Агрия Груп Холдинг (A72 / AGR) - Форум Инвестор.БГ
Вторник, 27 Януари 2015
България Свят Имоти Коментари Борса Forex Технологии Обучение Видео Style Автомобили Клуб Investor
 
Контролен панел Съобщения Потребители Блогове Търси
kubrat kubrat не е онлайн
Аватара на kubrat
Мнения: 1,710
05.09.2014, 17:15

Начално
Цитат:
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
Вече не произвеждат ли жито и царевица?
Основно произвеждат субсидии
Отговори с цитат
bate Goiko bate Goiko не е онлайн
Аватара на bate Goiko
Мнения: 4,015
05.09.2014, 17:12
Местоположение: Sofia

Начално
Цитат:
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
и 25 и 45ст, на дружеството му е все едно
Вече не произвеждат ли жито и царевица?
Отговори с цитат
Alee Alee е онлайн в момента
Аватара на Alee
Мнения: 2,506
05.09.2014, 06:08

Начално
Цитат:
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
и тук ли имаш?
Малко, но имам.
__________________
"I'd like to live as a poor man with lots of money."
Отговори с цитат
fortiss fortiss е онлайн в момента
Аватара на fortiss
Мнения: 3,069
04.09.2014, 22:08

Начално
Цитат:
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
Житото станало 25 стинки , как ще се отрази това на дружеството?
и 25 и 45ст, на дружеството му е все едно
Отговори с цитат
bate Goiko bate Goiko не е онлайн
Аватара на bate Goiko
Мнения: 4,015
04.09.2014, 20:19
Местоположение: Sofia

Начално
Житото станало 25 стинки , как ще се отрази това на дружеството?
Отговори с цитат
Morqka Morqka не е онлайн
Аватара на Morqka
Мнения: 40
04.09.2014, 19:35

Начално
При текущите цени на царевица рапица и тн.не ги виждам как ще ги купят със собствени средства и най удачно ще търсят и някакво фиансиране от пазара конверт облигации или привилегии .
Няма лошо де фирмата е добра.
Отговори с цитат
tony1975 tony1975 е онлайн в момента
Аватара на tony1975
Заслужил
инвеститор
Мнения: 6,279
04.09.2014, 19:21

Начално
и тук ли имаш?
Отговори с цитат
Alee Alee е онлайн в момента
Аватара на Alee
Мнения: 2,506
04.09.2014, 19:04

Начално "Агрия груп" плаща 11.5 млн. лв. за две земеделски дружества
С тях обработваемите земи на холдинга се увеличават на повече от 220 хил. дка

Общо 11.5 млн. лв. е цената, която "Агрия груп холдинг" плаща за придобиването на две компании за обработка на земя - "БД Агри" и "БД Фарм", става ясно от документи, качени в Търговския регистър. Сделката за тях беше обявена през април, но се чакаше подаването на документи в регистъра, преди да бъде обявена цената. С покупката на двете компании, досега собственост на група датски инвеститори, обработваемите земи на "Агрия груп" ще нараснат на повече от 220 хил. дка.

Консолидиране

По-високата цена е за "БД Фарм" - 9.4 млн. лв., а "БД Агри" струва 2.1 млн. лв. Продавач е датската компания "Б-Д Инвест", която стъпи в българския земеделски сектор преди няколко години. От офиса на продавача обясниха, че в момента няма кой да даде коментар по продажбата, защото управителят отсъства. И двете сделки са подписани на 28 август, като предстои в ТР да се впише тази за "БД Фарм". За другата компания сделката е вписана.

С придобиването на двете компании "Агрия груп холдинг" получава 24 535 дка земя – собствена и арендована, стопански сгради и инвентар в района на гр. Провадия. След приключването на сделката холдингът става един от най-големите собственици на земеделска земя в България. Според последния доклад за дейността до края на тази година "Агрия" ще притежава 50 хил. дка собствени земи и заедно с арендованите ще обработва над 200 хил. дка. За миналата година "БД Агри" има 1.13 млн. лв. загуба при 75 хил. лв. печалба за 2012 г. Приходите й са паднали с 29% до 2.8 млн. лв. Подобно е положението и при "БД Фарм" - за миналата година намалението на приходите е с 23%, а печалбата е паднала повече от двойно до 34 хил. лв.

Теодора Иванова, директор за връзки с инвеститорите в "Агрия груп холдинг", обясни, че към момента не водят преговори за покупка на други дружества, но са отворени за потенциални възможности. В последната година холдингът купи няколко по-малки компании, с които постепенно увеличи обработваемите си земи. Компанията работи по разширяването на силозното стопанство в гр. Девня, както и по системи за напояване. Инвестицията в стопанството в Девня е за 550 хил. евро и с нея капацитетът на съхранение трябва да стане 75 хил. тона зърно. В землищата на Смядово и Велики Преслав са пуснати поливни съоръжения, изградени са и магистрални водопроводи. С инвестициите в напояване и в хибридни семена в следващите стопански години добивите на "Агрия" трябва да се увеличат значително.

Нови инвестиции

Прогнозата на компанията е до края на тази година общата стойност на активите да достигне 155.5 млн. лв., а приходите – над 143 млн. лв. Това обаче ще е с повече от 10 млн. лв. намаление спрямо миналата година основно заради по-малко продажби, става ясно от очакванията за развитие, публикувани на сайта на "Агрия груп". За миналата година общите инвестиции в земи са били 3.1 млн. лв., малко повече от заложеното, но за сметка на това вложения в складови бази не е имало, а тези в техника са по-малко от очакваното. До края на тази година инвестициите в земя трябва да са отново около 3 млн. лв., а още 800 хил. лв. ще са в инвентар и разширения.

Основните акционери в "Агрия груп" са варненската "Емра" (46.5%), "Комерс" - Търговище (28%), както и универсалният пенсионен фонд на "Доверие" с малко над 5% от капитала. Останалите акции са собственост на други физически и юридически лица. Те се търгуват свободно на Българската фондова борса и последната им цена е 8.70 лв.

http://www.capital.bg/biznes/kompani...ve_zemedelski/
__________________
"I'd like to live as a poor man with lots of money."
Отговори с цитат
hullo hullo не е онлайн
Аватара на hullo
Мнения: 40
23.08.2014, 21:50
Местоположение: София

Начално
Съгласно оповестените вчера данни на Държавната статистическа служба (Госкомстат) през юли Украйна натовари за износ 650,2 хил.тона пшеница и 1,1 млн.т ечемик. Експертите коментират, че това са най-големите обеми експортирани през този период от 15 години насам.
Съгласно отчетните данни на Министерството на аграрната политика от началото на сезона 2014/15 г. досега (1 юли - 21 август) износа на зърнени храни от Украйна възлезе на 3,7 млн. т , в това число: 1,8 млн.т – пшеница и 1,4 млн.т ечемик.
Анализаторите прогнозират, че през 2014/15 г. Украйна ще експортира общо 30,5 млн.т зърнени храни, в това число: 18,3 млн.т царевица, 9,2 млн. тона пшеница и 2,7 млн. тона ечемик.
За справка: Финалният резултат за предходния сезон възлиза на 32,4 млн.т в това число: 20,1 млн. т царевица; 9,4 млн.т пшеница и 2,5 млн. т фуражен ечемик.
Отговори с цитат
Tio Tio не е онлайн
Аватара на Tio
Мнения: 50
19.08.2014, 13:01

Начално
Затишието е нормално Всички са на полето и товарят балите
__________________
“Speculation is a business. It is neither guesswork nor a gamble. It is hard work and plenty of it.”
Отговори с цитат
hullo hullo не е онлайн
Аватара на hullo
Мнения: 40
31.07.2014, 23:26
Местоположение: София

Wink
Учудващо затишие на фона на това което се случва на пазара!
Отговори с цитат
Alee Alee е онлайн в момента
Аватара на Alee
Мнения: 2,506
25.04.2014, 06:46

Начално Капитал.бг
"Агрия груп" се разраства с още земи
Холдингът ще купи две дружества, с което ще се нареди сред най-големите собственици на земеделски площи

Варненският "Агрия груп холдинг" ще придобие още две земеделски компании, с което общата площ на обработваемите й земи ще нарасне на повече от 220 хил. дка. На 16 април ръководството на холдинга е сключило предварителен договор за покупка на варненските "БД Агри" и "БД Фарм". Компаниите имат стопански сгради, земеделски инвентар и земя в района на гр. Провадия. Тя е общо 24 535 дка като част е тяхна, а за друга имат договори за аренда. Очаква се сделките да бъдат приключени до края на октомври тази година. С покупката "Агрия груп" се нарежда сред най-големите собственици на земеделска земя в страната.

Датският продавач

Справка в Търговския регистър показва, че двете дружества са собственост на датската компания "БД Инвест". Тя е основана от група датски инвеститори, като "БД Агри" са собственици на земя, а "БД Фарм" арендоват и обработват, каза пред "Капитал Daily" изпълнителният директор на "Агрия груп" Емил Райков. Приходите на двете компании са малко над 4 млн. лв. за 2012 г.

От офиса на продавача обясниха, че в момента няма с кого да разговаряме за сделката, тъй като управителят отсъства и ще е възможно да даде коментар в средата на следващата седмица.
По информация на представители на земеделския сектор датските инвеститори са решили да се изтеглят от България, след като в последните години не са били доволни от бизнеса си тук. "Смятаха, че всичко ще е като в Дания, но тук пазарът е много по-различен и просто не успяха да се справят в българските условия, рентите се вдигнаха, имаха повече разходи", обясни управител на дружество за инвестиции в земя.

Засега стойността на сделките не е ясна – Емил Райков посочи, че предстои да се направи анализ, за да се изчисли колко точно ще бъде оценката. Това би трябвало да стане към края на юни - началото на юли. Финансирането най-вероятно ще е комбинация от собствени и заемни средства, като не е изключено и емитирането на дългови инструменти, добави той. Райков коментира, че с тази сделка поетите им ангажименти по инвестиционната програма през тази година могат да се смятат за изпълнени и вероятно ако има следващи придобивания, те ще са чак през идната година. В началото на годината "Агрия" обяви, че планира да увеличи обработваемите си земи до края на 2014 г. на близо 200 хил. дка, от които 50 хил. дка собствени.

Още няколко хиляди декара

След придобиването собствената земя на холдинга ще е 55-58 хил. дка, каза Райков. Това е една от големите сделки за покупка от страна на "Агрия", която преди няколко месеца придоби по-малкото дружество "Диасвет" и така получи право да обработва още 7 хил. дка собствени и арендовани земи. Цената за него беше 826 400 лв.
Последните договорени покупки ще направят "Агрия груп" един от големите собственици на земеделска земя в България, като преди него със сигурност се нареждат "Ромфарм къмпани" (над 1 млн. дка), "Уинслоу ленд инвест" (около 320 хил. дка), както и "Адванс терафонд" (228 хил. дка). Изпълнителният директор на "Уинслоу" и председател на Асоциацията на собствениците на земи каза, че поне в тяхната организация големите са тяхното дружество, което притежава около 320 хил. дка, и "Адванс терафонд", но не може да се ангажира с никакви данни кои са другите едри притежатели.

Големи собственици са и някои от най-големите арендатори в лицето на Светлозар Дичевски ("Октопод инвест холдинг") и фамилията Илчовски от района на Кнежа. На Светлозар Дичевски, който обработва между 1 млн. и 1.5 млн. дка земя, например се приписва собственост на поне 500 000 дка от тях. Източници от сектора обаче го описват по-скоро като едър арендатор, отколкото собственик, и твърдят, че пряко и през свързани дружества притежава не повече от 50 000 - 80 000 дка. Светослав Илчовски пък преди време потвърди пред вестника, че притежава над 100 000 дка. Земите обаче са пръснати между три отделни дружества, притежавани от различни членове на фамилията.

Другите инвестиции - склад и напояване

Разширението на складовата база за зърно, която дружества на "Агрия груп холдинг" имат в Девня, ще бъде приключено до юли, съобщи Емил Райков. Проектът е на дъщерната компания на "Агрия" – "Кристера-агро", и предвижда към вече съществуващото хранилище да бъде добавен капацитет за съхранение на 30 хил. тона, с което общата вместимост до няколко месеца ще стане 75 хил. тона зърно. Инвестицията е 550 хил. евро. Комасирането на земи в региона на Провадия включва и инвестиции в напояване – преди около година "Кристера-агро" обяви, че са пуснали поливни съоръжения на австрийската компания Bauer с капацитет за напояване на 9 хил. дка в землищата на общините Смядово и Велики Преслав. Допълнително са изградени магистрални тръбопроводи от 16 хил. метра. С инвестициите в напояване и използването на хибридни семена от "Агрия" се надяват да удвоят доходността от земеделските си масиви.

Коя е "Агрия груп холдинг"
"Агрия груп холдинг" е основана през 1996 г. като търговец на горива. Две години по-късно приватизира склад и мелница в Попово от "Обединение Зърнени храни" - София. Така започва свързаната й със зърнопроизводство и търговия дейност, която продължава и сега. През октомври 2007 г. компанията излезе на Българската фондова борса, с което набра 15.4 млн. лв.
Основните акционери в холдинга са варненската "Емра" (46.5%), "Комерс" - Търговище (27.92%), както и универсалният пенсионен фонд на "Доверие" (5.82%). Останалите акции са собственост на по-дребни акционери и са свободно търгувани. Едноличен собственик на "Емра" е Емил Райков, а "Комерс" е на Иван Недялков Стефанов, показва справка от Търговския регистър.

Холдингът има три основни направления в дейността – обработка на земя, съхранение и търговия със зърно, като имаше планове да развива и възобновяеми енергийни източници и производство на биодизел, засега замразени. Дружествата от портфейла, които се занимават с обработка на земя, са "Кристера-агро", "Агро", "Тони-М" и "Арис-агро". Със съхранение и търговия със зърно се занимава "Кристера", търговска компания е и дъщерната "Корн трейд". До 2010 г. част от дейността беше и производство на хляб, но през септември същата година "Агрия" продаде дъщерната си компания "Хлебозавод Корн" на дружеството "Йорк скай" - Търговище. Негов собственик е бивш мениджър от "Агрия" Красен Йоркишев. След сделката холдингът се концентрира върху земеделския си бизнес с придобиване на множество по-малки компании, като постепенно увеличаваше обработваемите си земи.
__________________
"I'd like to live as a poor man with lots of money."
Отговори с цитат
NOK NOK не е онлайн
Аватара на NOK
Мнения: 710
17.03.2014, 09:00

Начално
Цитат:
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
Как мислите дали това , че ЕС отменя вносните мита на стоки от Украйна няма да залее пазара с евтини пшеница, царевица и слънчоглед, и да повлияе негативно на печалбите на Агрия?
Падането на митата при украинците е свързано с евентуални санкции срещу Русия. Също така основния износ на зърно от Украйна е към Близкия изток и Северна Африка, но проблема пред експорта е че че до сега той се извършваше основно през пристанищата в Крим
Отговори с цитат
fortiss fortiss е онлайн в момента
Аватара на fortiss
Мнения: 3,069
16.03.2014, 18:23

Начално
Цитат:
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
Как мислите дали това , че ЕС отменя вносните мита на стоки от Украйна няма да залее пазара с евтини пшеница, царевица и слънчоглед, и да повлияе негативно на печалбите на Агрия?
Царевицата и сега няма мито - ако не греша от последните 2-3 години. При другите има, но за тях ЕС е нетен износител. Митата са отменени до 1.11.2014 година. Не очаквам съществени движения на цените поради тази отмяна.
Отговори с цитат
bate Goiko bate Goiko не е онлайн
Аватара на bate Goiko
Мнения: 4,015
16.03.2014, 17:40
Местоположение: Sofia

Начално
Как мислите дали това , че ЕС отменя вносните мита на стоки от Украйна няма да залее пазара с евтини пшеница, царевица и слънчоглед, и да повлияе негативно на печалбите на Агрия?
Отговори с цитат
orakula orakula е онлайн в момента
Аватара на orakula
Мнения: 2,189
15.03.2014, 22:46

Начално
Цитат:
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
Защо разтовари? Още е на Р/Е 5. Аналозите на чуждите борси за такъв нискорисков бизнес са на Р/Е около 20. Аз тогава бих продал ако виждам някаква добра алтернатива за кеша който бих взел.
съгласен съм с теб-просто смятам че цената ще "отъпква"сегашното ценово ниво известно време,а средствата,които имах тук пренасочих към по рискови позиции предвид кризата в Украйна...може да съм подходил правилно,а може и да съм сбъркал,но времето ще даде най-точен отговор на това....(дали грешката е вярна)

За последно променено от orakula : 15.03.2014 в 22:50
Отговори с цитат
hristok hristok не е онлайн
Аватара на hristok
Мнения: 111
15.03.2014, 17:25
Местоположение: Бургас

Начално
Цитат:
Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнение
Печалба-9,41
Браво на dimitracis, добре, че е той за да ни светне на време за реализираните големи печалби на дружеството, че народа да накупи й за в бъдеще!
Отговори с цитат
Alonso Alonso е онлайн в момента
Аватара на Alonso
Мнения: 1,205
15.03.2014, 09:38
Местоположение: Варна

Начално
Цитат:
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
не е въпроса дали звучи привлекателно-въпроса е че звучи вярно(въпреки че разтоварих всичко,което имах тук)
Защо разтовари? Още е на Р/Е 5. Аналозите на чуждите борси за такъв нискорисков бизнес са на Р/Е около 20. Аз тогава бих продал ако виждам някаква добра алтернатива за кеша който бих взел.
__________________
Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Отговори с цитат
orakula orakula е онлайн в момента
Аватара на orakula
Мнения: 2,189
15.03.2014, 00:01

Начално
Цитат:
Първоначално изпратено от NOK Разгледай мнение
Колкото и грозно да звучи задълбочаване на кризата в Украйна и санкции срещу Русия е добре за Агрия
не е въпроса дали звучи привлекателно-въпроса е че звучи вярно(въпреки че разтоварих всичко,което имах тук)
Отговори с цитат
NOK NOK не е онлайн
Аватара на NOK
Мнения: 710
14.03.2014, 13:23

Начално
Колкото и грозно да звучи задълбочаване на кризата в Украйна и санкции срещу Русия е добре за Агрия
Отговори с цитат
orakula orakula е онлайн в момента
Аватара на orakula
Мнения: 2,189
12.03.2014, 23:33

Начално
акцията е все още не е оценена подобаващо според мен....но времето ще покаже дали има истина и фундамент за още нагоре....
Отговори с цитат
tony1975 tony1975 е онлайн в момента
Аватара на tony1975
Заслужил
инвеститор
Мнения: 6,279
08.03.2014, 07:10

Начално
Цитат:
Първоначално изпратено от NOK Разгледай мнение
Очертава се сформирането на ново стопанство:

В резултат на прието на 05 март 2014 година решение на Съвета на директорите на “Агрия Груп Холдинг”АД, на 06 март 2014 година „Агрия Груп Холдинг”АД е сключило предварителен договор за придобиване на 100% от дяловете от капитала на компания, развиваща търговска дейност в сферата на агропроизводството в района на Североизточна България (област Русе) - “Диасвет”ЕООД. Компанията е титуляр на право на собственост на активи и права (недвижими имоти – стопански постройки, ведно с прилежащ терен, движими вещи – селскостопанска техника с прикачен инвентар и права на арендуване на общо 7 060 дка (седем хиляди и шестдесет декара) земеделски земи). Сделката предстои да бъде финализирана в срок до края м. март 2014 година. Сделката не попада в приложното поле на чл.114, ал.1 от ЗППЦК, тъй като такъв тип сделки съгласно предмета на дейност на „Агрия Груп Холдинг”АД, в съответствие с разпоредбата на чл.114, ал.9 от ЗППЦК са в рамките на обичайната търговска дейност, представляваща съвкупността от действия и сделки, извършвани от дружеството в рамките на предмета му на дейност.
Сделката е в изпълнение на част от инвестиционната програма на холдинга в направление увеличаване на обработваемите земеделски площи и засилване на ескпортната ориентация на компанията, каквато е стратегията за развитие в дългосрочен план. Придобиването на права на обработка на земеделски земи посредством придобиването на действащи компании създава увеличение на мащаба на бизнеса на холдинговата група и разбира се, възможност за мащаб в обработките, което е от съществено значение в агропроизводството.
НОК, поздрави за успеха на Агрия!!! Дано и в инс-а ни докараш късмет!!!
Отговори с цитат
Fiscalist Fiscalist не е онлайн
Аватара на Fiscalist
Мнения: 4,316
07.03.2014, 23:49

Начално
Само напред и нагоре, 10 лева очакват.

Не е препоръка.
__________________
Custodite sortem vestram
Отговори с цитат
orakula orakula е онлайн в момента
Аватара на orakula
Мнения: 2,189
07.03.2014, 23:47

Начално
Цитат:
Първоначално изпратено от NOK Разгледай мнение
Очертава се сформирането на ново стопанство:

В резултат на прието на 05 март 2014 година решение на Съвета на директорите на “Агрия Груп Холдинг”АД, на 06 март 2014 година „Агрия Груп Холдинг”АД е сключило предварителен договор за придобиване на 100% от дяловете от капитала на компания, развиваща търговска дейност в сферата на агропроизводството в района на Североизточна България (област Русе) - “Диасвет”ЕООД. Компанията е титуляр на право на собственост на активи и права (недвижими имоти – стопански постройки, ведно с прилежащ терен, движими вещи – селскостопанска техника с прикачен инвентар и права на арендуване на общо 7 060 дка (седем хиляди и шестдесет декара) земеделски земи). Сделката предстои да бъде финализирана в срок до края м. март 2014 година. Сделката не попада в приложното поле на чл.114, ал.1 от ЗППЦК, тъй като такъв тип сделки съгласно предмета на дейност на „Агрия Груп Холдинг”АД, в съответствие с разпоредбата на чл.114, ал.9 от ЗППЦК са в рамките на обичайната търговска дейност, представляваща съвкупността от действия и сделки, извършвани от дружеството в рамките на предмета му на дейност.
Сделката е в изпълнение на част от инвестиционната програма на холдинга в направление увеличаване на обработваемите земеделски площи и засилване на ескпортната ориентация на компанията, каквато е стратегията за развитие в дългосрочен план. Придобиването на права на обработка на земеделски земи посредством придобиването на действащи компании създава увеличение на мащаба на бизнеса на холдинговата група и разбира се, възможност за мащаб в обработките, което е от съществено значение в агропроизводството.
много добре обобщена информация!!!
+1
успех на всички имащи тук!!!
Отговори с цитат
NOK NOK не е онлайн
Аватара на NOK
Мнения: 710
07.03.2014, 23:26

Начално
Очертава се сформирането на ново стопанство:

В резултат на прието на 05 март 2014 година решение на Съвета на директорите на “Агрия Груп Холдинг”АД, на 06 март 2014 година „Агрия Груп Холдинг”АД е сключило предварителен договор за придобиване на 100% от дяловете от капитала на компания, развиваща търговска дейност в сферата на агропроизводството в района на Североизточна България (област Русе) - “Диасвет”ЕООД. Компанията е титуляр на право на собственост на активи и права (недвижими имоти – стопански постройки, ведно с прилежащ терен, движими вещи – селскостопанска техника с прикачен инвентар и права на арендуване на общо 7 060 дка (седем хиляди и шестдесет декара) земеделски земи). Сделката предстои да бъде финализирана в срок до края м. март 2014 година. Сделката не попада в приложното поле на чл.114, ал.1 от ЗППЦК, тъй като такъв тип сделки съгласно предмета на дейност на „Агрия Груп Холдинг”АД, в съответствие с разпоредбата на чл.114, ал.9 от ЗППЦК са в рамките на обичайната търговска дейност, представляваща съвкупността от действия и сделки, извършвани от дружеството в рамките на предмета му на дейност.
Сделката е в изпълнение на част от инвестиционната програма на холдинга в направление увеличаване на обработваемите земеделски площи и засилване на ескпортната ориентация на компанията, каквато е стратегията за развитие в дългосрочен план. Придобиването на права на обработка на земеделски земи посредством придобиването на действащи компании създава увеличение на мащаба на бизнеса на холдинговата група и разбира се, възможност за мащаб в обработките, което е от съществено значение в агропроизводството.
Отговори с цитат
 
Нов отговор

Принадлежности на темата Търси в тази тема
Търси в тази тема:

Подробно търсене

Прескачане на форум

  Последно мнение  Тема Брой мнения  
27.01.2015 10:20 Петрол АД (5PET / PET) 5115
27.01.2015 10:13 Оптимизъм на БФБ !!! 26240
27.01.2015 08:58 Еврохолд България АД (4EH / EUBG) 900
27.01.2015 02:18 Софарма Трейдинг АД (SO5 / SFTRD) 2063
26.01.2015 21:03 ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) 4240

Всички времена са по ГМТ +2.Времето сега е 10:20.