IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Audi и VW със сервизни акции в САЩ

Проблемът засяга горивните помпи на 280 000 коли

11:55 | 08.10.16 г. 1
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Ройтерс</em></p>

Снимка: Ройтерс

Германските автомобилни производители Volkswagen и Audi връщат в американските сервизи десетки хиляди автомобили заради предполагаемо изтичане на гориво.

Проблемът засяга 280 000 коли, обяви Управлението по безопасност на движението на САЩ (NHTSA). Поради проблем с всмукателните помпи може да се стигне до изтичане на гориво, което води до повишен риск от пожар. Помпите следва да бъдат заменени.

При Audi са засегнати моделите Q3, Q5 и Q7 и A3, както и  A6 и A7 от 2007 г. до 2016 г. При VW проблеми има при Golf, Golf SportWagen и GTI. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:48 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

1
rate up comment 32 rate down comment 0
aristotel
преди 7 години
Тея симпатяги да не би да смятат, че ние всички Европейци сме "репонки" или нашите политици са най "курумпирани" та винаги се случват нещо да не е наред с автомобилите в "ШАШ" а в Европейския цирк всичко е "ОК" Затова в ШАШ се ръсят милиарди за подмяна връщане на гущерчета само и само да не загубят пазара, но у Евро цирка всичко одавна е купено и всите евро келемета си траят. Заяждат се със старите коли и ни тръскат да плащаме за вреднигазове при положение, че новите трошки на фолсваген са много по-мръсни от нашите 20 г. колички. Отдавна съм отбил немските по скъпи са от френски и италиянски а качетвото не покрива рамликата в паричките.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още