IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

НАП София организира търг за конфискувани оръжия

Общата начална тръжна цена на всички вещи е 9 300 лв.

14:32 | 10.02.11 г.
НАП София организира търг за конфискувани оръжия

НАП София продава на търг с тайно наддаване огнестрелни и газови оръжия, съобщиха от приходната агенция.

В списъка на предлаганите вещи са включени както оръжия, предназначени за колекционери, така и употребявани пистолети, револвери, карабини, пушки и пълнители за тях, чиито основни функции могат да бъдат възстановени. Продават се и оръжия, които могат да бъдат използвани само за резервни части. Предлаганите стоки са конфискувани и отнети в полза на държавата от административни и съдебни органи и подлежат на публична продан.

Общата начална тръжна цена на всички вещи е 9 300 лв. Продават се 308 изделия, разделени в четири групи. Кандидат купувачите могат да участват за една или повече групи.

За участие в търга, който ще се проведе на 22 февруари, се допускат само лица, които притежават актуални разрешения за търговия с огнестрелно оръжие.

С вливането на Агенцията за държавни вземания в НАП от началото на миналата година приходната администрация пое задължението да приема, съхранява, управлява и продава имущества, придобити от държавата в производство по несъстоятелност, всички конфискувани, отнети и изоставени в полза на държавата имущества, въз основа на влезли в сила актове на съд, прокуратура и други административно-наказващи органи.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:08 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още