IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фейслифтът на Hyundai i30 с мощен мотор

Хечбекът ще бъде оборудван и с роботизирана скоростна кутия

13:30 | 28.11.14 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Hyundai &nbsp;</em></p>

Снимка: Hyundai  

Изследователският център на Hyundai в германския град Рюселхайм активно разработва фейслифт на последното поколение на модела i30. Това съобщава Automotive News, като според информацията в момента текат последните изпитания на прототипа на автомобила.

Очаква се машината да претърпи съвсем леки промени във външния си вид. Дизайнерите на Hyundai ще обновят решетката на радиатора, предната броня, фаровете срещу мъгла и ще поставят на автомобила нови джанти. Не се очакват съществени изменения и в интериора.

Технически обаче фейслифтът на Hyundai i30 ще предложи две новости за любителите на марката. Моделът ще получи роботизирана 7-степенна трансмисия с два съединителя, която ще позволи намаляване на разхода на гориво, както и нов 3-цилиндров бензинов турбо-мотор. Агрегатът ще бъде с обем 1.0 литър и мощност 122 к.с., като на по-късен етап той ще бъде поставен и на градския модел Hyundai i20.

Фейслифтът на i30 ще бъде показан през първата половина на 2015 г. Според информациите цените на модела след обновяването няма да се променят съществено.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:58 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още