IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Mercedes-Benz E-Class с 6 врати

Компанията Binz представи обновената версия на модела

15:26 | 20.10.14 г. 1
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Binz</em></p>

Снимка: Binz

Каросерийната компания Binz, специализирана в преработката на автомобили Mercedes-Benz, представи обновена версия на своята 6-метрова E-Class.

Новият модел, който е базиран на обновения Mercedes-Benz E-Class, повтаря доработката, която Binz приложиха на представения от тях през 2010 година модел.

И тук общата дължина на E-Class е увеличена с 1110 мм до почти 6 метра (5979 мм), като разстоянието между двете оси е нараснало до 3985 мм. В зависимост от нивото на оборудване разработеният от Binz автомобил може да бъде поръчан с 6 или 8 седалки.

Компанията предлага за интериора отделна климатична инсталация за всеки от трите реда седалки, както и допълнителни охладители за напитки и мултимедийни системи.

Оборудваният с 6 врати автомобил може да бъде изграден на базата на четири различни версии на E-Class - E220, E250 CDI, E350 4MATIC или E500. От Binz не съобщават динамичните характеристики на своя продукт, но уточняват, че удължаването на каросерията и поставянето на допълнителен чифт врати е увеличило масата на колата със само 250 кг. Това е постигнато благодарение на използването на леки и здрави материали като подсилен с въглеродни влакна композит.

Цените се съобщават след запитване за конкретен модел.

Още снимки вижте в Automedia.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:45 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 2 rate down comment 0
kalendar
преди 9 години
че добре изглежда
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още