IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модна къща пуска евтино копие от роклята на Пипа Мидълтън

Копието ще бъде значително по-достъпно от оригинала и ще се продава само срещу 195 евро

12:04 | 08.08.11 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	Пипа Мидълтън предизвика фурор с тоалета си на сватбата на Кейт и принц Уилям. Снимка: Getty Images/ Guliver</p>

Пипа Мидълтън предизвика фурор с тоалета си на сватбата на Кейт и принц Уилям. Снимка: Getty Images/ Guliver

Пипа Мидълтън очевидно поставя модни тенденции със стила си. Копие на роклята, с която тя се появи на сватбата на сестра й Кейт и принц Уилям, ще бъде пусната в лимитирана продажба от веригата магазини на модна къща Debenhams, предаде AFP.

Разкошният дълъг тоалет, плътно прилепващ по тялото на Пипа, предизвика възторжени реакции по време на "сватбата на века" в края на април в Лондон.

Копието ще бъде значително по-достъпно от оригинала и ще се продава само срещу 195 евро, за разлика от модела, създаден специално за Пипа от дизайнерката Сара Бъртън от модната къща Alexander McQueen. Той струваше 23 000 евро според оценка на британската преса.

Въпреки че роклята ще бъде пусната в продажба през септември, клиентките могат от сега да резервират онлайн тоалета. От споменатите магазини очакват голямо търсене на артикула.

По-късно Debenhams ще предложи и копие на изумрудената вечерна рокля на Пипа, с която тя се появи на приема в Бъкингамския дворец на 29-и април. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:14 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още