Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Графика на деня: Най-големите производители на автомобили в света

Тази година пазарната капитализация на Tesla нарасна над тази на водещи производители на автомобили като Ford, GM, BMW, Honda и Nissan

1
 
0
 
8
khao до: Императорът
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
около 30% от търгуваните им акции са в къси позиции, земи си и ти и ще избиеш рибата :) ама требе топки и тая работа не е като да приказваш празни прикази по нета ... иначе и аз не вярвам да успее да направи 500 000 в края на следващата година, към 420-430 000 ще бъдат. :)
1
 
4
 
7
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
"Графика на деня: Най-големите производители на автомобили в света"

Тесла какво правят в тая класация. "Най-голям производител" откога спря да означава най-голямо производство, а просто най-голяма пазарна капитализация :) Енрон и Понци в действие :)
1
 
5
 
6
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Да си произвел 80 000 бройки едната година и да гарантираш, че ще произведеш 500 000 само от един модел за другата година е меко казано самонадеяно. Който има представа от производство на какво да е е наясно за каъв ръст на логистика и производствена база иде реч. Да не говорим, че става въпрос за автомобили, което си има своята специфика - като сервизна база за обслужване, определен обем резервни части за това обслужване и т.н. Евала за желанието и креативноста на Мъск, но все още живеем на земята. За вдъхновените акционери - приличат ми на ония инвеститори преди години, които си купуваха парцели на луната.
3
 
5
 
5
преди 3 седмици
Нобелов - а аз преди малко четох за Джон Лоу и неговата компания: "Мисисипи". Не знам защо, но се сетих за Теслите.
2
 
4
 
4
majnata до: makama
преди 3 седмици
Екипът на Инвестора са като индийски факири ... надуват флейтата и змията/ пазарът се наддига ... :)))

5
 
8
 
3
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Скоростта на покачване на цената на акциите на Тесла много прилича на покачването на цената на Биткоин. Някои смятат това за признак, че става дума са схема на Понци.
5
 
9
 
2
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Срамота... Обикновена поръчкова статия ! Интересно ми е... Кой борсов брокер е платил за да се напише тази статия.... За непросветените разяснявам : има два критерия, които определят всяка класация : 1. Колко броя изделия т.е коли произвеждаш, съответно какъв процент от световен / национал пазар контролираш. 2. Какъв е твоят оборот, понякога по-важно е обемът на чистата печалба.. Акции, дивиденти...борси.... Абсолютни измами на финансовия капитал.
7
 
10
 
1
преди 3 седмици
Данните показват единствено дeбилcтвoто на пазарът. Компания, която е на загуба, но това не попречи на създателят и да си чопне едно малко бонусченце от 1 МБ долара. Пишма-пазарът може да оценява акциите на 360 долара, ама аз и 3 долара не давам за акция на губеща и очесвана от създателят си компания. За сметка на това Ford е супердопценена и я препоръчвам всекиму, най-малкото зарад сосният дивидент.

А това, че продава най-ного хибридни коли на света, е просто невярно - BMW - дето нозина въобще и не знаят, че правят такива коли - ги би по продажби 16-а година.