IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Първан Симеонов: Управление на ГЕРБ и Патриотите няма да намалява разходите

Вместо това такава коалиция ще дава пари и това ще се хареса на хората, посочва политологът пред Bulgaria ON AIR

22:16 | 12.04.17 г. 1
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Първан Симеонов. Снимка: Bulgaria ON AIR</em></p>

Първан Симеонов. Снимка: Bulgaria ON AIR

По всичко личи, че управлението между ГЕРБ и Обединените патриоти няма да намалява разходите, а ще дава пари и това ще се хареса на хората. Това каза в студиото на "Денят ON AIR" политологът Първан Симеонов.

"Друго нещо, което ще се хареса много на българите, е политическата смес, която се забърква между ГЕРБ и Патриотите. От една страна е този битов, здрав консерватизъм, който излъчва партията на Бойко Борисов, а от друга - меганационализмът на патриотичната формация, с добавен социален популизъм", коментира Симеонов.

Политологът посочи проблемите, които стоят пред патриотичното обединение като отбеляза, че те са застрашени или да се "раздробят", или да се "стопят" напълно.

"Това, което сплотява Обединените патриоти в момента, е властта. Борисов е много умел. Той ще се опита с един куршум да уцели два заека. Първо леко ще ги пораздели и после, като го направи, ще остави една част от Патриотите по-напред, а другата - по-назад в управлението", каза Симеонов. По думите му патриотичните партии са по-силни, когато са опозиция.

Целия разговор вижте във видеото:

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:46 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Bulgaria On Air виж още

Коментари

1
rate up comment 5 rate down comment 2
boyanpa
преди 6 години
Добре е човек да се понаспи, преди да иде в някоя телевизия и да почне да фантазира.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още