IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сменен е надзорният съвет на ББР

Димитър Димитров, Кирил Ананиев и Атанас Кацарчев сменят Николай Неновски, Деница Кирова и Емил Караниколов

17:57 | 30.09.14 г. 3
Сменен е надзорният съвет на ББР

Димитър Димитров, Кирил Ананиев и Атанас Кацарчев са избрани за членове на Надзорния съвет на „Българска банка за развитие" АД на проведеното днес Общо събрание на акционерите на банката, съобщават от Министерството на финансите.

Те заменят досегашните проф. Николай Неновски, Деница Кирова и Емил Караниколов.

Промените ще влязат в сила след вписването им в Търговския регистър.

Кирил Ананиев е заместник-министър на финансите в служебния кабинет. В периода 1998-2009 г. е заместник-министър на финансите при три последователни правителства. Бил е също секретар по финансова политика в администрацията на президента на Република България и съветник към политическия кабинет на министър-председателя. В периода 2006-2009 г. е член на Надзорния съвет на „Насърчителна банка" АД/"Българска банка за развитие" АД.

Атанас Кацарчев е данъчен и финансов консултант. Бил е заместник-министър на финансите, председател и член на управителни съвети на търговски дружества, в момента е съветник на министъра на финансите. В периода 2001-2006 г. е член, а от 2006-2009 г. и председател на Надзорния съвет на „Насърчителна банка" АД/"Българска банка за развитие" АД. 

Димитър Димитров е бил изпълнителен директор на ОББ, заместник-министър на икономическото развитие, подуправител на БНБ, изпълнителен директор на БКК и други. От 2001 до 2011 година е член на Управителния съвет на  „Насърчителна банка" АД/„Българска банка за развитие" АД.

Свързани компании:

Българска банка за развитие АД(BI6A)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:01 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 1 rate down comment 1
deant
преди 9 години
тая банка работи ли сега?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 5 rate down comment 2
Батя
преди 9 години
Логиката е да се спре тази банка да стане новата хранилка на Пеевски!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още