IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона нае яхтата на Абрамович за снимките на новия си филм

Яхтата Луна е с дължина 115 метра и ще се превърне в придружаващ съд за другата придобивка на олигарха – Еклипс, когато мегаяхтата с дължина 170 метра стане напълно готова

16:11 | 10.08.10 г.
Мадона нае яхтата на Абрамович за снимките на новия си филм

Неостаряващата поп икона Мадона е наела чисто новата супер яхта на руския олигарх Роман Абрамович за снимките на новия си филм W.E., фокусиран върху британската монархия, който режисира в южната част на Франция.

Лентата на Мадона, която се очаква да излезе през следващата година, разказва за връзката между крал Едуард VIII и Уолис Симпсън. „Открих, че ако човек спомене крал Едуард VIII и Уолис Симпсън на вечерно парти или събиране, е все едно да хвърли коктейл Молотов в стаята“, казва Мадона пред Faily Mail.

Връзката на краля с американката в началото на XX век стават причина за конституционна криза в страната – държавната власт отказва да й даде титла, а хората са недоволни, че разведена жена ще бъде съпруга на краля и тяхна кралица.

Поп иконата дебютира във филмовата режисура през 2008 година, когато представи 80-минутната лента "Мръсотия и мъдрост".

В средата на миналата година Абрамович купи грандиозната Еклипс (Eclipse), но не за нея става дума. Певицата е харесала и наела 115-метровата Луна (Luna), най-голямата засега яхта в света, която Абрамович купи и му бе доставена през април тази година, съобщава The Market Finance.

Луксозната яхта предоставя всякакви удобства за живот, а Мадона я е наела за престоя си по време на снимките на плажните сцени от филма, съобщава изданието Daily mail.

Всеки ден тя изминава разстоянието от яхтата, която има две хеликоптерни площадки, плувен басейн, зала за игри и зона за слънчеви бани, до брега на борда на по-малка лодка.

Абрамович, който според изданието с радост предоставил на Мадона яхтата си, е купил гиганта наскоро, докато изчака Еклипс да стане напълно готова с всички екстри и изисквания, които руският олигарх е поръчал да има в нея. След като получи ключовете за управление на Еклипс, която му струваше 340 млн. евро, 115-метровата Луна ще играе ролята на придружаващ мегаяхтата съд.

Яхтата Еклипс е с дължина 170 метра, има 11 каюти „лукс“, два басейна и дискотека, както и военно оборудване и корпус от непробиваема от куршуми стомана. Според специалисти издръжката, обслужването и пребиваването на тази яхта може да достигне годишно до 10% от стойността й.

Високите разходи за поддръжката на мегаяхтата явно не натежават на бюджета на Абрамович, особено що се отнася до грижата за семейството и децата му. Ето защо не е чудно, че дъщерята на руския олигарх е обявена за една от най- желаните моми заради наследството си от 3,4 млрд. долара. 17-годишната Анна, която живее в Лондон с майка си Ирина, втората съпруга на милиардера, ще наследи сумата в резултат на бракоразводното дело между родителите си, обяснява руското бизнес списание Finans. Но това едва ли ще е голяма загуба за баща й, който даде 600 хил. долара за партито по случай 16-годишния й рожден ден миналата година.

Анна има четирима братя и сестри, включително и полубрат, с когото се сдоби тази година от новата приятелка на баща си – Даша Жукова. Абрамович не е останал особено доволен от медийния шум, който се вдига около дъщеря му, съобщава изданието The Australian report.

Младата наследница не е рускинята с най-голям резерв в сметката си. 26-годишната дъщеря на магната Владимир Потанин, който развива бизнеса си с мини, очаква да наследи 3,8 млрд. долара, припомня изданието The Market Finance.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:20 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още