Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Енергетика

Енергиен експерт: България спешно трябва да изгради нова ядрена мощност

Голяма водна мощност в страната не може да има, затова трябва да се използва оборудването на АЕЦ „Белене“, смята Александър Николов

   1| 2| 3| 4| 5    
0
 
0
 
43
khao до: Тава е
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
по добре територия на сащ, от колкото като сега - губерня на руската кoчина !
3
 
5
 
42
преди 3 седмици
Какво толкова се стряскате! До 2030 г. България ще е територия на Турция или САЩ и те ще решават въпросите за енергетика, природни богатства, демография......останалите живи българи ще са някаква етническа група.... Давате все тъка г-да ПРЕДАТЕЛИ !
2
 
4
 
41
Тава е до: nobel
преди 3 седмици
Ще има, ще има, когато се поамериканчим окончателно, иначе като в Либия....
3
 
4
 
40
Тава е до: sdar
преди 3 седмици
"...че при сегашното управление пари за такива неща като инвестиции не остават, щото всичко се опапква." Стига примиренчество! Само парите откраднати от КТБ стигат за АЕЦ Беляне!
3
 
3
 
39
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Мави, добре си ни дошъл, без теб форума не е интересен.
Никой не лъже повече от теб, миризлив гоз!

2
 
5
 
38
Mavi Goz до: Mavi Goz
преди 3 седмици
Речник на цензора на политкоректния сайт:
1*** - ту^пан
2*** - ке^нефи
5
 
9
 
37
Mavi Goz до: igigov
преди 3 седмици
Що, ти дете на борци за фашизма ли си? Що не въртиш бизнес? Нали си борец за капитализъм? Или чекаш да ти дадат пенсия на борец срещу комунизма? И да те сложат у държавен борд щото си носил големия *** по жълтите павета? Мамули мамини - ако държава се правеше с плюене по комунистите, досега да сте построили второ Швейцария на Балканите... Ама с ядене на го^вна даже обществените *** разсипахте - един не оставихте за спомен от комунизма... ! :lol:
А ако не беха мазните руснаци, сега щехте да сте точно толкова много преди Гърция, колкото е сега родината ти Турция... :lol:
1
 
4
 
36
khao до: igigov
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
не, той е един пенсионер дето твърди че има бизнес и децата му са емигрирали в САЩ ... но иначе ни осветлява колко беше добре при комунизма, той същия дето децата му не искат и да чуят за него :):)
Може и да има бизнес от тия дето живеят на обществени поръчки, но такъв дето са състезава с конкуренция, абсурд! То и КОЙ има бизнес и сам си дава заплатата :):)
4
 
4
 
35
khao до: Mavi Goz
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
ако не бяха комунистите още дядо ми щеше да е завършил университет!
ако не си бяха тръгнали комунистите, верно че нямаше да ходя по интервюта, защото нямаше да има работа :):) за три години не съм сменил 5 работодателя, цитираш ме грешно ! ..
изнасяхме само ток и огурец, нищо друго .... ходи лъжи дементиралите си събратя в пенсионерския клуб ! всичко дето правихме беше некачествено!

Давал си заплата ... от кво? от заработеното на магиостралата ли ? .. ти ако имаш бизнес да си фалирал на първия месец с малкото умствен багаж дето имаш :):)
4
 
8
 
34
igigov до: Mavi Goz
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Смешко, ходи да поработиш вместо да ръсиш глупости. Или и ти си дете на борци с/у фашизма? Както половината бизнесмени тук. Ако не бяха мазните руснаци, то сега щяхме да сме много преди Гърция, или около нивото на Дания, ама от нац. предатели това няма как да стане, от такива русофили, дето са и българофоби. То няма как, все трябва да предпочетеш страна нали?