IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
    Една моя позната ми каза че седерастията се е развихрила по форумите щото са получили пари за тролене.Друга моя позната разправя че РБ са каста на клептомани а ГЕРБ са обикновени крадци.Кмета на Симитли ми каза че няма да гласува за ГЕРБ а на една братовчедка приятелите няма да гласуват за десните педали идиоти наркомани и клептомани
    Герб са комонета. От шофьорите. Гнус.
    М.... . ш..... ..й.о!

    Коментар


    • У село кмета каза че никой няма да гласува за РБ и ГЕРБ щото много лъжат и много крадат

      Коментар


      • Кмета на Симитли каза че Костов и кликата му окрадоха народа.Уж върнаха земята ама вместо земя повечето хора получиха компесаторни записи които костовата мафия изкупи за 8% от номинала.По този начих хората бяха ограбени два пъти.Веднъж им бе открадната земята и втори път заводите бяха купени от Костовата крадлива мафия с компесаторни записи.Хората не бяха направени акционери на заводите които бяха построени върху техните земи.Няма нито един собственик на земя да е акционер в АЕЦ или Нефтохим.На крадливата реформаторско седесарска сган обаче земята се връща заедно с постройките особено в София.Така крадците станаха демократи седесари реформатори и нови републиканци.Костов е боклук и Господ ще му отсипе заслуженото.Един друг познат ми каза че очаква скоро Червената армия пак да ни освободи и всички хайдуци да отидат на дръвника

        Коментар


        • Една моя позната ми каза че седерастията се е развихрила по форумите щото са получили пари за тролене.Друга моя позната разправя че РБ са каста на клептомани а ГЕРБ са обикновени крадци.Кмета на Симитли ми каза че няма да гласува за ГЕРБ а на една братовчедка приятелите няма да гласуват за десните * наркомани и клептомани
          Last edited by X_Y; 20.02.2017, 11:17.

          Коментар


          • Ко мо не та та мой не са разбрали, че Меглена Кунева заяви, че на предстоящите парламентарни избори няма да бъде кандидат за депутат. Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж бащата на Меглена Кунева е от комунистически род? Истината обаче е по-различна. Според Меглена Кунева нейният баща и бащата на нейния баща са пострадали от комунистическия режим.

            http://grajdani.bg/?p=5798

            Всеки сам решава за кого да гласува. Важното е никой никога да не гласува за БСП.
            Last edited by Ivan2015; 20.02.2017, 02:32.

            Коментар


            • Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж според някакво проучване всички българи предпочитали в случай на военна заплаха за България да извикат на помощ Русия, вместо да извикат на помощ останалите държави членки на НАТО? Истината обаче е съвсем друга. Твърдението на ко мо не та та, че уж всички българи предпочитали в случай на военна заплаха да извикат на помощ Русия, вместо да извикат на помощ останалите държави членки на НАТО е поредната лъжа на ко мо не та та. На сайта на нито една агенция в България не са публикувани такива данни.

              Да ви напомня, че според проучвана на общественото мнение в България на въпрос "Ако бъде организиран референдум за външно-политическата ориентация на България как бихте гласували" 62,8 % от запитаните хора в България са казали, че искат външно-политическата ориентация на България да бъде към Европейския съюз и НАТО.

              Коментар


              • Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж държавният дълг на САЩ бил 20 трилиона щатски долара и че уж щатския долар имал нулево покритие. Истината обаче е съвсем друга. От последните публикувани данни за държавния дълг на САЩ се вижда, че държавния дълг на САЩ към 16.02.2017г. е бил по-малък от 20 трилиона щатски долара. Твърдението на ко мо не та та, че щатския долар има нулево покритие е поредната лъжа на ко мо не та та. Да ви напомня, че централните банки на повечето страни по света държат голяма част от валутните си резерви в американски държавни ценни книжа или в други деноминирани в щатски долари активи и ако щатския долар имаше нулево покритие, то централните банки на тези държави нямаше да държат толкова голяма част от валутните си резерви в американски държавни ценни книжа или в други деноминирани в щатски долари активи.

                Да ви напомня, че според предварителна оценка номиналният брутен вътрешен продукт на САЩ е бил
                18 566 900 000 000 щатски долара, тоест през 2016г. номиналният брутен вътрешен продукт на САЩ е бил над 14 пъти по-голям от номиналният брутен вътрешен продукт на Русия.

                Да ви напомня, че според оценка на швейцарската банка "Креди Сюис" през 2016г. сумарното нетно богатство (нетното богатство се получава, като от брутното богатство се извадят всички дългове на домакинствата) на всички домакинства в САЩ e било на стойност 84 784 000 000 000 щатски долара. Тоест сумарното нетно богатство на всички домакинствата в САЩ е много по-голямо от държавния дълг на САЩ.

                Да ви напомня, че според оценка на швейцарската банка "Креди Сюис" през 2016г. средното нетно богатство на един пълнолетен жител на САЩ е било 344 692 щатски долара. Тоест според оценките на "Креди Сюис" през 2016г. средното нетно богатство на един пълнолетен човек в САЩ е било около 33,323 пъти по-голямо в сравнение със средното нетно богатство на един пълнолетен човек в Русия.
                Last edited by Ivan2015; 20.02.2017, 02:28.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                  „БСП се връща на власт и се готви да краде още повече отпреди. Корнелия Нинова обещава да дава, но комунистите могат само да взимат – взеха живота и земята на хората преди 70 години, обрекоха на глад българите по време на лукановата зима и жанвиденовата зима, окрадоха почти всичко при Тройната коалиция на Станишев, извадиха мафията на първия ред при Орешарски. Трябва ли сега да преживеем и Нинова ?"
                  АКо това ще накара поне малко смешният народ да се вдигне и да лустрира кастата тогава НИНОВА ти си. Само не говори за Мафия, защото мафията при Борисов цъфти. В моят квартал това си личи с всеки изминал ден. Как от скъсаняци всички станаха милионери? Бойко и кликата му краде еврофондове и единствената причина поради която не са спрени е ,че е много послушен точно както слуша и КМЕТА НА СИМИТЛИ

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                    Психо десните да спечелят избори в БГ.....вече няма начин
                    БСП се връща на власт и се готви да краде още повече отпреди. Корнелия Нинова обещава да дава, но комунистите могат само да взимат – взеха живота и земята на хората преди 70 години, обрекоха на глад българите по време на лукановата зима и жанвиденовата зима, окрадоха почти всичко при Тройната коалиция на Станишев, извадиха мафията на първия ред при Орешарски. Трябва ли сега да преживеем и Нинова ?" , попита Кънев.
                    „Само през последните дни г-жа Бъчварова каза, че ще ГЕРБ ще преговаря с всички за общо управление и че те се стремят към управление на всички политически сили. След това г-н Горанов започна да говори за бъдеща широка коалиция. За нас няма съмнение, че се водят преговори между БСП и ГЕРБ за управление в този формат. Има заявка на патриотите, Марешки и РБ също да се включат. Всички искат да се наредят на трапезата, излишно е да казваме, че ДПС винаги успява да го направи”, коментира Кънев.
                    Единствената опозиция и единствена дясна алтернатива според него е "Нова република".
                    Last edited by barbaron; 20.02.2017, 01:39.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                      Според медия българската партия "Земеделски народен съюз" ще участва на предстоящите парламентарни избори в България в състава на коалицията "Реформаторски блок - Глас народен". Тоест на предстоящите парламентарни избори в България партия "Земеделски народен съюз" ще участва в коалиция с "Реформаторски блок", "Български демократически форум" и "Глас Народен".
                      Глас Народен е пратя създадена само да зима парички. Витков са му достатъчни. Не знам какви глупаци сте да гласувате за тия клоуни. Всеки които гласува за тия смешници е смешник. Витков е смешник. Реформаторите са смешници Москов, ненчев са крадливи смешници. Кажи на шефовете ти да включат пропагандата към ГЕРБ,че тези изботи ще са на кантар. ГЕРБ загуби моят глас с наглостта и простащината си. Ще гласувам за БСП. Не бързайте да пищите.Просто и ГЕРБ и БСП са БКП реформаторите са агентури към ДС и УБО. Но Ако борисов беше поне малко МЪЖКАР щеше вземе нещата в свои ръце и да опита да ни изчисти от гнидите,а той се оказа подвластен на КМЕТА НА СИМИТЛИ и някакви тяхни си удоволствия

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                        За какво е късно
                        Четиво за РУСОФИЛИ от:
                        Григорий Ханин, професор в Сибирския институт по народно стопанство и
                        Дмитрий Фомин, доцент в Новосибирския държавен университет по икономика и управление


                        "Списанието Ви "Огоньок" алармира за изоставането на РФ в производителността на труда. Обръщате внимание и на остарялата производствена база в Русия. Въпреки това, позицията на авторите е отслабена от факта, че данните им се основават на Росстат, която украсява реалната икономическа ситуация, по примера на Централното статистическо управление на СССР. Ние направихме алтернативни оценки на макроикономическите показатели от началото на 70-те години за Съветския съюз, а след това и за Руската федерация, основавайки се на много по-достоверни показатели за съветската и руската статистики. Това ни позволява да коригираме оценките на Росстат. Разликата в производителността на труда между Русия и развитите страни в статията е много подценена.
                        Ако вместо съмнителните данни приемете истинските, ще окриете разлики в 5-7 пъти, а често и до 10 пъти по този показател.

                        Авторите силно подценяват нивото на деградация на физическия капитал. Ние направихме алтернативни изчисления на амортизацията на дълготрайните активи на Руската федерация за 1991-2015 години, предвид реалната стойност на основния капитал през този период и предишния – по времето на СССР. Те показаха, че през 2015 г. размерът на амортизация на основните фондове е 64.4%, вместо 49.4 на сто, както посочва Росстат … За по-добро разбиране на проблемите ни, към деградацията на физическия капитал трябва да добавим и деградацията на човешкия капитал. Добавяме и катастрофалния спад на образованието от 70-те години до наши дни. Проблемът с преодоляването на изоставането на производителността на труда на Русия е изключително сложен, изискващ огромни усилия и жертви от цялото общество …

                        Според дългогодишните изследвания, които проведохме заедно с Дмитрий Фомин,
                        БВП на Русия между 1992 и 2015 години, не се е увеличил с 13.4 на сто, като казва Федералната статистическа служба, а е намалял с 10,2%. Производителността на труда в Русия е намаляла с 30.1 на сто, вместо официалния процент – 9.2 за тези години. Основните производствени активи (сгради, машини, стругове, оборудване и други, участващи в производството на стоки) са намалели с 29,2% по балансова стойност, а официалната статистика твърди за растеж от 50.9%.”

                        http://ivo.bg/2017/02/19/%D1%80%D1%8...%D0%B8-%D0%BD/

                        Коментар


                        • Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж само заради Меглена Щилиянова Кунева Европейската комисия уж спряла плащанията на пари от Европейския съюз за България по оперативна програма "Наука и образование за интелигентен растеж". Истината обаче е съвсем друга. Според медии от Европейската комисия са казали, че няма спрени плащания на пари от Европейския съюз за България по оперативна програма "Наука и образование за интелигентен растеж".
                          Една моя позната казваше, че целта на ко мо не та та е да ви излъжат.

                          Коментар


                          • Според медия българската партия "Земеделски народен съюз" ще участва на предстоящите парламентарни избори в България в състава на коалицията "Реформаторски блок - Глас народен". Тоест на предстоящите парламентарни избори в България партия "Земеделски народен съюз" ще участва в коалиция с "Реформаторски блок", "Български демократически форум" и "Глас Народен".
                            Last edited by Ivan2015; 20.02.2017, 00:29.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

                              Бе то и оня ден гръмна кат бомба ама ни излъгаха че било в новостроящ се блок.Много интересно кво мое да гръмне така яко на един строеж
                              Нема начин да не е реактор.
                              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
                                Стига с тая икономика бе.Какво икономика има САЩ с дългове от 20 трилиона долара и нулево покритие на валутата.Така и ние можем да се правиме на велики.И при това дълговете на САЩ продължават да се увеличават.В момента в който стигне 25 трилиона дълговете на САЩ стават не възвръщаеми.А това време идва.Целия растеж на американската икономика е пунт и пластика, счетоводни еквилибристики и борсови спекулации с не съществуващи ресурси т.н. фючерси.В такъв случай какъв би трябвало да е статута на САЩ в света.Като на Горна Волта. Обаче благодарение на овчото блеене в хор на Европа и част от Азия и лизането на американски задници САЩ имат статута на световна сила (дрис).С маллка забележка.От войната в Корея (1949 год. ) до сега световна сила САЩ я бият като на 6ти полк тупана.Нито една дефинитивна победа.Само правят хаос и бягат.Гнусни плъхове.
                                Ей, не се научихте, да си гледате в паничката. Първо вода си докарайте във WC кабинките на двора. То на всеки все щатите са му криви.
                                Last edited by X_Y; 20.02.2017, 11:13.
                                М.... . ш..... ..й.о!

                                Коментар

                                Working...
                                X