IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Луксозен имот в Лас Вегас се продава с бонус – Lamborghini Huracan

Мезонетът обхваща целия 59-и етаж от Palm Place tower и струва 38 млн. долара

11:53 | 20.11.14 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Sutton &amp; Chase</em></p>

Снимка: Sutton & Chase

Луксозният живот винаги е свързан с много скъпи придобивки, но и екстрите са не малко. Такъв е случаят с продажбата на имот за 38 млн. долара в известната Palm Place Tower в Лас Вегас. За щастливеца, който закупи мезонет, обхващащ целия последен етаж от кулата, е предвиден специален подарък – уникално Lamborghini Huracan. Самият автомобил струва 250 000 долара, става ясно от публикуваната обява за продажба, цитирана от World Property Journal.

Идеята е, че този автомобил може да пасне най-добре на луксозния живот, който ще води притежателят на фантастичния мезонет в Лас Вегас.

„Скромното жилище“ се намира на 59-я етаж на небостъргача и освен чудесни условия за партита има и много екстри, с които собственикът ще може да демонстрира наистина заможния си живот. Там е инсталирано джакузи, събиращо 20 души, 35 плоски телевизора, както и киносалон на открито. До самия мезонет, разбира се, има и хеликоптерна площадка. Ако пък собственикът не желае да използва хеликоптера си, то за него е предвиден частен асансьор, чрез който от рецепцията се качва директно в мезонета си. От жилището се предлага и 360-градусова гледка  на Лас Вегас.

Спалнята пък има стъклен покрив, а по стените има оригинални картини на Салвадор Дали и Пабло Пикасо. В мезонета има общо 6 бани, офис, фитнес салон и място за DJ. Според досегашния собственик - бизнес магната Фил Малуф, това е едно от възможно най-добрите жилища в света.

Самото Lamborghini предразполага към лукс, какъвто има в само в мезонета, обяснява Лиса Сътън, вицепрезидент на SSK Holdings and Realtor при Synergy Sotheby's International Realty.

2015 г. е юбилейна за модела Huracan на Lamborghini, който е и най-успешният модел на италианската фирма след Gallardo. "Според нас продажбата на мезонет с тази луксозна кола е най-добрият начин за постигане на синергия – колата на бъдещето, заедно с живота на бъдещето", добавя Сътън.

Самото строителството на мезонета на покрива е отнело четири години, но сега там има над 2500 квадратни метра площ за живеене съгласно най-високите бизнес и лайфстайл стандарти.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:43 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още