IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп продава цяло село в Южна Франция

Звездата от "Едуард Ножиците" и "Карибски пирати" придоби 12-те сгради в близост до Сен Тропе през 2001 г.

13:20 | 28.06.15 г. 1
<p>
	<em>Джони Деп. Снимка: Ройтерс</em></p>

Джони Деп. Снимка: Ройтерс

Защо да си купиш имение, когато може да придобиеш цяло село?

Актьорът Джони Деп активно продава имоти в южната част на Франция, след като през 2001 г. закупи и 12-те сгради в село в близост до Сен Тропе, предава The Los Angeles Times.

Звездата от "Едуард Ножиците" и "Карибски пирати" направи нетрадиционното вложение, след като селището бе изоставено в продължение на десетилетия. Деп, заедно с тогавашната си съпруга Ванеса Паради, похарчи 10 млн. долара за обновяване на сградите и реконструкция на селото.

"Джони използва имота, за да избяга далеч от шума на Холивуд, презареждайки батериите си и свързвайки се отново с природата", каза Александър Крафт, главен изпълнителен директор на Sotheby's International Realty France, която е посредник при продажбата на имотите. "Той наистина обичаше това селище, което му позволяваше да води нормален спокоен живот и да се наслади на малките удоволствия в живота".

Деп превърна църквата в селото в имот за гости, а ресторантът на имота в момента служи за кухнята. Общият размер на имотите е 37 акра, като 12-те сгради разполагат с общо 999,63 кв. метра жилищна площ, 12 спални и 12 бани.

Освен това популярният актьор направи интериора в сградите сам. По думите на Крафт в момента атмосферата е "приказно бохемска", която я "отличава от много други големи имоти в Южна Франция".

Първите сведения за съществуването на селото, собственост на Джони Деп, датират от далечната 1812 г.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:29 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 4 rate down comment 4
Pyramid
преди 8 години
Ей, да го видим юнака, ако цялото това време бе живял у нас, села ли щеше да продава или обяви, че кара бали със сено по къщята?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още