IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пак отложиха заседанието на Министерски съвет

Кабинетът в оставка ще заседава в петък - 1 март

10:36 | 28.02.13 г. 1
Пак отложиха заседанието на Министерски съвет

Заседанието на Министерския съвет беше отложено за втори път, защото премиерът в оставка Бойко Борисов все още е в болница. То ще се проведе утре (1 март).

Вчера заседанието също бе отложено за днес (28 февруари), но по-късно стана ясно, че лекарите са препоръчали на Борисов да остане за наблюдение в болница „Лозенец“.

И днес като вчера в Министерския съвет дойдоха депутати от „Атака“ със същия аргумент, че правителството в оставка ще вземе решения за сделки и концесии в последния час. Този път обаче те бяха само двама – Павел Шопов и Любомир Владимиров, без лидера си Волен Сидеров.

Очакваше се Борисов да бъде изписан днес от болницата, след като в понеделник следобед беше приет с хипертонична криза.

Премиерът в оставка беше посетен в болницата от патриарх Неофит и от министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова.

Още новини за България четете в Dnes.bg
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:51 | 31.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 5 rate down comment 1
sonka.74
преди 11 години
Много нелепо е това клиене в болницата и отлагане на заседанията на МС. Въобще не е мъжко поведение, а отрицателен пример как не трябва да се държи един политик.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още