IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Lenovo представи новите си лаптопи и настолни компютри за бизнеса

ThinkPad E Series предлагат перфектен баланс между производителност, дизайн и цена

16:55 | 01.09.15 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: Lenovo</em></p>

Снимка: Lenovo

Lenovo обяви днес новото си портфолио от лаптопи и настолни компютри, предназначени специално за малкия и среден бизнес. Портфолиото включва ThinkPad E Series, актуализираните Lenovo M, B и E линии на лаптопи и настолни компютри S серия. Всички нови модели се отличават със стилен дизайн и имплементация на най-новите технологии.

Малките и средни фирми търсят компютърни решения за намаляване на IT проблемите и повишаване на ефективността и сътрудничество между служителите в офиса и тези, които са на път. Основна задача е да бъдат съхранявани големи обеми база данни, а най-важната информация да бъде защитена дори и в облачните системи.

Перфектният баланс за работа във всякакви условия с ThinkPad E Series

ThinkPad E-Series се предлагат с 14-инчов и 15.6-инчов антирефлексен дисплей, отличават се със забележителна производителност, изключителна мобилност и внушителни характеристики за по-малките бизнес потребители, търсещи водещите технологии на достъпна цена:

• Опция за сигурност посредством контрол чрез пръстови отпечатъци, с цел да бъде предпазена информацията от външни заплахи и същевременно достъпът да бъде улеснен

• До девет часа живот на батерията в продължение на почти цял ден работа извън офиса

• Най-новите процесори на Intel и AMD поколение, които предлагат до 10% увеличение на производителността и до 34% подобрение на интегрираната графика

• Любителите на истинската мощност ще приветстват възможността за прибавяне на допълнителна графика, до 16 GB памет и повишаване на капацитета на ефективност

• Гъвкаво създаване на връзки с помощта на три порта - USB3, един HDMI и един Gigabit Ethernet за по-лесно приемане на отдалечен достъп и управление в офиса

• The ThinkPad E560 има възможност за интегриране на Intel RealSense Technology 3D камера. С все по-големия брой 3D приложения в подкрепа на дизайна и творчеството, сътрудничеството и сигурността чрез разпознаване на лица, възможностите са практически неограничени.

• ThinkPad E серията е и по-екологична с Energy Star 6 и Greenguard и притежава световния сертификат за еко-съобразност EPEAT Gold

Lenovo предлага богат избор на гаранционни ъпгрейди, услуги и подобрени възможности за поддръжка с цел защита и разумно управление на инвестициите на клиентите и разрешаване на технологичните предизвикателствата.

Дизайн и мощност в разумен бюджет

Най-новите настолни и преносими компютри на Lenovo идват оборудвани с богати функции и стилен дизайн за компании, търсещи бизнес класа на приемлива стойност за надеждна и ефективна работна среда.

С участието на най-новите процесори Intel или AMD актуализираните модели включват твърди дискове и допълнителна графика в избрани модели и WiFi и Bluetooth за лесно свързване към безжични мрежи и периферия, идеални за отворени офис пространства, фронт офиси и търговски обекти.

Новите работни лаптопи предлагат още голямо разнообразие от размери и конфигурации на дисплея и включват мощни функции за сигурност като Smart USB защита и Lenovo Bluetooth Lock.

• Lenovo S серия е олицетворение на “всичко-в-едно” и предлага елегантен и стилен дизайн с универсална производителност на достъпна цена. Предлага се и избор на размер на екрана, включително 19.5-инчов и 21.5-инчов или 23-инчови Full HD дисплеи с опционален сензорен екран, за да се извлече максимална полза от Windows 10.

• Lenovo S200 и S500 са идеалните решения за потребители, които търсят класически настолни компютри с големи възможности за съхранение и гъвкаво надграждане. Компактният малък S500 е гъвкав и с 26% по-малък от типичните малки настолни компютри.

Лаптопите варират от достъпен и пълен с екстри към тънък и лек с висока производителност:

• Най-новият Lenovo M41 е тънък и лек лаптоп, идеален за бизнес пътуване. С тегло малко над 1,8кг., той идва с 14-инчов Full HD IPS антирефлексен диспелей с най-новите Intel Core i7 процесори и AMD Radeon допълнителна R7 графика и 16GB памет, предлагайки безкомпромисна производителност за до девет часа работа в движение.

• Идеални за бизнес пътуване са и мощните Lenovo E41 и E51 лаптопи с 14 и 15.6-инчов FULL HD дисплеи, включващи и опция за сигурност чрез пръстови отпечатъци и обширен набор от приложения за висока продуктивност.

• Lenovo B41 и B51 се предлагат на невероятна цена за ежедневните бизнес нужди. Изненадващо достъпни и на разположение в широка гама от конфигурации, тези лаптопи са създадени, за да отговорят на всяко едно изискване на клиента.

"Най-новата ни гама от продукти, предназначени за  малкия и среден бизнес, отговаря на различните нужди в сегмента и дава на клиента така желаното спокойствие в работата с първокласна, сигурна и надеждна технология", убеден е Дилип Батиа, вицепрезидент “Компютърен дизайн и Маркетинг” в Lenovo.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:37 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още