IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Apple Watch няма да бъде достъпен в магазините във Великобритания цял месец

Вместо това потребителите ще бъдат насърчавани от екипа на компанията да поръчват часовника онлайн

16:24 | 17.04.15 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: архив Ройтерс</em></p>

Снимка: архив Ройтерс

Apple Watch няма да бъде на разположение за продажба в магазините във Великобритания от следващия петък (24-и април) до края на май. Това е разкрила директорът на отдела за продажби на Apple Анджела Арендс в бележка до служителите на компанията, с която вестник Telegraph разполага.

Вместо това потребителите ще бъдат насърчавани от екипа на компанията да поръчват часовника онлайн, така че да го получат по-бързо – решение, което според Арендс не е „никак лесно“.

Apple Watch, който беше представен през септември миналата година, ще бъде пуснат на пазара в три версии: спортен модел, стандартен модел и луксозен модел, които ще се продават съответно за 299 паунда, 479 паунда и 8000 паунда.

Серията устройства се появи в магазините на Apple и в луксозните магазини в Лондон на 10-и парил. Арендс потвърди, че 24-и април е датата, на която клиентите ще започнат да получават предварително поръчаните часовници.

"Екип, от името на Тим и останалата част от ръководството искам да ви благодаря за превръщането на дебюта на Apple Watch миналия петък в нещо незабравимо“, пише Арендс до служителите на компанията. В писмото си тя посочва, че отзивите от потребителите до момента са изключително добри.

По думите ѝ хората са много развълнувани от Apple Watch, а екипите на компанията създават фантастично преживяване за тях. Тя е категорична, че потребителите, които предварително а поръчали устройството, ще започнат да получават доставките през следващия петък, както е планирано.

„Много от вас питат дали ще имаме часовници, които да са на разположение в магазините на 24-и април за покупки. Както обявихме миналата седмица, заради големия интерес в цял свят, в съчетание с нашите първи доставки, ще приемаме само онлайн поръчки сега“, посочва Арендс. В писмото тя твърди, че вероятно това ще продължи до края на май, както и, че това не е лесно решение, но тя иска да го сподели с екипа.

Според Арендс е важно компанията да помни, че Apple Watch не е само нов продукт, но и напълно нов сегмент за фирмата. По думите ѝ няма нищо подобно на него.

„За да доставим услугата, която нашите клиенти очакват, и която самите ние чакваме от себе си, създадохме напълно нов подход. Ето защо за първи път представяме нов продукт в магазините преди да започнем доставките му“, допълва тя, посочвайки, че Apple има най-добрия екип на света, който върши невероятна работа.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:54 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Хардуер виж още

Коментари

Финанси виж още