IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"Бързи и яростни 8" излиза по кината през 2017 г.

Това ще е първият филм от поредицата без загиналия Пол Уокър

13:48 | 24.04.15 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: архив Ройтерс</em></p>

Снимка: архив Ройтерс

Осмият филм от поредицата „Бързи и яростни“ ще се появи по кината през 2017 г. Това ще е първата част, в която няма да участва актьора Пол Уокър, който почина при катастрофа, разкри звездата Вин Дизел.

"Бързи и яростни 7“ оглави боксофис класацията в Северна Америка и събра повече от 1 млрд. долара по целия свят, пише Business Insider.

"Ще направим най-добрият филм, който сте виждали“, коментира още Дизел. По думите му осмият филм ще излезе на 14-и април 2017 г.

Актьорът обяви новината по време на филмово събитие в Лос Анджелис – същото, на което той и Уокър разкриха подробности за „Бързи и яростни 7“.

"Последният път, в който бях на тази сцена, бях с брат ми Пабло“, заяви Дизел. „За мен е трудно дори да гледам този клип, а какво остава да се кача тук, без да бъда емоционален“.

Уокър почина по време на инцидент с автомобил в Лос Анджелис. Смъртта му настъпи преди финала на снимките на седмия филм от поредицата. Това наложи промяна в сценария, а лентата беше завършена чрез използването на компютърно генерирани визуални ефекти.

Дизел не разкрива подробности за новия филм. Освен това не потвърди дали звездите Дуейн Джонсън, Мишел Родригез, Джордана Брустър и Кърт Ръсел ще се включат в новата продукция.  

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:39 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още