Цитат:
Първоначално изпратено от marksman
Не знам как стоят нещата с другите, но тия от Виваком, направо ме смайват. Отивам да подпиша договор за услуга, дава ми се да подпиша и хоп гледам грешка, вместо 12 м. срок на договора-24 м. Питам служителката и тя ми се извинява и решава да го коригира пускайки нов договор, но какво става, хоп и там грешка, вместо 30 Мбит е пуснато 50 Мбит. Ядосвам се и отказвам услугата. Отивам в друг офис на Виваком. Там по същият начин се опитаха вместо за 12м. да ме друснат за 24м. Излязох от офисът им и съм решил да не подписвам с тях, сега търся друг оператор в момента. 
|

преди година и половина и аз имах подобен проблем с договора за мобилен интернет
аз искам 12 месеца, тя ми разпечатва договора с 24 месеца
нали съм упорит успяхме да се договорим и подписахме договора
какво обаче се случва като изтекоха тези 12 месеца преди нова година - изненада
на 11-ия месец отивам да заявя, че не искам повече да ползвам нета им след изтичане на 12-те месеца, а "жената зад щанда" ми казва да отида на еди коя си дата и да пусна едномесечно заявление
отивам след няколко дни на точната дата и заявявам, че искам да им пусна едномесечно предизвестие, че след 12-те месеца не искам и минут аповече да им ползвам услугата, а нова "жена зад щанда" ми казва, че едва след като ми изтекат 12-те месеца мога да пусна заявление за отказ за услугата

аз я питам - "договора ми е за 12 месеца и аз искам да ползвам точно толкова колкото съм подписал, а според тези им условия аз задължително трябва да ползвам 13 месеца" ................. отсреща ми вдигат рамене и ми казват "такива са ни правилата"

както и да е... изтекоха 12-те месеца... отидох и пуснах заявление от отказ... накараха ме да платя нета за 13-ия месец предварително и след като изтекоха 13-те месеца успях най-накрая да се откача от тези измамници
трябваше ми мобилен нет за 2-3 месеца, а им платих 13 месечни такси .................... като нета им беше под всякаква критика...
не препоръчвам да разчитате на техен нет в райони извън големите градове...