IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Предлага се създаването на Камара на консултантите по енергийна ефективност

Създаването на организацията е заложено в новия Закон за енергийната ефективност, който е публикуван за обществено обсъждане

18:11 | 11.04.14 г. 1
Предлага се създаването на Камара на консултантите по енергийна ефективност

Консултантите по енергийна ефективност ще се вписват в публичен регистър, който обаче ще се води от специална камара.

Това предвижда проекта за нов Закон за енергийната ефективност, който е публикуван за обществено обсъждане на портала за обществени консултации. Становища по текстовете могат да се изпращат до 23 април.

Предвижда се да бъде подготвен и специален закон за камарата на консултантите по енергийната ефективност, с който ще се регламентират всички обстоятелства и редът, по който ще се правят вписванията в бъдещия публичен регистър.

В момента регистър на консултантите по енергийна ефективност поддържа Агенцията за устойчиво енергийно развитие.

В новия Закон за енергийната ефективност се предлага още консултантите да полагат изпит за познаване на нормативната база на всеки три години.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:13 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 3 rate down comment 0
iivanoff
преди 10 години
почва се! - в зародиш е вече маймунския "БАЗЕЛ2,3,4..." :)))Това ще е Вашия дан, балансиращ наложения на банките БАЗЕЛ2,3,4...Те ще са длъжни да увеличават капиталовата адекватност чрез БАЗЕЛ2,3,4..., наложен им абсолютно от псевдо-икономиката** (ще загубят интерес от даване на кредити), а на Вас ще ви наложат да взимате кредити => Ще самокомпенсирате системата до необходимия наложен БАЛАНС !!! - намекнал съм го ясно ТУК - преди да се случи:http://***.investor.bg/sasht/337/a/osemte-nai-golemi-banki-v-sasht-triabva-da-uvelichat-kapitala-si-s-68-mlrd-dolara,170259/ -> ще очакваме скоро и едно малко законче да 'побутва' насилствено кредитирането в някаква форма* -> * Саниране ПАК за доброто на маймуните!!**псевдо-икономиката е частен случай на икономиката, служещ за манипулация и лъжливо обяснение на процесите в ТВ-реалността.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още