IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

BlackBerry изкушава собственици на iPhone с предложение за размяна и доплащане

От началото на декември производителят на мобилни устройства ще започне необичайна кампания

15:14 | 25.11.14 г. 2
<p>
	<em>Снимка: архив Ройтерс</em></p>

Снимка: архив Ройтерс

Канадската компания BlackBerry ще се опита да убеди потребителите на iPhone да заменят мобилното си устройство с нейно, като им предложи до около 550 долара на човек, пише Business Insider.

Ако искате да замените своя iPhone 6 за модела Passport на сайта ShopBlackberry.com или в Amazon, BlackBerry ще ви даде 400 долара, плюс още 150 долара допълнително за граждани на САЩ.

Канадските жители пък получават още 200 долара. За да се случи това, смартфонът трябва да работи.

Старите модели на iPhone струват по-малко, а iPhone 4 е оценяван на около 90 долара.

BlackBerry стартира кампанията по изкупуване на смартфоните на Apple на 1-ви декември. Компанията вече е обявила условията на своя уебсайт, на който изтъква предимствата на BlackBerry Passport. Сред тях се нарежда издръжливостта на батерията, високата резолюция на екрана и бързият браузър. 

Въпреки кампанията Apple очаква силен коледен сезон. Според анализаторите новият модел iPhone 6 ще оглави продажбите на компанията по време на празниците, докато iPhone 6 Plus все още среща проблеми с доставките. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:03 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 1 rate down comment 1
deant
преди 9 години
Андроид също е уникална сама по себе си. Няма друга система, която да се портва на толкова различни архитектури, че и да работи сравнително добре. Но това е за сметка на други неща. И още нещо - без андроид сега нямаше да имам low-cost сегмент в пазара на смартфоните. Въпреки всичките му недостатъци, той е единственото нещо, което може да направи устройство струващо под 100$ да работи поне малко като джобен компютър. Това е нещо с което iOS не може да се справи, а този сегмент е ОГРОМЕН.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 2 rate down comment 5
alligator_29
преди 9 години
С този си ход Blackberry признава, че IPhone е по добро устройство. Компаниите като Blackberry и Samsung не могат да разберат, че предимството на Apple не е батерия или екран, а операционната система. Която е по своему уникална. И е най-интуитивната ОС създадена някога.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още