IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Над 90% от студентите във ВУЗФ започват работа още докато са в университета

Една трета от студентите пък заемат ръководни позиции и са изградили кариери като мениджъри и директори в големи компании

14:48 | 26.07.17 г. 1
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: ВУЗФ</em></p>

Снимка: ВУЗФ

Над 90% от студентите, които следват в бакалавърска или магистърска степен във Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), започват работа още преди да са завършили или непосредствено след това. 

Една трета от студентите пък заемат ръководни позиции и са изградили кариери като мениджъри, директори в големи компании у нас. Това показаха данните oт анкетното проучване сред студентите, което университетът провежда всяка година.  

“Този огромен дял на студенти, които се реализират професионално още докато следват, се дължи на близката връзка, която университетът изгради с бизнеса - във ВУЗФ преподават експерти от водещи компании в България. По този начин студентите имат възможност да работят върху реални казуси от практиката и да са наясно с последните тенденции в сферата, която изучават“, обясни вицепрезидентът на ВУЗФ Детелина Смилкова.

Кариерният център на ВУЗФ поддържа голяма и актуализирана база от данни със свободни работни и стажантски позиции в десетки водещи компании у нас и насърчава студентите да кандидатстват. По този начин университетът предлага на учащите едни от най-добрите и сигурни възможности за реализация и кариерно развитие в България.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:54 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 5 rate down comment 0
zimenduh
преди 6 години
1/3 от студентите в този смешен университет са връзкарчета,които още с влизането са си купили опс взели изпита,защото мама и тати спонсорират луксозното здание на ВУЗФ,следващата 1/3 си плащат предварително и взимат готовите отговори,а последната част-е те са глупаците дето учат и се мъчат,за да могат да бъдат скъсвани пак и пак и да си плащат изпитите,за да могат да допринесът към бонуса на преподаватели и да могат все пак да им платят бензина на скъпарската S класа.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още