IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

КНСБ настоява за списък на фирмите, на които държавата ще плати по-бързо ДДС

От конфедерацията предлагат имената на компаниите да бъдат публикувани на интернет страницата на НАП

15:18 | 13.08.13 г. 2
КНСБ настоява за списък на фирмите, на които държавата ще плати по-бързо ДДС

КНСБ настоява да бъдат публично обявени фирмите, които ще получат дължими пари от актуализацията на бюджета. От синдиката предлагат на страницата на Националната агенция за приходите да има списък на компаниите, определени да получат по-бързо ДДС.

Позицията на конфедерацията бе изразена по време на днешното заседание на Комисията по бюджетна политика към Националния съвет за тристранно сътрудничество, предаде БНР.

От КНСБ ще настояват да бъде дадена и гаранция, че след като държавата разплати дълговете, средствата ще отиват приоритетно за издължаване на заплати към работниците.

Припомняме, че в четвъртък тази седмица (15 август) ще бъде свикан Националният съвет за тристранно сътрудничество. Синдикатите и национално представените работодателски организации, заедно с правителството, ще се съберат, за да дискутират актуализацията на бюджета за 2013 г.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:56 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 2 rate down comment 1
Pastir2
преди 10 години
Секо плащане да се регистрира.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 4 rate down comment 1
Pastir2
преди 10 години
Да се направи публичен регистър на всички фирми, на които се връща ДДС. Лесно че лъснат пущиняците, дето ни точат ДДС-то.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още