IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Lexus разкри обновения CT200h

Вероятно ще видим и по-мощна версия на модела

14:48 | 12.11.13 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Lexus</em></p>

Снимка: Lexus

Луксозната японска марка Lexus разпространи първите снимки на обновения CT200h. Най-компактната кола в гамата на марка ще бъде представена официално в края на този месец по време на автомобилното изложение в Лос Анджелис.

Новият CT200h е получил леки промени в дизайна, които са в стила на най-новите модели на марката. Така например решетката на радиатора вече се състои от един елемент и разполага с богато количество хром. Променени са също така задната броня и джантите, докато интериорът все още не е разкрит. Като цяло дизайнът е станал по-динамичен и по-модерен, като ще позволи на модела да бъде актуален поне още няколко години.

Не се съобщава за промени в задвижващия агрегат на CT200h, но спекулациите сочат, че обновената версия ще демонстрира оптимизирани динамика и разход на гориво.

Ден преди официалните снимки на обновения модел да бъдат разпространени, в интернет се появи информация, че Lexus готви нова версия на CT200h. Информацията е ограничена, но се очаква това да бъде по-мощен вариант. "Ако разполагахме с още един задвижващ агрегат, продажбите на модела биха били по-силни. Така бихме имали възможност да привлечем нови клиенти", заяви пред Motoring Марк Темплин, изпълнителен вицепрезидент на Lexus.

Всички подробности ще станат ясни следващата седмица, когато автоизложението Лос Анджелис 2013 отвори врати.

Още снимки вижте в Automedia.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:08 | 29.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още