IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Психотрилърът "На парчета" оглави боксофиса в Северна Америка

Лентата е дело на режисьора на "Шесто чувство" М. Найт Шаямалан

16:45 | 23.01.17 г.
<p>
	<em>Снимка: Split Facebook page</em></p>

Снимка: Split Facebook page

Психотрилърът “На парчета“, създаден от режисьора на „Шесто чувство“, дебютира на върха на боксофиса в Северна Америка, като успя да изпревари завръщането на Вин Дизел в „Трите Хикса“, пише Bloomberg.

Режисираният от М. Найт Шаямалан и продуциран от Blumhouse Production филм събра 40,2 млн. долара от прожекции в кината в САЩ и Канада, посочва ComScore. Лентата, разпространявана от Universal Pictures, се представи по-добре от „Трите хикса: Отново в играта“, който генерира 20 млн. долара приходи и се класира втори.

„Сделка за милиони бургери“ за Рей Крок, който е отговорен за успеха на McDonald’s, се нареди на девето място в дебютната си седмица, събирайки 3,8 млн. долара от продажбата на билети.

"Rogue One: История от Междузвездни войни“ достигна 1 млрд. долара приходи от световни продажби този уикенд, което го превърна в четвъртия филм на Walt Disney, който преминава тази граница, посочва ComScore. Лентата се класира шеста в САЩ и Канада този уикенд, който е и шестият от дебюта му насам.

„На парчета“ получи 76% положителни отзиви в RottenTomatoes.com. Лентата струва под 10 млн. долара, сочи публикация на Variety. Очакваше се филмът да генерира 24 млн. долара този уикенд според Box Office Mojo.

„Трите хикса: Отново в играта“ се очакваше да донесе 21 млн. долара. Филмът е създаден с бюджет от 85 млн. долара. Той събра 41% позитивни отзиви в RottenTomatoes.com.

В Драмата „Сделка за милиони бургери“ Майкъл Кийтън влиза в ролята на Рей Крок. Бюджетът на лентата е 7 млн. долара според IMDB.com, а BoxOfficePro.com очакваше приходите от дебютния му уикенд да достигнат 3,5 млн. долара. Филмът се радва на 82% позитивни отзиви в RottenTomatoes.com. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:08 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още