да не взема да я патентовам?Чакам коментарии от всички вас!
http://internationalist.blog.bg/viewpost.php?id=107260

val/she
12.09.2007, 21:01
Всъщност идеята ти не е нова.През 70те години в Испания и Франция се е обсъждало възможността за създаване на Циганска държава и изнасянето на европейските цигани в нея.

kamacho
12.09.2007, 21:05
Аз лично не вярвам че тази пасмина може да се цивилизова.Напълно подкрепям Императора.Дори да им се даде възможност и пари да се завърнат от където са дошли ефекта ще е нулев защото те са зараза и пак ще се върнат.Има един начин и ти го споменаваш :).На българите нещо взе да им писва ама има още много вода да се изтече.Все пак сигнала вече е подаден.На 2.06 тази година гледах един парад на едни хлапетии.Честно казано настръхнах.Нашето поколение едва ли ще се справи с проблема,но тия малките може и да размътят водата.

Императорът
12.09.2007, 21:27
Диведи - отново го раздаваш наивната. Хъхрещите ще вземат парите и няма да се махнат. Ако се разкарат, няма да почнат бизнес там, а ще изпият и изплюскат сухото и ще я подкарат по старому. А дали местните индианци ще искат тая хъхреща измет? Освен това правиш ли сметка - 700 000 получовеци (ако не и повече) по 5 000 кинта зелени пари? Това са 3 500 000 000. Честно ти казвам - по-добре да ги избесим, икономически по-изгодно е. И не мисля че на евреините им пука за тая смрад.

val/she - това по става - държава на хъхрещите, обкръжена разбира се с огради, по които тече ток 800 волка, кули с картечници и ровове с крокодилища. Най-добре европейците да сберем сухо, да купим земя от руснаците (те имат много), а да наемем и част от армията им да пази границата на анклавът. Но моята прогноза е, че до няколко години хъхрещите вътре ще измрат както от епидемии поради мръсотията си, така и от глад, поради неспособността си да работят. Тогава руснаците ще могат да си откупят пак земята. Или пък да се вземе под наем, за срок от 10-20 години? 100-150 000 квадратни километра ще стигнат за целта.

divedi
12.09.2007, 21:48
Peacful demonstrators attacked by Brussels police
"Some pictures and videos from the 'Stop the Islamization of Europe' demonstration on the 11th of September 2007 in Brussels."
http://www.youtube.com/watch?v=xR-J8cXYVIo

The Brussels Journal | The Voice of Conservatism in Europe
http://www.brusselsjournal.com/

Georgi
13.09.2007, 22:04
Можем просто да почерпим опит от БЯЛА, ЕВРОПЕЙСКА ИТАЛИЯ!!! Тези дни по една медия имаше репортаж за циганите там: Нямат право на собсвеност, понеже са номадски племена! Правителството им раздава каравани. Нямат право да се задържат продължително на едно място! Понеже не плащат данъци, не им се издават лични документи, и не се водят граждани на държавата. Вследстние, нямат право и да гласуват!! За образование да не говорим.Това бе от преди време. Днес по медиите имаше също интересна новина от БЯЛА ЕВРОПА. Ставаше въпрос за Швейцария! Отказват се издавания на швейцарско гражданство на дългогодишни имигранти. Просто защото не били достатъчно ИНТЕГРИРАНИ в Швейцарското общество. Ставаше вълрос за араби и мюсулмани. Значи ако искаш да си европеец, трябва да загърбиш миналото си, и наистина да си европеец. Най-малкото в културно отношение!!!

xarax
13.09.2007, 22:38
Не Ви ли звучи познато
----------------------------------------------------
Если нам все твердят, что у нас нет врагов,
И России не нужно так много штыков,
Если тайны сдают, сокращают полки —
Это значит, войну нам готовят враги.
Это значит, что скоро война.

Если власти спешат на холопский поклон
К господам в Телль-Авив, Лондон и Вашингтон,
Вновь и вновь предают наш народ и страну —
Это значит, что нам объявили войну.
Это значит, что скоро война.

Если знают в Кремле, но упорно молчат,
Кто пучине морской предал наших ребят,
Если станцию «Мир» отправляют на дно —
Это значит, с врагами они заодно.
Это значит, что скоро война.

Если русский мужик в безысходности пьёт,
Если наглый джигит как добычу берёт
Дом отцовский его, и сестру, и жену —
Это значит, что нам объявили войну.
Это значит, что скоро война.

Если власти в Кремле отмечают пурим —
Это значит, что снова в беде Третий Рим.
Если русский народ стал изгоем в стране,
Данной Богом ему — это значит — к войне.
Это значит, что скоро война.

Что ж, война так война — русским не привыкать,
Чтоб в открытом бою силу вражью сметать.
Поднимайся, народ, в Православную Рать —
Вот и время пришло нам за Русь постоять.
Это значит, что скоро война.

http://www.vbox7.com/play:2acee49b

Императорът
14.09.2007, 00:14
Звучи ми познато - но там руснаци не цепят басма на никого - особено на хъхрещите.

Имаше един легендарен филмов лаф "Само нинджа може да спре нинджа", ако го перифразираме "Само руснаци може да тъпчат руснаци". Да ги газят царете им - търпели са, да ги гази Сталин тоже, но да ги тъпчат чужди? Руснаците мразят това и побесняват.

Веско
17.09.2007, 08:43
Отец Ясен от храм “Св. цар Борис” е бил изгонен от директора на варненското училище “Л. Каравелов” в кв. “Аспарухово” в първия учебен ден.
По предварителната уговорка отец Ясен от местния храм “Св. цар Борис“ трябвало да отслужи водосвет на 15 септември. Въпреки уговорката, директорът Метин Низам изгонил свещеника с обяснението, че в училището има мюсюлмани, които могат да се обидят. Пред погледа на учениците и гостите, сред които общински съветници, Низам посочил вратата на православния свещеник

МНОГО СЪМ ОБИДЕН!

Императорът
17.09.2007, 08:56
Аз тоже не се кефя на попите и попщината... ама и на военни части се прави по традиция водосвет и се е правил преди битка, макар в новата ни история в тях да е имало мюсюлмани, юдеи и т.н. Нали всички вярват в Единият бог?

Веско
17.09.2007, 08:59
Има ли българи във форума? Или като е форум е само да си говорим? Всеки се хвали с печалба, мнозина живеят в чижбина и ако не децата, то внуците ни няма да са българи. Не че е голяма загуба, но не ви ли е тъпо, че се гаврят със сънародници, а тук си пием и си лафим като "Хъшовете".
Търся един юрист да даде акъл, как да го осъдим този наглец. Плащам първите 500 лв за делото и търс съмишленици. По-добрата половина на човечеството, като се обидят, обявяват награда за главата на карикатурист, ние не можем да го осъдим.

Jores
17.09.2007, 10:18
Има ли българи във форума? Или като е форум е само да си говорим? Всеки се хвали с печалба, мнозина живеят в чижбина и ако не децата, то внуците ни няма да са българи. Не че е голяма загуба, но не ви ли е тъпо, че се гаврят със сънародници, а тук си пием и си лафим като "Хъшовете".
Търся един юрист да даде акъл, как да го осъдим този наглец. Плащам първите 500 лв за делото и търс съмишленици. По-добрата половина на човечеството, като се обидят, обявяват награда за главата на карикатурист, ние не можем да го осъдим.

Az sam za shte uchastvam i s kinti i s tichane m...cata im gadna, dai da namerim koordinati na otcheto.

Ako samo sedim i si laem nishto nqma da postignem v tova sam siguren, kakto i v tova che bavno i slavno ni prevzemat.

Jores
18.09.2007, 12:43
Търсен дисбаланс
В ъгъла
“Първият учебен ден без свещеници”.
Информация в "Монитор"
Снимка: Иван Негревски

Само комунистическата власт си е позволила да посегне на традиционните църковни корени на българското училище още от епохата на Възраждането.
Доживяхме до абсурда български свещеници да бъдат спирани да отслужат молебен за първия учебен ден, за да не провокират напрежение и да не погазят закона за дискриминацията.
Зам.-министърът на образованието Мукаддес Налбант, една от фаворитките на лидера на ДПС Ахмед Доган, дори не си прави труда да обясни защо с устна заповед от повереното й ведомство видинският митрополит Дометиан е унизен с възбраната да направи водосвет в училище. Така, както се е случвало години наред по силата на неопровержимия факт, че християнството е доминиращата и традиционна религия в България. Той не е бил опровергаван от нито един законодателен текст у нас, свързан с вероизповеданията и търпимостта между тях.
Тревожно и опасно е обаче, че тъкмо, когато с мандата на турската етническа партия функционира управляващата тройна коалиция, в България започват да се инсценират конфликти с взривоопасно етническо съдържание. Без да има каквато и да било предистория например пламна спорът за това дали младите мюсюлманки в Смолянско да носят забрадки в училище. Непредубеденият наблюдател не може да не се запита дали внезапното влюбване в аксесоарите на исляма не е умишлено внушено, за да доведе до забрана и за носене на верижки с кръстчета от православните деца. Традиционен навик, който си е позволил да оспори единствено тоталитарният режим и то преди да се усети, че забраненият плод винаги е по-желан.
Сега, с безименното устно разпореждане да се отменят богослуженията на 15 септември всъщност се натрапва очевидната цел да бъде тествана верската търпимост, характерна за българите. Тънкият замисъл на подобно занимание вероятно е в подстрекаването на бурна ответна реакция у християните, чрез която да се инсценира заплаха за етническото равновесие у нас.
Подобна развръзка би обслужила само коварни политически замисли за доказване на надмощие и то на гърба на етническото мнозинство в страната ни.
Това е рискован план и функционерите на ДПС би трябвало да знаят, че той може да им донесе единствено временни изгоди. В по-далечна перспектива обаче формацията на Доган може да бъде разпозната като дебалансьор на националното единство противно на мита, че е перфектен политически балансьор.

Източник: Вестник "Монитор" http://www.monitor.bg/opinions/ article?sid=&aid=94478&cid=50&eid=833
Най-отгоре

Qvno agenta na DS s iniciali A.D. ima mnogo seriozen plan da ni napravi turska provinciq. Ochevidno ne e edenichen sluchai tradicionnata ni religiq da se podtiska. Plana ochevidno e podgotvqn ot dosta vreme zabelqzva se na posledak che DPS prilapva bulgarski samishlenici nai veche ot inteligenciqta za da prikrie osnovnata si misq da ni zatrie kato rod i kultura.

Temata za razmisal spored men e seriozna i bezuchastnoto nabljdavane na "situaciqta" shte ni obreche na asimilaciq.

PS. Ako nqkoi mjsulmanin ili etnicheski turchin chete posta mi neka se zamisli v kakvo go vavlicha DPS dali agenta na DS A.D. e rabotil i raboti v polza na etnicheskite si sabratq, zashtoto nie etnicheskite bulgari nqmame nishto protiv razlichnite religii i etnosi stiga te da ne se izpolzvat za sasipvane na obshtata ni rodina.

Mitac
18.09.2007, 12:52
Как може да се управлява светът с помощта на либерална демокрация ? – пита професорът по икономика и социология от Софийския университет Михаил Мирчев. –Ще ви дам пример. В началото на 90-те, когато Русия ни изостави, ние попаднахме в ръцете на Големия Брат – Америка. Тази имперска сила е много агресивна. Ние се оказахме тотално политически (забележете, не икономически) под натиска на американската администрация. Какви са инструментите за натиск ? Един от елементите на управление в България – циганското малцинство. В България се наблюдава задълбочаваща се демографска криза. Циганите съставят 13% от населението, имат много деца, след 20 г. те ще бъдат 20% . От тях 70% са напълно неграмотни и живеят в гета, 80% са безработни (половината нямат работа, а другата половина не иска да работят). 30% от момичетата са проститутки. Това европейски граждани ли са или средновековни ? Либералната демокрация поставя въпроса: България дискриминира ли циганите или не ? Младите, най-умните цигани отиват в Будапеща, където безплатно учат в университет на фондацията на Сорос. Учат политология, връзки с обществеността, обясняват им как ги угнетяват и ги настройват срещу мнозинството. Те се връщат в България, стават политически лидери, и започват проблемите. Когато полицаите влизат в циганско гето, за да открият престъпници, ги нападат, когато органите на реда се опитат да се защитят, веднага на сцената излизат американски неправителствени организации за защита на правата на човека и гражданските права и заявяват, че нашата полиция е репресивен орган. Нещастните цигани са обект на дискриминация. Сега искат да имат втора (в България има турска) етническа партия. Това зависимост ли е или независимост ?” – “Вие искате да кажете, че либералната демокрация, главен спонсор на която е Америка, с помощта на богати фондации и развити политически институции поощрява егоизма на малцинствата и ги използва, за да води политиката “Разделяй и владей” ? – “Абсолютно!” – “Значи подкрепата за малцинствата не е безкористна ? Имаме работа с дискриминация: угнетяване на мнозинството от егоистичното малцинство ?” “Това се нарича позитивна дискриминация”, - усмихва се проф. Мирчев. “Когато се готвехме за присъединяване към ЕС, тук дойдоха еврокомисари, за да проверят, как се отнасяме с циганското малцинство, присъединява се към разговора докторът на науките Светла Цанкова. – Нашият кмет, едва ли не плачейки, им показваше циганското гето в София, липса на всякаква хигиена, каруци и отсъствие на канализация. Всичко това трябва да се разчисти, обясняваше той, след това циганите да се заселят в нормални домове. Еврокомисарят помириса всичко това, огледа и заяви, че тук няма никакво гето. Циганите не трябва да се пипат. Неотдавна цигански лидер заяви по телевизията, че не е демократично да налагаме на циганите своя начин на живот. Те искат да живеят в бараки, да се придвижват с коне. Това е тяхно законно право”. – “Защо Америка подкрепя националните малцинства по целия свят и ги използва за своите интереси ?

Jores
18.09.2007, 13:11
Mitac, zashto ne znam no znam che ot nas zavisi kakvo shte se sluchva spomnqm si edno filmche s ungarskiq evrein Soros i edna ciganka mlada obuchena s nqkolko ezika, mislq biznes administraciq zavarshila, stilno oblechena vazpitana i kulturna s dve dumi investirano v tova dete beshe seriozno i kakvo ni pokazva choveka eto vijdate li moje ot tqh hora da stava /sreshtu 100 000E/ da ama g-n Soros koi shte plashta za vsichkite "romi" v rodinata ni ako vie se braknete Ok shte se radvame no ako trqbva maika mi nachalna uchitelka s 300bgn. fish da plashta za tqhnoto razvitie nqma da stane te ne jelaqt da se razvivat tezi trikove ne minavat. Dvadeset godini izmislena demokraciq ni stigat veche mnogo hora sa naqsno kakvo ni se podgotvq i sam ubeden che kogato doide momenta shte im pokajem koi dava hlqba i na koi da celuvat raka.

Императорът
19.09.2007, 00:16
Ами така е, Митак - не може да казваме на някой как да живее... но и не сме длъжни да ги храним и да ги търпим. Нека си живеят в мръсни коптори, щом искат... но като се разболее някой кафяв получовек от дизентерия или хепатит и няма застраховка - да го изхвърлят да умира на улицата, а не да му се плаща лечението с нашите пари. Щом не искат да плащат ток или вода - просто да не ги получават, щом не искат да работят - тяхна си работа... само че да им се спрат помощите и или да се ядат едни-други или да умират от глад... В края на краищата, щом са хора (както самите те твърдят) имат право на избор... Но и трябва да отговарят за себе си.

Законно право е на хъхрещите да живеят в коптори - но законно право трябва да бъде и на не-хъхрещите да ги прогонват от имотът си, ако се самонастанят на него, законно право на Кафявите е да си търсят начин за прехрана - но законно право на белите трябва да бъде да защитават имотът си от крадци... с една дума само тия твари ли имат права в тая държава?

divedi
19.09.2007, 03:44
Фоторепортаж от "Столипиново"
http://www.capital.bg/showblog.php?storyid=280625%20?????

Mitac
19.09.2007, 14:40
Банда цигани преби човек заради зарзават

55-годишен мъж от Раковски е бил настанен в болница с черепно-мозъчна травма след жесток побой, съобщиха вчера от пресцентъра на Областната полиция в Пловдив. По първоначални данни на 16 септември около 20 часа Г.Й., който работел в градината си, забелязал в близост до пътя за с. Шишманци група от около 4-5 цигани, които смятали да оберат зеленчуците му. Между земеделеца и циганите избухнал скандал, при който мургавата банда нападнала собственика на земята с множество удари по главата и тялото. По първоначални данни на пловдивските ченгета пострадалият е бил пребит с твърд предмет, вероятно метален прът. В края на земеделския сезон подобни нападения ще се увеличават, прогнозираха ченгетата. По подобен начин миналата година цигански банди опоскаха зеленчуковите градини на стопаните в цяла Видинска област. Кметове на няколко видински села тогава се оплакаха, че над половината от селскостопанската продукция е ограбена от цигани с каруци.
Кметът на с. Слана Бара - Поли Павлова заявила, че над 80 % от царевицата, пшеницата и люцерната са опустошени. Крадците ставали все по-нагли и биели собствениците, дръзнали да се противопоставят. След побой един човек в селото е починал, а друг е заболял от тежка форма на диабет заради преживяното.
Останалите кметове се оплакаха от същия проблем, както и от това, че за около две нощи циганите изсичат по 10 декара гори. Ценов дори предложил на полицията общината да поеме разходите й за гориво, за да могат да залавят циганските тумби.

http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=36899&format=html

Bouns
19.09.2007, 14:44
Сега вече съм сигурен, че трябва да ги преселят от по-големите градове по необработваеми краища на родината. Даже съм съгласен да им дигнат издръжките, ако се подписват всеки ден по новото местоживееене. И за тях добре и за нас много по чисто.

Императорът
19.09.2007, 18:01
Кафявите сами ще докарат Волен Сидеров на власт или някой още по-краен от него - тогава ще почнат да ги разстрелват като кучета по бунищата, по 20-30 наведнъж - и тогава ще пищят, ама няма да има кой да ги чуе.

Били - никакви издръжки за тая измет. Да хващат мотиките и да работят - който не ще - да мре от глад, който наруши законът - каторга, който вдига ръка да пребива и убива - публична екзекуция. Само безмилостен терор за уродите. А тоя нещастен човек от Раковски няма ли синове, роднини, приятели - да хванат въпросните мангали и да им натрошат гръбнаците? Само това ще спре получовеците - терор и отмъщения.

dikobraz
19.09.2007, 18:52
друг по краен от него няма в момента. а и те започват да избледняват.
относно случая в гр. Раковски. никой не смее да ги пипне защото ще го подкарат за посегателство срещу човек-ци /справка пенсионера Похлупков гр. Оряхово/ а многократно е доказано че са те са далеч от тях.
относно снимките от столипиново- интересно ми е при толкова наредени сателитни чинии какво гледат. да не би да са научили чужди езици.
и още-винаги си питам, дано някой каже. виждал ли е циганин в учебна кола. а всички от тях карат коли.

Императорът
19.09.2007, 19:11
София вече е пълна с кафяви таксиметрови шофьори, а много от тях нямат книжки !!! И това ми го каза не друг, а циганин-бакшиш, който си бе окачил на видно място и книжката и документът на таксиметър.

Georgi
19.09.2007, 19:45
София вече е пълна с кафяви таксиметрови шофьори, а много от тях нямат книжки !!! И това ми го каза не друг, а циганин-бакшиш, който си бе окачил на видно място и книжката и документът на таксиметър.Щом бачка като таксиметраджия, аз го приемам. Дори ще му дам бакшиш. Поне честно си изкарва хляба за семейството! Но за тези дето крадат, безчинствуват, и си мислят че са над закона - до стената, и с калашника! Нямам нищо против и професор в университета да е. Но зад това да има реално покритие! Генетично, не са нищо по-различно от останалите раси. Индийците(тяхната прародина), имат нобелови лауреати, космонавти, капацитети във всички области! И трябва ли за тяхната мизерия да обвиняваме Александър Македонски, че ги е довел като шерпи за армията си в Европа? Поне първите преселници. Защо в САЩ има дори конгресмени, негри? Закарани и продадени като роби в новия свят.

Императорът
19.09.2007, 21:51
Да, Георги, ама навит ли си да те вози някой бакшиш без книжка, който освен това и не познава София?
Чернокраките са прогонени дори от Индия, даже и там не са изтърпели тяхното племе. А индианците (индийците де) може да имат космонавти, специалисти, гении, предприемачи, но там културната прослойка е 5-10% (тоест 100-120 000 000), останалите са... ами цигани.

А бакшиш без книжка е фрапиращо нарушение на законът. Той бачка нелегално, не плаща данъци и т.н. И аз оставих бакшиш на тоя циганин, щото си имаше редовни документи и беше възпитан и дори забавен човек. И постоянно мърмореше срещу нелегалните бакшиши, които му подяждат хлябът.

Storm
08.10.2007, 11:38
И няма и няма кой да ги спре !!!!

Ново циганско гето изникна в столицата. То се намира зад блок 52 в Студентски град. Преди една година, на поляната до семейните общежития започнали да се заселват групи с цигани. Първоначално те били десетина и не пречели на никой. Година по-късно обаче катунът се забелязва отдалече * от импровизираните бараки се носи пушек, а полето вече прилича на сметище. Студентите от семейните общежития разказват, че гетото се разраснало през последната седмица и вече жителите му наброяват над 100.
“Не ни тормозят, само че всеки ден събират боклука от контейнерите”, обясни за “Монитор” сервитьорка от кафенето в блока. Мургавите съседи трупали отпадъците около импровизираните си жилища.
Оказа се обаче, че освен че събират отпадъците на студентите, ромите използват тревните площи около блока и за пасище. Екип на “Монитор” видя как мургава жителка на гетото съвсем необезпокоявана пусна коня си да пасе между паркираните коли.
Това са семейни общежития, в които се гледат и малки деца, а близостта на коне и боклуци е много опасна, коментираха живущите в бл. № 52. Мургавата жена пусна коня си в двора на блока и побърза да заплаши екипа на вестника, дори извика подкрепление. На въпроса от кога сте тук, тя отговори:

Тази гледка е обичайна, за живущите в бл. № 52.

“Не ви е работа, махайте се, че да не ни разтурят бараките”. Жената побърза да се прибере в картонената барака, която беше зарината от боклуци и пластмасови щайги. До нея пък малкото є циганче се въргаляше в прахта и си играеше с бездомните кучета.
Изселването на циганите е държавен проблем, няма как София да се справи сама, каза за “Монитор” Минко Герджиков, и.д. кмет на столицата. Според него единственото решение на проблема с гетата е строежът на ромски квартали. Герджиков каза още, че кметската институция не може да разреши проблема, след като органите, които трябва да им помогнат отказват да съдействат. В София има 100 000 цигани, а аз нямам нито един полицай на разположение, каза още той.

Монитор

Императорът
08.10.2007, 12:18
Давай, Герджиков, давай... строй безплатни жилища за мангасарите с нашите пари... така до 5 години получовеците в София ще станат половин милион... Пак искам някой да ми обясни - защо ако бял човек от провинцията иска да дойде в София, трябва или да плаща зверски наем или да извади една торба пари за някоя панелка - а на хъхрещите отрепки им се строят безплатни жилища?

За въпросното гето - живущите наоколо не са реагирали правилно - в началото още е трябвало да предупредят първите 10-тина чернокраки да се ометат - при отказ да им устроят една хубава Вартоломеева нощ - да ги смачкат като дървеници от бой и да им подпалят катуните... сега вече няма оттърване.

Императорът
08.10.2007, 15:19
...сега една приятелка от Стоичково, живееща понастоящем в Пловдив, иска да дойде да работи в София... за целта си търси парцелченце или къщичка някъде в околните села, защото няма достатъчно сухо за жилище в градът... културно момиче, с висше образование - но с един голям проблем - БЯЛА Е !!!! Затова ще живее на село и ще пътува всеки божи ден до София, докато отвратителните хъхряци се самонастаняват дето си решат из столицата ни - и градоначалниците вместо да прятат жандармерията да ги прогони като мръсни помияри, а при съпротива да им смъкне кожите от бой, им строят жилища с нашите пари !!! ДОКОГА, МАМКА МУ, ДОКОГА ?!?

val/she
08.10.2007, 23:36
Защо има истрити няколко страници с постинги в тази тема?

KOSTJUMAR
20.11.2007, 18:41
Ето още един брутален случай на своеволията им. Трябва ли да чакаме жертвата да е някоя депутатска дъщеря за да има адекватно наказание? Как може лице с множество изнасилвания да се разхожда на свобода? Ддобре, че поне не са убили.
МОНИТОР
Полицаи арестуваха двама изнасилвачи в Ямбол. На 13 ноември ченгетата получили сигнал за блудство с 13-годишно момиче.
Половин час преди това двама непознати спирели жертвата на улицата. Единият я нападнал и ударил, успял да я издърпа в новострояща се сграда, боят продължил, мъжът започнал да блудства с нея. Момичето помолило нападателя си да я пусне, а в замяна му обещала мобилния си телефон. Непознатият приел офертата и заедно с "авера" му, който през цялото време стоял на улицата и наблюдавал, избягали.
Час по-късно същата вечер в РПУ * Ямбол постъпва втори сигнал * под моста на р. Тунджа е нападната 18-годишна, тя била бита и изнасилена. По думите на жертвата, двама мъже я спрели на моста, попитали я за часа, по-възрастният я нападнал, насила я завлякъл под моста, поискал мобилния є телефон. Другият също слязъл там, младата жена се съпротивлявала, крещяла за помощ * двамата є запушили устата с кашон и я изнасилили.
Описанието за престъпниците, което тя дала, съвпадало с предишното. Ченгетата получили информация, че същия ден в циганския квартал бил забелязан жител на гр. Камено, Бургаска област на 43 години, който многократно бил осъждан за изнасилвания в Бургас. Гостувал на далечен роднина, който също имал криминални регистрации.
Станало ясно, че след извършените престъпления те напуснали Ямбол и заминали за Камено. Полицаите организирали акция и заловили двамата изнасилвачи, които направили пълни самопризнания пред съдия.МОНИТОР
Полицаи арестуваха двама изнасилвачи в Ямбол. На 13 ноември ченгетата получили сигнал за блудство с 13-годишно момиче.
Половин час преди това двама непознати спирели жертвата на улицата. Единият я нападнал и ударил, успял да я издърпа в новострояща се сграда, боят продължил, мъжът започнал да блудства с нея. Момичето помолило нападателя си да я пусне, а в замяна му обещала мобилния си телефон. Непознатият приел офертата и заедно с "авера" му, който през цялото време стоял на улицата и наблюдавал, избягали.
Час по-късно същата вечер в РПУ * Ямбол постъпва втори сигнал * под моста на р. Тунджа е нападната 18-годишна, тя била бита и изнасилена. По думите на жертвата, двама мъже я спрели на моста, попитали я за часа, по-възрастният я нападнал, насила я завлякъл под моста, поискал мобилния є телефон. Другият също слязъл там, младата жена се съпротивлявала, крещяла за помощ * двамата є запушили устата с кашон и я изнасилили.
Описанието за престъпниците, което тя дала, съвпадало с предишното. Ченгетата получили информация, че същия ден в циганския квартал бил забелязан жител на гр. Камено, Бургаска област на 43 години, който многократно бил осъждан за изнасилвания в Бургас. Гостувал на далечен роднина, който също имал криминални регистрации.
Станало ясно, че след извършените престъпления те напуснали Ямбол и заминали за Камено. Полицаите организирали акция и заловили двамата изнасилвачи, които направили пълни самопризнания пред съдия.

VD
20.11.2007, 18:51
Наистина много гадно...

KLYN
20.11.2007, 21:08
Не мога да разбера ... В момента има толкова много работа за абсолютно всеки. Който не се е хванал да бачка, той не е намерил работа. Защо се плащат разни помощи за безработни толкова дълго време ! Глупаво е да се издържа армия от безработни с парите на данъкоплатците !

Аналогично е и с просещите деца по улиците - защо не се ангажират социалните служби ? Защо не се отнемат родителски права на родители, чиито деца просят по улиците ?

val/she
20.11.2007, 22:40
Защото социалните са същите като другите държавни служби.

Императорът
22.11.2007, 23:25
Костюмаров - това което си постнал ме потресе - донякъде защото иимам приятелка от Ямбол, която е на 14... Ако нещо такова се случи с нея, сигурно ще си купя най-после пистолет, ще замина за там и лично ще застрелям извергите...

В Китай има 25 престъпления, които се наказват със смърт - само ние тук търпим такива твари.

Клинов - и аз това не мога да разбера... защо белите хора живеят в условия на див капитализъм, а кафявите твари - в комунизъм, в който почти всичко е безплатно. И така наречената ни държава ТОЛЕРИРА плоденето на безполезни и дори вредни човекоподобни.

KOSTJUMAR
28.11.2007, 21:52
Пак своеволия. Само дето вече се изхитриха по медиите и си спестяват да пишат етноса. Това е като да си заравяме главата в пясъка и да се правим, че не виждаме проблема. Отговора не закъснява и ще е все по-брутален. Въпрос: какво правят въпросните лица с множество присъди на свобода?

Криминалисти разкриха убиеца на мъж от самоковското село Поповяне



28 ноември 2007 | 15:44 | Агенция "Фокус"



Самоков. Криминалисти от РПУ - Самоков и ОДП - София разкриха и заловиха автора на убийството на самотноживеещ от с.Поповяне, съобщиха от пресцентъра на МВР. Уличеният участвал в организирана престъпна група, специализирана в извършването на взломни кражби. Заловени са и неговите съучастници в две кражби, извършени същата нощ.
На 25 ноември сутринта роднина открил мъртъв в дома му 88-годишния С.Г. и веднага сигнализирал в полицията. Пристигналите на място полицейски служители установили, че входната врата на къщата е взломена и в една от стаите открили тялото на собственика с многобройни кръвонасядания – явен знак за насилствена смърт.
Криминалистите назабавно започнали работа и първо се насочили към група самоковски младежи, специализирани във взломни кражби в района. Междувременно станало ясно, че през въпросната нощ те разбили още две съседни къщи, откъдето отмъкнали покъщнина.
На другия ден в РПУ са задържани В.Г./21 г./ Б.Я./27 г./ и 17-годешен младеж, всички от Самоков. За тях по безспорен начин е доказано, че са действали като организирана престъпна група. В хода на разследването е установено, че първият от тримата разбил входната врата и налетял на възрастния от Поповяне. Стопанинът опитал да се противопостави, но нападателят му отвърнал с юмруци и ритници. След жестокия побой, младежът се качил в лада, паркирана отвън, където го чакали аверите му и поели към Самоков.
В.Г. е задържан за 72 часа, същата мярка е постановена и за Б.Я., излязъл от затвора на 15 септември, където излежал последната си присъда. Непълнолетният е освободен с мярка подписка. Всички те са известни на органите на МВР за кражби. По случая е образувано дознание по чл. 199 от НК.

Императорът
28.11.2007, 22:38
Мда... всякакви бандити трябва да се наказват строго, без значение дали са хъхряци или не. Защо реши, че тия са получовеци?

Не може извършители на серия от престъпления да се разхождат на свобода, щото "пандизите били малко"? Ами да се направят нови !!! Да се натикват бандитите в мините и да бачкат здраво - тъкмо да се съживи рудодобивът... А разните изверги директно да се разстрелват, защото не заслужават да ядат цял живот държавният хляб като отплата за някое дивашко убийство, което са извършили.

KOSTJUMAR
28.11.2007, 22:40
Ами такива дето шетат с лада по тъмна доба и крадат покъщина и са с множество присъди 99,999 % ти е ясно какви са.

kamacho
28.11.2007, 22:46
Помня времето на хеви метъла преди 20 години в Ямбол.Тогава по центъра на града да се появи циганин освен тези по чистотата беше абсолютно невъзможно.Всеки миризлив и сополив мангал дръзнал да излезе от гетото и да навлезе в града беше пребиван.По онова време си мислех че подобно отношение е гадно и дълго време се опитвах да им вляза в положението на тая сган.С времето си промених тотално мнението,защото в приридата на това човекоподобно е заложен паразитизмът.Сега все повече и повече ги виждам да навлизат в града.Моткат се по улиците на тумби оглеждат се какво могат да лепнат и стават все по-дръзки.Като че ли българите почнахме да се изгубваме сред тях.Вчера или днес не си спомням гледах по телевизора за някакви хлапета които направили някакъв нацистки сайт и имало в него някакви скинхедски изпълнения.Вярно е че и нацизма е някакъв вид психично заболяване ама явно има нужда вече от подобни заболели та поне да се възпира по някакъв начин настъплението на мангалската сган след като държвата е безсилна.Трябвало е да работим за тяхното преобщаване или интегриране,но се питам "Как да стане това?"Та те ги вкараха в блок и го разбиха ,изгориха паркета ,палеха огън в стаите да се топлят,вкараха коне там,избиха терасите за да има място за коня и направиха такава купчина от боклуци която стига до 3-я етаж.Ако сте гледали кадри от Палестина тяхните сгради ряпа да ядат.Блокът изглежда така че все едно танкова бригада е гърмяла цял ден по него.И ние тази паплач ще е интегрираме.Как ?Казват че в България има нужда от квалифицирана работна ръка ама след 10 години при този отрицателе прираст населението ще е 6 милиона от които 1 милион цигани.Работоспособните ще са около 1,5 милиона и ще хранят всички а 1 милион цигани ще лежи пърди ще се ебава с нас и ще взима помощи.ЕС ще прави всевъзможни програми и ще дава помощи за мангалите само и само да не плъзнат към тях а на нас ни е отредено мястото да бъдем циганския квартал на Европа.Ако борсата се ръководи от страх и алчност то мангала разбира само от страх и бой.

Императорът
28.11.2007, 22:50
и аз тъй мисля, ама знае ли човек?

Трябва да се промени законът и човекът да има право да защитава имотът и животът си. Влязат ти бандюги в домът - вадиш пушката и им пръсваш главите !!! не както сега - започнаха кафявите да влизат по една банда посред бял ден в домът на някой човечец и пред очите му да товарят на каруците каквото си харесат и собственикът не смее да гъкне... щото ако защити имотът си, или него ще го пребият изродите или той ще трябва да убие някой и ще го лежи после.

А ако куките все пак хванат кафявите, садията ги пуска - и се получава, че бандитът има повече права от честният човек... докога?

Императорът
28.11.2007, 23:03
kamacho - прав си - ако бързо не озаптим тия животни и не ги сложим на мястото им, в един момент реки от кръв ще трябва да се леят. Това с интеграцията е мегаглупост - който циганин е искал да се интегрира, направил го е.
А краставите мангали са просто едни животни, които не заслужават никаква помощ. Защо с моите данъци да хрантутя някаква твар - да ми размахва брадва ли?

kamacho
28.11.2007, 23:10
Така е който е искал се е интегрирал останалите са пасмина.Преди време гледах едно предаване с Марта Вачкова където гости и бяха циганки.Направи ми впечатление че бяха интелигентни образовани и не се вързват с общата сган.Ама колко такива са.

dobi
29.11.2007, 00:19
kamacho - прав си - ако бързо не озаптим тия животни и не ги сложим на мястото им, в един момент реки от кръв ще трябва да се леят. Това с интеграцията е мегаглупост - който циганин е искал да се интегрира, направил го е.
А краставите мангали са просто едни животни, които не заслужават никаква помощ. Защо с моите данъци да хрантутя някаква твар - да ми размахва брадва ли?

Както винаги, няма какво да добавя - откъде накъде ще ги храним?

Императорът
02.12.2007, 11:10
Гледахте ли Сблъсъкът? Ставаше дума за незаконните коптори покрай ЖП-линията, за хвърляните камъни по влаковете, за стената и т.н.
Наглостта на мръсните мангали няма граници - не стига, че са се настанили без разрешение на чужда земя, не стига, че не искат да се махнат, не стига, че "властта" (така наречена) си затваря очите пред боклуците които трупат и бандитските им набези, ами искат държавата да им строи и НАДЛЕЗИ - да можели да пресичат линията !!!!
Значи държавата трябва да хвърли десетки милиони от нашите пари, за да угажда на банда самонастанили се на чужда земя отрепки? Няма ли да е по икономически изгодно, а и ПО-СПРАВЕДЛИВО просто да ги прогони ?!? Ами те утре може да си струпат мръсните катуни и по средата на Витошка и да кажат "Не ни интересува, това са нашите домове, стройте подлези за движението под тях !!!" И нашият кмет-чек.джия, дето иначе пред камерите все показва мускули, но е готов да клекне пред всяка шантава Брюкселска природозащитничка, може и това да направи...

Императорът
02.12.2007, 19:51
http://www.skat.bg/news.php?action=0&newsID=554&sort=0&page=0

Ето "героизмът" на куките от 3 РПУ София, които през лятото не смееха и с пръст да пипнат хъхрещите бандити с брадвите !!!

На мястото на тоя журналист (а и на телевизия Скат) ще съдя тая уноформена измет, докато им разкатая майката !!!! Дее.а и мангалските подлоги !!!!!

ivannov
02.12.2007, 23:04
Ще ви кажа докога!Когато всички ние българите започнем да ходим на избори и да гласуваме,всичко ще се промени.А сега циганите и турците ходят за разлика от нас и ни управляват,те гласуват за този който им гарантира ,че няма да си плащат тока.И за съжаление ,направете сметка и ще видите колко кметове са избрани с циганските гласове....еми ще си правят каквото си искат,нали са избрали чадъра...

kamacho
02.12.2007, 23:13
Като се замисля най-големите олигофрени и гамени от съучениците ми станаха или полицаи или мутри.Нишката между полицаите и престъпниците според психолози е много тънка.Пазителите на реда лесно минават от другата страна на барикадата.

Императорът
02.12.2007, 23:19
Точно го рекохте и двамата !!!!

KLYN
02.12.2007, 23:27
Съгласен съм както с Камачо, така и с Иванов.

Нещата не са толкова сложни. Нужни са две неща - правила и правоохранителни органи. Въпросът е дали има политическа воля за изкореняване на противозаконността. Хубавото на демокрацията е, че ако няма решение - тогава трябва да дойдат други, които да решат проблема.

Относно мнението на Камачо - и аз като се замисля най-големите калпазани в училище станаха сега полицаи, но в това не виждам нищо лошо. Предпочитам да са полицаи на държавна заплата и да опазват обществения ред, отколкото да се занимават с незаконни дейности. Въпросът е вече на какво ниво са в системата.

kamacho
02.12.2007, 23:36
KLYN точно политическата воля е решаваща.Преди около 14 г мисля в зората на зараждането на силовите групировки попитаха в едно интервю ген.Бриго Аспарухов защо държавата е допуснала тяхното появяване и не е ли могла да се справи с тях при което той каза "Защото в този момент държавата нямаше интерес да се справи с тях" :)

Императорът
14.12.2007, 01:45
http://www.zazz.bg/play:7fbbef11

Кръвта се смръзва във вентите ми, като чета за изстъпленията на това варварско племе, в което няма нищо човешко !!! И на същите тия изроди, "българската" държава иска да подари 1 000 000 000... вероятно като награда, задето колят, трепят, изнасилват и грабят !!!!

KOSTJUMAR
29.12.2007, 11:19
Този път извадихме късмет. Полицаят е останал жив! Във футбола
се казва греда. Но случая е показателен за наглоста на циганите . Това да те хванат да крадеш и да се опиташ да убиеш полицай просто е извън всякакви граници. А, ако бяха само горските стражари или обикновени граждани без оръжие, щеше да има смъртен случай.

Цигани нападнаха полицай с брадва

Полицай е бил нападнат с брадва вчера, докато се опитвал да задържи група цигани - бракониери, извършвала незаконна сеч, съобщиха от пресцентъра на ОДП - Стара Загора.
Бракониерите били забелязани вчера вечрта около 20 часа в района на с. Тулово. Полицай от Стара Загора се обадили за подкрепление на своите колеги от Казанлък. Според данните на ченгетата 10 - 15 лица, придвижващи се с каруци, които извършвали незаконна сеч в землището на с.Тулово, общ. Мъглиж.
Около 22.10 часа две от каруците били засечени в района на жп-прелез по пътя от с.Тулово за с. Юлиево. Пътуващите в едната каруца лица не се подчинили и избягали по страничен черен път, а управляващият втората каруца А.С. (51 г.) от Мъглиж я насочил срещу тримата полицейски служители, които в продължение на около 30-40 метра се опитвали да спрат превозното средство.
Когато полицаите се опитали да смъкнат циганинът, който карал каруцата, той нанесъл два удара с острието на брадва по гърба на полицай Тодоров. Той обаче бил защитен от бронежилетка. След като повалил полицаят на земята, циганинът продължил да оказва яростна съпротива, размахвайки брадвата. Така се наложило полицаите да изстрелят осем стоп-патрона. Седем от тях били предупредителни, а един улучил в лявото бедро на буйстващия А.С.
Той е настанен за лечение в МБАЛ - Казанлък, без опасност за живота. С лек травми са били приети и два от полицаите, но след преглед са били изписани.
http://www.monitor.bg/bulgaria/article?sid=&aid=143818&cid=20&eid=1253

val/she
29.12.2007, 11:59
Deripaska и други природозащитници ще ти кажат,че са бедни и затова крадат.Необразовани са (вероятно пак ние сме виновни) и за то
ва нямат изградени стойностни и морални критерии (трудно различават
добро от зло,законно-незаконно,правилно-неправилно и т.н.) и дайте
да им дадем и т.н. в същия омагьосан кръг доката мнозинството не ка-
жем БАСТА и откажем да плащаме сметки,които не сме направили.

Императорът
29.12.2007, 12:44
Ами какво повече може да се каже ?!? Мангал бъхти с брадва полицай, а той и колегите му стрелят предупредително във въздуха със стоппатрони... Това не са полицаи, а педали-пацифисти !!! Да им вземат пищовите (те и без това не им трябват) и да им раздадат по една библия !!!

Още в моментът, когато мангалът е хванал брадвата, е трябвало да бъде застрелян като куче.
Ще успокоя природозащитниците - когато полицаите застрелят най-много стотина мангала тук-там из България, другите няма да смеят да се зъбят, тоест няма да се налага да бъдат разстрелвани.

Myth_72
29.12.2007, 12:58
KLYN точно политическата воля е решаваща.Преди около 14 г мисля в зората на зараждането на силовите групировки попитаха в едно интервю ген.Бриго Аспарухов защо държавата е допуснала тяхното появяване и не е ли могла да се справи с тях при което той каза "Защото в този момент държавата нямаше интерес да се справи с тях" :)

Няма такова нещо, като политическа воля, незнам дали преди 14г. държавата е имала интерес, въпроса е дали е имала възможност. Но ще кажа само едно в момента държавата ни е купена от мафиоти, групировки и т.н. Политиците са ни купени, парламента е купен, закони се гласуват в интересите на същите тези които са купили политиците и няма измъкване. Ако някой сега ме упрекне, че ме гонят паранои, ще му кажа само, че бившата ми шефка е депутатка и това са нейни думи, всичко е купено, и думите и са, незнам как ще се оправим няма, оправия, лошото е, че и следващите, които ще дойдат на власт и те са купени, чуждите фирми ги е страх да инвестират в България, (говорим за големи инвестиции в ключови отрасли) а дори да имат желание, никой не ги пуска да инвестират. Е кажети ми скъпи съфорумци за какво си говорим изобщо?

alex2511
29.12.2007, 14:22
KLYN точно политическата воля е решаваща.Преди около 14 г мисля в зората на зараждането на силовите групировки попитаха в едно интервю ген.Бриго Аспарухов защо държавата е допуснала тяхното появяване и не е ли могла да се справи с тях при което той каза "Защото в този момент държавата нямаше интерес да се справи с тях" :)

Няма такова нещо, като политическа воля, незнам дали преди 14г. държавата е имала интерес, въпроса е дали е имала възможност. Но ще кажа само едно в момента държавата ни е купена от мафиоти, групировки и т.н. Политиците са ни купени, парламента е купен, закони се гласуват в интересите на същите тези които са купили политиците и няма измъкване. Ако някой сега ме упрекне, че ме гонят паранои, ще му кажа само, че бившата ми шефка е депутатка и това са нейни думи, всичко е купено, и думите и са, незнам как ще се оправим няма, оправия, лошото е, че и следващите, които ще дойдат на власт и те са купени, чуждите фирми ги е страх да инвестират в България, (говорим за големи инвестиции в ключови отрасли) а дори да имат желание, никой не ги пуска да инвестират. Е кажети ми скъпи съфорумци за какво си говорим изобщо?

Хе Хе, Много ясно че всичко е купено и много добре знаеш за какво става дума. Само да не си мислиш че у Европарламента всичко е света вода ненапита, там става дума пак за пари само че за адски много пари и лобитата и интересите са огромни. Наште дупетати са смешки сравнени с ония . А и казано честно не виждам някой да те е вързал да стоиш у Булгаристана кат не ти харесва има 1000 други държави.

just a trader
29.12.2007, 15:25
mom4etaaaa...... vsqka strana/durjava si zaslujava naroda,upravnicite i pravitelstvoto! ne se qdosvaite, ne stavaite 4ernogledi. vuzpolzvaite se po nai-dobria na4in ot tova, ot koeto znaete,razbirate i mojete.
drug vmesto vas NQMA da svurshi tova ZA VAS ;) NALI TAKA???
a 4e si e Bulgaristan.... spor nqma!

nai-bednata, nai-nerzvitata, nai-slabata durjava ot vsi4ki EU strani!

no kakvo ot tova pitam az?!?!?!? ;) :) vseki sam se opravq po nai-dobria na4in po koito moje!
NO za da polu4ish neshto, purvo trqbva da dadesh!!!

VESELO I NE-4ERNOGLEDO posreshtane na novata godina! :) ;)

Cleo
29.12.2007, 16:57
Eto komentar, koyto napravih v edna druga tema:

Mislya che etnicheskite problemi v BG ne sa po vina na ziganite ili turzite. Sardete se na politicite, na tezi, koito ograbiha naroda, progoniha go, nakaraha go da mizerstva i da se chudi kak shte uspee da otgleda edno edinstveno dete, kato ima takiva s vtoro dete (bez da iskat, stanala greshka, a ne zashtoto sa planirali) i te edvam ya karat. Za tova bulgarite ne se razmnozhavat. Za da razhdat horata, tryabva da im se sazdadat usloviya. Po sashtiya nachin rabota na politicite e da slozhat na myastoto malcinstvata - ne stava duma za rasizam, a za dalnovidna politika. No za glasove i vlast te prodavat sobstveniya si narod. I taka kakto bulgarite byaha ograbeni, sredstvata otidoha, za da se otglezhdat i razvazhdat ziganchetata. I pak darzhavata tryabva da vzeme merki, za da gi zivilizova i ochovechi, no ne go pravi. S turzite, politicheskite sili izpolzvat DPS, kato DPS lavira i si gleda interesa. Tazi etnicheska partiya e bomba sas zakasnitel.

Govoreyki za turzi i zigani, imam ideya - s cel izbyagvane na badeshti etnicheski stalknoveniya, separatizam i t.n., pred koito kato nishto Bulgaria mozhe da se izpravi sled oshte nyakoya i druga godina.
Spored men ako pravitelstvoto dava zeleni karti na etnicheski bulgari, to da im dava pooshtreniya, za da se zaselvat v ziganski i turski rayoni. V protiven sluchay predricham vse po-golemi problemi.

V momenta Ispaniya, Obedinenoto Kralstvo, Belgiya sa pred razpadane. Zashto? Zashtoto politicite s cel sabirane na glasove davat vse poveche i poveche ґґprava i svobodiґґ na otdelnite etnicheski grupi. Tova puk dava vazmozhnost na mestnite politici da nabirat vse povece vlast. Idva edin moment, v koyto mestnite politici iskat da imat mnogo poveche vlast s zel lichna oblaga i zapochvat aktivno da obrabotvat naselenieto za nezavisimost. Parvo zapochvat da uchat v uchilishta na sobstveniya si ezik i da imat takava televiziya. Sled tova vkarvat uchebnizi s izopachena istoriya v uchilishtata. Nakraya se okazva che zialoto mlado pokolenie e nadahano s idei za nezavisimost i govori mestniya dialekt, a ne nacionalniya ezik. Posle edin referendum i gotovo. Da vidim kakvo shte posledva v Scotland. Da ne zabravyame i tova, koeto se sluchi v Sarbiya.

Taka che priyateli, sardete se na vodachite na Bulgaria, na vozhdovete i, na tehnite kachestva i sposobnosti. Ako te mislyat samo za sobstvenata si oblaga, yasno e che ne mozhe da se ochakva nishto dobro. I tuk nyamam predvid neo-fashistkite grupirovki, a drugite partii. Ne e neobhodimo da se paradira s rasistki idei, a po-skoro da se deystva inteligentno i diskretno.

Nia
29.12.2007, 18:12
Мила Клео :)
За съжаление или не съм на 98% несъгласна с твоето мнение (сиреч мисля, че си наплескала доста грешни неща в мнението си по-долу)

Като начало цялостната "обществена" нагласа, че Държавата, Политиците, Мутрити са им виновни за личните неизгоди винаги ми се е струвала много забавна...
Защо аджеба никога не съм чувала...Аз съм си виновен, че не изкарвам пари и ям боб със сланина и седя на студено, защото съм прост, мързелив и си бъркам в носа? :)

Както знаем, българите сме Най-умните, Най-гостоприемните, Най-заслужилите, Бог е Българин...ама защо все се получава така, че все сме нещо пре.бани? Ми защото системата ни е виновна, не защото сме мързеливи мухали некадърни...как пък стана така, че в най-трудните години на прехода значителен брой хора станаха милионери, ми защото не си бъркаха в носа, а се възползваха от гранд възможността уанс ин а лайфтайм да успеят в силно рискова и проблемна среда...не знам дали си чувала, но най-големите възможности възникват по време на криза. Защо всеки мисли, че заслужава повече, може повече, ама Обстоятелствата не му го позволяват....има една много приятна еврейска приказка....като си толкова умен, къде са ти парите?
Ми не заслужаваш повече бате, щом си тук и сега в това положение значи това си заслужаваш.

Мързи ме да подхващам темата за етническите различия...има едно нещо...нарича се Глобализация (деф: икономически, социални, технологични и политически процеси, проявяващи се във взаимовръзките и отношенията между отделните държави, организации и хора. По своята същност промените са свързани с всеобщо разпространение и взаимопроникване на идеи, капитали, технологии и културни особености на световно ниво. Процесът се възприема като премахване на границите и разстоянията като фактор на развитие в световен мащаб.) бих могла да кажа, че като бивша соц държава имаме значително повече изгоди от този процес. В крайна сметка може да си се върнем към натуралното стопанство, копай си градинаката, яж си картофите и стреляй мангалите на село. :)))

Бай да уей, понеже намеси Великото кралство...само да спомена, че съм съгласна, че там стана кочина, но пък си има закон според, който ако има годен британец да извършва дадена работа, то пунджаби не може да бъде назначено за посечената позиция.

Аааа, и не ги жали, че са пред разпадане, мисля, че малко емоционално си подходила в изказването си. ;)

Cleo
29.12.2007, 18:53
Nia, za da ima konstruktiven dialog, uchastvashtite tryabva da zapazyat nyakakvo nivo na zivilizovanost ili dobar ton. V protiven sluchay se sazdava haos i izlishno naprezhenie. Vsashtnost tova e edin golyam defekt na tozi forum, koyto edna chast ot uchastvashtite tuk otdavna sa zabelyazali.

Hrumna mi che drug dobar primer, za opasnostite pred BG e sashto Kosovo i razpadaneto na bivshata Yugoslaviya poradi etnicheski problemi. Spored men, za da se predotvrati podobna sadba za BG e neobhodimo imenno zentralnata vlast da raboti po vaprosa. A razbira se, za da bade takava vlastta, elektorata tryabva da go poiska. Imenno za tova pisha tezi postingi, s nadezhdata da stignat do elektorata, tochno zashtoto smyatam che bulgarite tryabva sami da opravyat neshtata, a v edna demokraziya tova do golyama stepen oznachava politicite i tezi, koito izbirat vlastvashtite da imat podhodyashto mislene. Smyatam che i ziganite sa hora, vapreki che me plashat. Spored men pravilniya pat za Bulgariya e da se spravi s etnicheskite problemi.

Bobi75
29.12.2007, 18:58
електората не ти върши работа. пиши на клуб Възраждане

Nia
29.12.2007, 20:03
Nia, za da ima konstruktiven dialog, uchastvashtite tryabva da zapazyat nyakakvo nivo na zivilizovanost ili dobar ton. V protiven sluchay se sazdava haos i izlishno naprezhenie. Vsashtnost tova e edin golyam defekt na tozi forum, koyto edna chast ot uchastvashtite tuk otdavna sa zabelyazali.

Hrumna mi che drug dobar primer, za opasnostite pred BG e sashto Kosovo i razpadaneto na bivshata Yugoslaviya poradi etnicheski problemi(БЕЛ.РЕД НАДЯВАМ СЕ ПАРВИШ РАЗЛИКА МЕЖДУ 3те ДЪРЖАВИ :)). Spored men, za da se predotvrati podobna sadba za BG e neobhodimo imenno zentralnata vlast da raboti po vaprosa. A razbira se, za da bade takava vlastta, elektorata tryabva da go poiska. Imenno za tova pisha tezi postingi, s nadezhdata da stignat do elektorata, tochno zashtoto smyatam che bulgarite tryabva sami da opravyat neshtata, a v edna demokraziya tova do golyama stepen oznachava politicite i tezi, koito izbirat vlastvashtite da imat podhodyashto mislene. Smyatam che i ziganite sa hora, vapreki che me plashat. Spored men pravilniya pat za Bulgariya e da se spravi s etnicheskite problemi.

:))))))) Благодаря ти Клео, за конструктивния отгорор...позволих си да подчертая истинските ти попадения тази вечер, странно защо си избрала точно този тип на диалог и комуникация (форумната), щом я намираш за "дефектна" по горе-посочения начин.
Поздрави на електората и наздраве. :)))
ПП: Само да подшушна...в Българя етнически проблеми НЯМА (и слава богу)...

Императорът
29.12.2007, 20:05
Напротив етнически проблеми има... към 800 000 са !!!

И, моля, пишете на Български, а не на маймуница, благодаря.

Cleo
29.12.2007, 21:05
horata izvan BG nyamat kiriliza, zatova izpolzvat latiniza

zlata lamia
29.12.2007, 21:23
Импе,кефиш ме-пак си натрошил бай МАНГАЛ!

alex2511
29.12.2007, 21:32
horata izvan BG nyamat kiriliza, zatova izpolzvat latiniza

Ами като нямат кирилица да не се вълнуват много за БГ

Cleo
29.12.2007, 21:39
[quote="Nia"]:))))))) Благодаря ти Клео, за конструктивния отгорор...позволих си да подчертая истинските ти попадения тази вечер, странно защо си избрала точно този тип на диалог и комуникация (форумната), щом я намираш за "дефектна" по горе-посочения начин.
[quote]

Nia, tova koeto pisha e prodiktuvano ot informaciyata i znaniyata, s koito razpolagam - ikonimichesko obrazovanie, poznaniya za EU, saznanie che politikata vliyae na investiciite, ikonomikata i prosperiteta, informaciya za tova, koeto stava po sveta ot novinite po BBC, CNBC, Al Jazeera i t.n. Ako Ispaniya, UK, Belgia se razpadnat, tova spored men shte podkopae ideyata za obedinena Evropa. Evropa e obedinena, zashtoto darzhavite chlenki sa prekaleno malki, za da mogat da imat nyakakva vazhna rolya v svetoven mashtab. Osven tova, ikonomicheskoto obedinenie nosi po-golyam prosperitet. Sashto taka, politicheskoto obedinenie, ako se postigne, shte dovede do ikonomii, nay-malkoto zashtoto vmesto mnozhestvo pravitelstva i administracii, shte ima edinen zentar. V momenta bremeto e golyamo, zashtoto ima kakto nazionalni, taka i obshtoevropeyski strukturi i tova struva skupo na danakoplateza. Bulgariya be prieta za chlenka naskoro i tazi tematika e mozhe bi nova. No tezi, koito sledyat neshtata znayat che sayuzat mozhe lesno da se razpadne. Sayuzat vodi politika za pooshtryavane na regionite, a ne na nazionalnite pravitelstva. Po tozi nachin politizite na EU postigat otslabvane na zentralnata vlast na darzhavite chlenki v polza na obshtoevropeyskata. No tova mozhe da doprinese do razpadane na samite darzhavi. A kolkoto poveche darzhavi, spored men, tolkova po-trudni pregovori i po-golyam shans EU da se razpadne. Az lichno sam za obedinena Evropa, poradi goreposochenite saobrazheniya i sashto mi se iska BG da prosperira. A v momenta BG e chast ot EU i sadbata na EU shte i povliyae.

Prichinata, za da pisha imenno v tozi forum e tazi, che investicionnata obshtnost e vazhna grupa, kato se nadyavam che chast ot horata koito pishat ili prosto chetat tuk shte me razberat i sa v polozhenieto da vliyayat v obshtestvoto. Imenno za tyah pisha.

val/she
29.12.2007, 22:18
Cleo,за съжаление ЕС няма да намали "разходите за правителства".За

сега ЕС носи НОВА БЮРОКРАЦИЯ,чрез която да комуникираме с него.
Аз също като Вас съм сериозно обезпокоена от генерирането на мал-
цинства и сепаратистки нагласи в най-европейската страна-Белгия.
Европа сериозно трябва да преразгледа емиграционната си политика
макар,че вече е много късно за това.Мултикултурализма е илюзия и не
дообогатява националните култури ,а създава напрежение .
Приятна вечер и весели празници.

Bobi75
29.12.2007, 23:34
Аз също като Вас съм сериозно обезпокоена от генерирането на мал-
цинства и сепаратистки нагласи в най-европейската страна-Белгия.
Европа сериозно трябва да преразгледа емиграционната си политика
макар,че вече е много късно за това.Мултикултурализма е илюзия и не
дообогатява националните култури ,а създава напрежение .
Приятна вечер и весели празници.

предполагам, че искаш да кажеш имиграционната си политика.

но в Белгия вълненията не се дължат на имигранти, а на холандско-говорещата част от населението.

много се спекулира с малцинствените проблеми, но без да се отделя време те да се изучат

val/she
29.12.2007, 23:43
Предполагам искам да кажа емиграционна(провери в речника).

Bobi75
29.12.2007, 23:45
Предполагам искам да кажа емиграционна(провери в речника).

емигранти за Европа са тези, които я напускат, нали така?

val/she
29.12.2007, 23:48
Извинявай ,всъщност си прав имах в пред вид емигранти от Азия-мюсюлмани и т.н.,които не споделят европейските ценности и култура.

Cleo
30.12.2007, 03:35
Cleo,за съжаление ЕС няма да намали "разходите за правителства".За

сега ЕС носи НОВА БЮРОКРАЦИЯ,чрез която да комуникираме с него.
Аз също като Вас съм сериозно обезпокоена от генерирането на мал-
цинства и сепаратистки нагласи в най-европейската страна-Белгия.
Европа сериозно трябва да преразгледа емиграционната си политика
макар,че вече е много късно за това.Мултикултурализма е илюзия и не
дообогатява националните култури ,а създава напрежение .
Приятна вечер и весели празници.

Val, v momenta e taka po otnoshenie na EU burocraciyata, zashtoto sme v prehod kam politichesko obedinenie (edna darzhava, kato USA), koyto e truden i baven. Geopoliticheskoto badeshte se ochertava da prinadlezhi na golemi sili - USA, Kitay, India, Rusiya i obedineni blokove.
V momenta mnogo se diskutira che India i Kitay, koito rastat s po 10-tina % na godina, mozhe kato nishto da nadminat sega razvitite strani v edno obozrimo badeshte. Mislya che EU e shans za evropeyskite strani da predstavlyavat vazhna sila na svetovnata arena. Na tozi fon, silnite separatistki dvizheniya v Evropa sa trevozhni. Yasno e che mestnite i nacionalni politici nyamat interes EU da im otneme vlastta. Ot druga strana samoto naselenie ne razbira problematikata.

Drugoto trevozhno neshto koeto spomenavash e imigraciyata, osobeno navlizaneto na drugi religiozni obshtnosti, v chastnost myusulmanskata. Bulgaria nyama znachitelna imigraziya, no ima malzinstva po istoricheski prichini. Osobeno v blizost do turskata ni graniza ima opasnost da se sazdade etnicheski anklav.
V USA, naprimer, malzinstvata i etnosite sa ravnomerno razprasnati iz darzhavata (osven indiancite v rezervatite). Osven tova ima samo edin oficialen ezik. Tova za sega osiguryava vatreshno spokoystvie - edna naciya kadeto nyama separatistki nastroeniya.
Nay golemiya problem s myusulmanite e religiyata, osobeno poradi ponyatieto jihad, i poradi tova che religiyata im schita che teritoriya, koyato nyakoga e bila tyahna tryabva otnovo da bude zavzeta za Mohamed. Za tova smyatam che namerenieto na BG pravitelstvoto da dava zeleni karti na etnicheskite bulgari izvan BG teritoriata e mnogo dobra. Ako po nyakakav nachin mozhe da gi nakara da se zaselyat primerno v Kurjaliisko, oshte po-dobre. Kato im dadat zeleni karti vmesto grazhdanstvo, shansa da ostanat v BG, vmesto da emigrirat kam EU e po-visok. Taka che tozi pat mislya che sa vzeli dobro reshenie. Sashtoto mislya za noviya zakon za otpuska po maychinstvo, chiyato cel predpolagam e da pooshtri razhdaemostta.

V tazi tema na foruma mnogo hora izrazyavat vazmushtenieto si. Mislya che mnogo ot nas biha tarsili aktivno nachin problemite da se razreshat i biha rabotili po vaprosa.

Naistina Nia e prava che veroyatno tuk nyama da go postignem, no vse pak mozhe bi tazi diskusiya shte bade ot polza po kosven nachin.

T.A.D.
30.12.2007, 07:13
Извинявай ,всъщност си прав имах в пред вид емигранти от Азия-мюсюлмани и т.н.,които не споделят европейските ценности и култура.
Смятам Имигранти е търсената думичка мацко, много ми се иска да ви понапиша повече, и на Ниа да разкажа за някои милионери, и за "гастарбайтерите", ама догодина..

Весела Нова Година !!!

karpuz
01.01.2008, 21:38
Да ни е честита новата година! С пожелания за много успехи, както финансови така и в личен план.

Императорът
14.01.2008, 20:07
28 цигани полудели от раз във Видин, след като на 1 януари спрели социалните им помощи и им предложили робота от местното бюро по труда. Болничните им листове били издадени от една лекарска комисия с идентичната диагноза "рекурентно депресивно разстройство". Това стана ясно на съвместната пресконференция на ръководството на социалното министерство и партия "Евророма".
Според запознати, ромите, усетили заплахата, че ги карат да заработват доходите си, му намерили цаката с психичното заболяване. По закон, въпреки че от началото на годината професията "социално слаб" вече не съществува, социалните плащания за безработни остават, ако те са психично болни.


(Монитор)

За тия имам особена лечебна метода, чийто основни "козове" са сомалийската диета и биенето с тояги 2 пъти дневно !!!

Предлагам тоже на следващото преброяване да се напишем всички мангали, да спрем да работим и да писнем на политиците и на задграничните им господари да ни хрантутят. Тоже и да им гепим лимузините и каквото още докопаме...

съни(тя)
14.01.2008, 20:12
ама, Импе, как да гласувам за теб на изборите...дай някаква по-креативна политика:))))))))))

Колчо Слепеца
15.01.2008, 09:03
За мангала креативното е ...
БОЙ...
Ай ша им ...

Heraclitus
15.01.2008, 09:35
ама, Импе, как да гласувам за теб на изборите...дай някаква по-креативна политика:))))))))))

ДИСКРЕЦИОННА ФИСКАЛНА ПОЛИТИКА НА Г-Н ОРЕШАРСКИ И ГН...ТА КОАЛИЦИЯ!

ОЩЕ ДА ВДИГНАТ ДАНЪЦИТЕ - НЕПРЕКИТЕ ! ОВЦЕ ИМА ЗА СТРИГАНЕ МНОГО !

И МИЛИОНИ ЗА ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯНЕ ОТ ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ!

Императорът
15.01.2008, 23:23
Съни - и защо мислиш, че моята политика е некреативна? Аз искам законите да важат еднакво за всички - нищо повече !!!

Valentinski
04.02.2008, 11:15
http://euobserver.com/9/25587/?rk=1


04.02.2008 - 09:16 CET | By Elitsa Vucheva

EUOBSERVER / BRUSSELS – The European Commission will today (4 February) criticise Bulgaria and Romania for their lacklustre fight against corruption and crime – but will stop short of calling for sanctions against the countries.

The two interim documents on Sofia and Bucharest's progress in the field of justice and home affairs set to be adopted today – and seen by EUobserver – highlight the specific areas where the commission thinks the countries are lagging behind.

Both Romania and Bulgaria have failed to present "convincing results" in the fight against high-level corruption, while Bulgaria needs to improve its handling of organised crime.

"The commission's analysis of a sample of high-profile cases [of organised crime] registered shows that only one case has been finalised since 2000 and half of the cases are still at the investigation stage," according to the Bulgarian document.

Sofia should also strengthen "actions to fight corruption within local government and vulnerable sectors such as healthcare and education," the commission concludes.

For its part, Romania is being asked to focus on tackling high-level corruption.

"In the past six months several of these cases which involve serving or former members of the government have been sent back by the courts to the prosecution on grounds of procedural errors," the Romanian document reads.

In addition, Bucharest should look into delays noted in "implementing a coherent recruitment strategy for the judiciary, in the establishment of a National Integrity Agency [responsible for verifying assets, incompatibilities and potential conflicts of interest] and in developing an overall strategy and implementing flagship projects to fight local corruption", it adds.

But despite the criticism and regardless of the fact that it came to similar conclusions in its first monitoring reports issued in June 2007, Brussels has steered away from the sanctions option.

The aim of the interim reports is primarily to serve as a "factual assessment of the situation" before the annual overall progress reports planned for July, an EU source said on Friday (1 February), underlining "we do not deal with safeguard clauses now."

According to the countries' accession treaties – documents outlining the terms of their membership – if Sofia and Bucharest fall short of EU standards in certain areas, such as the economy, the internal market, and justice and home affairs, the EU can decide to impose certain safeguard measures.

One consequence of this could be a refusal to recognise decisions by Bulgarian and Romanian courts throughout the EU – a humiliating step for fully fledged member states.

The two countries' accession package set out the closest-ever monitoring imposed on a country joining the bloc. This followed concern in some national capitals that the two countries were not sufficiently prepared when they joined on 1 January last year.

LUBIMEC 13
13.02.2008, 21:10
12-годишно момиче роди в Сливен
13 февруари 2008 / News.dir.bg
12-годишно момиче роди във вторник през нощта в Сливенската болница, съобщи лекар в отделението д-р Иван Радков. Раждането е минало нормално.
Няма усложнения за младата майка и детето й, каза д-р Радков, цитиран от Дарик. Новороденото тежи 2,5 кг.
Не е рядкост малки момичета от ромската общност в Сливен и близките общини да раждат преди да са навършили 16 години, коментира д-р Радков. По думите му това обаче е първият случай на раждане на такава възраст. Най-малката им пациентка до тази нощ е била на 13 години.
"На практика това е най-малката майка в България", каза пред Дарик още д-р Радков.
Детето майка няма официален брак, но има постоянен съжител, които е и баща на детето. Според старшата акушерка в отделението Анка Димитрова са възникнали трудности при вписване на бебето, тъй като майка му, поради невръстната й възраст, няма лична карта, предаде Фокус. Младата майка е родена на 18 юли 1995 година. Според медицинския специалист от случаи като този трябва да се заинтересува Агецията за закрила на детето, тъй като е крайно неподходящо момичета в такава крехка възраст да стават майки.

http://dnes.dir.bg/2008/02/13/news2661797.html

Кога ли ще почнат да ги раждат на 10!!!???

Императорът
13.02.2008, 23:02
Започват да се възпроизвеждат със застрашителни темпове. Докато бялата жена се изучи, намери си съпруг и работа и се реши да има дете (защото желае да се грижи за него както трябва), мангалката вече има внуци... но въпреки това продължава да снася.

Казал съм и преди - единственият изход е масова кастрация на мангалите. Това са животни - всякакъв "хуманизъм" по отношение на тях, е наивна идиотщина.

KOSTJUMAR
13.02.2008, 23:04
13-годишна дупничанка роди момче
10.02.2008 15:35


13-годишна дупничанка роди със секцио здраво момче, предаде радио “Фокус” – Пирин. Гюлбедед Вескова кръсти първородния си син Роналдо. Бебето тежи 2.400 кг. Заради ниското тегло, то в момента е в кувьоз, но в отлично здраве.

Такъв случай в общинската болница в Дупница досега не е имало. Бременността на момичето била желана, миналата година тя направила спонтанен аборт при първия опит да забременее. Бащата на детето й е 22-годишен мъж от ромски произход, който все още не се е появил в родилното отделение на общинската болница. 13-годишната майка не пожела да говори и да бъде снимана.

Историята с 13-годишната Гюлбедед е факт след скандала около порнографските снимки с двете момичета от Дома за деца, лишени от родителски грижи в Дупница. Въпреки, че е от ромски произход и според думите му бременността е желана, бащата попада под ударите на закона, тъй като е имал връзка с малолетно момиче. Дали със случая ще се заемат правораздавателните органи, тепърва ще стане ясно.

ПП Четох някъде и за 11-годишна циганка, която е родила.

psycoholic
13.02.2008, 23:04
Започват да се възпроизвеждат със застрашителни темпове. Докато бялата жена се изучи, намери си съпруг и работа и се реши да има дете (защото желае да се грижи за него както трябва), мангалката вече има внуци... но въпреки това продължава да снася.

Казал съм и преди - единственият изход е масова кастрация на мангалите. Това са животни - всякакъв "хуманизъм" по отношение на тях, е наивна идиотщина.

Имп, не става така В смисъл, туй с кастрацията е гот, но Европата няма да даде! По скоро белите ще трябва да се напънем да се възпроизвеждаме!

Освен това ако историята ни е научила на нещо, то е че бял човек с картечница винаги побеждава тумба аборигени с копия!

batko
13.02.2008, 23:11
NE ZNAM SAMO KAK STE SE REALIZIRAT IDEITE NA iMPERATORA. PREKALENO E HUBAVOQ ZA DA E VYARNO. OTDELNO NE ZNAM ZASTO "STASTLIVIYA BASTA" NE E V PANDELATA. INTERSNO MI E KAKVO E STANOVISTETO NA EK PO TOZI VAPROS. POSLEDNOTO E DA NE BADA UPREKNAT V LIPSA NA MEJDUETNICHSKA TOLERANTNOST KAKTO E MODERNO DA SE KAJVA. AKO BYAH AZ ILI IMPERATORA, DA NE DAVO GOSPOD I DA ME PROSTAVA SAPRUGATA MI NA MYASTOTO NA MANGO OT SLIVEN ILI EBEM TI OTKADE SIGURNO STYAHME DA TARKAME NAROVETE MINIMUM 10 GOD!
P.S IZVINYAVAM SE OT DUPNICA BILO STASTIETO TOZI PAT.

Императорът
13.02.2008, 23:16
Започват да се възпроизвеждат със застрашителни темпове. Докато бялата жена се изучи, намери си съпруг и работа и се реши да има дете (защото желае да се грижи за него както трябва), мангалката вече има внуци... но въпреки това продължава да снася.

Казал съм и преди - единственият изход е масова кастрация на мангалите. Това са животни - всякакъв "хуманизъм" по отношение на тях, е наивна идиотщина.

Имп, не става така В смисъл, туй с кастрацията е гот, но Европата няма да даде! По скоро белите ще трябва да се напънем да се възпроизвеждаме!

Освен това ако историята ни е научила на нещо, то е че бял човек с картечница винаги побеждава тумба аборигени с копия!

Ами Европата като обича толкова мангалите, да си ги вземе и да си ги обгрижва... що не вземем да пратим една влакова композиция хъхряци в Брюксел - да струпат катуните пред европарламентът, да гепят капаците на всички шахти, да се зъбят на цивилизованите европейци, дъртите чернокраки да им предлагат гледане на ръка, а младите - кавали на промоция - 2 еврота? И да се вържат нелегално към елмрежата и да отказват да работят и да вият за помощи? Пък да ги видим колко са толерантни европейците !!!
А и Европата може да не знае - просто като снесе чернокраката първото чаве, веднага и се връзват тръбите и - дотам !!!
А белите да се възпроизвеждаме - какво - аре българските момичета да зарежат училището и да почнат да снасят на 12 години? Ако тръгнем да се надпреварваме след 50 години България ще бъде вторият Бангладеш. Това ще значи да паднем на тяхното примитивно ниво, не е ли така?

psycoholic
13.02.2008, 23:19
Ай, в Австрия нормални бели майки имат по 4 нормални бели деца и си бачкат и са образовани! (от там ми е примера, защото наскоро бях там и поне 3 колежки бяха наплодили по 4 дяца, а по-скормните имаха по 2)!

Нека ви предложа малко по различна идея - чернокраките са беля, но не най-голямата! Най-големия враг на белия човек е той самия!
Стана много толерантен - към дамите, към етносите, към религиите! Почна да носи впити гащи и да се лакира! Почна да бъде политически коректен! Почна да уважава различното мнение! Е, за туй е така!
Ако вместо дългокоси педерастчета по улиците ходеха здрави, стегнати младежи и вместо да мислят колко силикон да си сложат и да се чудят с кой екзотичен чужденец да излязат, мадамите се плодяха с нормални хора, щяхме да сме вече 10 милиона бели!
Грешката е в нашия телевизор!

Императорът
13.02.2008, 23:21
NE ZNAM SAMO KAK STE SE REALIZIRAT IDEITE NA iMPERATORA. PREKALENO E HUBAVOQ ZA DA E VYARNO. OTDELNO NE ZNAM ZASTO "STASTLIVIYA BASTA" NE E V PANDELATA. INTERSNO MI E KAKVO E STANOVISTETO NA EK PO TOZI VAPROS. POSLEDNOTO E DA NE BADA UPREKNAT V LIPSA NA MEJDUETNICHSKA TOLERANTNOST KAKTO E MODERNO DA SE KAJVA. AKO BYAH AZ ILI IMPERATORA, DA NE DAVO GOSPOD I DA ME PROSTAVA SAPRUGATA MI NA MYASTOTO NA MANGO OT SLIVEN ILI EBEM TI OTKADE SIGURNO STYAHME DA TARKAME NAROVETE MINIMUM 10 GOD!
P.S IZVINYAVAM SE OT DUPNICA BILO STASTIETO TOZI PAT.

Да, това не е ли похотливо посегателство срещу малолетна? Ама за полухората законите не важат !!!

А моите идеи трудно ще се реализират, дори да ме изберете за президент, за какъвто мислех да се кандидатирам - пак ще трябва да се боря (безуспешно) с политиците - които са готови да се надупят на полухората (следователно да ни и нас) срещу въшливите им гласове.

Значи трябва да ме изберете за... Император. Звучи зловещо, но е така.

http://www.currychips.com/palpatine-anakin.jpg

batko
13.02.2008, 23:22
VAPROSAT NA VAPROSITE E KAK DA SE OTARVEM? EDNA OT IDEITE MI E KRAINO DYASNA I TOVA E DA BADAT PREMAHNATI VSAKAKAV VID SOCIALNI POMOSTI I KOMPENSACII! KATO NYAMA AVANTA STE UVISNAT NA VRATOVETE NA NEJNITE JAGRIJENI EVROPEICI! NO ZA TOVA SE ISKA POLITICHESKA VOLYA! NE ZNAM DALI TOVA E VAZMOZNO!

Императорът
14.02.2008, 00:11
Не виждам нищо крайно в идеята ти - това е най-малкото, което можем да сторим - нещо повече - това е нещото, което задължително трябва да сторим !!! никакви помощи, никакъв безплатен ток, никаква здравна помощ за неосигурени - а който гепи - куршум или пандиз !!! Нека да мрат от глад и студ и мръсотия и болести !!!

val/she
14.02.2008, 10:15
Ай, в Австрия нормални бели майки имат по 4 нормални бели деца и си бачкат и са образовани! (от там ми е примера, защото наскоро бях там и поне 3 колежки бяха наплодили по 4 дяца, а по-скормните имаха по 2)!

Нека ви предложа малко по различна идея - чернокраките са беля, но не най-голямата! Най-големия враг на белия човек е той самия!
Стана много толерантен - към дамите, към етносите, към религиите! Почна да носи впити гащи и да се лакира! Почна да бъде политически коректен! Почна да уважава различното мнение! Е, за туй е така!
Ако вместо дългокоси педерастчета по улиците ходеха здрави, стегнати младежи и вместо да мислят колко силикон да си сложат и да се чудят с кой екзотичен чужденец да излязат, мадамите се плодяха с нормални хора, щяхме да сме вече 10 милиона бели!
Грешката е в нашия телевизор!
Абсолютно прав!!
И белия мъж е виновен и бялата жена,особено бялата жена-майка.
Лошо възпитават напоследък белите жени-майки и калпаво поколение
пускат по пистите.
Ами преди да премахнат зад. военна служба колко бели жани-майки ореваха медиите,че синчетата им трябва да прежвеят 1година дисцип-
лина,ранно ставане и малко спорт.

Императорът
14.02.2008, 10:20
Прави сте и двамата, за злочестина. Но е нормално, когато става дума за поколението, цивилизованите хора да залагат на качество, а не на количество. Щото то е много лесно да се фабрикуват чавета, ама от едно парче месо да направиш Човек - това е трудното и отговорното !!!

ivannov
14.02.2008, 12:06
А като няма цветнокожи избиратели ,как ще ги избираме нашите политици,ако няма на кой да платят.....Е после ще им търпят беззаконията ,нема начин....Трябва да изберем тези ,които не си купуват гласовете на цветнокожите...Кои са ,всеки сам си преценява ,тук не е място за реклама.За съжаление нищо хубаво не ни чака с цветнокожите.....

boogie
14.02.2008, 12:57
пак са тръгнали да лансират идеята да заселват тъмнокраките в Овча Купел. Въобще не им дреме, че на хората ще им отидат и апартаментите, и спокойствието, всичко. Безплатни апартаменти за кривокраки! Че те ще ги направят на нищо. А кои плащаме - всички ние.

trola
14.02.2008, 22:33
Държавата: Бургас да гласува с ”да”
14 февруари 2008 / News.dir.bg
Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Калин Рогачев призова бургазлии да гласуват с “да“ на референдума за петролопровода “Бургас-Александруполис“.
Рогачев се срещна с кметове от населените места на община Бургас и с граждани. "Ползите за България и специално за хората са доста големи при изпълнението на проекта за нефтопровода. Време е да се спре с безсмисления ропот. Опасност от апокалиптични картини няма, но са големи възможностите да изтървем изгодите", каза Рогачев, цитиран от БТА. Той предложи да се организира кръгла маса с експерти и да се прецени какво може да се изисква при реализирането на проекта "Бургас-Александруполис" както по отношение на икономическите ползи за община Бургас, така и по отношение на екологичната защита.
Референдумът в Бургас е на 17 февруари. На него бургазлии трябва да отговарят на въпроса: "Одобрявате ли изграждането на петролопровода Бургас-Александруполис с трасе на тръбопровода и с инсталации, разположени на територията на община Бургас?"
Политиците вече започнаха да сноват в Бургас по повод предстоящото обществено допитване. Лидерът на СДС Пламен Юруков ще бъде в петък в Бургас. В програмата му са включени срещи с кмета на Общината Димитър Николов, с представители на Инициативния комитет за спасение на Бургаския залив, както и с членове на областния и общински съвет на организацията. Синият лидер ще призове членовете и симпатизантите на СДС да бъдат активни и да гласуват на 17 декември, предаде Дарик. Според Юруков договорът за изграждане на петролопровода Бургас-Александруполис е икономически неизгоден за България.
“Подписаните споразумения поставят страната ни в неравностойно положение. Русия иска да има собственост, и то мажоритарна, върху инфраструктура на територията на България, а в същото време българските фирми нямат право на подобно нещо. Ако ние искаме да купим директно газ от Азербайджан или Туркменистан, дори транзитно не можем да го пренесем през Русия, нямаме достъп“, смята Пламен Юруков.

slim
14.02.2008, 22:49
А като няма цветнокожи избиратели ,как ще ги избираме нашите политици,ако няма на кой да платят.....Е после ще им търпят беззаконията ,нема начин....Трябва да изберем тези ,които не си купуват гласовете на цветнокожите...Кои са ,всеки сам си преценява ,тук не е място за реклама.За съжаление нищо хубаво не ни чака с цветнокожите.....
По едно време си мислех,че е най-добре ако ни задължат да гласуваме задължително като в Гърция и др.,ама като се замисля то ще бъде някакъв ужас,впредвид какво се случи на местните избори.Volume-то е голямо (гледай малцинствата),каква файда да гласувам,по-добре да не се гласува въобще.Да се гласува срещу 50лв-да,да не се плаща тока щото можеш-да,да не се работи -да (работиш, не работиш 200лв си ги знаеш).Маймуните, който се кандидатират ще ги изберат така или иначе.P.S. На всички избори съм гласувал,жал ми е за майка ми и баща ми ,които от 1996г. все по-трудно намирам думи да общувам с тях,истината за тях е неприемлива.Живеят в Сливен , а аз от тогава съм във Варна,не е защото съм се променил кой-знае колко

Burov
14.02.2008, 23:30
6te se izkaja malko filosofski, no pone 6te e po temata.

6te im tarpim svoevoliqta, dokato tarpim na6ite takiva :):):)

Императорът
15.02.2008, 00:43
пак са тръгнали да лансират идеята да заселват тъмнокраките в Овча Купел. Въобще не им дреме, че на хората ще им отидат и апартаментите, и спокойствието, всичко. Безплатни апартаменти за кривокраки! Че те ще ги направят на нищо. А кои плащаме - всички ние.

Ами обитателите на Овче мисъл ще ги подсетя, че хората са измислили едно нещо, дето се казва Коктейл Молотов... повече нищо няма дакажа...

Императорът
15.02.2008, 23:17
Днес по телевизията разказаха как в Сливен само всяка година по 20-30 непълнолетни мангалки снасят чавета... и дадоха поредните две едва-едва справящи се с членоразделната реч мургави 13-годишни пикли с бебета на ръце. И някаква докторка разправяше как трябвало да се вземат някакви мерки, само дето не каза какви.

Мисля казах вече - единствената смислена мярка може да бъде масовата кастрация на тия животни.

Пес
15.02.2008, 23:44
Споко бе Императоре, след 2-3 години ще пратим мангалите в новата "Балканска война" да се бият срещу албанците :lol:

Grog
15.02.2008, 23:45
Днес по телевизията разказаха как в Сливен само всяка година по 20-30 непълнолетни мангалки снасят чавета... и дадоха поредните две едва-едва справящи се с членоразделната реч мургави 13-годишни пикли с бебета на ръце. И някаква докторка разправяше как трябвало да се вземат някакви мерки, само дето не каза какви.

Мисля казах вече - единствената смислена мярка може да бъде масовата кастрация на тия животни.
Не кастрация а унищожение до крак.Добре,че са били в Сливен,ако дойдат в Пазарджик и да идат в'Токайто' ще видят и 12 годишни майки и те после ще се оплачат на европейски съд,че държавата не им обръща внимание.

Императорът
15.02.2008, 23:54
Сега ще ни нападнат природозащитниците, които се смятат за "хуманисти", но преди да проповядват хуманизъм в случаят, приканвам ги да ми докажат, че мангалите са хора. И друга новина от днес - мургав изрод претрепал до смърт невръстното си чаве, което сега е в кома. Неговата т.нар. "майка" - също непълнолетна и затрудняваща се сериозно с членоразделната реч чернокрака, завалено защитава извергът, твърдейки, че той само ударил едно шамарче на борсучето. И садистът е засега само с "мярка неотклонение", вместо просто (като се има предвид неоспоримостта на вината му) не го изкарат пред гетото и обесят като помияр и оставят там да виси поне седмица за назидание на останалата измет.

KOSTJUMAR
18.02.2008, 21:07
18-годишен младеж е заподозрян в изнасилване на възрастна жена в поповско село



18 февруари 2008 | 14:36 | Агенция "Фокус"



Търговище. 18-годишният Т.Б. от с. Ломци е заподозрян в изнасилване на 71-годишна жена от Поповско, съобщиха от Областната дирекция на полицията в Търговище. Инцидентът е станал на 16 февруари около 00.00 часа. Младежът е задържан в Районното полицейско управление в Попово на основание чл. 63, ал.1, т. 1 от Закона за МВР. По случая е образувано дознание.

Ето го пак Бай мангал в действие, бъдещето на нацията.

batko
18.02.2008, 22:36
това е въпросът "докога"? А какмо ще стане мили мои след 20-30 години, когато току що родените олигофрени станат бащи и ние колко ще бъдем? Дали Косово ще бъде само блед спомен и кой ще храни тези олигофрени ибъдешите им деца? Не е расизъм, просто питам. Който иска да си ги вземе и хрантути. Батко нема паре, както биха казали моите сръбски приятели. Моника да стисне зубе и т.н ако ме разбирате добре...

Императорът
19.02.2008, 23:39
Днес показаха по телевизията идиотът, завел двегодишното си дете со себе си подир овцете и "забравил" го там. Невръстното се смряскало, разбира се, от студ. А т.нар. "баща" бе, точно както очаквах, мръсен мангасар с морда, подходяща може би за някой питекантроп, но не и за Хомо Сапиенс. Показаха и "семейството" му - мангалка с още 5 чавета - всички от различни бащи, живеещи в саморъчно струпан грозен коптор.

Бих искал природозащитниците (застъпени и в този форем) да опитат да ми докажат, че тия същества са хора.

wannarock
19.02.2008, 23:49
Днес показаха по телевизията идиотът, завел двегодишното си дете со себе си подир овцете и "забравил" го там. Невръстното се смряскало, разбира се, от студ. А т.нар. "баща" бе, точно както очаквах, мръсен мангасар с морда, подходяща може би за някой питекантроп, но не и за Хомо Сапиенс. Показаха и "семейството" му - мангалка с още 5 чавета - всички от различни бащи, живеещи в саморъчно струпан грозен коптор.

Бих искал природозащитниците (застъпени и в този форем) да опитат да ми докажат, че тия същества са хора.

Импе, дай го малко по хладнокръвно :) Тези нямат оправяне!

ivan61
20.02.2008, 07:57
Днес показаха по телевизията идиотът, завел двегодишното си дете со себе си подир овцете и "забравил" го там. Невръстното се смряскало, разбира се, от студ. А т.нар. "баща" бе, точно както очаквах, мръсен мангасар с морда, подходяща може би за някой питекантроп, но не и за Хомо Сапиенс. Показаха и "семейството" му - мангалка с още 5 чавета - всички от различни бащи, живеещи в саморъчно струпан грозен коптор.

Бих искал природозащитниците (застъпени и в този форем) да опитат да ми докажат, че тия същества са хора. Абе с годините започвам да оправдавам ония, как беше, дето искаше да изтреби циганите и...., абе другите не толкова! За това гадно племе което изнасилва бабички и деградира все повече, трябва да се вземат решителни мерки. Или ще ни накарат да си вземем по едно семейство в къщи! Е тогава вече си е е...о мамата.

Бай Колю
20.02.2008, 08:20
най-много мразя расизма и циганите!
с какво това раково образувание е заслужило да живее!?

Ballomed
20.02.2008, 10:30
И садистът е засега само с "мярка неотклонение", вместо просто (като се има предвид неоспоримостта на вината му) не го изкарат пред гетото и обесят като помияр и оставят там да виси поне седмица за назидание на останалата измет.

Импе, много си краен, той е неук, социално слаб, не осъзнава действията си както няма да осъзнае и наказанието си, за това е по правилно първо да обесят цялото гето за назидание на тоя, пък него да го удвят.

B.Graham
20.02.2008, 10:33
И садистът е засега само с "мярка неотклонение", вместо просто (като се има предвид неоспоримостта на вината му) не го изкарат пред гетото и обесят като помияр и оставят там да виси поне седмица за назидание на останалата измет.

Импе, много си краен, той е неук, социално слаб, не осъзнава действията си както няма да осъзнае и наказанието си, за това е по правилно първо да обесят цялото гето за назидание на тоя, пък него да го удвят.
+1

Hakkinen
20.02.2008, 10:33
И садистът е засега само с "мярка неотклонение", вместо просто (като се има предвид неоспоримостта на вината му) не го изкарат пред гетото и обесят като помияр и оставят там да виси поне седмица за назидание на останалата измет.

Импе, много си краен, той е неук, социално слаб, не осъзнава действията си както няма да осъзнае и наказанието си, за това е по правилно първо да обесят цялото гето за назидание на тоя, пък него да го удвят.

+2

LUBIMEC 13
20.02.2008, 10:40
Мда, една от задачите на наказанието е и да възпитава!
Белким така ги ограмотим малко!

batko
20.02.2008, 10:45
[quote=Императорът]И садистът е засега само с "мярка неотклонение", вместо просто (като се има предвид неоспоримостта на вината му) не го изкарат пред гетото и обесят като помияр и оставят там да виси поне седмица за назидание на останалата измет.

Импе, много си краен, той е неук, социално слаб, не осъзнава действията си както няма да осъзнае и наказанието си, за това е по правилно първо да обесят цялото гето за назидание на тоя, пък него да го удвят.

+3 само, че е в сферата на фантастиката, ще се появи ново гето....трябва да се ограничи популацията! но не знам как! иначе косово ще бъде като приказка за някои части на България!

Императорът
20.02.2008, 21:23
Баломедов - те все с това се оправдават като сгафят нещо - че са неуки, че са бедни, че едва ли не са по-наивни и глупавички от тригодишно дете... ама питам тогава защо имат граждански права и тичат да гласуват на избори, че даже и от комисията им показват къде да сложат кръстчето? Тоест как така ту са недееспособни, ту дееспособни?
Да изберат сами едно от двете - или да ги приемем за граждани, с произтичащите права, но и задължения - да спазват законите, да търпят санкции при неспазването им и да се грижат сами за себе си, или да ги приемем за непълноценни същества, животни - и да ги третираме като такива - и да ограничаваме популацията им чрез масова кастрация, както се прави с уличните помияри и да ги настаняваме насилствено където ние решим !!! Сами да избират !!!

val/she
20.02.2008, 21:37
И садистът е засега само с "мярка неотклонение", вместо просто (като се има предвид неоспоримостта на вината му) не го изкарат пред гетото и обесят като помияр и оставят там да виси поне седмица за назидание на останалата измет.

Импе, много си краен, той е неук, социално слаб, не осъзнава действията си както няма да осъзнае и наказанието си, за това е по правилно първо да обесят цялото гето за назидание на тоя, пък него да го удвят.
Това неможе да бъде оправдание.Да не е ганглиен червей да реагира само на физически дразнения.Все трябва да имат някакви емоции,чув-
ствителност,зачатък на отговорност......

Ballomed
21.02.2008, 10:00
Баломедов - те все с това се оправдават като сгафят нещо - че са неуки, че са бедни, че едва ли не са по-наивни и глупавички от тригодишно дете... ама питам тогава защо имат граждански права и тичат да гласуват на избори, че даже и от комисията им показват къде да сложат кръстчето? Тоест как така ту са недееспособни, ту дееспособни?
Да изберат сами едно от двете - или да ги приемем за граждани, с произтичащите права, но и задължения - да спазват законите, да търпят санкции при неспазването им и да се грижат сами за себе си, или да ги приемем за непълноценни същества, животни - и да ги третираме като такива - и да ограничаваме популацията им чрез масова кастрация, както се прави с уличните помияри и да ги настаняваме насилствено където ние решим !!! Сами да избират !!!

Докато всеки джагал има право да гласува, нищо няма да се промени... Просто трябва да се сложи един критерий за завършено средно образование. Това е първото което трябва да се направи, пък после нещата ще почнат да се нареждат.

Императорът
21.02.2008, 10:37
Именно - и аз не съм съгласен някакво животно, което дори не може да говори членоразделно да избира кой да ме управлява мен.

psycoholic
21.02.2008, 10:43
Именно - и аз не съм съгласен някакво животно, което дори не може да говори членоразделно да избира кой да ме управлява мен.

Имп, от еволюционна гледна точка, излиза че аборигените са по-напред от нас: висшата раса, хрантутена от бели; напълно адаптирани към околната среда, намерили благодатна почва за растеж и добруване! Аз и ти сме мамутите, които служат за храна на кроманьонците :-)

cmexypko
21.02.2008, 12:18
Добре де, къде са хората от Симеоновград, да го чакат пред районното и линч. Или да го вържат там, където са намерили детето. Ако не умре от студ, да умре от глад и жажда.
И след 2-3 такива случая на справедлив израз на хорското недоволство, ще се научат, да си гледат децата и да бъдат част от държавата! Или да не ги правят! И тогава няма да се налага да им търпим своеволията!

ivannov
21.02.2008, 13:24
Честен ли си ?- Винаги губиш!~....Без коментар.

Императорът
22.02.2008, 00:10
Добре де, къде са хората от Симеоновград, да го чакат пред районното и линч. Или да го вържат там, където са намерили детето. Ако не умре от студ, да умре от глад и жажда.
И след 2-3 такива случая на справедлив израз на хорското недоволство, ще се научат, да си гледат децата и да бъдат част от държавата! Или да не ги правят! И тогава няма да се налага да им търпим своеволията!


Ами няма да посмеят, Смехурков - защото те, хората, според т.нар. "закони" в Бг имат по-малко права от него - извергът-питекантроп. Той 99% ще остане безнаказан, но ако гражданите свършат работата, от която правосъдието клинчи, ще отговарят така, все едно са убили човек !!!

Императорът
22.02.2008, 00:17
Именно - и аз не съм съгласен някакво животно, което дори не може да говори членоразделно да избира кой да ме управлява мен.

Имп, от еволюционна гледна точка, излиза че аборигените са по-напред от нас: висшата раса, хрантутена от бели; напълно адаптирани към околната среда, намерили благодатна почва за растеж и добруване! Аз и ти сме мамутите, които служат за храна на кроманьонците :-)

Явно си прав - щом например (уж) нашата държава ги обгрижва така.... например "самотната майка" (мургава курва с 4-5 чавета от различни мангали) настанена от Софийска община в новичък апартамент 100 метра, струващ по пазарни оценки толкова, колкото честните хора изкарват за цял живот упорит труд и плащаща наем по 30 стинки (а не по 4 евро, колкото е средното за София). Явно нейният "героизъм" е, че е вдигала краката пред всеки пиян хъхрещ нерез....
Интересно защо държавата не настани в такова (почти)безплатно жилище някое нуждаещо се младо Българско семейство.

Крайно време е всички ние - честни Българи (и турци, помаци, арменци и каквито щете) категорично и ясно да заявим, че НЕ ЖЕЛАЕМ С НАШИТЕ ДАНЪЦИ ДА БЪДЕ ХРАНТУТЕНА ТАЯ МРЪСНА ИЗМЕТ !!!!

Колчо Слепеца
22.02.2008, 06:50
Именно - и аз не съм съгласен някакво животно, което дори не може да говори членоразделно да избира кой да ме управлява мен.

Имп, от еволюционна гледна точка, излиза че аборигените са по-напред от нас: висшата раса, хрантутена от бели; напълно адаптирани към околната среда, намерили благодатна почва за растеж и добруване! Аз и ти сме мамутите, които служат за храна на кроманьонците :-)

Явно си прав - щом например (уж) нашата държава ги обгрижва така.... например "самотната майка" (мургава курва с 4-5 чавета от различни мангали) настанена от Софийска община в новичък апартамент 100 метра, струващ по пазарни оценки толкова, колкото честните хора изкарват за цял живот упорит труд и плащаща наем по 30 стинки (а не по 4 евро, колкото е средното за София). Явно нейният "героизъм" е, че е вдигала краката пред всеки пиян хъхрещ нерез....
Интересно защо държавата не настани в такова (почти)безплатно жилище някое нуждаещо се младо Българско семейство.

Крайно време е всички ние - честни Българи (и турци, помаци, арменци и каквито щете) категорично и ясно да заявим, че НЕ ЖЕЛАЕМ С НАШИТЕ ДАНЪЦИ ДА БЪДЕ ХРАНТУТЕНА ТАЯ МРЪСНА ИЗМЕТ !!!!
да..

Ballomed
22.02.2008, 09:05
Крайно време е всички ние - честни Българи (и турци, помаци, арменци и каквито щете) категорично и ясно да заявим, че НЕ ЖЕЛАЕМ С НАШИТЕ ДАНЪЦИ ДА БЪДЕ ХРАНТУТЕНА ТАЯ МРЪСНА ИЗМЕТ !!!!

+1

Sisqou
22.02.2008, 09:30
За съжаление държавата ни върви по Американския модел. А там както знаем, най-добре е да си негър-хомосексуалист-инвалид.

Колчо Слепеца
22.02.2008, 09:32
За съжаление държавата ни върви по Американския модел. А там както знаем, най-добре е да си жена, негър-хомосексуалист-инвалид.

ivannov
22.02.2008, 10:33
Вие забравяте най-важното:Безплатен обяд ,няма.Цветнокожите са си платили за това удоволствие....Как мислите дали някоя партия заяви ,че ще иска равнопоставеност между етносите ...ще бъде избрана...Дали бъдещия кмет не обещае привилегии ,ще го изберат...На власт са тези ,които дават привилегии на мангалите....Каквото и да казвате ,така е ...Не си заравяйте главите в пясъка...

Sisqou
22.02.2008, 10:39
За съжаление държавата ни върви по Американския модел. А там както знаем, най-добре е да си жена, негър-хомосексуалист-инвалид.
E Колчо, да си хомосексуалист е по-добре от това да си жена :)

ход
22.02.2008, 10:41
За съжаление държавата ни върви по Американския модел. А там както знаем, най-добре е да си жена, негър-хомосексуалист-инвалид.
E Колчо, да си хомосексуалист е по-добре от това да си жена :)

Ти откъде знаеш?

Колчо Слепеца
22.02.2008, 10:44
За съжаление държавата ни върви по Американския модел. А там както знаем, най-добре е да си жена, негър-хомосексуалист-инвалид.
E Колчо, да си хомосексуалист е по-добре от това да си жена :)

Ти откъде знаеш? :P

ivannov
22.02.2008, 20:19
Може да е опитвал ,то от един път не се ставало....

dikobraz
23.02.2008, 15:45
малко да се ожалим и аз с битовизъм. днес досега съм правил водостоци че гадовете са минали преди 2-3 нощи и де що има останал чугунен водосток са къртили и влачили. който не вярва и твърди че не са те да заповяда да ги види, обикновено към 17.00 се събират и кере...

Императорът
23.02.2008, 20:39
Вие забравяте най-важното:Безплатен обяд ,няма.Цветнокожите са си платили за това удоволствие....Как мислите дали някоя партия заяви ,че ще иска равнопоставеност между етносите ...ще бъде избрана...Дали бъдещия кмет не обещае привилегии ,ще го изберат...На власт са тези ,които дават привилегии на мангалите....Каквото и да казвате ,така е ...Не си заравяйте главите в пясъка...

Ами тогава всички ний, останалите, да заявим, че няма да гласуваме за партии и политици, хрантутещи мангали и толериращи своеволията им !!! Защото политик, разчитащ само на получовеците е обречен - дори при нас в Красна поляна, с две големи гета, на местните избори не пуснахме кандидатката на Евромангал на балотаж !!!

Просто политик, на чието ниско челце е лепнато позорното клеймо "МАНГАЛСКИ ЛАКЕЙ" да се превръща автоматично в политически труп !!!

val/she
23.02.2008, 20:53
Вие забравяте най-важното:Безплатен обяд ,няма.Цветнокожите са си платили за това удоволствие....Как мислите дали някоя партия заяви ,че ще иска равнопоставеност между етносите ...ще бъде избрана...Дали бъдещия кмет не обещае привилегии ,ще го изберат...На власт са тези ,които дават привилегии на мангалите....Каквото и да казвате ,така е ...Не си заравяйте главите в пясъка...

Ами тогава всички ний, останалите, да заявим, че няма да гласуваме за партии и политици, хрантутещи мангали и толериращи своеволията им !!! Защото политик, разчитащ само на получовеците е обречен - дори при нас в Красна поляна, с две големи гета, на местните избори не пуснахме кандидатката на Евромангал на балотаж !!!

Просто политик, на чието ниско челце е лепнато позорното клеймо "МАНГАЛСКИ ЛАКЕЙ" да се превръща автоматично в политически труп !!!
Ако не трябва да разчита на такива гласоподаватели,нали сериозно трябва да прави тогава истинска политика.
Икономика,образование,здра веопазване?
На колко от тези,които са в парламента е по силите им да мислят мащаб
но,национално-отговорно и поне 10г. напред?

KOSTJUMAR
25.02.2008, 21:00
Общи работници организирали отвличане
25.02.2008 16:21


Двама общи работници от Девня съвместно с двама безработни от Суворово провели показна наказателна акция. Четиримата мъже отвлекли 31-годишния варненец Д. Хр. в събота, докато мъжът пътувал между селата Михалич и Добротич. Той бил придружен от 49-годишна жена от Радан Войвода. Внезапно пътя им бил препречен от две коли, от които слязло карето. Д. Хр. бил качен насила в една от колите, която отпрашила в неизвестна посока, другите двама останали с жената в ладата. Те потеглили към Вълчи дол. Мъжете изпозвали сила и заплахи и й взели портфейла с 215 евро. На входа на града жената се възползвала от по-ниската скорост и успяла да скочи в движение и да избяга. Тя веднага подала сигнал в полицията. Ченгетата провели бързи издирвателни действия и задържали похититетилите. Отвлеченият мъж бил освободен. За случая бил уведомен дежурния прокурор в РП Девня Николай Павлов.

vomitus
06.03.2008, 22:06
ДПС оглави комисията по случая с пожара във влака София-Кардам, а ДСБ я бойкотира.

След близо два часа разисквания при удължено работно време депутатите съставиха временната анкетна комисия, която да проучи обстоятелствата около трагичния инцидент.

Срокът на комисията е два месеца.

В състава й влизат 12 члена, тъй като представител на ДСБ не бе излъчен. Поради липса на друго предложение, комисията ще оглавява единствения предложен за председател Камен Костадинов от ДПС.
http://news.ibox.bg/material/id_1593399052/fpage_0/#clist


просто нямам думи - докъде може да стигне овчедушието и слепотата на народа...

Императорът
08.03.2008, 00:07
В ареста на РПУ в Павликени е задържан 38-годишен рецидивист, заподозрян в изнасилването на 11-годишно момиче от Сухиндол, съобщиха от МВР.

По данни на криминалистите деянието е ивършено на 6 март около 16.00 часа в изоставена къща край с. Красно градище, където Сабри С. довел детето, което подмамил на улица в Сухиндол.

Заподозреният е осъждан многократно за различни криминални престъпления, включително и за изнасилване, като последната си присъда изтърпял в началото на тази година.

Срещу него е образувано дознание по текст от Наказателния кодекс, който предвижда затвор от 10 до 20 години за сексуално насилие над малолетно лице.

(днес.бг)


СТИГА ТОЛЕРАНТНОСТ И СТИГА ЗАЧИТАНЕ НА "ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА" НА ТВАРИ, У КОИТО НЯМА НИЩО ЧОВЕШКО !!! ДЕЦАТА НИ ПЛАЩАТ И ЩЕ ПЛАЩАТ ЗА НАШАТА КРИВОРАЗБРАНА "ТОЛЕРАНТНОСТ"!!! ПОДОБНИ ИЗРОДИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ОДИРАНИ ЖИВИ, И ТО ПУБЛИЧНО !!!

Императорът
13.03.2008, 00:44
От телевизията:
Мангали крадци копаели в районът на Долни Дъбник (май), за да гепят тръби. Двама полицаи опитали да ги спрат - един от хъхряците извадил пушката и прострелял единият полицай в гърдите, който починал на път за болницата. Все още няма арестуван получовек "не можели да ги открият" (?!?!?)

Как така не могат да ги открият? И ЗАЩО другият полицай не е извадил пистолетът и не е изпозастрелял мръсните изроди? Що за полицаи хрантутим ? 60 000 дрисливи баби са това, не полицаи !!!

zlata lamia
13.03.2008, 00:49
Импе,тука те подкрепям напълно! Полицаи с пищови по кобурите да не могат да озаптят мангалята-срам и позор за БГ полицията! Освен да им помогнат да пренесат откраднатото,за друго не стават!

Императорът
13.03.2008, 01:05
Ами така е, Ламьов !!!

Навремето един велик френец беше рекъл "Ако английската армия дебаркира на френският бряг, ще изпратя един полицай да я арестува", Алеко опиксва как в Ню Йорк куките се моткат само с по една малка палка и никой не смее да им противоречи, тук по времето на социализъмът един милиционер бе способен да озапти 100 циганина само с един кръвнишки поглед, без дори да вади оръжие,

а сегашните ни куки се оставят безропотно мангалите да ги бият ден през ден, а вече и да ги убиват !!!

Да им съберат пищовите и да ги облекат в раса и да им раздадат по една библия и така да обикалят, нещастниците !!!

А за така нареченият министър на вътрешните работи нямам думи !!! Лятото изметта размахваше брадви из София и никой не бе арестуван !!! По-жалка личност от Петков не е заемала този пост през цялата история на България.

val/she
13.03.2008, 16:23
Ами така е, Ламьов !!!

Навремето един велик френец беше рекъл "Ако английската армия дебаркира на френският бряг, ще изпратя един полицай да я арестува", Алеко опиксва как в Ню Йорк куките се моткат само с по една малка палка и никой не смее да им противоречи, тук по времето на социализъмът един милиционер бе способен да озапти 100 циганина само с един кръвнишки поглед, без дори да вади оръжие,

а сегашните ни куки се оставят безропотно мангалите да ги бият ден през ден, а вече и да ги убиват !!!

Знаеш ли колко от редовите полицайчета имат кредитчета?!?
Кютат си,защото има да пишат обяснения,а отделно ако журналисти и
природозащитници "погнат" прекия им началник,ще трябва да кажат
сбогом на държавната служба.
Няма нещо,което силно да ги мотивира да се справят с този тип прест-
пност....пък и с другата престъпност.
Отделен въпрос е подготовката им-теор. и физ.

B.Graham
13.03.2008, 16:24
Другари по-важен е Хелзинския комитет отколкото българския народ.

KOSTJUMAR
13.03.2008, 21:55
Пак дадохме свидна жертва. Вече явно на никого не му прави впечатление, но все пак:


Разкриха убиеца на екоинспектора от Долни Дъбник



13 март 2008 | 15:50 | Агенция "Фокус"



Плевен. 47-годишният Иван Василев Вачев от Тръстеник е убил 51-годишния екоинспектор Петър Петров в Долни Дъбник, съобщиха за Агенция “Фокус” от ОДП – Плевен. Убийството на общинския служител бе извършено вчера, докато изпълнявал служебните си задължения.
Плевенската полиция го разкри буквално за часове. По разкриване на престъплението работеха служители от сектор “Криминална полиция” при ОДП-Плевен, РПУ-Долни Дъбник, РПУ-Долна Митрополия в сътрудничество с “Гранична полиция” и РГС – Смолян.
Работата по разкриването на убийството на служителя на Общинския екоинспекторат в Долни Дъбник Петър Петров е ръководена от окръжния прокурор Искра Ганева. На 12 март сутринта Петров и негов колега извършвали проверка в землището край града. Те попаднали на група от 15-20 роми, които изкопавала канализация в обработена нива, за да откраднат пластмасовите тръби. Общинските служители се опитали да ги спрат, но ромите не се подчинили на разпорежданията им и не преустановили разкопаването. Те нападнали служебния джип, с който се придвижвали екоинспекторите. Петров е произвел изстрел във въздуха със законно притежавания си пистолет. След това е прострелян от нападателите с ловна пушка. Той е починал на път за болницата. Трупът е приведен за аутопсия в Съдебна медицина – Плевен.
Сигналът за инцидента е получен в РПУ – Долни Дъбник в 9.30 часа. Следствените действия са започнали веднага.
В домовете на съучастниците на убиеца Иван Вачев, са извършени претърсвания. Намерени са и са иззети две незаконно притежавани ловни пушки и един незаконен пистолет в домове, собственост на лица от Тръстеник.
Снощи към 20.35 часа на ГКПП – Кулата Вачев е задържан заедно със сина си при опит да премине границата с Гърция с автомобил “Опел”.
На 47-годишния мъж ще бъде повдигнато обвинение за убийство на длъжностно лице по начин, особено мъчителен за жертвата и опит да прикрие престъплението. Наказанието за това деяние, предвидено в закона, е лишаване от свобода от 15 до 20 години или доживотен затвор.
Прокурор Ганева определи деянието като изключително нагло и цинично. Тя каза още, че полицейска проверка е изяснила, че Иван Вачев има две присъда – за вещно укривателство и за използване на документи с невярно съдържание, както и няколко криминални регистрации в полицията.
Продължава работата по документиране дейността на участниците в престъпната бригада. Материалите ще бъдат предоставени по компетентност и на Районна прокуратура – Плевен. Те ще бъдат разделени – за кражбата, за прикриване на престъплението и за незаконното оръжие в домовете на извършителите. Тепърва ще се работи за установяване на останалите крадци от престъпната банда.

silvestar
13.03.2008, 22:19
Та на темата:докога ще им търпим своеволията???

Императорът
13.03.2008, 23:41
Костюмаров - загиналият сам си е виновен до голяма степен, че си е губил времето да стреля във въздухът. Срещу такава измет само на месо !!!
А в районите с мангалски гета, полицаите трябва да патрулират със шмайзери - за минута една кука може да покоси 30-тина хъхряци.

За природозащитниците ще кажа, че полухората бързо се учат от опитът си - след като полицаите изпозастрелят 2-3 такива нагли банди, другите после само като видят униформен ще припадат от страх и няма да се стига до кръвопролитие.

the_HEAD
14.03.2008, 10:55
Задължително гласуване му е майката, когато има 100% гласуване тогава ДПС няма да вземе повече от 10% гласове и няма да я има в правителството и няма да им търпим своеволията.А дотогава всеки да ходи и да гласува за който и да е, само да не е ДПС.Аз досега на изборите винаги съм искал да гласувам за ВМРО, но факта че няма да влезнат в парламента ме е карал да гласувам за други именно заради ДПС.Е на следващите избори вече наистина ще гласувам за ВМРО.



Не е политическа агитация

B.Graham
14.03.2008, 10:58
Абе другари има поне няколко начина държавата да се справи с циганите ........ за съжаление до един са незаконни :(

psycoholic
14.03.2008, 10:59
Има един законен - легализиране на продажбите на пищови и гледай Добрия, лошия и грозния от Люлин! :-)

B.Graham
14.03.2008, 11:00
Има един законен - легализиране на продажбите на пищови и гледай Добрия, лошия и грозния от Люлин! :-)
Е айде сега.Кв'о напреки имаш към Люлин? http://www.postsmile.com/img/emotions/142.gif

psycoholic
14.03.2008, 11:03
Има един законен - легализиране на продажбите на пищови и гледай Добрия, лошия и грозния от Люлин! :-)
Е айде сега.Кв'о напреки имаш към Люлин? http://www.postsmile.com/img/emotions/142.gif

добре де - Герена и без това не могат да играят футбол :-)
То за туй хамериканците са великолепни - научили са се да се бранят сами с Колтовете си, а ние разчитаме на дрисливите куки!

Хаха, вчера на Константин Величков един циганин се беше ударил в трамвай с мерцедеса си и обясняваше на Ушевия как трамвая се бил подхлъзнал :-)

KOSTJUMAR
21.03.2008, 19:25
15-годишно момче е загинало сутринта при катастрофата на бул. "Осми Приморски полк" до пазар "Чаталджа" във Варна. Пешеходецът бил премазан от "Мерцедес" с добричка регистрация, управляван от 22-годишен мъж без книжка, който шофирал в нетрезво състояние.

Детето е било ученик в Спортното училище във Варна и се е занимавало с баскетбол, съобщи говорителят на варненската полиция Калинка Пенчева.

22-годишният мъж, за когото chernomore.bg научи, че се казва Хюсеин Нихат, бил неправоспособен и нямал документи за шофирания от него автомобил. Тест с дрегер показал, че в кръвта на водача има 1,18 промила - достатъчно количество алкохол, за му бъде търсена наказателна отговорност. След инцидента мъжът бил отведен от органите на реда за изследване на кръвна проба. В болницата станало ясно, че колата е собственост на жена от Добрич. Младежът също живеел там, но е роден във Варна.

Хюсеин шофирал с превишена скорост и изтъркани гуми на мократа пътна настилка. Минал на червен сигнал на светофара, колата се поднесла, завъртяла се и се качила на тротоара, където се движел Денислав Русков. Той отивал към спирката, за да хване автобус за училище. След сблъсъка автомобилът се ударил в уличен стълб.

15-годишният тийнейджър е починал на място в резултат на тежка черепно-мозъчна травма, съобщи Мая Рашева, шеф на Центъра за спешна помощ във Варна. По думите й сигнал за катастрофата в "Бърза помощ" е бил подаден в 7,50 ч. сутринта, като линейката се е отзовала на мястото незабавно. Момчето било така обезобразено в следствие на удара, че първоначално очевидци на жестокия инцидент го помислили за момиче.

http://www.chernomore.bg/index.php?cat=3&scat=13&nid=24109

ПП По нагоре по бул. Мария Луиза беше блъснал още две коли и е бягал. Добре, че няма повече жертви. Цяло чудо е да минеш на червено, пиян и с бясна скорост в час пик на оживено кръстовище и да има само една жертва. Добре си бяха с тунингованите лади с едва държащи се калници, макар и без работещи спирачки. Сега с по-мощни и хубави коли става касапница.

ivannov
21.03.2008, 20:40
Аз пък вчера в банка ДСК, бях дискриминиран от служителката по отношение един мангал...Отивам да подписвам документи за овърдрафт и служителката говори по телефона .Изчаках я ,намери ми документите ...И в този момент се появи мангала ...мен тотално ме заряза и говори с мангала 15 мин.да му обяснява какво трябва да прави за кредита си...Според мен това е дискриминация към мен...Мангала имал добър кредитен рейтинг...ами аз случайно да нямам...След което се скарахме и си тръгнах без овърдрафт...Мисля много сериозно да сменям банката с която работя...

Императорът
21.03.2008, 23:30
Защо не нарита въшливият мангал? И защо се занимаваш с ДСК - най-мизерната бамка в България? Единственият, дето се кефи на тая бамка е Тиен-тиен, ама той какво разбира от бамки?

wannarock
21.03.2008, 23:40
Защо не нарита въшливият мангал? И защо се занимаваш с ДСК - най-мизерната бамка в България? Единственият, дето се кефи на тая бамка е Тиен-тиен, ама той какво разбира от бамки?

+1

Императорът
23.03.2008, 17:26
10-годишно дете уби жестоко 82-годишна старица

Десетгодишно момче от Пловдив беше задържано днес от полицията заради убийството на възрастна жена.

Момчето е убило с чук и нож 82-годишната Запрянка Рангелова, която издъхна в петък следобед на път за болницата. Полицаите от Шесто Районно полицейско управление разкриха убийството за по-малко от 24 часа, съобщи Дарик радио. Детето е съсед на жертвата в ромския квартал „Столипиново”. Няколко часа преди да я пребие до смърт, то просило хляб от нея.

Прибирайки се в къщи, момчето видяло, че жената е забравила ключовете на входната врата на апартамента си и влязло вътре. Бабата го заварила да тършува из къщата й. Момчето се нахвърлило върху нея с чук и я намушкало с нож.

Възрастната жена бе намерена в дома си на улица ”Сокол” с множество рани по главата и тялото вследствие на побоя. Причината за проявената агресия от страна на детето се изяснява от полицаи и психолози.

Наказателният кодекс предвижда смекчено наказание за убийство, извършено от малолетен, като максимумът е 10 години.



Тълпа роми се млати с вили, коси и брадви
23.03.2008 14:51 11

Тълпа роми се млати с вили, коси и брадви

Масов бой на роми в Плевен вдигна за секунди на крак полицейски екипи от Първо и Второ РПУ, СОД при ОДП – Плевен, Групата за охрана на масови мероприятия и Жандармерията.

Причина за боя е скандал по време на честване на рожден ден на улица „Дунав” в Плевен.

Искрата припламнала между няколко човека, разменили си обидни думи след употреба на алкохол. В конфликта се включили 70-80 човека. Сигнал за сбиването в Първо РПУ е получен вчера в 16.50 часа.

Незабавно са изпратени служители с два патрулни автомобила.

На място полицаите заварили хора, въоръжени с вили, коси, брадви и колове. За усмиряване служителите на реда възпроизвели няколко изстрела във въздуха със стоп патрони.

Намесата на полицейски сили от Второ РПУ, СОД, жандармерията и Групата за охрана предотвратила разрастването на мелето, развихрило се в махалата.

Трима души от участниците в побоя са ранени. 28-годишен от Плевен е със счупена лява ръка и е оставен за наблюдение в Плевенската болница. 34- годишен, също плевенчанин, е с прободна рана на десния крак, оказана му е лекарска помощ и е освободен, без опасност за живота.

18-годишен младеж от село Буковлък, Плевенско, е с порезни рани по ръцете. Той също е прегледан и освободен, без опасност за живота. Полицията охранява през цялата нощ размирните жители на улиците „Дунав” и „Бала Баир”. До момента други инциденти няма. За случая е докладвано в плевенската прокуратура. Образувано е досъдебно производство.

(Днес.бг)



Хайде, дами и господа природозащитници - вие имате думата. Оправдайте правото на съществуване на тия човекоподобни изроди?

Цар Симеон Велики
23.03.2008, 17:33
Аз пък вчера в банка ДСК, бях дискриминиран от служителката по отношение един мангал...Отивам да подписвам документи за овърдрафт и служителката говори по телефона .Изчаках я ,намери ми документите ...И в този момент се появи мангала ...мен тотално ме заряза и говори с мангала 15 мин.да му обяснява какво трябва да прави за кредита си...Според мен това е дискриминация към мен...Мангала имал добър кредитен рейтинг...ами аз случайно да нямам...След което се скарахме и си тръгнах без овърдрафт...Мисля много сериозно да сменям банката с която работя...

Аз тази скапана банка съм я игнорирал много отдавна.

dobi
23.03.2008, 18:36
Егати гадните цигани, не можем ли, ИМператоре, да хванем тези публикации и да пишем по всички евроинституции и всякакви български такива, дето им дават пари и да пишем, че се чустваме уплашени, отвратени, стресирани и не искаме това да продължава повече така.
Всеки ден като извадиш поредното мангалско изродяйство и ми се изправят косите и после си казвам, че това е реалният живот и трябва да направя нещо той да не продължава така.
Моля те, кажи, не можем ил да направим нещо, не само да сме осведомени?

Императорът
23.03.2008, 19:16
Съмнявам дали ще помогне - Брюксел е пълен с откачени природозащитници, за които "човек" е само анатомическо определение и никога не са виждали хъхряк на живо, освен това искат тая измет да си стои тука.

Можем само да си поставим държавници, които да не привилегироват полухората, а да ги наказват съобразно законът и да спрат хрантутенето на мръсните твари.
А след това, ако се зъбят, да ги изтребваме. Сега показаха по телевизията кадри от Столипиново - отврат - мизерия, купища боклуци високи с метри и с площ цели декари, между тях скитащи се тълпи изроди, само бегло напомнящи човешки същества, които със страхотни напъни говорят получленоразделно пред микрофонът и камерата.

Императорът
23.03.2008, 19:20
... мисля в Европа все още живеят с романтичната представа за Циганинът - като индивид мургав, музикален, малко мързеливичък, малко кирливичък, но общо взето безобиден - представа, с която ний живеехме преди 20-30 години и която до голяма степен отговаряше на истината. Те не подозират за какви изверги всъщност става дума.

dobi
23.03.2008, 19:23
Не може някой да не им дава пари, Императоре, на него трябва да пишем.
Иначе си прав и напълно те подкрепям. Не се изживявам като откачен зелен, но трябва нещо да се направи. И аз имам право да живея в нормална държава и да не рискувам да ме утрепят разбеснели се индианци

fantomas
23.03.2008, 19:37
НЕКА само да припомня, че "ТАТО" не можа толкова години да научи тази сган да работи,НО те пък имаха страх да крадат, защото имаше бърза процедура, ДА пак тук-там "ПИПАХА" ,в крайна сметка моето мнение е че те повече се страхуваха от тяхното" МЕШЕРЕ".
СЕГА цял рояк от тъпаци-политици им "ЛИЖЕ" кирливите оакани задници и се спрягат всякакви дивотии за правата на човека и т.н.
НИЕ, които все още намираме сили , желание да работим , да си изкараме
хляб по почтен начин сме тотално смазани от тази паплач.
ИЗОБЩО някой има ли представа един работещ бял човек колко
лежащи, вонящи, пърдящи "мангусти" храни плащайки си данъците ??

dobi
23.03.2008, 21:28
НЕКА само да припомня, че "ТАТО" не можа толкова години да научи тази сган да работи,НО те пък имаха страх да крадат, защото имаше бърза процедура, ДА пак тук-там "ПИПАХА" ,в крайна сметка моето мнение е че те повече се страхуваха от тяхното" МЕШЕРЕ".
СЕГА цял рояк от тъпаци-политици им "ЛИЖЕ" кирливите оакани задници и се спрягат всякакви дивотии за правата на човека и т.н.
НИЕ, които все още намираме сили , желание да работим , да си изкараме
хляб по почтен начин сме тотално смазани от тази паплач.
ИЗОБЩО някой има ли представа един работещ бял човек колко
лежащи, вонящи, пърдящи "мангусти" храни плащайки си данъците ??


С осигуровките си плащаш пенсиите на седем пенсионера, но колко мангала храним - не знам. Има ли как да сметнем?

Императорът
23.03.2008, 21:43
Много е лесно. В тая злочеста държава има 800 000 чернокраки, 140 000 чиновници и 60 000 куки. От първата група можем да извадим 10-12%, които са се самоинтегрирали и си изкарват честно хлябът, пращат си децата на училище, спазват законите, плащат данъци и сметки.

Значи остават 900 000 търтея.

dobi
23.03.2008, 21:58
Много е лесно. В тая злочеста държава има 800 000 чернокраки, 140 000 чиновници и 60 000 куки. От първата група можем да извадим 10-12%, които са се самоинтегрирали и си изкарват честно хлябът, пращат си децата на училище, спазват законите, плащат данъци и сметки.

Значи остават 900 000 търтея.

Императоре, тези дни Николай Василев се жалваше, че държавните чиновници са 830 хиляди.
Мисля, че 800-те хиляди чернокожи са занижени - да дадем 1 млн. за цвят :-)

psycoholic
23.03.2008, 22:14
Хмпф, а минавали ли сте през метростанция Сердика тези дни! Британският съвет е опънал 2-метрова реклама на циганите, обясняваща ни, че не били престъпници и как живеели в мизерия и как трябва да ги любим кат братя!

dobi
23.03.2008, 22:18
Императоре, що не форурднеш тези съобщения от новините до Британския съвет, ако искаш да им ги преведем?

psycoholic
23.03.2008, 22:21
Императоре, що не форурднеш тези съобщения от новините до Британския съвет, ако искаш да им ги преведем?

Те кривозъбите британци много добре знаят каква стока са аборигените! Но имперските им амбиции може би целят точно това - промотиране на приматите с цел засилване влиянието си тук!

dobi
23.03.2008, 23:02
Императоре, що не форурднеш тези съобщения от новините до Британския съвет, ако искаш да им ги преведем?

Те кривозъбите британци много добре знаят каква стока са аборигените! Но имперските им амбиции може би целят точно това - промотиране на приматите с цел засилване влиянието си тук!

Само да ти цитирам една британска медицинска сестра, заради чиято реплика една моя позната се върна бързо, бързо обратно от UK - а, българи, вие сте добри роби.
Според мен ни учат да си живеем добре с циганите да не им ги натресем на тях. Нищо - те си имат индийци и араби достатъчно да им съсипват езика, сигурността и какво ли не. И не мога да разбера защо ги ценят повече от поляците и българите например?

psycoholic
23.03.2008, 23:07
по-евтини са!

dobi
23.03.2008, 23:11
по-евтини са!

Не знам в коя област, но във финансите - не са. Доколкото разбирам и в медицината не са. Трябва да е някакъв генетичен мазохизъм или любов към първите колонии, не знам

ivannov
23.03.2008, 23:12
Ами като толкова много ги обичат циганските цигани ,британците ,да си ги вземат при тях ,да си ги отглеждат екзотично и да им се радват ,как им се отплащат мръсните мангали..С една дума ни пържат в тигана и ни обясняват ,колко хубаво миришело...

Императорът
23.03.2008, 23:17
Да, видял в метростанцията - разни неща за спинитиците, обратните, бежанците (нищо нямам против едните и другите и третите) и разбира се - мангасарите.

Ами като им се кефят толкова англичаните - да ги натоварим в конски вагони со прозорци, наплетени со бодлива тел, през Европа, през тунелът под Ламаншът и - в Лондон !!! Да им се радват, да ги обгрижват, да им предоставят ако щат цял изкуствено построен мегаполигон, пълен с арматура и медни кабели, да си чешят милите роми крадливата краста !!!

То е много лесно да продаваш хуманизъм на чужд гръб !!! И аз чудил на тия малоумници нагли защо ни правеха (и още ни май) пречки нашенци да работят там - а иначе са се напълнили со всякакви индианци и талибани !!! Предлагам лятото ако ни се мъкнат на черноморието, да им го върнем - с бой за англичаните и е.ане за англичанките.

Императорът
11.05.2008, 15:21
...нещо и за милите ни държавници...

http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1196833

Няма как - дамите и господата хъхряци, живеещи в комунизъм, в който всичко е безплатно, стават все повече и все повече чавета фабрикуват... а нали са малко мръснички, много боледуват - някой трябва да им плаща лечението...

dikobraz
11.05.2008, 18:57
http://pazari.dnevnik.bg/show/?storyid=494512
дали не прозира тук наше малцинствено участие. да не би вече да са се интергирали в европата.

dobi
11.05.2008, 21:10
За своеволията, не знам - ама я сега си представи как още по-пренаселено ще стане в коридорите без потребителска такса - мургав брат до мургав брат

Императорът
11.05.2008, 21:34
Не стига че гоим краставата измет, ами и да ги лекуваме... щото ние сме виновни, че живеят в мръсотия, от която и прасе би избягало.

batko
11.05.2008, 21:45
За целта е нужно да се направи лимитиран списък на услуги, които да се ползват на специално определени места, от хора в затруднено положение! Не бива да се принизяват висококвалифицирани услуги! Те и по принцип навсякъде не са общодостъпни! Аз лично бих искал средствата от здравната ми вноска да постъпват по индивидуална партита и с тях да мога да разполагам! Също така да ги ползвам за санаториум/СПА център поне веднъж годишно/. Сега, който не се осигурява да не ползва услугите на здравната системе. Просто решение е. Другия вариянт на солидарност е държавата да внася на всеки гражданин по партидата по 20 лв. на месец и да ползва някакви услуги на цитираните места. Обикновено това са бедни общински болници. Който няма кинти, обикновено го духа!

Императорът
11.05.2008, 22:05
Батенце, говориш щуротии и безмислици !!! Ако парите постъпват по индивидуални партиди то тогава:
1. Откъде ще крадат ония търтеи, които направиха гуши и шкембета в НЗОК, че натрупаха и парици и за деца и за внуци, че и за правнуци?
2. Кой ще плаща лечението на кафявата измет, която е привелигирована и която ние сме длъжни да издържаме? Те не могат да си плащат сами, щото не искат да работят, вярно държавата им дава помощи, ама нали трябва да си купуват шльокавица, горкичките, и моби и нещо златничко и кола (нищо че не могат да вземат книжки - неграмотен няма как да мине листовките) - въобще човещинки? Пък и чавенца им дава господ - по 5-6, че и по повече - и те често боледуват горкичките, че мама Айше и татко Асан ги карат да ровят по кофите и забравят да ги окъпят после... пък и като оздравеят, "забравят" да ги вземат от болницата - че там хубавко, чистичко и манджа безплатна... кой ще им плаща, ако не ти, а?

batko
11.05.2008, 22:13
Импе, знам че няма да стане! Но просто по този начин ще има контрол! Кафявата измет да почне да работи! В интерес на истината някои от тях работят! Другата измет може икономически да бъде принудена да се разкара! Като не им стигат помощите, няма да се лекуват! Поне ще пукнат по рано, като не получат помощ! Писна ми от това преразпределение и грижа за социално слаби и т.н!

Krasimir Nikolov
11.05.2008, 22:22
Батенце, говориш щуротии и безмислици !!! Ако парите постъпват по индивидуални партиди то тогава:
1. Откъде ще крадат ония търтеи, които направиха гуши и шкембета в НЗОК, че натрупаха и парици и за деца и за внуци, че и за правнуци?
2. Кой ще плаща лечението на кафявата измет, която е привелигирована и която ние сме длъжни да издържаме? Те не могат да си плащат сами, щото не искат да работят, вярно държавата им дава помощи, ама нали трябва да си купуват шльокавица, горкичките, и моби и нещо златничко и кола (нищо че не могат да вземат книжки - неграмотен няма как да мине листовките) - въобще човещинки? Пък и чавенца им дава господ - по 5-6, че и по повече - и те често боледуват горкичките, че мама Айше и татко Асан ги карат да ровят по кофите и забравят да ги окъпят после... пък и като оздравеят, "забравят" да ги вземат от болницата - че там хубавко, чистичко и манджа безплатна... кой ще им плаща, ако не ти, а?


+1 :(

Императорът
11.05.2008, 22:39
Импе, знам че няма да стане! Но просто по този начин ще има контрол! Кафявата измет да почне да работи! В интерес на истината някои от тях работят! Другата измет може икономически да бъде принудена да се разкара! Като не им стигат помощите, няма да се лекуват! Поне ще пукнат по рано, като не получат помощ! Писна ми от това преразпределение и грижа за социално слаби и т.н!

Да, ама тия, дето ни тъпчат не искат да има контрол !!! Ако имам власт ще изловя всички шефове от НЗОК и ще ги разстрелям - без да им давам никакви обяснения - те много добре си знаят защо !!!
И аз не ща тия полуживотни да се лекуват с моите пари - да не говорим за случаите когато някои от тях са пострадали докато крадат например, ама... сами сме си виновни че търпим - и управниците ни, и хъхряците и защитниците им в Европа. Вместо да обсадим 100 000 души парламента, да линчуваме масово крадливите получовеци, а ако от Брюксел пищят - да ги натоварим на конски вагони със зарешетени с бодлива тел прозорци и да им ги пратим... Хич не ми се мисли какво ще стане в един момент - защото през вековете българинът е доказал, че е толерантен и търпелив до глупост, но в един момент кипне ли му става страшно... тогава хъхряците ще реват и ще молят за милост, ама ще е късно...

Optic
12.05.2008, 01:19
Импе, знам че няма да стане! Но просто по този начин ще има контрол! Кафявата измет да почне да работи! В интерес на истината някои от тях работят! Другата измет може икономически да бъде принудена да се разкара! Като не им стигат помощите, няма да се лекуват! Поне ще пукнат по рано, като не получат помощ! Писна ми от това преразпределение и грижа за социално слаби и т.н!

Да, ама тия, дето ни тъпчат не искат да има контрол !!! Ако имам власт ще изловя всички шефове от НЗОК и ще ги разстрелям - без да им давам никакви обяснения - те много добре си знаят защо !!!
И аз не ща тия полуживотни да се лекуват с моите пари - да не говорим за случаите когато някои от тях са пострадали докато крадат например, ама... сами сме си виновни че търпим - и управниците ни, и хъхряците и защитниците им в Европа. Вместо да обсадим 100 000 души парламента, да линчуваме масово крадливите получовеци, а ако от Брюксел пищят - да ги натоварим на конски вагони със зарешетени с бодлива тел прозорци и да им ги пратим... Хич не ми се мисли какво ще стане в един момент - защото през вековете българинът е доказал, че е толерантен и търпелив до глупост, но в един момент кипне ли му става страшно... тогава хъхряците ще реват и ще молят за милост, ама ще е късно...

Не е християнско да разстрелваш хората :)

Колчо Слепеца
12.05.2008, 08:38
Импе, знам че няма да стане! Но просто по този начин ще има контрол! Кафявата измет да почне да работи! В интерес на истината някои от тях работят! Другата измет може икономически да бъде принудена да се разкара! Като не им стигат помощите, няма да се лекуват! Поне ще пукнат по рано, като не получат помощ! Писна ми от това преразпределение и грижа за социално слаби и т.н!

Да, ама тия, дето ни тъпчат не искат да има контрол !!! Ако имам власт ще изловя всички шефове от НЗОК и ще ги разстрелям - без да им давам никакви обяснения - те много добре си знаят защо !!!
И аз не ща тия полуживотни да се лекуват с моите пари - да не говорим за случаите когато някои от тях са пострадали докато крадат например, ама... сами сме си виновни че търпим - и управниците ни, и хъхряците и защитниците им в Европа. Вместо да обсадим 100 000 души парламента, да линчуваме масово крадливите получовеци, а ако от Брюксел пищят - да ги натоварим на конски вагони със зарешетени с бодлива тел прозорци и да им ги пратим... Хич не ми се мисли какво ще стане в един момент - защото през вековете българинът е доказал, че е толерантен и търпелив до глупост, но в един момент кипне ли му става страшно... тогава хъхряците ще реват и ще молят за милост, ама ще е късно...

Не е християнско да разстрелваш хората :)
.. Ъхъ..
(и е по-скъпо освен тва..)
един синжир за сичките и у морето...

Императорът
12.05.2008, 08:56
Оптиков - прекалената мекушавост е много по-вредна в законите от прекалената жестокост.
Вчера гледам по телевизията - т.нар. "министър на образованието" (безобразникът, когото учителите, ако имаха кураж и достойнство, трябваше да измъкнат от кабинетчето му и да го убият публично с камъни) разправяше, че нямало да глобяват родителите на децата, които не ходят на училище, защото "почти всички са роми, а те нямат пари да си пращат децата на училище или да си плащат глобите..." Пита се в задачката какво оправдание е това? Защо са правили чавета като нямат пари и защо им се плащат помощи? Да не говорим за по-кардиналният въпрос - откога липсата на пари е оправдание за неплащане на задълженията към държавата, а и не само към нея? Ами добре - да ги оставим да растат неграмотни, тия неграмотни някой ден ще се оправдават, че не могат да работят поради неграмотността си, ние ще ги храним цял живот по тоя повод, те ще фабрикуват нови и все повече неграмотни чавета, които ние да храним и т.н..... И докога тая въшлива измет ще хленчи и ще хивее на аванта на наш гръб?

BattleRoyal
12.05.2008, 09:01
.. Ъхъ..
(и е по-скъпо освен тва..)
един синжир за сичките и у морето...

Да се инвестира в построяването на ЦЕЦ (Електро Централа захранвана с чернокраки)- да се произведе малко ток поне от био-масата - да няма замърсяване с отпадъчни продукти...

BattleRoyal
12.05.2008, 09:02
Оптиков - прекалената мекушавост е много по-вредна в законите от прекалената жестокост.

+11111111111111111111111111111

три уши
12.05.2008, 13:10
Импе, знам че няма да стане! Но просто по този начин ще има контрол! Кафявата измет да почне да работи! В интерес на истината някои от тях работят! Другата измет може икономически да бъде принудена да се разкара! Като не им стигат помощите, няма да се лекуват! Поне ще пукнат по рано, като не получат помощ! Писна ми от това преразпределение и грижа за социално слаби и т.н!

Да, ама тия, дето ни тъпчат не искат да има контрол !!! Ако имам власт ще изловя всички шефове от НЗОК и ще ги разстрелям - без да им давам никакви обяснения - те много добре си знаят защо !!!
И аз не ща тия полуживотни да се лекуват с моите пари - да не говорим за случаите когато някои от тях са пострадали докато крадат например, ама... сами сме си виновни че търпим - и управниците ни, и хъхряците и защитниците им в Европа. Вместо да обсадим 100 000 души парламента, да линчуваме масово крадливите получовеци, а ако от Брюксел пищят - да ги натоварим на конски вагони със зарешетени с бодлива тел прозорци и да им ги пратим... Хич не ми се мисли какво ще стане в един момент - защото през вековете българинът е доказал, че е толерантен и търпелив до глупост, но в един момент кипне ли му става страшно... тогава хъхряците ще реват и ще молят за милост, ама ще е късно...
+1!!!

wannarock
14.05.2008, 07:55
Бомба разкъса двама на военен полигон
13 май 2008 / News.dir.bg
33-годишен мъж е загинал при експлозия в близост до димитровградското село Бодрово в района на бивш военен полигон. 22-годишният му приятел е тежко ранен.
В 14.55 ч. двамата са откарани с частна кола до болницата в Димитровград. При пристигането лекарите са регистрирали смъртта на 33-годишния, а вторият е откаран в Съдова хирургия – Пловдив с разкъсана дясна сънна артерия и рана в областта на шията, съобщиха от Националния медицински координационен център, предаде БГНЕС.
И двамата пострадали са роми от старозагорското село Черна гора. Общо петима мъже са влезли в полигона, за да събират старо желязо. Там години наред са се провеждали авиострелбите от летище Чешнигирово. След експлозията другите трима са избягали и в момента се изяснява самоличността им. Изясняват се обстоятелствата около взрива - дали е бил предизвикан от мина или снаряд.

Nikodim
14.05.2008, 08:38
Там където цари пълен либерализъм,там...там трева не никне !

psycoholic
14.05.2008, 12:02
Нападнаха румънските роми край Неапол
14 май 2008 / News.dir.bg
Няколко ромски катуна в околностите на Неапол бяха опожарени, дни след опит за отвличане на бебе от млада ромка, предаде АФП.
Неизвестни лица хвърляха коктейли "Молотов" срещу ромски катун в Понтичели - квартал в периферията на Неапол, като подпалиха четири бараки. При инцидента няма жертви. Няколкостотин души, сред които младежи, въоръжени с палки, демонстрираха около ромски катуни в квартала, хвърляйки камъни срещу тях.
В резултат на това ромите напуснаха два от най-малките катуни и намериха убежище в най-големия, охраняван от полицията, съобщи Анса, цитирана от БТА.
През деня ромите заявиха пред телевизионните камери, че изпитват страх и са подложени на агресия, когато пазаруват в магазини в квартала. След бягството на ромите от двата по-малки катуна, бараките в тях са били опожарени от жителите на Понтичели.
Жителите на квартала настояват за незабавното оттегляне на ромите, които обвиняват в различни нарушения, включително в опит за отвличане на бебе в събота.
Предполагаемата извършителка на опита за отвличане - 16-годишна ромка, е задържана и към нея са предявени обвинения.
Румънците и специално ромите от румънски произход са обект на остри реакции от страна на италианското население, което вижда в тях основните виновници за несигурността.
Новото правителство на Силвио Берлускони обяви бъдещи мерки за по-добър контрол върху тази ромска общност и дори мерки за експулсирането на нейни представители в случай на престъпления или липса на средства.

Императорът
14.05.2008, 12:04
...ето - италианците ни дават пример !!! Тях защо не ги обвиняват в расизъм?

BattleRoyal
14.05.2008, 12:07
уж били мангали италианците... явно са пичове щом вместо да търпят и да чакат политиците да се правят на ударени са взели нещата в свои ръце... трижди ура за таквиз граждани !!!

Императорът
14.05.2008, 16:29
Използват средството, препоръчвано многократно от мене - КОКТЕЙЛ МОЛОТОВ !!!

psycoholic
14.05.2008, 16:34
Използват средството, препоръчвано многократно от мене - КОКТЕЙЛ МОЛОТОВ !!!

Уф, Имп, навъдили са се некви малолетни майки с чавенца на входа на Сердика! Вчера като ме за-баткосва една, та ме издои с левче, ама нали Софикса лизна 1220 та се чувствах щедър и я финансирах! За беда ми налетя още една многодетна страдалница с ликвиден проблем и като я посъветвах да направи сплит с първичната, тя ми съобщи, че имали конфликт на интереси и че желае да направи отделно набиране на капитал!

Jay Gould
14.05.2008, 23:19
Vijte kakvo praviat v Italia!


Разгневени италианци нападат ромски катуни край Неапол


Някои от лагерите бяха опожарени дни след предполагаем опит за отвличане на бебе от 16-годишна ромка, циганите се оплакват, че са подложени на агресия и насилие
14.05.2008
Тежки инциденти станаха вчера сутринта около няколко ромски катуна в околностите на Неапол, Южна Италия. Някои от тях бяха опожарени дни след предполагаем опит за отвличане на бебе от 16-годишна ромка.

Според майката на детето тя влязла със взлом в къщата им, грабнала детето и хукнала, но била хваната, съобщава АФП.

Понтичели - квартал в периферията на Неапол, като подпалиха четири бараки. При инцидента няма жертви.

Вечерта няколкостотин разгневени италианци, предимно младежи, въоръжени с палки, протестираха около ромски катуни в квартала, хвърляйки камъни срещу тях.

В резултат на това циганите напуснаха два от най-малките катуни и намериха убежище в най-големия, охраняван от полицията. След бягството им, бараките бяха опожарени от жителите на Понтичели.

През деня ромите заявиха пред телевизионните камери, че изпитват страх и са подложени на агресия и насилие, когато пазаруват в магазини в квартала.

Италианците винят имигрантите, най-вече румънци, повечето които от ромски произход, за нарасналото ниво на престъпност в страната. Според различни данни между 300 и 500 хил. румънски граждани живеят в Италия в момента, като броят им драстично се е увеличил след присъединяването на страната към ЕС.

Циганското гето в Неапол бе сринато с земята през 1999 г. след нападение на скинари, провокирано от инцидент, при който ром блъсна и уби на място две италиански момичета на мотоциклети.

Наскоро Италия изгони 210 румънци с криминални досиета в опит да успокои анти-румънските настроения сред италианците, последвали убийството на съпругата на топ командир от флотата близо до ромски катун в околностите на Рим през ноември 2007 г.

http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1198075



Mejdu drugoto ciganite tam niamat pravo da glasuvat!
Problema e re6en lesno!
Horata ne sa tapi kato nas i takiva ne gi tarpiat!

batko
14.05.2008, 23:21
+1! това е пример от Европа! Да не каже някой, че Батко го е измислил!

rozova pantera
14.05.2008, 23:35
...ето - италианците ни дават пример !!! Тях защо не ги обвиняват в расизъм?
a koi ti kaza, che i nas shte ni obwinqt, ta nie naprawili li sme neshto, hahaha

Красимир
14.05.2008, 23:57
+1! това е пример от Европа! Да не каже някой, че Батко го е измислил!

http://www.minfin.bg/bg/page/313

историята помни и други подобни случаи....но къде остават принципите и ценностите на човека...да си шеф на Студентската организация на ВМРО през 2001,после СДС да станеш директор на болница...после да си кандидат-евродепутат от ДПС...и да станеш зам.министър на финансите

честито на спечелилите :) това се казва кариера

Императорът
15.05.2008, 00:05
Ами ето как постъпват с изметта в Италия !!! А ако тамошните хъхряци извършат такива отвратителни пристъпления, каквито си позволяват тука, италианците ще ги изтребят до крак !!! Бе мамицата му, ние ли сме най-големите л..нари и нищожества на тоя свят и най-големите мухи?!?

rozova pantera
15.05.2008, 00:07
Ами ето как постъпват с изметта в Италия !!! А ако тамошните хъхряци извършат такива отвратителни пристъпления, каквито си позволяват тука, италианците ще ги изтребят до крак !!! Бе мамицата му, ние ли сме най-големите л..нари и нищожества на тоя свят и най-големите мухи?!?
a ne sme li, hahaha

Императорът
15.05.2008, 00:32
Пинков какво кикотиш, неговата кожа - смешно ли е? Трагично е !!!

rozova pantera
15.05.2008, 00:37
Пинков какво кикотиш, неговата кожа - смешно ли е? Трагично е !!!
ama imperatore, a zashto italiancite deistwat, a nie samo goworim, a ne e li smeshno, hahaha