IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Beoplay E4 - стилни слушалки с подобрена технология за изолиране на външния шум

Иновативните слушалки на Bang&Olufsen са изключително леки

12:51 | 22.06.17 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: Bang&amp;Olufsen&nbsp;</em></p>

Снимка: Bang&Olufsen 

Датската луксозна марка Bang&Olufsen не почива дори и за секунда. След като лидерът в звукотехнологичния свят представи първо стенна модулна система BeoSound Shape, а след това през май пусна нова интелигентна безжична тонколона Beoplay P2, сега Bang&Olufsen разширява портфолиото си с още един продукт - иновативните слушалки Beoplay E4.

Те са от ново поколение и разполагат с още по-добра функция за изолиране на външния шум (ANC), като блокират звук с до 15 dB по-ниска честота спрямо предишната ANC технология на Beoplay H3. По този начин слушателят трудно би чул дори ако самолет прелети над него.

Благодарение на т.нар. режим на прозрачност (transparency mode) само с един бърз жест пък може едновременно да изключите както шумоизолиращата функция, така и музиката, и да се върнете в обкръжението си.

Новите Beoplay E4 са с подобрен дизайн. Батерията им е тънка, с полимерна повърхност, която осигурява по-голяма тактилност и издръжливост. Преработен е и дизайнът на устройството за управление на музиката, така че да се постигне по-лесно и интуитивно потребителско преживяване. Слушалките са изработени от лек алуминий, което ги прави изключително здрави и устойчиви на надраскване. В същото време са и изключително леки - общото им тегло е 50g.

Иновативните Beoplay E4 се предлагат в черен цвят и на цена от 249 евро. Очаква се през юли да пристигнат в шоурума на Bang&Olufsen - на ул. „Оборище“ 10 в София.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:34 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още