IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аутсорсинг конференция в Пловдив очерта перспективите за развитие на индустрията

Галакси Инвестмънт Груп представи нова офис сграда по време на събитието

16:05 | 30.10.14 г. 2
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	&nbsp;Конференцията за аутсорсинг индустрията в Пловдив. <em>Снимка:&nbsp;Галакси Инвестмънт Груп</em></p>

 Конференцията за аутсорсинг индустрията в Пловдив. Снимка: Галакси Инвестмънт Груп

През последните месеци Пловдив става все по-предпочитана инвестиционна дестинация най-вече заради добрата инфраструктура и централната си локация. Това стана ясно по време на конференция за аутсорсинг индустрията в града, проведена в четвъртък.

Високоразвитата образователна система в града е добра основа за развитието на IT и аутсорсинг услугите.  Пловдив се оценява като град с по-високо качество на живот, отколкото София. Добрите възможности за кариерно развитие задържат все повече млади хора в града. Привлекателен е и фактът, че наскоро Пловдив беше избран и за българският кандидат за европейска столица на културата.

За да отговори на засиленото търсене на офис площи от страна на аутсорсинг  индустрията в Пловдив, Галакси Инвестмънт Груп стартира строителството на нова офис сграда в града.  Проектът „Офис парк Пловдив” беше представен от компанията на аутсорсинг конференцията, която се проведе на 30 октомври в града. Това е единствената сграда клас А, която реално ще запълни липсата на качествени офиси имоти в града.

Сградата ще отговори на всички технически и функционални изискванията на компаниите, работещи в сферата на аутсорсинга и  информационни технологии. Тя ще разполага с шест офисни етажа с осигурени места за паркиране. Разположена е на един от най-комуникативните булеварди в Пловдив -  „Свобода”, само на 5 минути от центъра на града и на 10 мин от магистрала Тракия.

Очакванията на инвеститора са площите в сградата да бъдат наемани за офисите на компании, които все повече се спират на Пловдив като място за развитие и разширяване на своя бизнес. Пловдив  предлага конкурентни наемни нива на офис площите с 30 до 50% по-евтини  от офисите в София.

Галакси Инвестмънт Груп предлага свободни офис площи и в Роял Сити Бизнес Парк. Това е мултифункционално пространство, обединяващо в себе си офисни площи за различните нужди на бизнеса. Големи компании като Софика и Scalefocus вече предпочетоха да наемат площи в комплекса.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:17 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 2 rate down comment 1
Longin
преди 9 години
добра новина!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 3 rate down comment 1
KalinaR
преди 9 години
tova e mnogo hubavo, zashtoto kogato mladite imat kakvo da rabotqt, nqma da emigrirat i mozacite na Bulgaria shte si ostanat tuk
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още