IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Blu offices – най-добрата бизнес локация

Носителят на отличието "Сграда на годината" с най-добри цени

08:58 | 06.04.17 г.
Автор - снимка
Създател
Blu offices – най-добрата бизнес локация

За всяка голяма компания изборът на офис пространство се определя от местонахождението и нивото на имотната услуга, която наемодателят и брокерът предлагат. През последните няколко години Източна София безспорно се утвърди като предпочитаната от големите корпорации у нас част на столицата.

Отдавна вече центърът не е толкова атрактивен, дори има тенденция да се избягва. В динамичното градско ежедневие е от съществено значение за колко време ще се придвижим от работното си място до летището, до центъра на града, до най-близката метростанция и дома. В идеалния вариант седалището на компанията е в офис сграда клас А. Зданията в София, които отговарят на всички тези условия, са все още твърде малко и не задоволяват повишеното търсене. 

Една от новите бизнес сгради, която заема достойно място в тази група, е Blu Оffices – със завидно добра локация и на най-атрактивната цена за клас А. Само на 3 минути от летище София и на 10-15 минути от центъра на града.

Сред другите предимства на сградата са осигуреният директен автобус до Blu Оffices от метростанция “Летище София” на всеки 15 минути и уникалният пряк излаз за автомобили към булевард „Брюксел“, с какъвто не разполага друга сграда наоколо.

Blu Offices има над 270 паркоместа, а от гледна точка на визията тя притежава качествата да се превърне в истинска забележителност на модерната архитектура с нейните две кули с бляскави фасади, разперени в небето. Този наистина впечатляващ бизнес комплекс съчетава в себе си авангардни технологии и стилен интериор.

Другите удобства включват конферентни зали, фитнес, стол с капацитет 500 души, разположен на партерния етаж. Blu Offices е директно свързан с хотел "Best Western – Premier" и заедно те предоставят уникална комбинация от удобства за наематели и гости.

Хотелът е единственият 4-звезден в близост до летището в столицата. Доказателство за комбинацията от практичност и първокласното обслужване е фактът, че през 2016 г. Blu Offices спечели най-престижния конкурс в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата, а именно „Сграда на годината“, в категория „Многофункционална сграда”.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:13 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още