IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Apple потвърди, че ще представи новия си iPhone на 12 септември

Apple планира да представи наследниците на iPhone 7 и iPhone 7 Plus, както и нов премиум модел

11:35 | 01.09.17 г. 1
<p>
	<em>Снимка: pixabay.com</em></p>

Снимка: pixabay.com

Технологичният гигант Apple потвърди, че 12 септември ще бъде датата на най-важното му представяне на нови продукти от години, съобщава Bloomberg.

Компанията планира да представи три нови модела iPhone, версия на приемника си Apple TV, който може да стриймва съдържание с по-високо качество, и нова версия на Apple Watch, който може да се свързва с мобилни мрежи тип LTE.

Събитието ще бъде първото в новата централа Apple Park в Купертино, Калифорния, обяви компанията. То ще се проведе в зала, носеща името на основателя на компанията Стив Джобс.

Поканата към медиите гласи: „Да се видим у нас“.

Apple планира да представи наследниците на iPhone 7 и iPhone 7 Plus, както и нов премиум модел, направен от неръждаема стомана и стъкло, казват запознати източници. Новият дизайн ще включва OLED технология на целия екран (edge to edge), триизмерен сензор за лицево разпознаване за отключване на телефона, по-добри камери за по-добра поддръжка на приложения за добавена реалност и управление с жестове вместо бутон Home.

iPhone е най-важният продукт на Apple, генерирайки около две трети от продажбите. Компанията държи около 15% от глобалния пазар на смартфони през първото тримесечие на тази година, оставайки зад Samsung Electronics с 23%, сочи консултантската къща IDC.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:07 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Хардуер виж още

Коментари

1
rate up comment 0 rate down comment 2
khao
преди 6 години
еййй, как изпуснахте да напишете че това ще е най добрия ифон някога, хахахаха
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още