IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6,2 млн. лв. са взели медии от средата на 2013 г. за клипове за еврофондовете

Това е второто оповестяване на договорите за информация и публичност за последните десет месеца

18:04 | 17.04.14 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
6,2 млн. лв. са взели медии от средата на 2013 г. за клипове за еврофондовете

6,2 млн. лв. са получили медиите от средата на 2013 г. до началото на април 2014 година за разпространението на информация за еврофондовете. Това става ясно от справка за изплатените суми, публикувана от сайта на Министерския съвет и на сайта eufunds.bg за всички сключени договори от началото на 2007 г. до месец април 2014 г.

Специално средствата за медиите са разделени на две справки - договори, сключени преди 31 май 2013 г., и контракти, сключени след това.

По първия списък са изплатени 4,465 млн. лв., като електронните медии са отделяли програмно време за популяризиране на програмите „Човешки ресурси“, „Транспорт“, „Околна среда“, „Конкурентоспособност“, ПРСР.

По контрактите, сключени след след 1 юни 2013 г., са разплатени 1,8 млн. лв., за  програмите „Конкурентоспособност“, „Човешки ресурси“, „Административен капацитет“, „Регионално развитие“, „Транспорт“ и „Техническа помощ“. Има и сключени договори по ПРСР, но не и плащания по тях.

Това е второто оповестяване на договорите за информация и публичност за последните десет месеца, припомнят от пресцентъра на кабинета.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:44 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още