IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Преакселераторът на Start It Smart набира участници за новия си сезон

Програмата е отворена за екипи с иновативни бизнес идеи

12:13 | 16.09.15 г.
Преакселераторът на Start It Smart набира участници за новия си сезон

Преакселераторската програма на националната предприемаческа организация Start It Smart стартира набирането на участници за четвъртия си сезон, съобщават организаторите.

Това е единствената по рода си инициатива в България и региона. Тя подготвя млади предприемачи за развитие на бизнеса им и за привличане на рискови инвестиции.

Програмата е отворена за екипи с иновативни бизнес идеи, а желаещите могат да кандидатстват до 20 септември на адрес: https://www.f6s.com/preaccelerators4/apply.

Прекаселераторът на Start It Smart е интензивна 10-седмична програма, която предоставя всички необходими знания, умения и ресурси, чрез които предприемачите да се подготвят за влизане в акселератор. Освен това тя им помага да разберат как да намерят инвеститор или директно да излязат на пазара.

Участващите стартъп екипи ще се включват в над 40 обучения от ментори във всички сфери на бизнеса. Ще получат и ново креативно споделено работно пространство и достъп до мрежа от инвеститори и партньори.

Това е четвъртото издание на програма, като от нея вече са излезли успешни стартъп проекти. Сред тях се нареждат първата българска пъзел стая Dextrophobia Rooms, социалната мрежа за знания Divera, системата за мобилни плащания в градския транспорт Tickey и други.

През изминалата година предприемаческата организация Start It Smart постигна ключово партньорство с най-успешната преакселераторска програма в света - Startup NEXT. Благодарение на това български екипи имат шанса да се представят на най-голямата предприемаческа сцена в световен мащаб.

Целта на преакселераторската програма е да подкрепя младите хора, които имат идея и желание да развият собствен бизнес, да извървят бързо и лесно началните стъпки при създаване на стартъп, трупайки знания и опит чрез практика. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:08 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още