IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какви са новостите в света на мобилната реклама?

Данни за потреблението на интернет у нас, смартфоните и таблетите, ще бъдат представени на семинара на IAB „Мобилната реклама сега: Инвестиция в бъдещето!

13:00 | 24.09.12 г.
Какви са новостите в света на мобилната реклама?

Световноизвестни имена като Майкъл Леандер и Питър Миниум ще бъдат сред лекторите на „Мобилната реклама сега: Инвестиция в бъдещето!“, събитие на IAB България, което ще представи най- новото от света на мобилния маркетинг. Форумът ще се проведе на 26 септември 2012г в „Гранд Хотел София”, от 10:00 часа.

Майкъл Леандер, консултант с над 20-годишен опит, ще представи успешни кампании с мобилен маркетинг от различни пазари. Участниците в събитието ще разберат как мобилният маркетингов канал може да бъде съчетан с други канали при изграждането на цялостните стратегии на компаниите.

Питър Миниум, основната движеща сила зад успешните стратегии на IAB, насочени към утвърждаване на брандовете, ще се включи в събитието чрез видеоконферентна връзка, за да представи най- новите мобилни рекламни формати- мобилните „Изгряващи звезди“, съчетаващи креативността със силата на модерните технологии. Участниците в семинара ще могат да почерпят от солидния опит на Миниум, натрупан посредством работата с утвърдени световни марки на различни пазари.

От своя страна, представители на IAB България ще презентират пред аудиторията резултати от национално проучване за приходите от оналйн  реклама за първите шест месеца на 2012 г., подбрани данни за медиа потреблението в Европа и България, включително чрез смартфони и таблети, от изследването Mediascope, най-новите данни за пенетрацията на смартфони в страната, както и адаптирани към българския пазар стандарти за мобилна реклама.

Повече информация за събитието можете да намерите тук

Местата са ограничени!
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:35 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още