IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

HR Мениджър на 2014 г. поема човешките ресурси на „Софарма Трейдинг“

Корнелия Венева ще отговаря за изграждането на уникална фирмена култура и утвърждаването на компанията като работодател

16:19 | 09.05.17 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: личен архив</em></p>

Снимка: личен архив

Корнелия Венева, HR Мениджър на годината за 2014 г., поема поста директор „Човешки Ресурси и Администрация“ в една от най-големите компании във фарма сектора - Софарма Трейдинг.

На новата си позиция Корнелия ще отговаря за утвърждаването на компанията като един от най-добрите и социално-отговорни работодатели, с фокус върху развитието на хората и иновативното мислене, за да се подсигури мащабното разрастване на Софарма Трейдинг в регионален и секторен контекст.

Корнелия Венева идва в компанията след 15 години опит в областта на човешките ресурси, от които 12 години в SAP България, където последната ѝ длъжност е Мениджър и бизнес партньор „Човешки ресурси“, с отговорности за България, Сърбия, Румъния, Словения и Хърватска. През 2013 г. Корнелия с екипа си получава приза HR Екип на годината, а през 2014 г. е отличена като HR мениджър на годината.  



По време на богатия си опит в областта на човешките ресурси Корнелия е отговаряла за развитие на екипи и лидери, за изграждане на ангажираност сред служителите, за създаване на организационен дизайн и фирмена култура. Тя е ръководила основни процеси в областта на човешките ресурси като подбор, възнаграждения, обучения и вътрешни комуникации. От 2012 г. Корнелия е и сертифициран бизнес коуч и треньор-обучител по теми свързани с личностно и лидерско развитие. В коучинг практиката си тя работи с бизнес лидери в България, Русия, Украйна, Унгария, Румъния и Израел.

За Корнелия формулата за успешна кариера се корени в правилната себеоценка и смелостта да избереш призванието си и да го последваш. „Упоритостта, постоянното движение напред и откритото, честно общуване са призванието на всеки лидер“, казва тя. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:23 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още