IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жилищен комплекс Flora Garden – стандарт за качество в строителството

Луксозни апартаменти за хора, които не биха направили компромис с дома си

09:00 | 18.09.17 г. 1
Автор - снимка
Създател
Жилищен комплекс Flora Garden – стандарт за качество в строителството

Жилищен комплекс Flora Garden e новият амбициозен проект на утвърдената компания CITY HOME PARK. Висококачествено строителство, отношение към всеки детайл и уютен лукс са основните цели, заложени в създаването на комплекса и всяка една от тях е реализирана с професионализъм, разбиране и усет.

Конструкцията на сградите във Flora Garden е монолитна, стоманенобетонна и скелетно-безгредова с външна топлоизолационна система от 10 см EPS, стъклофибърна мрежа, завършена с подбран бял камък или висококачествен HPL с дървесен дизайн, марка „FUNDERMAX“, Австрия.

Външните и вътрешни преградни стени са изградени от тухлена зидария, съответно 25 см и 12 см с тухли „WIENERBERGER“.  Поставена е и шумоизолираща система на пода за допълнителен комфорт на живущите. Залог за високо ниво на енергийна ефективност е и дървената дограма с троен стъклопакет на марка „JELOVICA“.

Сградите в комплекса са газифицирани с газово котле във всеки апартамент, разпределителна инсталация с колекторни кутии и индивидуално отчитане на абонатите. Общите вътрешни части на всяка сграда са луксозно изпълнени с обработен камък, инокс и стъкло и са оборудвани с асансьор „SCHINDLER“ с капацитет осем човека.

При покупка на жилище новите собственици получават завършен апартамент с гипсова мазилка на стените и таваните и цименто-пясъчна замазка на подовете, поставени алуминиеви радиатори и лири и блиндирана външна врата с падащ праг на фирма „SOLID“.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.

Последна актуализация: 10:58 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 0 rate down comment 0
Koger
преди 3 години
Строителство на нискоенергийна, енергийно ефективна или пасивна къща обикновено се изпълнява като сглобяема конструкция. Сглобяемите нискоенергийни и енергийно ефективни къщи са плод на високотехнологичен дизайн и строителство с повишено внимание към детайла.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 1 rate down comment 1
redcretin
преди 6 години
Тъй ще да е платена реклама освен... явно Тиквестора са се продали пак :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още