Анализи

Приливната вълна е прекъсната

Върху неспособността на популистите да предлагат разумни решения трябва да се концентрират сега и политиците във Франция и Германия, коментира DW

   1| 2    
1
 
5
 
15
преди 4 дни
Няма профилна снимка
Нямам съмнение, че тези, които ги избива да комунтират Русия по всеки повод, дори какво е ял боко днес, или защо днес времето е хубаво, са лековати хора с комплекси.
2
 
7
 
14
преди 4 дни
Няма профилна снимка
Първо, партиите в Европа, които я съсипаха, . водят политика срещу хората и за да унищожат партиите, които мислят за народа, ги нарекоха популистки. Това прави у нас и ГРАБ, начело с ъс селското явление Боко. Второ, сега вземат политиката на популистите, за да останат на власт. Това направи Мюте. Трето, ние сме бам башка по отношение на Турция и за съжаление винаги губещите.
6
 
3
 
13
преди 5 дни
"Зад руския романс на Тръмп стои кула, пълна с олигарси
"Блумбърг бизнесуик" разказва как в трудни за бизнеса времена строителният магнат е намерил помощ от хора, свързани с бившия Съветски съюз"

http://www.mediapool.bg/zad-ruskiya-romans-na-tramp-stoi-kula-palna-s-oligarsi-news261433.html
8
 
3
 
12
преди 5 дни
ШУТИН Е ГЛУПАВ, ЕДИН ЕМЕЙЛ НЕ МОЖЕ ДА ПРАТИ, КАЗВАХА ЧЕ ЩЕЛИ ДА ЗАБРАНЯТ НЕТО С НЕГОВИТЕ ОЛИГАРСИ, КАЗВАХА, ЧЕ ИНТЕРНЕТ БИЛ ИЗМИСЛЕН ОТ ЦРУ ДА ВИ СЛЕДИ, И КАКВИ ЛИ НЕ ОЩЕ ГЛУПОСТИ, КАТО ЩЕЛИ ДА МИНАТ В РАЗПЛАЩАНИЯ В РУБЛИ И ЩЯЛ ДА ФАЛИРА ДОЛАРА !???

ТИ НА НЕКАДЪРНИЦИ КАТО ДАДЕШ МИЛИАРДИ ДОЛАРИ ЗАГРАБЕНИ ОТ ЦЕЛИЯТ ТИ НАРОД КАТО НА ПЕЕВСКИ В БЪЛГАРИЯ, КАКВО ДА МУ МИСЛЯТ, ТЕ ТАКИВА НЯМАТ 8 -МИ КЛАС, КАК ДА МИСЛИ ТАКЪВ ЧОВЕК!???
9
 
6
 
11
redcretin до: Mavi Goz
преди 6 дни
Няма профилна снимка
Ти па намери кого да цитираш хахаха :)
Толкоз, популизма си отиде. Запъртък си беше и без това.

5
 
7
 
10
преди 6 дни
Бе не знам какво е прекъснато... Тези на снимката са способни единствено да прекъснат немия бременност и при всички случаи са с прекъсната връзка с реалността... Щото вече тук-там некои започнаха вербалната подготовка за това, дет ви го пеем от две години че ни чака, а разни едноклетъчни смарт-капиталета тука ми се подпичкваха и ми мереха акъла...

http://www.euronews.com/2017/03/16/turkish-foreign-minister-predicts-religious-war-in-europe
5
 
17
 
9
преди 6 дни
http://chujdozemec.com/свят-новини/орбан-не-сме-слуги-на-никого-ще-защити/

"Унгарците не са слуги на никого. Ние трябва да защитим независимостта и националния суверенитет. Ние ще спрем Брюксел. Ще спрем масовото заселване и ще защитим границите си. Ние стоим здраво изправени на краката си. Ядем от своя хляб. Не сме слуги нито на унгарските, нито на международните силни на деня фактори“, подчерта Орбан.

Достоен лидер !!!
5
 
26
 
8
преди 6 дни
Значи тази статия е класически пример за самозаблуждаване или фалшиви новини както стана модерно. На тези избори управляващата партия губи 25% от депутатите си т.е от 41 през 2012 до 31 днес, а Вилдерс печели 5 места от 15 през 2012 до 20 днес или 33% повече. Заглавието щеше да отговаря на действителността ако управляващата партия беше спечелила същата или по-висока подкрепа спрямо предходните избори. Сега опасността от партията на Вилдерс остава и нейното влияние нараства, което е точно обратното на прекъсване на приливната вълна.
7
 
15
 
7
ing5rov до: Императорът
преди 6 дни
И ХОМОСЕКСУАЛИСТИ !!! А ТРИЙТЕ ПАК !
8
 
21
 
6
Императорът до: StraightForward
преди 6 дни
Инвесторът, бамнете го тоя психопат най-после !!!


А мнението на холандците въобще не е толкова меродавно за Европа - това е нация от наркоманци.