IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Измама и запор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Снощи закачих от края на протеста, и не видях Импето.
    Дори един бивш и много вероятно бъдещ депутат имаше с нас.
    Абсолютно никой не е застрахован от Измамата На Живота Си!
    Имаше един лаф от класиците, че докато едни гласят въстанието - други галят дупетата на жените си. Някой сеща ли се, или Вазов, или З. Стоянов... Много ми се ще да изровя тоя цитат. Засега не успявам.
    Last edited by IvanTerziev; 23.03.2017, 10:24.
    Мнението ми е погрешно и води до загуби.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

      Естествено. Тоя народ много е свикнал да търпи, ама в един момент неминуемо му кипва - и тогава такива крадливи мишкуняци няма да има къде да се скрият.
      Мите ако говориш за нашият народ объркал си се много яко.Българските мъже ги бива само на масата на две ракии пред жената да се перчат на шефа а на другият ден кат отидат на работа подвиват опашка и се хвалят как снощи са таковали мамата на жената.....От българина революционер не става.Хора които отиват да работят за 500 лева са духовни мизерници

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение

        А "държавата" гледа безучастно...
        По-точно казано "А държавата гледа съучастно..."
        И телефонните измамници ги знаят кои са, но не ги пипат, защото са им от електората.
        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

        Коментар


        • Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
          Според мен трябва да минем към англосаксонската съдебна система. Съдебни заседатели които да взимат решение по казуси за убииства брутални или причинени от пясни водачи и тежка корупция. Знаете ли онзи ден гледах едно клипче в снапчат как един пич видимо пян изпил поне 4-5 водки, се качва в спортната си кола и отпрашва бясно. Това самочувстие идва от безнаказаността и ниските глоби. Да е като в Швейцария или Швеция. Колкото си по богат толкова повече плащаш. превишена скорост - 10% от годишният ти доход. А иакарал си 10 000 лева за мин година но караш кола за 250 000 - конфискация. Драстични мерки трябват иначе, само си чешаме езиците.
          Не-е-е-е. Трябва да минем към ей-тая система - велика картина: "Дранье на мръсен садия":

          https://upload.wikimedia.org/wikiped...e_Sisamnes.jpg

          Обърнете внимание как се забавляват хората със садията, макар че не го правят баш как си трябва. Правилно го дерат откъм краката, ама трябва да го турят не легнал, но да го провесят с тимберицата надолу. От д-р Лектър зная, че така драният остава ного по-дълго в съзнание, за да получи своят дял от забавлението, пък и като пищи, това обикновено се харесва на публиката.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

            Само дето на някои истински престъпници няКОЙ им наема скъпи адвокати - стига престъпниците да са от хъхрещ произход. Ей-затова хъхрякът в незаконния си катун има повече права от човекът в законното си жилище.
            Айде бе циганите били най-големите изманици. Братя галеви, таки по добри ли са от тях. С техните наркотици колко хора зарибиха и колко семейства разбиха? Мутрите които взимат бизнесите на хората 90-те години по-добри ли са? Не заграбиха ли заедно с ченгетата от ДС спестяванята на хората?По-добри ли са от мангалите? Циганите ги пазят за друго. И то е за гласове и виновни за това са ПОЛИТИЦИТЕ които болшинството са си чисти българи. Държавата као иска за 1 ден ще вкара барети в гетата им и ше им види сметката. Само,че тя няма изгода от това. А вие на 26 гласувайте за същите които обещават обещават ама само обещават.

            Аз искам да питам Бойко - абе мишок какво пак ни обещаваш при положение,че 2 години нищо не направи. Сега тръгнал да ни се зарича. Бойко е една от всичките политически курви. А защо е по-нисък от тревата. Защото за него имат досие, затова се дуе само по медии, а по срещи където трябва да се държи държавнически той мишкарува и повтаря YES

            Коментар


            • Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение
              Благодаря, закъде сме без филолози, като отидЕМ да се излагаме!

              Импе, в 18.30 протестът се мести пред Президентсвото, това за всички закъснели, м/у които ще съм и аз, ако изобщо се класирам днес.


              И един ден като го запродаваш този апартамент - трябва да събереш цялата махала, ако не са измрели съсобствениците. После става още по-сложно с делбите.
              Освен това не е задължение на нотариуса да проверява за тежести, колкото и абсурдно да звучи. Ще го продадат с все тежести като стой та гледай! Те колко повече газят закона с тая схема, туй ще им е последната грижа. Тежестите си остават за сметка на новия собственик. Туй си е баш по сегашния закон.
              Тц. Не могат, защото това не са тежести, това е съсобственост. Никой не може покрай твоята собственост да продаде собствеността на трето лице. Консултирал съм се по подобен казус с един приятел: адвокатин - ставаше дума точно за потенциален запор, но отстрана на монополист. Ми не става - може да те тормозят, но не може да ти го продадат. Като запродаваш - имаш си със Сулю, Пулю и Пантуди устна договорка - а и ако те те спрат да си продаваш апартаментът, какво печелят? И нищо не пречи менканиците да вървят комплект със завещания - така и така всеки е добре да си има завещание, в което Пулю (например) пише, че като пукне, завещава своята 1/18-а част от твоят дом на тебе... или на твоето дете например. Така ще се избегне опасността в един момент твоят дом да се окаже с 10 собственици.
              Всичко си има цака, ако човек разсъждава.

              Може и в документът за дарение - мисля - да се напише: "Решение за продажба на имота се взима само и единствено от притежателят на минимум 1/2 идеална част, като той се задължава да изплати пропорционален дял на съсобствениците". Така - ако продадеш, трябва да снесеш пари на другите (ако те не се покажат джентълмени) ама - сигурност.
              Last edited by Императорът; 22.03.2017, 16:06. Причина: Още мерки против очесване от мошшшшшшшеници.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

              Коментар


              • Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                Императора е прав и ми харесва как мисли. Само,че болшинството българи нямат топки защото са мишкари. Като видят някоя мутра и се надупват от страх. Още повече,че този народ създаде мутрите в тази уродлива форма и крадливите безскрупулни политици. Айде бе бият хора посред бял ден колко от вас ще се намесят? . Виновна е прокуратурата и съдиите които са КУПЕНИ. Само найвник може да мисли ,че се съди честно и според буквата на закона, е да съдят разни кокошкари без връзки или такива който не могат да платят на адвокатчето посредник и паричките заминават по веригата. Затова и тази нация е обречена. Решението в случая по тази територия е око за две зъб за чене. Аз първо бих се разплатил с колите им ( може би нови мерцедеси)

                Иначе това за турското робство и четите са пълни глупости. Ако е имало такава съпротива която твърдиш, сме щяли да се освободим 40-50 години по рано. В гена на българина е да е страхливец и затова си имаме поговорка наведена глава сабя не я сече, докато на запад поговорката е високо вдигната глава сабя не я достига.
                Само дето на някои истински престъпници няКОЙ им наема скъпи адвокати - стига престъпниците да са от хъхрещ произход. Ей-затова хъхрякът в незаконния си катун има повече права от човекът в законното си жилище.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                Коментар


                • Според мен трябва да минем към англосаксонската съдебна система. Съдебни заседатели които да взимат решение по казуси за убииства брутални или причинени от пясни водачи и тежка корупция. Знаете ли онзи ден гледах едно клипче в снапчат как един пич видимо пян изпил поне 4-5 водки, се качва в спортната си кола и отпрашва бясно. Това самочувстие идва от безнаказаността и ниските глоби. Да е като в Швейцария или Швеция. Колкото си по богат толкова повече плащаш. превишена скорост - 10% от годишният ти доход. А иакарал си 10 000 лева за мин година но караш кола за 250 000 - конфискация. Драстични мерки трябват иначе, само си чешаме езиците.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                    В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ. А, ако чакаме няколкостотин/хиляди да ревнат...Мисля, записите на заповед е да се процедират не от ЧСИ, ами от Съда. С това прекалено отказване от държавата и нейните функции /една от тях-правосъдието/ се връщаме във времената на Дивия Запад и ставаме недостойни за съвременен, по-качествен живот.
                    + 2 638 402


                    Абсурд е някакви частници да изземват функцията на държавните институции. тогава и аз мога да иззема това: отивам при ЧСИ-то и го застрелвам в тимберицата. Първо съм законодател - и връщам смрътното наказание, после съм садия и го осъждам, накрая съм палач и му пръсвам тимберицата.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                      Импи, нали се сещаш че, ако променяха нещо протестите, както и избори без избор /оти и тези се очертават такива/, все някак, щяха да бъдат прекратени? Стресираха ме онзи ден, когато ми разказаха, как стават тези измами и кражби. Пределно ясно е че, без законодателна намеса, няма да се реши проблемът, а само нови ще се нароят.
                      Каква законодателна намеса, неговата кожа гъбава? Че то сега закони няма ли? Да изброяваме ли пак колко неща са нарушени - и то не някакви кирливи закончета и наредбички, а елементи от правната основа, върху която се градят всички закони?

                      Въпросът е, че каквито и закони да има, ако ще най-перфектните да са, щом ИНСТИТУЦИИТЕ не си вършат работата, законност НЯМА !!! Прочети НК и щевидиш, че ако законите се прилагаха, престъпността в тая държава щеше да спадне с 90% - и то незабавно... ама няма !!! Някаква прокуратура, начело на която стои мръсна cвиня, е като държава в държавата, в съдът садиите същата работа - защото и те са държава в държавата - и никой не им търси никаква сметка !!! Сутринта по телевизията разправяха как стотици, ако не и хиляди осъдени престъпници просто са се чупили - и никой не ги знае къде са - издирват ги уж, ама само на приказки !!! Хем между тях - извършители и на крайно тежки престъпления - например оня отвратителен хъхрек: Хюриет - дето размаза тримата младежи с джипът си - при положение че е без книжка и има 12 "присъди" и близо сто "полицейски регистрации", което - при мижавата разкриваемост значи, че има 200 извършени престъпления в мръсния си живот МИНИМУМ !!! И тоя същия, при абсолютно доказана вина в убийство на трима Български младежи, бе пуснат под ДОМАШЕН АРЕСТ - с идеята като дойде време да лежи сумай си години в затвора, той доброволно и сам ще се яви, за да го опандизят... и после всички бяха ного учудени, че избягал !!! А "братя" Галеви? А извергът - убиец на Вероника, дето когато я пречука дори вече е ТРЯБВАЛО да е в затворът?
                      Не говорим за случай когато някой убил някого, скрил трупът и веднага драснал от страната, преди дори да се разбере, че тоя човек е изчезнал, камо ли че е убит, защото сигурно има и такива случаи - тогава е разбираемо - няма как полиция и прокуратура и съд да се задействат, когато още не се знае, че има престъпление. Става дума за престъпници, които са заловени... и после пуснати да избягат !!! В НК си има текстове за това - престъпление на служебни лица, конкретно Чл. 280 и 288 - ама никой не ги прилага !!! Тия дето са ги пуснали, сами би трябвало да отидат на съд и да лежат, ама нали друг мръсен садия трябва да ги осъди, а гарван гарвану очо не вади. В съдът адвокатинът защитава престъпникът (дори го укрива, представяйки го за "болен"), прокурорът се споразумява с престъпникът, все едно са ортаци - и така тоже го защитава, садията дава минимална присъда, често дори ного под минималната по НК за въпросното деяние - значи и той защитава престъпникът, тогава КОЙ защитава жертвите, обществото, народът? Присъдите как се произнасят: "В ИМЕТО НА НАРОДЪТ" ли - или "В ИМЕТО НА ПРЕСТЪПНИКЪТ" ???

                      Наистина не виждам други действащи начини за справяне с беззаконията - освен революция или Дуче или и двете. Щото, ако бях Дуче - оня шопар, дето се мисли за бетер цар, няма да бъде довършен, без цяла София да го чуе как квичи на умряло три дена и три нощи от градинката пред президентството, докато моите апапи го дерат на ивици-на ивици... а ЧСИ-та, садии, прокурори - в урановите мини - ще се молят на надзирателите да ги застрелят и да ги спасят от теглото - и няма да ми пука ни за Брюксел, ни за Страсбург, ни за дяволът.
                      Last edited by Императорът; 22.03.2017, 15:51.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение
                        Е дай направо да опъваме вратлето и да полягаме на секирата. Тука вече е "ва банк", като те налазят и вече си клошар. Целият ти живот заминава! Сам човек не може да сбори престъпниците в бели якички, друго е ако няколкостотин или дай Боже хиляди ревнат...
                        В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ. А, ако чакаме няколкостотин/хиляди да ревнат...Мисля, записите на заповед е да се процедират не от ЧСИ, ами от Съда. С това прекалено отказване от държавата и нейните функции /една от тях-правосъдието/ се връщаме във времената на Дивия Запад и ставаме недостойни за съвременен, по-качествен живот.

                        Коментар


                        • Императора е прав и ми харесва как мисли. Само,че болшинството българи нямат топки защото са мишкари. Като видят някоя мутра и се надупват от страх. Още повече,че този народ създаде мутрите в тази уродлива форма и крадливите безскрупулни политици. Айде бе бият хора посред бял ден колко от вас ще се намесят? . Виновна е прокуратурата и съдиите които са КУПЕНИ. Само найвник може да мисли ,че се съди честно и според буквата на закона, е да съдят разни кокошкари без връзки или такива който не могат да платят на адвокатчето посредник и паричките заминават по веригата. Затова и тази нация е обречена. Решението в случая по тази територия е око за две зъб за чене. Аз първо бих се разплатил с колите им ( може би нови мерцедеси)

                          Иначе това за турското робство и четите са пълни глупости. Ако е имало такава съпротива която твърдиш, сме щяли да се освободим 40-50 години по рано. В гена на българина е да е страхливец и затова си имаме поговорка наведена глава сабя не я сече, докато на запад поговорката е високо вдигната глава сабя не я достига.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

                            Импе, откривам, че имаш литературен талант. Но политическите ти виждания са наивни. България е мошеническа държава, а българите са пречупени чрез безнаказаност и нагло демонстриране на мошеническата доминация. Такъв е замисълът.
                            НЕЧИЙ замисъл може и да е такъв. Факт. Е, струва си да бъде сринат.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                              Импи, нали се сещаш че, ако променяха нещо протестите, както и избори без избор /оти и тези се очертават такива/, все някак, щяха да бъдат прекратени? Стресираха ме онзи ден, когато ми разказаха, как стават тези измами и кражби. Пределно ясно е че, без законодателна намеса, няма да се реши проблемът, а само нови ще се нароят.
                              Е дай направо да опъваме вратлето и да полягаме на секирата. Тука вече е "ва банк", като те налазят и вече си клошар. Целият ти живот заминава! Сам човек не може да сбори престъпниците в бели якички, друго е ако няколкостотин или дай Боже хиляди ревнат...
                              Мнението ми е погрешно и води до загуби.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

                                Кога е следващият протест? Ти ще пъкнеш ли?
                                Импи, нали се сещаш че, ако променяха нещо протестите, както и избори без избор /оти и тези се очертават такива/, все някак, щяха да бъдат прекратени? Стресираха ме онзи ден, когато ми разказаха, как стават тези измами и кражби. Пределно ясно е че, без законодателна намеса, няма да се реши проблемът, а само нови ще се нароят.

                                Коментар

                                Working...
                                X