IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На Хаваите се появи нов тематичен Disney хотел

Цените на стаите в комплекса започват от 399 долара на нощ

14:30 | 23.12.11 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Илюстрации:&nbsp;</em>Аulani &nbsp;resort</p>

Илюстрации: Аulani  resort

През тази година Хаваите станаха малко по-гостоприемни към децата. За родители, които мечтаят за ваканция на Хаваите, но се опасяват, че децата им няма да се наслаждават на островите, новооткритият комплекс Aulani Disney Resort and Spa е прекрасна алтернатива, пише BusinessInsider.

Aulani е бил едно от най-големите хотелски откривания през тази година според The New York Times. Хотелът има 359 стаи и 460 вили за ползване на принципа „дялова собственост“,  разположени на територия от 21 акра (8,49 хектара) в така наречения Disney Vacation Club.

Цените на стаите започват от 399 долара на нощ.

Aulani предлага специални оферти на своите гости в зависимост от тяхната възраст. В списъка със забавления има от вечеря до басейна в присъствието на герои на Дисни до разходки в джунглата, сърфинг и първокласна хавайска кухня.

Паркът има пряк достъп до плана на остров Оаху, в приказна лагуна, с кристално чисти води и бял пясък.

На разположение на гостите има два ресторанта, специална градина за сватбени тържества, няколко плувни басейна и аквапарк. Те могат да ползват и яхтеното пристанище и да играят голф, а в детския клуб Aunty's Beach House децата ще имат възможност да се запознаят с хавайската култура чрез игри и занимания.

Вижте какво може да ви предложи хотелът в галерията на Investor.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:13 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от На път виж още

Коментари

Финанси виж още