IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Turkish Airlines номер едно и при храната на борда

Предлаганите от компанията храни са класирани на първо място в анкета на Скайскенер

12:18 | 08.12.11 г.
Автор - снимка
Създател
Turkish Airlines номер едно и при храната на борда

 

Турската авиокомпания Turkish Airlines е класирана на първо място в света по качество на предлаганата на борда на самолетите храна в анкета на Скайскенер, съобщава вестник "Йени шафак".

В проучването са участвали около 100 души, които е трябвало да избират между 19 световни авиокомпании, класирайки ги по храната по време на полет. Определящите критерии са били
вкус и вид на храната.

Резултатите на анкетата са класирали на първо място Turkish Airlines с 86 точки, следвана от Singapore Airlines с 81 точки и националния авиопревозвач на Обединените арабски емирства – Ethihad Airways с 80 точки.

След тях последователно се нареждат авиокомпаниите Air Lingus, Emirates, Cathay Pacific, Royal Dutch Airlines, KLM, Qantas, Аерофлот, Air France, Iberia, United Airlines, British Airways и American Airlines.

Turkish Airlines бе определена за най-добра авиокомпания в Европа за 2011 г. от базираната в Лондон компания за проучване на въздухоплаването Скайтракс.

(БТА)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:25 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още