Имената на бизнеса

К. Крал: В CEZ Group не спираме да мислим за бъдещето си в България

Компанията е получила оферти от потенциални инвеститори, но не се отказва от плановете си за иновации в мрежата, твърди регионалният мениджър

   1| 2    
0
 
0
 
12
преди 1 ден
Фамилията на този е твърде лошо символична за България.
1
 
7
 
11
comet до: Alee
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
"When you can not beat them join them!"
Мъдро звучи, когато шансовете са 50 на 50. Но при шанс 0.001 (да те допуснат) към 99.999 (да не те допуснат) е обречено заробващо поведение (в най-добрият случай водещо до еничарство).
1
 
9
 
10
michaelis12 до: 888
преди 1 седмица
ми как бе лошо е ... много е лошо ... :)) ама аз не съм чул и видел наша бълагрска фирма каквато и да е на който и да е да продава тока на Западна европа .... :)) И после излиза един такъв платен пееераас кат тоя тиквенник и ми заявява "join them" на 300 леа ток/топло и 1000 леа заплата join йок. В Австрията предприятията също са държавни над 51% не само в Германия и във Франция е същото и Русия и Китай и т.н. В САЩа "частни" бууп фалират и държавата ги спасява "частниците" ..... :))
7
 
3
 
9
преди 1 седмица
Пени се колкото си искаш. Това е положението. :)
1
 
12
 
8
888 до: michaelis12
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Обаче веднага облъчените и назначени "капиталисти" обясняват, че държавата е лош стопанин,а на практика какво се оказва , че средно за Германия държавната собственост в предприятията е около 50%.

2
 
7
 
7
michaelis12 до: Alee
преди 1 седмица
Имам и в други електроразпределителни дружества и те дерат здраво и хората си плащат.
-------------------------------------------------
именно това писах, че хората са бунаци да им плащат. Аз не мога да разбера на всякъде по света ВСЯКА държава се мъчи да е собственик на пазара си, обаче ти не треа печалбата да излиза извън държавата и то да свалят по 10 кожи от народа, който от тея сметки не вижда после нищо НИЩО, щото парите фюу заминават за Чехия, Австрия и Сашшш и той тъппака ше ми разпрааа join them ..... ок ве плащайте щом искате и ви е ок нема проблем и на тоя Крал (то и фамилията му такава, че е откраднал) и на него му е ок не виииж ли ко каа "Ние мислим за бъдещето на България" (как печалбите ше отидат в Чехия) .... :))
2
 
8
 
6
michaelis12 до: Alee
преди 1 седмица
тея ги разпраай в НПО централата я питай авторката на статията колко % плаща за топло + ток от заплатата и ?!? И тогава ела пак по подготвен и пак ше си говориме .... Като стигне заплата 4000 леа и като плаща за топло/ток за жилище 90 кв. 200/250 леа на месец тогава join them иначе както е са fucck them .....
13
 
2
 
5
Alee до: michaelis12
преди 1 седмица
На мен пък не ми е скъп тока. Не знам само защо се пениш по темата. Имам и в други електроразпределителни дружества и те дерат здраво и хората си плащат. Има една приказка "When you can not beat them join them!" . Толкова е простичко. Имам.
6
 
11
 
4
michaelis12 до: michaelis12
преди 1 седмица
също е истина за Индия и Английската империя. Индиците не са плащали и купували английски стоки и Английското племе е дало фира, това казвам и на Българския народ да напрай, защо винаги Запада да го обира нали и вие от Инвесторо живеете там ве ... не моа ви разберем що за индивиди сте чесно .....
7
 
12
 
3
преди 1 седмица
що сте ми изтрили коментара ве да не би да съм напсувал някой ?!? Какво лъжа ли е,че ни продават нашия ток от гадната ни РУСКА централа ми не е лъжа - истина е. Че благодарение на тея престъпници плащат хората в България по-скъп ток от Австрия и Германия, а в Австрия няма атомна централа, вие нормални ли сте за ко криете истината, че ЧЕЗ EVN и Американците с тецовете са най обикновенни крадци които обират хората ?!?