IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Албена АД

Общо събрание на акционерите

10:00 | 12.12.16 г.
Албена АД

Албена АД-к.к. Албена (6AB) свиква ОСА на 12.12.2016 г. от 10.00 ч. в гр. к.к. Албена, община Балчик, област Добрич, в сградата на хотел Фламинго Гранд, зала Гранд Хол, при следния дневен ред:

- Приемане на Мотивиран доклад на Съвета на директорите на Албена АД за целесъобразността и условията за извършване на сделка по реда на чл.114, ал. 1, т. 2, хипотеза последна ЗППЦК;
- Одобряване и овластяване на Съвета на директорите и оправомощаване на Изпълнителния директор на „Албена” АД да предприемат действия и сключат сделка, в резултат на която за дружеството възникват задължения по чл.114, ал.1, т.2 от ЗППЦК, при условията на ЗППЦК и в съответствие с мотивирания доклад на СД.
Предложение за решение: ОСА овластява СД и оправомощава Изпълнителния директор на „Албена” АД да предприемат действия относно: Сключване на споразумение между „Албена” АД и финансиращата банка на основание чл. 101 ЗЗД, по силата на което публичното дружество да встъпи в дълга на „Бялата Лагуна” АД по Договор за банков кредит. ОСА овластява Съвета на директорите и оправомощава Изпълнителния директор по своя преценка да договарят условия по сделката, за които Общото събрание не се е произнесло, без да е необходимо потвърждаване на техните действия.
- При липса на кворум събранието ще се проведе на 28.12.2016 г. от 10.00 ч. на същото място и при същия дневен ред.
Право на глас в ОСА имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни преди датата на ОСА, или към 28.11.2016 г.
Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в ОСА е 24.11.2016 г.
Пълният текст на поканата, както и материалите за ОСА на дружеството могат да бъдат намерени на уеб страницата на Борсата 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:34 | 25.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още