IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Младежкият икономически форум отново събира бизнеса с младежите

Левон Хампарцумян, Димитър Радев, Даниела Бобева, Атанас Райков, Димитър Радуков и Спас Сливков са сред лекторите

17:53 | 19.11.15 г. 5
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Младежкият икономически форум отново събира бизнеса с младежите

От 1 до 3 декември ще се проведе най-големият икономически форум за студенти и млади хора в България в Университета за национално и световно стопанство. За единадесета година подред младите хора ще могат да се включат в най-голямото икономическо събитие в България от студентите за студентите. В него могат да участват студенти и младежи от цялата страна и да се запознаят отблизо с успели бизнес представители и тяхната работа.

Форумът ще се проведе в три поредни дни, като за първи път в историята на МИФ, един от дните ще е изцяло запълнен с публични, общодостъпни лекции, а два ще бъдат посветени на обучения с предварително записване. Публичните лекции ще водят известни и успели личности, представители на частния и държавния сектор в България. Достъпът до лекциите е свободен, не се изисква предварителна регистрация.

Обученията са безплатни, но изискват предварителна регистрация на официалния уеб сайт на събитието. Не забравяйте, че крайният срок за кандидатстване за обученията е 22 ноември.

-     Бизнес клуб УНСС взима участие с обучение на тема „Стартирай! – Задвижи своя стартъп СЕГА”.

-     Karoll предлага обучение с тема „Портфолио мениджмънт. Видове активи. Как да изберем активи от профила на клиента. Как да структурираме портфейл.”

-     Eleven и LaunchHub предлагат участие в „Инвестиционен банкер за един ден”, „Как да създадем startup” и „Как да се представим убедително пред инвеститори и да осигурим финансиране?”.

-     Алумни клуб на завършилите ФСФ организират симулация на учебно-тренировъчна фирма.

-     ABLE ще помогнат на участниците да стигнат до отговора на въпроса „Как да започнем бизнес по правилния начин?”

-     В рамките на обучението на The Business Institute ще станат част от „Работилница по Анализ и оценка на бизнес идея”.

Заинтересуваните ще имат възможност възможност да се включат в свободна дискусия с Левон Хампарцумян – главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на „УниКредит Булбанк” и член на УС на БОРИКА. Също с Димитър Радев – икономист, управител на Българска народна банка от 14 юли 2015г. Ще се срещнат и с Даниела Бобева – политик, бивш министър на търговията, както и заместник министър-председател на правителството на Пламен Орешарски. Лектор ще бъде и Атанас Райков – генерален мениджър на Viber за Централна и Източна Европа. Участва още и Димитър Радуков – генерален директор на Uber за България, както и Спас Сливков – изпълнителен директор на OLX.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:25 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още
Финанси виж още