IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Subaru представи комби с 300 к.с.

Серийната версия на Levorg ще се казва STI Sport

22:13 | 30.05.16 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	Снимка: Subaru</p>

Снимка: Subaru

Subaru представи спортна версия на комбито Levorg, която е получила името STI Sport. Автомобилът е оборудван със стандартните за модела двигатели, но е с по-агресивен дизайн и променени настройки на окачването.

Новата версия се отличава от стандартния Levorg по различните брони, капак и престилки. Освен това STI Sport разполага със заден дифузьор, както и със специални накрайници на тръбите на изпускателната система. Нови са и 18-цоловите джанти, както и специалният цвят на каросерията - WR Blue Pearl.

В салона на автомобила са поставени спортни кресла, обвити с черна и червена кожа, а също така и срязан в долната си част волан. Пренастроено изцяло е кормилното управление, поставени са нови предни и задни амортисьори и пружини Bilstein.

Комбито е оборудвано със система за задвижване на четирите колела, като се предлага с избор от два бензинови двигателя. Първият е 1,6-литров и развива 170 к.с. и 250 Нм, а вторият е 2,0-литров с 300 к.с. и 400 Нм. Двата мотора работят с вариаторна трансмисия Lineartronic.

Вече се знаят цените за Япония на новата модификация. Базовата версия с по-слабия мотор стартира от 31 700 долара, докато по-мощната е оценена на 36 100 долара. Засега комбито няма да се предлага в Европа.

Още снимки вижте в Automedia.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:03 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още